Diana Șoșoacă

ALERTĂ: Diana Șoșoacă, blocată pe Facebook!

1026
(reînnoit 12:23 25.02.2021)
Se confirmă: începe campania contra Dianei Șoșoacă - un abuz colosal, un demnitar de prim rang este blocat pentru că a exprimat puncte de vedere – fără a insulta sau jigni pe cineva anume

BUCUREȘTI, 25 feb – Sputnik. Da, se confirmă informația publicată și de Sputnik, începe o campanie împotriva Dianei Șoșoacă, senatoarea-fenomen, care pune în pericol establishment-ul ”coloniei România”.

După ce acum două zile a fost jignită incalificabil de un controversat ziarist, ieri a fost ținta unor atacuri prin intermediul familiei - a fost atacată mama sa, un distins medic, un intelectual pasionat de studii ezoterice.

Azi însă s-a trecut la măsuri mai grele: i-a fost blocat contul de Facebook, prin care senatoarea a reprezentat interesele românilor și a deranjat autoritățile!

”INCREDIBIL, UN ABUZ FĂRĂ PRECEDENT: Senatorul României, Diana Iovanovici-Șoșoacă , tocmai a fost blocată timp de 30 de zile pe Facebook”, transmite Iosefina Pascal.

Investigatoarea și activista pentru democrație scrie că MOTIVUL este clar: ”Facebook a ajuns o unealtă politică, iar cei care se ocupă de Facebook în România sunt lacheii USR-ului”.

Deocamdată postările pot fi urmărite pe pagina oficială a Dianei Șoșoacă:

”A cenzura libertatea de exprimare a unui DEMNITAR al României înseamnă poliție politică”, scrie Iosefina Pascal, subliniind că este interesant decizia Facebook s-a luat ”FIX când  nedreptatea și nemulțumirea socială a atins cote maxime. FIX acum când oamenii au nevoie de OAMENI să îi reprezinte în fața sistemului abuziv”.

Și, da, este clar – ”Încet, încet, vor cenzura vocile tuturor românilor care luptă pentru adevăr și dreptate. Poate atunci vă veți TREZI!”, scrie Iosefina Pascal.

1026
Tagurile:
Diana Șoșoacă
Tematic
”Ce e mizeria asta? Îi mint pe oameni” - Șoșoacă, reacție la Acordul Guvern – mineri
Avertisment: ”Categoric ăștia nu se lasă și o vor reduce la tăcere și pe Șoșoacă!”
Analist: ”Șoșoacă, Terheș, Chitic vor construi o alternativă suveranistă, normală la cap”
Гороскоп

Horoscopul primăverii 2021: Ce surprize au pregătit astrele

85
(reînnoit 16:19 18.04.2021)
Primavara 2021 reprezintă un nou început într-un an cu totul special – anul schimbărilor. Ce ne pregătesc astrele în această perioadă am aflat de la astrologul Cristina Oxentii.
Horoscopul primăverii 2021: Ce surprize au pregătit astrele

Primăvara anului 2021 se anunță mai liniștită din punct de vedere astral - o veste îmbucurătoare, având în vedere că ultima perioadă a fost zbuciumată și plină de provocări.

Din punct de vedere social, din data de 19 aprilie curent, oamenii vor simți un comfort psihologic deosebit – o lumină la capătul tunelului, susține astrologul Cristina Oxentii.

"Soarele face ingresia în Taur, iar atmosfera se degajează, va fi mult mai liniștit, iar oamenii vor putea savura din micile plăceri. Ne vom bucura de natură și vom aprecia și mai mult relațiile de familie", a declarat pentru Sputnik Cristina Oxentii.

Potrivit astrologului, în data de 24 aprilei, planeta Mercur va face o conjuncție cu Uranus, astfel se preconizează o perioadă bună pentru dezvoltarea noilor idei, comunicare și stabilirea relațiilor de afaceri.

85
Tagurile:
Horoscop

Загрузка...
Alegeri parlamentare 2020 în România

Cine ar câștiga alegerile anticipate în România

800
(reînnoit 15:47 18.04.2021)
În caz de anticipate, PSD și AUR ar face majoritatea de peste 50 la sută, a afirmat președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dîncuю

BUCUREȘTI, 18 apr – Sputnik. Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, spune că în cazul în care s-ar ajunge la alegeri anticipate, atunci PSD și partidele din opoziție ar ajunge la peste 50 la sută, așadar ar putea da Guvernul.

”Dacă ar avea loc alegeri duminica viitoare, PSD împreună cu opoziția și cu independenții ar avea peste 50%, deci ar face majoritate. Statistic vorbind, PSD și AUR ar avea majoritatea. Asta statistic vorbind, pentru că în practică nu s-a discutat nimic. În acest moment, USR-PLUS și AUR se află la o oarecare egalitate. Am văzut statistici cu AUR la 15%, în timp ce USR ar avea 14%, dar cifrele fluctuează”, a comentat Vasile Dîncu evoluția opțiunilor politice ale românilor.

Tot Dîncu spune că PSD s-ar afla la un scor între 33-35%, și că PNL este la limita de 24-25%., dar, observă el, când mai este și câte un scandal la guvernare, scad și mai mult, doar că după ce se stinge un scandal revin la procentul de dinainte.

800
Tagurile:
România, Alegeri anticipate
Tematic
Sondaj de ultimă oră: scade COALIȚIA, face loc unui nou PARTID
Sondaj: peste 73 la sută din ruși susțin blocarea Twitter
Sondaj: Încearcă partidele și grupurile de interese să o blocheze pe Diana Șoșoacă?

Загрузка...
Сотрудник лаборатории Научно-исследовательского института скорой помощи имени Н. В. Склифосовского во время проверки биоматериала на наличие новой коронавирусной инфекции.

„Covid-19 este o oportunitate pentru oligarhia globalistă” - VIDEO

0
(reînnoit 18:48 18.04.2021)
Pandemia de Covid-19 a limitat libertățile publice și individuale peste tot pe planetă pe motiv că trebuie oprită circulația virusului. Într-un interviu pentru Sputnik, intelectualul francez Pierre-Yves Rougeyron consideră că e un avantaj pentru „hiperclasa globalistă”.

BUCUREŞTI, 18 apr – Sputnik. „Covidul a permis o întoarcere [a clasei] oligarhice după o lungă perioadă de reapropriere democratică în Occident”, a spus, la microfonul Sputnik France, intelectualul francez Pierre-Yves Rougeyron, jurist și specialist în inteligență economică.

Potrivit acestuia, această „clasă socială de «câștigători» în grad foarte mare ai globalizării” este hotărâtă să „își dezvolte interesele” și „să-și mențină privilegiile”. Aceasta se va întâmpla prin utilizarea epidemiei ca „instrument de guvernare”. „O oportunitate” obţinută prin frică și „menținerea populației într-o stare de groază”.

Editorul dezvoltă ideile eseistului Antonio Furone, autorul cărţii „Oligarchy, crises and folie des grandeurs” („Oligarhia, crizele și megalomania”) (ed. Jean-Cyrille Godefroy). Potrivit acestuia, un „trio” funcționează în această criză: „restricții privind libertățile, anihilarea statului și înrobire prin datorii”. Suficiente elemente pentru a reduce la tăcere „vocea democratică și antioligarhică a unei părți a populației”, întruchipată, înainte de criza epidemică, de „mișcări calificate drept populiste”, precum mişcarea „vestelor galbene” din Franța.

Interlocutorul interviului prezice că aceste două viziuni și sociologii opuse se vor „ciocni”, deoarece, „pentru ca unii să aibă privilegii, alții trebuie să-și strângă cureaua”. „Acest lucru nu se va întâmpla fără tensiuni”, a adăugat Rougeyron.

0
Tagurile:
Oligarhie, COVID-19
Tematic
Mai mult de 3 milioane de decese asociate cu Covid 19
Războiul din sănătate: spitalele Covid au rămas fără bani, bugetul ATI tăiat cu 65 la sută
Voiculescu aruncă NUCLEARA: Morții de COVID-19 - raportați greșit

Загрузка...