Mugur Ciuvică

Ciuvică îl nimicește pe Cioloș: bani uriași luați ”special”

1193
Mugur Ciuvică dă în vileag ipocrizia: Poate cel mai vehement lider politic în privința ”pensiilor speciale” a încasat sume uriașe în acest mod și continuă să ia

BUCUREȘTI, 23 feb – Sputnik. Acolo unde este multă vehemență este și multă ipocrizie! Asta o dovedește și dezvăluirea lui Mugur Ciuvică în cazul lui Dacian Cioloș, cel care strigă neobișnuit de vehement împotriva ”pensiilor speciale” ale parlamentarilor.

Grupul de Investigații Politice condus de Ciuvică a demonstrat că, de fapt, Cioloș este un mare beneficiar de ”pensie specială”!

”Cel puțin 310.000 Euro din bani publici a primit Dacian Cioloș în calitate de fost comisar european”, arată Civică, subliniind că fostul premier ”a încasat banii sub forma unei indemnizații speciale de minim 8.500 Euro pe lună, timp de 3 ani”.

Iar dr. Ciuvică pune și ”diagnosticul”: ”Nu a lucrat absolut nimic pentru acești bani, i-a primit pur și simplu în calitate de „fost””.

Și de aici și dovada ipocriziei: ”Ei, tocmai Cioloș ăsta, regele banilor publici nemunciți, s-a găsit să ne explice acum cât de rele sunt pensiile speciale, indemnizațiile speciale și sporurile bugetarilor  din România”.

De precizat că acești bani primiți de parlamentarii și comisarii europeni sunt plătiți din contribuțiile plătite de statele membre din care provin  - deci Cioloș a luat bani din cei trimiși de poporul român!

”Cioloș a primit indemnizația specială din noiembrie 2014 până în octombrie 2017”, arată Ciuvică, subliniind că declarațiile de avere în care apar banii primiți de Cioloș în perioada 2014-2016 pot fi citite aici pe pagina GIP.

În final, Grupul de Investigații Politice subliniază o ciudățenie: același curat Cioloș ”nu a mai depus declarație de avere pentru veniturile din 2017”.

1193
Tagurile:
Bani, Dacian Cioloș, Mugur Ciuvică
Șerban Nicolae

Șerban Nicolae despre Cîțu: „Mânca-i-ar neamul nemernicia!”

23
(reînnoit 13:46 26.02.2021)
Fostul lider al senatorilor PSD îl face praf pe ministrul Sănătății și politica lui Florin Cîțu de a da proprietatea statului către străini

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Inițiator al legii pentru interzicerea vânzării proprietății statului timp de doi ani, Șerban Nicolae reacționează după ce premierul Cîțu s-a lăudat cu abrogarea acestui salutar act normativ.

Cîțu s-a lăudat recent că a îndeplinit o promisiune de campanie – abrogarea legii care oprea, pentru 2 ani, orice operaţiuni privind înstrăinarea participaţiilor statului la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la societăţile la care statul are calitatea de acţionar.

În plus, Șerban Nicolae se referă la afirmația făcută de Cîțu cu aceeași ocazie: ”Avem nevoie de investitori străini, nu putem să susținem de la buget reforma companiilor de stat”.

Șerban Nicolae îi dă o replică… din Eminescu! De fapt, o adevărată poruncă lăsată de Eminescu acestui neam, pe care l-a simțit slab și gata să cedeze în fața străinătății!

”EMINESCU ÎN VREMEA LEPRELOR”, este titlul sub care Șerban Nicolae publică versurile din  ”Doina” geniului culturii române:

Cine-au îndrăgit străinii,
Mâncă-i-ar inima câinii,
Mânca-i-ar casa pustia,
Şi neamul nemernicia!

(...)

Îndrăgi-i-ar ciorile
Şi spânzurătorile!

Un mesaj clar, extrem de potrivit în momentul în care tot ce a mai rămas în țară este pregătit pentru a fi înstrăinat. Inclusiv în domeniul Sănătății, unde Șerban Nicolae îl face praf pe Vlad Voiculescu.

”Imberbul ăsta, care trăsnește de infatuare și impostură, are, din câte se vede, foarte multe „obligații de rezolvat””, scrie Șerban Nicolae, arătând că ministrul căuta, de fapt, ”unul care să fi terminat o facultate „pe bune” și care să aibă și o diplomă de licență „cât de cât originală”. Abia al 21-lea avea...”

Ministrul ”Ministerului pentru PROBLEMELE CONSILIERILOR” este ”epuizat dar fericit, după ce i-a angajat pe toți, și-a delegat atribuțiile publice”, scrie Șerban Nicolae, subliniind ironic că ministrul ”chiar e hotărât să-și termine studiile”.

”Probabil că între consilieri e și una „magică”, mare specialistă în „logopedie politică”...”, scrie reputatul avocat și om politic.

Șerban Nicolae punctează însă și un aspect interesant – legătura între oamenii de încredere ai lui Voiculescu și ”Big Pharma”.

Tamaș Alexandra Ioana - Director de cabinet – ”timp de 4 ani și 7 luni a fost Regional Therapeutic Area Public Affairs la Pfizer și timp de 3 ani și 6 luni a fost External Affairs Specialist la GSK”, citează Șerban Nicolae informații apărute în mass media – și conchide: ”Deci, Pfizer și GlaxoSmithKline! Mda, clar...”.

23
Tagurile:
Șerban Nicolae
Tematic
Șerban Nicolae: ”Pe "Ad labam" Gheorghiță" cum l-au găsit?”
Șerban Nicolae denunță ”Planurile de jaf ale actualei Puteri”
Șerban Nicolae, mesajul serii: ”Profitori deghizați în colegi, jaf și iluzii, ipocrizie”
Șerban Nicolae, demascare fulminantă a IMPOSTORILOR
Șerban Nicolae: ”Pentru toți aceștia există stăpâni din umbră”

Загрузка...
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Cîțu, despre dictatura Guvernului și pașaportul de vaccinare

66
(reînnoit 13:04 26.02.2021)
Declarație de ultimă al premierului care anunță clar dictatura Guvernului și anulează Parlamentul! Cîțu vorbește și de pașaportul de vaccinare

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Ajuns la Parlament pentru discuțiile pe tema Bugetului, Florin Cîțu a răspuns în fugă unor întrebări ale presei.

Vizibil iritat de insistența presei privind amendamentele la Buget, controversatul premier a făcut o declarație care înseamnă, fără doar și poate, dorința de a instaura o dictatură a Guvernului și de a anula orice rol al Parlamentului.

”Vreau ca acest Buget să iasă din Parlament așa cum a fost trimis de Guvern”, a răspuns sec premierul Florin Cîțu – un răspuns pentru care un premier PSD ar fi fost făcut praf!

Florin Cîțu a fost întrebat și despre pașaportul de vaccinare: ”Eu am spus opinia Guvernului de câteva ori”, a răspuns Cîțu, la fel de iritat.

”Nu avem această discuție în acest moment, este prematur! În momentul în care ai doar un început al campaniei de vaccinare, nu poți să vorbești despre un pașaport“, a declarat Florin Cîțu, completând ”Dacă vom avea toată populația vaccinată, atunci da”.

Premierul a spus că „nu există niciun mandat la nivel de Guvern de a discuta bilateral cu Grecia pentru un pașaport de vaccinare”.

”Guvernul nu a dat un astfel de mandat niciunui ministru - opinia, în acest moment, este că nu putem să discutăm despre așa ceva”, a declarat Florin Cîțu.

***
Reamintim că, ieri, Comisia de Transport (TRAN) din Parlamentul European a aprobat documentul privind elaborarea certificatului de vaccinare.

Comisia TRAN a arătat că, pentru un turism sigur și curat, este necesar ca ”certificatul comun de vaccinare să facă parte dintr-o nouă strategie a UE privind turismul durabil”.

Decizia va fi supusă la vot în Parlamentul European.

66
Tagurile:
Guvern, Florin Cîţu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...