Vizită oficială la sediul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii

Noi declarații ridicole despre prezența militară SUA în România

686
O știre interesantă, despre continuitatea prezenței aviației SUA în România – și multe aberații despre ”amenințări” la adresa României

BUCUREȘTI, 4 feb – Sputnik. Omul numărul 1 al Ambasadei SUA la București, Însărcinatul cu afaceri David Muniz a fost prezent azi la Baza 71 Aeriană ”General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii.

Au fost prezenți, printre alții, şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, general-maior dr. Viorel Pană, și comandantul Escadrilei 31 Aviano, general de brigadă Jason E. Bailey. 

În discursul său David Muniz a subliniat, cu această ocazie, că SUA au investit, din 2015 încoace, peste 143 de milioane de dolari în baza de la Câmpia Turzii.

Împrumutând din retorica fostului ambasador Zuckerman, Muniz a vorbit despre ”parteneriatul extraordinar” dintre Statele Unite și România!...

Muniz consideră că baza de la Câmpia Turzii, ”aflată în inima frumoasei Transilvanii”, ar fi ”unul dintre punctele principale care concentrează investițiile americane în cadrul Inițiativei Europene de Apărare”.

Concret, din 2015 până în prezent, SUA au alocat peste 143 de milioane de dolari pentru modernizarea acestei unități, spune Muniz – o sumă derizorie față de investițiile românești și față de cheltuielile de înarmare care au plecat de aici către buzunarele americane!

De ce au făcut România și SUA asta? Evident, ”pentru a finanța apărarea colectivă a României și a asigura securitatea regiunii Mării Negre”! De parcă ar fi existat vreo amenințare pentru România! Dar, sigur, americanii face tot ce pot pentru a-i convinge pe români că sunt amenințați permanent!

David Muniz a vorbit și de ”a treia dislocare de aeronave MQ-9 Reaper în România”, la manifestare fiind prezentă și o asemenea aeronavă fără pilot.

”De la aderarea României la NATO, în 2004, aceasta este a 12-a dislocare a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite la Câmpia Turzii”, a spus Muniz, care a făcut un anunț interesant: ”Sperăm ca această dislocare să reprezinte începutul unei prezențe constante a Forțelor Aeriene ale S.U.A. în România”.

Din nou se pune întrebarea – oare românii nu trebuiau întrebați dacă sunt de acord cu această ”prezență militară constantă” în țara lor? ”Nu!”… mi se suflă din regia acestor vremuri!...

Și, atenție exprimare la David Muniz: ”Prezența înaintată reprezintă piatra de temelie a capacității noastre de a ne apăra aliații, de a reacționa la amenințări, de a asigura asistență în cadrul operațiunilor globale și de a le reaminti inamicilor noștri, din prezent și din viitor, că suntem uniți”.

Cum adică ”de a le reaminti inamicilor noștri, din prezent și din viitor”?! Care sunt acei ”inamici ai noștri, din prezent”?! Dar din viitor?... Putem prevedea că vor fi inamici?

Și şeful Statului Major al Forţelor Aeriene, general-maior dr. Viorel Pană, a spus o perlă specifică NATO:

”În condiţiile actuale, şi nu mă refer la lupta pe care o ducem împotriva unui inamic încă necunoscut, SARS-COV-2, ci mai degrabă la acţiunile provocatoare ale diverşilor actori regionali în zona Mării Negre, care au devenit un obişnuit cotidian”, a spus generalul Pană.

Deci SARS-COV-2 este un ”inamic încă necunoscut”?! Interesantă afirmație! Apoi, care sunt acele ” acţiunile provocatoare” care au devenit ”un obişnuit cotidian”?! Și cine sunt acei ”diverşi actori regionali din zona Mării Negre” care îl provoacă zilnic pe mărețul om de arme?...

Că, desigur, Rusia se subînțelege, doar Iohannis a trecut-o și în strategia națională de apărare (a intereselor altora), dar că sunt mai mulți provocatori pe aici… asta e chiar culmea noutății!

Pe scurt, să remarcăm că parteneriatul militare SUA – România nu se dezminte: generează în continuare aberații și absurdități. Și mari cheltuieli, desigur, pe care o țară care taie banii spitalelor, pensionarilor și copiilor trebuie să le facă!

Întregul discurs al distinsului Însărcinat cu afaceri american în România, David Muniz, îl puteți lectura aici

686
Tagurile:
Ambasada SUA
Tematic
Ambasadele Rusiei și SUA în România – unite de o veste tristă
Ambasadorul SUA e dovada SCLAVIEI în care căzut România
Scandalos: România nu are bani, dar cumpără din SUA arme mai scumpe decât era prevăzut
Codrin Ștefănescu

Codrin, fulminant: ”Atâta trădare și fățărnicie ca în Noul PSD Ciolacu nu am văzut!”

30
Codrin Ștefănescu lansează un atac fulminant care vizează conducerea PSD, prin prisma faptului că, în spatele fațadei de opoziție, se fac ”trădări” și înțelegeri cu ”noii stăpâni”

BUCUREȘTI, 3 mart – Sputnik. Fără doar și poate, dacă noii lideri ai PSD au un critic radical în partidul pe care l-au ”cumințit”, atunci acela este Codrin Ștefănescu.

Rămas, practic, singura voce puternică din interiorul PSD care pleznește, fără cruțare, atitudinea controversată a liderilor actuali, Codrin a lansat un nou atac fulminant, făcând referire la TRĂDARE!

Un cuvânt care pe Codrin îl oripilează, deoarece ”Chiar și adversarii mei știu că nu am trădat niciodată!” – și, adaugă revoluționarul, ”Probabil că, în sinea lor, respectă asta!”.

”Nu l-am trădat pe Adrian Năstase când partidul i-a întors spatele! Chiar și cei care-i datorau carierele și funcțiile publice. Adică tot”, scrie Codrin. ”Nu l-am trădat pe Dragnea când partidul s-a delimitat public de el! Inclusiv cei care-i datorau carierele și funcțiile publice! Adică tot!”.

Iar această atitudine îl face să fie liniștit sufletește și să rabde atacurile împotriva sa. ”Nu am trădat și mă privesc liniștit dimineața în oglindă când mă bărbieresc! Nu-mi pasă de înjurăturile marxiștilor rezist, am rămas același om curajos de la baricada de la Inter din Decembrie 89!”.

Dar… există și o mare durere – trădarea din PSD-ul actual, pe toate planurile! ”Vă spun sincer: atâta trădare și fățărnicie ca în Noul PSD condus de Ciolacu și Stănescu, nu am văzut!”.

”Noul PSD mimează că face opoziție, dar în secret se gudură penibil la picioarele noilor stăpâni!”, acuză Codrin, care pune punctul pe ”i” – nu spune povești, ci chestiuni din interior!

„Vă spune asta cel care a fost 4 ani secretar al partidului în timpul lui Năstase, secretar general adjunct și secretar general al PSD în ultimii 9 ani!”, scrie Codrin, conchizând – ”Și eu știu și îmi asum ceea ce zic!”.

Din informațiile noastre, vor urma dezvăluiri foarte grave despre înțelegeri secrete – adevărate trădări pornite de la vârful PSD.

30
Tagurile:
Marcel Ciolacu, PSD
Tematic
Codrin se revoltă după întâlnirea cu Dragnea: ”Parcă s-a prăpădit! Nu țipă, nu există!”
Codrin, declarație fulminantă despre Diana Șoșoacă, pune pe jar liderii PSD!
Dragnea și Codrin, mesaj dur după întâlnire: ”Am învățat din TRĂDAREA apropiaților!”
Codrin, palmă pentru Diaspora: Ați urlat, ne-ați înjurat, meritați să-și bată joc de voi!

Загрузка...
Dan Chitic

Dan Chitic anunță NUCLEARA: ”Trădător infect al neamului tău, dispari urât și dureros!”

201
Cunoscutul avocat anunță că, în culisele Justiției, se pregătește marea lovitură care îl vizează pe însuși creatorul ”Statului paralel”

BUCUREȘTI, 3 mart - Spuntik. Mai mult la subiect decât ironic, avocatul Dan Chitic consideră că ”lecția” zilei de ieri se poate înscrie în paradigma ”Karma is a bitch!”.

”Sau mai românește, așa: Fie roata mare, mică / ea se’nvârte de te pică!”, scrie Dan Chitic, referindu-se, desigur, la condamnarea fiicei și a celei mai apropiate colaboratoare a lui Traian Băsescu.

O primă concluzie: ”Cert e ca in viață chiar există un principiu al acțiunii și reacțiunii: rău faci, rău găsești!”.

Și, spune avocatul, ”la fel de cert e ca mai toți plătim încă de aici, din timpul acestei vieți... oricât de mari sau de mici am fi la un moment dat!”.

”Nu, nu mă bucur! Doar constat!”, punctează avocatul, enumerând etapele strângerii lațului: ”După ce i-au condamnat fratele și arestat ginerele, acum i-au condamnat la ani grei de închisoare nu doar “colaboratoarea apropiată”, ci chiar și fiica”.

Ironic, Dan Chitic face o apropiere istorică: ”E cumva pe “modelul Brâncoveanu”. Doar că acum tehnica e aplicată pe un diavol, nu pe un sfânt”.

Acum vine bomba – Dan Chitic are informații că va fi luat și Băsescu!

”Exista și o parte “secretă” disjunsă din dosarul Udrea... se pare ca este DOSARUL BĂSESCU! Tic. Tac.”, scrie Dan Chitic, reluând cunoscutul avertisment al Elenei Udrea.

De fapt, e în logica evenimentelor – ”La sfârșit îl vor lua și pe el, pe băsferatu’ însuși! Vorba aia, îl ia “statul de drept” pe Sarkozy... credeți ca nu-l vor lua pe Băsescu?”

”Doar că până atunci va trebui să vadă cum, rând pe rând, îi vor fi luați toți apropiații!”, scrie Dan Chitic, subliniind – ”La sfârșit... va veni și rândul lui!”.

Și, subliniază Dan Chitic, ”el, Petrov, știe asta...”.

Apropo de acea ”lecție a zilei”, ea nu de se referă, de fapt, la justiția din România, scrie Dan Chitic, ”nu de ea voiam să vă vorbesc! Ba nici măcar despre Justiția Divină!”.

”Mesajul asta e adresat otrepelor din fruntea statului de azi și de mâine: oricât de sclav ești fata de stăpânii zilei și oricât de trădător infect ești cu neamul tău, în momentul în care nu mai ești util... dispari! Și dispari urât și dureros!”

Altfel spus, ”vine o vreme când nu vei mai fi util!”.

”Știu ca nu îți vine sa crezi, politrucule, dar vine și vremea ta... oricum te-ai chema!”, închei Dan Chitic, întrebând dacă… ”Se aude?”.
201
Tagurile:
statul paralel, Justitie, Dan Chitic

Загрузка...