Rareș Bogdan

Ionuț Cristache îl face praf pe Rareș Bogdan: ”Clovn laș”

689
O încercare penibilă a lui Rareș Bogdan de a da înapoi de la ”avântul revoluționar” este ridiculizată de Ionuț Cristache

BUCUREȘTI, 21 ian – Sputnik. Făcătura din principalul partid al coaliției de guvernământ iese la iveală – sunt interese și coterii, fără nicio legătură cu „reforme” sau binele public.

Ori, la primul semnal că nu există susținere pentru lovitura de partid, chiar extravagantul personaj ajuns în vârful politicii, Rareș Bogdan să înapoi. Că vorbele sale ar fi fost scoase din context și interpretate.

O replică dură vine de la cunoscutul realizator TV Ionuț Cristace, care… îl face praf pe Rareș Bogdan!

”Domnu’ Rareș, ca orice laș, dă înapoi în scandalul cu Orban și mai și minte olecuță ca să mai repare ce se mai poate repara”, constată Ionuț Cristache. ”Spune că-i pare rău pentru exprimarea “i s-a umflat capul” că e mai de maidan, așa și că nu-l caracterizează genul acesta de vorbe!”

Ah, nu? – replică ironic Ionuț Cristache, punându-i în față vorbele mârlănești aruncate către Renate Weber: ”Nenorocită ordinară, mizerabilă” și altele…

”Dar genul asta de vorbe adresate unei femei va caracterizează?”, întreabă Cristache completând cu un „haștag” dur: „Puroiul Roz”.

Într-o altă postare, Ionuț Cristache remarcă amuzat încercarea lui Rareș Bogdan de a retracta afirmațiile făcute despre Orban. O încercare jalnică, iar exprimarea denotă nivelul de cultură al pretinsului intelectual clujean.

„Clownul din interiorul lu’ domnu’ Rares a preluat controlul, clar!”, comentează Ionuț Cristache, încheind cu un haștag potrivit: ”Râde lumea”
689
Tagurile:
Rareș Bogdan
Liviu Dragnea

Dragnea și Codrin, mesaj dur după întâlnire: ”Am învățat din TRĂDAREA apropiaților!”

175
Așa cum a anunțat Codrin Ștefănescu, a avut loc o nouă întâlnire între foștii lideri ai PSD – după care a fost transmis un mesaj foarte interesant

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Acum puțin timp a fost publicat primul mesaj după întâlnirea de ieri dintre Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea.

„Ieri am fost în vizită la Liviu Dragnea”, scrie Codrin, mărturisind – ”Sunt trist și foarte îngrijorat!”.

Nu este vorba doar de starea de sănătate a fostului președinte al PSD, ci de dezamăgirea pe care o încearcă atât el, cât și Codrin Ștefănescu față de ceea ce se întâmplă în țară și în PSD.

”Ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu in mod constant. Se numește Teodor Daniel și sună așa : “Speranțele și voturile multor români se află într-o celulă din penitenciarul Rahova!” Punct”, scrie Codrin.

Provocat de o cititoare, Carmen Vișan, Codrin recunoaște că Liviu Dragnea a învățat din lecția trădării celor din jur, a „apropiaților”. ”Poate va învață ceva din asta, pe viitor!”, scrie Carmen Vișan.

”A învățat deja, Carmen Vișan! Inclusiv eu am învățat!”, răspunde Codrin Ștefănescu.

***

Ca de obicei, Codrin Ștefănescu i-a dus lui Liviu Dragnea multele mesaje primite de la români. ”Și o să-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispărut PSD din peisaj! Sper să-l mai intereseze toate aceste subiecte”, a scris Codrin Ștefănescu.

Conform  ultimelor informații transmise de cunoscuta avocată Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD va putea face peste câteva luni cerere de eliberare.

 

175
Tagurile:
PSD, Trădare, Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea

Загрузка...
Parlamentul României

Acum: premieră rușinoasă în Parlament la Buget!

205
(reînnoit 15:34 27.02.2021)
Acum: premieră rușinoasă în Parlament la Buget! Parlamentul a lucrat în Comisii la Legea Bugetului – înregistrând una dintre cele mai rușinoase situații de după 1990

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. După ce au întârziat nepermis și neconstituțional trimiterea proiectului Legii Bugetului de stat și BASS către partenerii sociali (CES) și către Parlament, PNL și USR au accelerat activitatea în Comisiile parlamentare.

De fapt, această trecere prin Parlament a fost doar un simulacru, pentru că nu a fost vorba decât de intervenții pentru a… crea știri, nu pentru a rezolva ceva!

Mai mult, Parlamentul a înregistrat o premieră rușinoasă, în dezbaterile din comisii nefiind  adoptat niciun amendament din cele peste 4000 ale Opoziției și independenților.

Acum puțin timp, Comisiile parlamentare de buget-finanţe au dat raport favorabil la proiectul Legii bugetului de stat pe 2021. S-au înregistrat 25 de voturi ”pentru” şi 16 voturi ”împotrivă”.

Astfel, proiectul de lege a trecut în forma Guvernului, așa cum a impus Puterea. Este o dovadă că în România NU este democrație, iar principala instituție a statului, Parlamentul, există doar formal și pentru recompense financiare!

Dictatura Puterii politice este cu atât mai evidentă cu cât nu au ținut seama nici de avizul CES, partenerul social, multe dintre amendamentele respinse fiind preluate din propunerile CES.

Urmează votul în plenul reunit, marți, iar luni, Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni în şedinţă comună pentru dezbateri în plen.

205
Tagurile:
Parlament, 2021, Buget

Загрузка...