Bogdan Rareș

Rareș Bogdan intră impertinent peste ministrul Sănătății și îi impune decizii

166
Populismul PML se ciocnește cu populismul USR PLUS – o dovedește și intervenția lui Rareș Bogdan care îi cere ministrului Sănătății să ia o decizie… așa cum vrea el, nu pe baza unei analize.

BUCUREȘTI, 11 ian – Sputnik. Fostul realizator TV Rareș Bogdan,  devenit europarlamentar, a reacționat după ce mass media a relatat cazul unui bătrân lăsat să aștepte pe holurile unui spital din orașul Corabia.

Rareș Bogdan îi transmite lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, o scrisoare de un populism specific, în care îi cere direct să-l demită pe managerul spitalului, fără a mai face vreo analiză!

”Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini”, scrie Rareș Bogdan, subliniind ”Știu că poți să o faci și sper să o faci”.

Ulterior, Rareș Bogdan i-a spus lui Voiculescu că ”Imaginile sunt cea mai bună analiză și cea mai buna “Comisie”. Acționează”.

Și, ca să îi mai dea una peste nas ministrului USR, Rareș Bogdan face o completare de o impertinență… la fel de specifică: ”Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești... fiind înlocuiți peste noapte... tot în mandatul tău, dragă Vlad”.

Pe de altă parte, deși știa că Voiculescu a trimis de azi noapte inspecția la Corabia, rareș Bogdan îi scrie că ”Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții”.

”Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi - au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene...”, încheie mesajul populist Rareș Bogdan.

De menționat că, în deschiderea postării, Rareș Bogdan l-a periat pe Vlad Voiculescu – ”Vlad, amândoi am intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine în țara asta”.

”Și eu, și tu, aveam o carieră de succes, fiecare în domeniul său și am decis să încercam să contribuim la schimbarea în bine a acestei țări pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea să nu mai existe!”, a scris Rareș Bogdan.

Deci, iată cum cele două curente populiste se ciocnesc între ele, iar impertinența cu care cei de la USR cereau măsuri dure, fără analize și ”comisii” de anchetă – se întoarce acum împotriva lor! Din scaunul comod și bine plătit de la Bruxelles, Rareș Bogdan le dă palme după ceafă celor de la USR și le spune ce să facă!...

Precizăm că, în urma controlului făcut azi noapte la Corabia, ministerul a dictat sancționarea cu amenzi mari a medicului de gardă (5000 ron) și a asistentei prezente acolo (3000 ron).

Reamintim un amănunt: ”cariera de succes” a lui Rareș Bogdan s-a bazat pe o emisiune cu record de amenzi și pe o televiziune care nu a plătit nicio datorie la stat – fiind închisă pentru asta.

166
Tagurile:
Rareș Bogdan
Tematic
Luat la ochi de judecători, Rareș Bogdan și-a pierdut tupeul
Iohannis are un nou favorit de premier: nu e Rareș Bogdan
Rareș Bogdan își cere scuze… spunând o minciună crasă!
Marcel Ciolacu

Ciolacu: Guvernul s-a întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură

59
Marcel Ciolacu a afirmat astăzi că România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro.

BUCUREȘTI, 12 iun – Sputnik. Președintele PSD Marcel Ciolacu a arătat într-o conferinţă de presă ținută la Craiova cum a eșuat Guvernul în negocierile pentru agricultură.

Ciolacu a criticat Guvernul pentru că a trimis la Bruxelles documente pe care nu le-a citit, ”documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte”.

Una dintre cauze, a arătat Ciolacu, este că Guvernul nu a vrut un dialog cu autorităţile locale și de aceea ”s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei”.

”Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum au prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a mai declarat Ciolacu.

59
Tagurile:
Marcel Ciolacu

Загрузка...
Prima ședință a noului Senat al României

Orban recunoaște în cadrul coaliţiei au existat momente de criză

64
(reînnoit 18:12 11.06.2021)
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut astăzi că în cadrul coaliţiei au existat momente de criză și că astfel de momente vor mai fi înregistrate, guvernările de coaliţie fiind în general "complicate".

BUCUREȘTI, 11 iun – Sputnik. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat astăzi alianţa cu USR- PLUS, într-o declarație făcută la Bacău, ca fiind una care necesită dialog permanent şi o armonizare constantă a poziţiilor. El a recunoscut că au existat momente de criză în coaliție și nu s-a sfiit să recunoască faptul că asemenea momente vor mai avea loc și în viitor, pentru că guvernările de coaliţie sunt în general "complicate".

Orban a strecurat și câteva critici la adresa USR, spunând despre această formațiune că e un partid mai nou care nu are o definire doctrinară clară și ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context.

Mai mult, Orban spune despre USR că este un partid care nu are experienţa guvernării.

64
Tagurile:
Ludovic Orban
Tematic
Celebru economist dezvăluie ce NU a spus Cîțu despre PNRR: ”Este și un pericol!”
Pierde România banii de la UE prin PNRR? Cîțu, explicații
George Simion, denunț incendiar contra UE și a Guvernului Cîțu

Загрузка...
Ziua Rusiei

Ziua Națională a Rusiei prilej pentru conducerea României de a ne face de râs