Bogdan Rareș

Rareș Bogdan intră impertinent peste ministrul Sănătății și îi impune decizii

163
Populismul PML se ciocnește cu populismul USR PLUS – o dovedește și intervenția lui Rareș Bogdan care îi cere ministrului Sănătății să ia o decizie… așa cum vrea el, nu pe baza unei analize.

BUCUREȘTI, 11 ian – Sputnik. Fostul realizator TV Rareș Bogdan,  devenit europarlamentar, a reacționat după ce mass media a relatat cazul unui bătrân lăsat să aștepte pe holurile unui spital din orașul Corabia.

Rareș Bogdan îi transmite lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, o scrisoare de un populism specific, în care îi cere direct să-l demită pe managerul spitalului, fără a mai face vreo analiză!

”Ești obligat să acționezi urgent și sa îl demiți pe managerul spitalului din Corabia, pe Șeful DSP Olt și să faci tot ce se poate pentru a scoate definitiv din sistemul de sănătate așa-zisul “cadru medical” care apare în imagini”, scrie Rareș Bogdan, subliniind ”Știu că poți să o faci și sper să o faci”.

Ulterior, Rareș Bogdan i-a spus lui Voiculescu că ”Imaginile sunt cea mai bună analiză și cea mai buna “Comisie”. Acționează”.

Și, ca să îi mai dea una peste nas ministrului USR, Rareș Bogdan face o completare de o impertinență… la fel de specifică: ”Sunt convins de asta, mai ales pentru că, în alte cazuri, fără nicio analiză, au fost schimbați manageri, unii chiar foarte performanți, de unități spitalicești... fiind înlocuiți peste noapte... tot în mandatul tău, dragă Vlad”.

Pe de altă parte, deși știa că Voiculescu a trimis de azi noapte inspecția la Corabia, rareș Bogdan îi scrie că ”Dacă vei face Comitete și Comisii pe cazul “Corabia”, subiectul se va uita și ticăloșii vor scăpa, la fel ca alții”.

”Hai să încercam să nu ne batem joc de încrederea oamenilor care și-au pus speranțele în noi - au fost dezamăgiți suficient până acum, inclusiv de oameni din partidele noastre, din păcate, nu cred că este cazul să continuăm și să dovedim că diferența între “vechii” și “noii” este doar de vârstă și de ani petrecuți în troaca politicii dâmbovițene...”, încheie mesajul populist Rareș Bogdan.

De menționat că, în deschiderea postării, Rareș Bogdan l-a periat pe Vlad Voiculescu – ”Vlad, amândoi am intrat în politică pentru a schimba lucrurile în bine în țara asta”.

”Și eu, și tu, aveam o carieră de succes, fiecare în domeniul său și am decis să încercam să contribuim la schimbarea în bine a acestei țări pe care o iubim. Și am intrat și pentru ca scene ca acestea să nu mai existe!”, a scris Rareș Bogdan.

Deci, iată cum cele două curente populiste se ciocnesc între ele, iar impertinența cu care cei de la USR cereau măsuri dure, fără analize și ”comisii” de anchetă – se întoarce acum împotriva lor! Din scaunul comod și bine plătit de la Bruxelles, Rareș Bogdan le dă palme după ceafă celor de la USR și le spune ce să facă!...

Precizăm că, în urma controlului făcut azi noapte la Corabia, ministerul a dictat sancționarea cu amenzi mari a medicului de gardă (5000 ron) și a asistentei prezente acolo (3000 ron).

Reamintim un amănunt: ”cariera de succes” a lui Rareș Bogdan s-a bazat pe o emisiune cu record de amenzi și pe o televiziune care nu a plătit nicio datorie la stat – fiind închisă pentru asta.

163
Tagurile:
Rareș Bogdan
Tematic
Luat la ochi de judecători, Rareș Bogdan și-a pierdut tupeul
Iohannis are un nou favorit de premier: nu e Rareș Bogdan
Rareș Bogdan își cere scuze… spunând o minciună crasă!
Ludovic Orban și Klaus Iohannis

Orban, întâlnire cu Iohannis mesaj către insurgenții din PNL

2
Liderul PNL, Ludovic Orban, transmite un mesaj ferm către Rareș Bogdan și restul revoltaților după o discuție cu Iohannis
2

Загрузка...
Mircea Badea

Mircea Badea face praf autoritățile din campania de vaccinare

217
(reînnoit 07:22 19.01.2021)
Cunoscutul realizator a punctat cu umor aberațiile spuse și atitudinea autorităților antipandemie în campania de vaccinare

BUCUREȘTI, 19 ian – Sputnik. Lipsa de logică a atitudinilor, incoerența măsurilor și stupiditatea unor afirmații ale autorităților în campania de vaccinare stârnesc multe comentarii și critici.

Mircea Badea a comentat, cu umorul său inimitabil, mai multe asemenea stupidități ale autorităților, punctând de fiecare dată… din păcate la obiect. Din păcate pentru populația care își pune speranța în cei ce, iată, comit asemenea absurdități.

Am selectat mai multe comentarii ale realizatorului TV de la Antena 3.

În primul rând, Mircea Badea sesizează ridicolul tentativelor de convingere a populației să se vaccineze cu un vaccin care… nu există la dispoziția populației!

”Trebuie să fii complet cretin să spui că te vaccinezi "ca să dai un semnal de încredere în vaccin" câtă vreme nu ai vaccin pentru populație”, spune Mircea Badea, explicând ironic -  ”De fapt, ei vor doar să se vaccineze! Îi susțin!”

Vaccinarea a demonstrat și tendințele exhibiționiste ale unor lideri politici – dar și ciudatele reacții ale opiniei publice.

”Răgetele umede ale neîntrebatelor la vederea șuncilor sau grisinelor "autorităților" expuse la vaccin sunt sublime. Susțin!”, comentează Mircea Badea, completând la fel de ironic. ”N-a plâns niciunul la vaccin. Aprige autorități!”.

O știre de presă anunța că ”Nu sunt doze pe câte persoane vor să se vaccineze! Românii se înghesuie la vaccinare”.

”Lăsați asta, nu e important! Contează doar să nu ne contrazică nimeni!”, ironizează Mircea Badea reacțiile dure ale autorităților atunci când cineva are altă opinie sau sesizează deficiențe.

În același sens, Mircea Badea sesizează diferența ridicolă între eforturile propagandei care susține autoritățile și situația reală din teren – ilustrată prin anunțul primarului Fritz că  ”doar doua centre de vaccinare vor fi operaționale în Timișoara”.

”Nu e vaccin. Noroc că e propagandă grămadă. Susțin!”, reacționează Mircea Badea.

O altă știre anunță că ”După București, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru vaccinare”, iar ministrul Sănătății spune că ”Sunt mult mai mulți oameni care vor să se vaccineze față de numărul de doze existent”.

Din nou, Mircea Badea ironizează reacția principală a autorităților – aceea de a da vina pe cei care critică.  

”Nu ne interesează asta. Ne interesează doar să ne războim cu unii care măcăne pe feisbuc. Important e sa ne concentram pe antivaccinisti!”.

Așa cum spuneam, reacțiile lui Mircea Badea nu sunt doar ironie și umor – ci prezintă chiar adevărul ridicol al reacțiilor autorităților.

217
Tagurile:
Vaccinare, Mircea Badea

Загрузка...