Nicușor Dan

Nicușor Dan, tupeu cinic și lipsă de responsabilitate!

1071
NESIMȚIRE! Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis un mesaj care demonstrează că nu îi pasă de ceea ce s-a petrecut în noapte de revelion – iar politica sa va fi una cinică, de ignorare a realităților care îl incriminează DIRECT

BUCUREȘTI, 1 ian – Sputnik. După ce noaptea trecută a fost un adevărat haos, nemaiîntâlnit de peste 20 de ani în București, Primarul General, Nicușor Dan, a transmis un mesaj de ”încredere și speranță”.

După un final an de an în care o parte ca Capitalei a fost înecată în gunoaie, o mare parte dintre „beneficiarii” sistemului de termoficare nu au avut apăr caldă și, apogeul, Bucureștiul a fost de Revelion un adevărat câmp de bătaie cu materiale pirotehnice, Nicușor Dan… mulțumește tuturor! ”A fost un an greu. Am simțit fiecare acest lucru”.

”Dar l-am trecut cu bine, atât cât a putut fiecare”, spune Nicușor Dan. Ne întrebăm unde i-a fost lui mai greu? Atunci când a ridicat banii de la parlament, după o activitate… mai mult nu? Sau când a obținut donațiile despre care nu dorește să vorbească?

Dar, Nicușor Dan alege varianta ”speranței”…  ”Știm, cel puțin că avem puterea să începem anul cu mai multă încredere și speranță”.

”Vă doresc multă sănătate, pace și să aveți convingerea că putem reuși în lucrurile pe care ni le propunem. Trebuie să gândim mare pentru București și vom reuși”, scrie Nicușor Dan.

O primă observație, formula „gândim mare” nu prea ține de limba română – ci de traducerea stupidă a ”glezei” de Facebook – ”Think big”.

Apoi, ce să reușească? Ce au reușit liberalii care au condus Bucureștiul în majoritatea timpului după 1990?

Dar, trecând la concret, Nicușor Dan dovedește IRESPONSABILITATE cinică, pentru că:

- Nu își cere scuze și nu anunță anchetarea celor care au permis haosul petardelor și artificiilor din București;

- Nu își cere scuze celor care NU s-au putut odihni din cauza bubuiturilor, mulți dintre ei fiind cardiaci sau suferind de alte pentru care acest haos a fost extrem de dăunător;

- Nu își cere scuze celor internați în spitalele Capitalei – și care au trebuit să suporte toată nebunia ILEGALĂ din seara și noapte dintre ani;

- Nu își cere scuze proprietarilor de animale de companie, care au trăit un adevărat coșmar din cauza bubuitorilor ce au speriat sau au enervat animalele – multe au fugit de acasă, multe s-au pierdut sau chiar au fost vătămate;

-  Nu explică și nu își asumă răspunderea pentru poluarea depistată în ultimele zile, Bucureștiul fiind pe primul loc în lume la poluare în anumite zone;

- Nu își cere scuze pentru aerul irespirabil din București, din cauza nebuniei pirotehnice nemaivăzute.

Și, da, pentru el, primarul general al Capitalei, tot acest haos al petardelor și diverselor materiale pirotehnice NU a existat!

O rușine, Nicușor Dan – iresponsabilitate, ipocrizie, cinism, lipsă de empatie! Și, mai ales, multă NESIMȚIRE! Asta a dovedit primarul Capitalei după Revelionul 2021.

1071
Tematic
Nicușor Dan s-a compromis total! Cea mai stupidă decizie!
Cât vor mai fi închise școlile în București - Nicușor Dan
Ultima oră: Nicușor Dan, schimbare radicală – TRĂDARE?!
Nicușor Dan a făcut anunțul: bucureștenii vor îngheța în case?
Nicușor Dan începe bine: Scandal și schimbare la Primărie!
Ministrul Bode și primarul Nicușor Dan – demisia, din prima zi!
Familie

PSD lasă puterea în ofsaid și propune o lege pentru familiile cu copii

89
(reînnoit 15:20 17.06.2021)
PSD a prezentat astăzi o propunere a unui pachet legislativ care să sprijine suplimentar familiile cu copii în vederea stimulării natalității.

BUCUREȘTI,  17 iun – Sputnik. PSD dă șah mat puterii care tot amână creșterea alocațiilor pentru copii și propune măsuri de stimulare a natalității.

Praga
© Sputnik / Алексей Даничев

Astfel, PSD a prezentat astăzi o lege prin care se propune nu doar  creșterea alocațiilor, ci și deduceri pentru salariații cu copii și acordarea de tichete sociale pentru stimularea participării copiilor cu vârsta de până la 6 ani la învățământul preșcolar, public și privat.

„Orice om politic responsabil din România este conștient de faptul că cea mai mare problemă pe care o are acum România, ca stat, ca neam, este de natură demografică: declinul populației. Mai mult, declinul populaţiei şi îmbătrânirea ei duc la o problemă de viaţă şi de moarte pentru o economie: deficitul de forţă de muncă şi colapsul sistemelor de pensii”, a explicat președintele PSD Marcel Ciolacu sensul acestei propuneri de lege.

El a arătat că singura soluție pentru această problemă este stimularea natalității, în paralel cu combaterea migrației forței de muncă, ținând cont de faptul că numărul de copii români născuți în străinătate îl depășește pe cel al copiilor născuți în România.

”Pe acești români trebuie să-i încurajăm să se întoarcă într-o țară unde merită să trăiască, unde să-și crească copii! Dar pentru asta și ei, și românii rămași în țară, trebuie să beneficieze de un suport real din partea statului român”, a arătat astăzi președintele PSD.

Ciolacu a arătat că PSD vrea să pună accentul pe servicii educaționale și de sănătate și nu pe acordarea unor sume de bani.

”Din punctul meu de vedere, soluția pentru natalitate nu ține doar de durata concediului de maternitate sau de nivelul alocației. Sunt doar un punct de plecare. Familiile tinere au însă nevoie de servicii : de creșe moderne, de grădinițe, școli și afterschool-uri, de servicii de sănătate adecvate. Practic, mamele au nevoie de întreaga infrastructură de servicii sociale, de educație și sănătate, după ce se termină concediul de maternitate”, a mai spus Ciolacu pe această temă.

În legea PSD, voucherele pentru creșe și grădinițe vor putea fi folosite, atât la stat, dar și la privat pe motiv că, dacă statul lasă mult de dorit în ceea ce privește creșterea infrastructurii, să fie lăsat să participe și mediul privat care se mișcă mai repede.

Mai mult, PSD propune ca familiile să fie sprijinite și în ceea ce privește achiziționarea unei locuințe sau a uneia mai mari, și să fie ajutate pe perioada în care copilul este mic, inclusiv prin suspendări ale plății ratelor, cu sprijinul statului.

Ciolacu a mai atras atenția că, în urma măsurilor luate de guvernele de dreapta, în 2019 și 2020 în România s-a născut cel mai mic număr de copii din ultimii 50 de ani, iar această tendință trebuie inversată.

89
Tematic
Românii, campioni la nașteri în Italia
O păpușă care se vinde în România naște controverse – motivul este șocant
Ziua de naștere a Patriarhului României: cum va fi sărbătorită
Baby-boom post Pandemie în România? 2021 aduce mai multe nașteri

Загрузка...
Vlad FIlat și Angela Gonța

Cât de mult a crescut fiica lui Filat și Gonța: Cum arată acum copilul fostului premier

61
(reînnoit 13:02 17.06.2021)
Fostul premier Vlad Filat a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fiica sa cea mică Ecaterina, care s-a născut din căsnicia cu jurnalista Angela Gonța.

CHIȘINĂU, 17-Sputnik. Vlad Filat a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fiica sa Ecaterina, care a împlinit recent vârsta de 7 ani. Fostul premier pare extrem de înduioșat, mai ales că mezina îi seamănă leit.

Vlad Filat și Angela Gonța s-au căsătorit în anul 2014, dar căsnicia lor nu a durat mult. Cei doi au divorțat în timp ce fostul premier se afla în detenție, unde își ispășea pedeapsa pentru corupție. 

Politicianul mai are copii, o fată și un băiat, din căsătoria cu Sanda Diviricean.

61
Tagurile:
Angela Gonța, Vlad Filat

Загрузка...

Putin: Imaginea lui Joe Biden prezentată în presă „este departe de realitate”