Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu revine în luptă: palmă pentru Zuckerman

2126
(reînnoit 06:38 24.12.2020)
O revenire puternică și curajoasă a lui Liviu Pleșoianu – care demonstrează că NU și-a spus ultimul cuvânt – și nu renunță la bătălie, nici măcar când e vorba de confruntări cu cei mai puternici .

BUCUREȘTI, 24 dec – Sputnik. Unul dintre cei mai nedreptățiți oameni politici la actualele alegeri, Liviu Pleșoianu, revine în bătălia politică, atacând curajos ipocrizia celui mai puternic susținător al ”statului paralel”, partenerului „strategic”. 

În cazul  de față, Liviu Pleșoianu completează cu o palmă dată ambasadorului Zuckerman, cel care, cu un tupeu nemaivăzut, face acuzații de corupție și pune la cale ”reforma” din Justiție.

Așa că Liviu Pleșoianu îi aruncă în față o situație șocantă, în care ”corupția chiar ucide” – și anume ”CORUPȚIA GIGANTICĂ din țara marelui ambasador Zuckerman...”.

Este vorba de cazul distribuiri ilegale de substanțe controlate și eliberate pe bază de prescripție medicală în timpul crizei opioidelor – de către o uriașă companie americană.

Iată datele prezentate de Liviu Pleșoianu, cu tot cu surse:

1. Walmart (SUA) este cea mai mare companie din lume după cifra de afaceri (515 MILIARDE de dolari).

2. "Walmart a distribuit ilegal substanțe controlate și eliberate pe bază de prescripție medicală în timpul crizei opioidelor. Walmart a acceptat mii de rețete nevalide în farmaciile sale. Au considerat necesar, cu orice preț, să stimuleze vânzările și să proceseze rapid prescripțiile medicale pentru a fideliza clienții. Acest comportament ilegal a contribuit la epidemia abuzului de opiacee din Statele Unite. Dependența de droguri opioide a ucis peste 400.000 de oameni în Statele Unite între 1999 și 2018."

După aceste date, ce rezultă de aici? – întreabă Liviu Pleșoianu, care răspune:

a. Rezultă: ”Cea mai mare corupție de pe Planetă este chiar în țara care ne tot ceartă pe noi că suntem foarte corupți”.

b. Rezultă: ”Justiția, serviciile și administrațiile americane nu au știut ce face Walmart între 1999 și 2018 (adică timp de aproape 20 de ani)!? Râde lumea...”

c. Rezultă: ”Cea mai detestabilă formă de ipocrizie este IPOCRIZIA "JUSTIȚIARULUI"!”.

Deci, o revenire puternică a fostului parlamentar – care demonstrează că acest adevărat lider de opinie NU și-a spus ultimul cuvânt – și nu renunță la bătălie.

2126
Tagurile:
Adrian Zuckerman, Liviu Pleșoianu
Tematic
Liviu Pleșoianu, DECES în familie din cauza Covid-19
Pleșoianu: ”Suntem o colonie! Lustruiți bocancii lui Biden!”
Pleșoianu anunță fără ocolișuri ce va face în viitorul mandat!
Mircea Badea

Mircea Badea, explicație originală a războiului din Coaliție de ce îi ”susține pe toți”

234
(reînnoit 12:09 01.03.2021)
Scandalurile din Coaliția între USR și PNL au devenit un fapt curent, dar au și o intensitate crescătoare - iar Mircea Badea are propria explicație a situației.

BUCUREȘTI, 1 mar – Sputnik. Cu umorul său inimitabil, Mircea Badea ”suferă” pentru scandalurile din Coaliție, pentru că, se știe, el ”îi susține pe toți”. De fapt, apreciatul realizator TV a introdus această formulă în opinia publică – ideea de „susțin”, în sens ironic, fiind preluată și în discursul politic.

Mircea Badea trece peste „supărare” și explică de ce se ceartă PNL și USR, ce se petrece, de fapt, în Coaliție.

”Este o ecuație de tip ”check and balances” (control sau limitări – și echilibrare), spune Mircea Badea, referindu-se la celebrul principiu folosit în politica americană, în care  în virtutea separației puterilor în stat, puterile statale trebuie să aibă aproximativ aceeași pondere, să fie echilibrate, pentru a se putea limita reciproc, pentru a preveni abuzul de putere.

La noi, ideea americană este folosită în stil original și… ridicol specific, după cum explică Mircea Badea:

”Toată lumea urăște pe toată lumea, toți vor să dea în cap tuturor! USR urăște PNL, PNL urăște USR, USR urăște PLUS și așa mai departe”, spune Mircea Badea.

De fapt, situația este repetarea situației Alianței DA, din 2004 – 2006, când PNL și PD, parteneri în coaliția de guvernământ impusă de Băsescu, se urau și se loveau pe față, până au rupt coaliția! Acum, cele două partide sunt unite în PNL.

Vorba lui Mircea Badea: ”Să-i susținem pe toți”, pentru că… ”Trăim în România și asta ne ocupă tot timpul”.

234
Tagurile:
Mircea Badea
Tematic
Ciuvică și Mircea Badea se exilează în Turcia, refuză să revină în România lui Arafat!
Mircea Badea, opinie diferită, dar argumentată, despre AUR
Mircea Badea face praf autoritățile din campania de vaccinare

Загрузка...
Clotilde Armand

Miron Cozma face din nou ordine în București începe incendiar cu Clotilde Armand!

712
(reînnoit 07:51 01.03.2021)
„Luceafărul huilei” revine în prim plan, de data asta cu un atac dur la controversata primăriță de la Sectorul 1, Clotilde Armand!

BUCUREȘTI, 1 mart – Sputnik. Controversata Clotilde Armand primește un periculos ”mărțișor” din partea lui Miron Cozma, celebrul lider al minerilor din Valea Jiului.

Miron Cozma cere ferm ministrului de Interne să înceapă o anchetă care să vizeze averea Clotildei Armand, referindu-se la ea ca la o ”hoață”.

”În privinţa acestei hoaţe, îl atenţionez pe ministrul de Interne: dacă nu începi ancheta, aşa cum ţi-am cerut legat de modul în care au obţinut acele bunuri am să te dau în judecată, domnule ministru, pentru favorizarea infractorului!”, a declarat Cozma la RTV.

Miron Cozma o acuză pe Clotilde Armand că deține ”14 terenuri, 3 apartamente, 2 vile”.

”Asta în timp ce Miron Cosma n-are o garsonieră după 20 de ani lucraţi în mină”, a declarat liderul mineriadelor.

Într-adevăr, declarația de avere a franțuzoaicei este impresionantă, cuprinzând mai multe imobile – printre care case, apartamente și terenuri cu diverse destinații.

***

Miron Cozma a fost unul dintre liderii minerilor din Valea Jiului în timpul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 și a condus autoritar mineriada din septembrie 1991, soldată cu demisia Guvernului Petre Roman – o acțiune susținută și de opoziția ”pro-europeană”.

În ianuarie 1999, Miron Cozma s-a pus din nou în fruntea minerilor ca răspuns la intenția  Guvernului Radu Vasile de a închide minele din Valea Jiului. Au avut loc încleștări memorabile cu forțele de ordine și, în final, s-a încheiat o ”pace” – așa numita ”pace de la Cozia”, semnată de Cozma cu regretatul premier Radu Vasile.

O lună mai târziu, Cozma a fost condamnat la 18 ani de închisoare, iar Radu Vasile era demis. Miron Cozma a fost eliberat în decembrie 2007, după ce a ispăşit zece ani de închisoare pentru „subminarea puterii de stat”.

712
Tagurile:
Clotilde Armand

Загрузка...
Serghei Lavrov

Lavrov: Rusia nu impune nimănui punctul său de vedere

31
Rusia nu își impune nimănui punctul său de vedere și așteaptă ca reflectarea evenimentelor din țară să urmeze același raționament, a declarat Lavrov.

BUCUREȘTI, 1 mar – Sputnik. Rusia nu își impune nimănui punctul său de vedere și speră ca în aceeași cheie vor fi reflectate evenimentele din Rusia, a declarat ministrul Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

Serghei Lavrov
© Sputnik / Russian Foreign Ministry

“Suntem departe de dorința de impune cuiva ceva, fie și colegilor noștri diplomați, un anumit punct de vedere. La rândul nostru, așteptăm ca evenimentele să fie reflectate în același mod, prezentând totul din mai multe perspective, obiectiv”, a declarat Lavrov la întâlnire cu reprezentanții presei străine, acreditate în Rusia.

Lavrov a subliniat că autoritățile ruse nu se izolează de nimeni, “întotdeauna sunt gata de discuții”, însă nu trebuie acceptate ca un dat actualul val de informații false, etichetări și clișee vechi.

„Acest lucru transformă câmpul informațional într-o arenă de confruntări asemenea celei din perioada războiului rece”, a declarat șeful diplomației ruse.

31
Tematic
Lavrov: Cazul lui Navalnîi, o înscenare a Occidentului
Peskov: Declarațiile lui Lavrov despre UE - denaturate, Rusia dorește relații bune cu UE
Lavrov a numit condițiile de cooperare cu Uniunea Europeană
Lavrov: Rusia nu pleacă din Europa
Video - Lavrov: Folosind pandemia, Occidentul încearcă să pedepsească guvernele „incomode”
Lavrov a comentat situația din Armenia

Загрузка...