Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu revine în luptă: palmă pentru Zuckerman

2108
(reînnoit 06:38 24.12.2020)
O revenire puternică și curajoasă a lui Liviu Pleșoianu – care demonstrează că NU și-a spus ultimul cuvânt – și nu renunță la bătălie, nici măcar când e vorba de confruntări cu cei mai puternici .

BUCUREȘTI, 24 dec – Sputnik. Unul dintre cei mai nedreptățiți oameni politici la actualele alegeri, Liviu Pleșoianu, revine în bătălia politică, atacând curajos ipocrizia celui mai puternic susținător al ”statului paralel”, partenerului „strategic”. 

În cazul  de față, Liviu Pleșoianu completează cu o palmă dată ambasadorului Zuckerman, cel care, cu un tupeu nemaivăzut, face acuzații de corupție și pune la cale ”reforma” din Justiție.

Așa că Liviu Pleșoianu îi aruncă în față o situație șocantă, în care ”corupția chiar ucide” – și anume ”CORUPȚIA GIGANTICĂ din țara marelui ambasador Zuckerman...”.

Este vorba de cazul distribuiri ilegale de substanțe controlate și eliberate pe bază de prescripție medicală în timpul crizei opioidelor – de către o uriașă companie americană.

Iată datele prezentate de Liviu Pleșoianu, cu tot cu surse:

1. Walmart (SUA) este cea mai mare companie din lume după cifra de afaceri (515 MILIARDE de dolari).

2. "Walmart a distribuit ilegal substanțe controlate și eliberate pe bază de prescripție medicală în timpul crizei opioidelor. Walmart a acceptat mii de rețete nevalide în farmaciile sale. Au considerat necesar, cu orice preț, să stimuleze vânzările și să proceseze rapid prescripțiile medicale pentru a fideliza clienții. Acest comportament ilegal a contribuit la epidemia abuzului de opiacee din Statele Unite. Dependența de droguri opioide a ucis peste 400.000 de oameni în Statele Unite între 1999 și 2018."

După aceste date, ce rezultă de aici? – întreabă Liviu Pleșoianu, care răspune:

a. Rezultă: ”Cea mai mare corupție de pe Planetă este chiar în țara care ne tot ceartă pe noi că suntem foarte corupți”.

b. Rezultă: ”Justiția, serviciile și administrațiile americane nu au știut ce face Walmart între 1999 și 2018 (adică timp de aproape 20 de ani)!? Râde lumea...”

c. Rezultă: ”Cea mai detestabilă formă de ipocrizie este IPOCRIZIA "JUSTIȚIARULUI"!”.

Deci, o revenire puternică a fostului parlamentar – care demonstrează că acest adevărat lider de opinie NU și-a spus ultimul cuvânt – și nu renunță la bătălie.

2108
Tagurile:
Adrian Zuckerman, Liviu Pleșoianu
Tematic
Liviu Pleșoianu, DECES în familie din cauza Covid-19
Pleșoianu: ”Suntem o colonie! Lustruiți bocancii lui Biden!”
Pleșoianu anunță fără ocolișuri ce va face în viitorul mandat!
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

78
(reînnoit 12:30 16.01.2021)
Prim ministrul României s-a imunizat împotriva noului coronavirus, așa cum era anunțat încă de zilele trecute, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central”Dr. Carol Davila”.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Premierul Florin Cîțu se vaccinează anti-Covid-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Demnitarului i s-a explicat, de cadrele medicale, întregul proces care se derulează, pentru ca imunizarea să fie făcută în deplină cunoștință de cauză.

Reamintim că, în urmă cu o zi, adică ieri, 15 ianuarie 2021, s-a imunizat împotriva noului coronavirus președintele României, Klaus Iohannis.

Acesta a declarat, la scurt timp după aceea, că procedura de vaccinare a fost una simplă, nedureroasă și a dorit să sublinieze că acees vaccin este unul sigur și eficient.

De asemenea, șeful statului a recomandat tuturor vaccinarea, afirmând că vaccinarea, împreună cu procedurile de restricție ne vor scoate din pandemie.

Tot ieri, a început oficial cea de-a doua etapă a campaniei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul.

Premierul României a făcut declarații după imunizare. Acesta a spus că a fost o procedură foarte ușoară, că se bucură că s-a putut vaccina, că a făcut acest lucru atât pentru sine, cât și pentru cei din jur.

Pandemia poate fi învinsă numai prin vaccinare și prin păstrarea măsurilor restrictive.

"Foarte ușoară această vaccinare, Nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. E important să înțelegem că rămânem la obiectivul de a avea 10.400.ooo de români vaccinați până în septembrie. Foarte mulți români vor să se vaccineze", a declarat Cîțu

Cîțu a dat asigurări că nu va fi precupețit nici un efort pentru a putea fi vaccinați toți românii.

78

Загрузка...
Vaccinare în România

Sondaj: Doriți se vaccineze public șefii partidelor?

83
Iohannis a dat exemplul – este o provocare pentru toți liderii politici. Ar trebui să urmeze exemplul președintelui – sau nu e normal să se facă un spectacol din vaccinare?

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Unul dintre cele mai urmărite și discutate subiecte de ieri a fost exemplul dat de președintele Iohannis, care s-a vaccinat public, la Spitalul Militar Central.

sondaj

Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
  • DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis
    0% (0)
  • NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare
    0% (0)
  • Nu mă pronunț
    0% (0)
au votat:

Gestul președintelui a fost mult comentat - mai în glumă, mai în serios, dar a fost în prim plan – și a fost poate cel mai bun mod de a capta atenția românilor asupra vaccinării. Altfel spus, a fost probabil cea mai bună reclamă – inclusiv în rândul celor care nu îl agreează pe Iohannis.

În același timp, mulți au comentat că președintele a făcut un spectacol și un joc de imagine din propria-i vaccinare!

De aceea punem întrebarea dacă liderii politici, cele mai comentate personaje publice, ar trebui să urmeze exemplul prezidențial și să se vaccineze public? Sau, dacă nu doresc să se vaccineze, să anunțe asta deschis!

E vorba de Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș, George Simion și Claudiu Târziu, dar și de Kelemen Hunor.

Concret, vă invităm, să vă spuneți opinia prin intermediul unui sondaj, răspunzând la următoarea întrebare:

Doriți ca președinții principalelor partide să se vaccineze public?

DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis

NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare

Nu mă pronunț

83

Загрузка...
Mihai Trăistariu

Trăistariu încurajează vaccinarea ca nu moară artiștii de foame

0
Cunoscutul cântăreț a declarat că este nerăbdător să se imunizeze împotriva noului coronavirus și a explicat, într-o postare pe Facebook, motivele care îl determină să facă un asemenea gest. Solidaritate cu colegii de breaslă?

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Cântărețul Mihai Trăistariu le-a spus fanilor că el dorește mult să se vaccineze, fiindcă, dacă virusul nu dispare, artiștii trebuie să se reprofileze.

Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé
© Sputnik / Алексей Никольский

De aceea, artistul lansează un îndemn către toți fanii și către toți colegii de breaslă să se imunizeze împotriva COVID-19, în cel mai scurt timp. El aduce ca argument și părerea specialiștilor care spun că dacă nu se vaccinează măcar 70% din populația globului, atunci vaccinarea în masă este inutilă și niciodată nu vom mai scăpa de virus.

În opinia sa, matematic vorbind, mai rămân două opțiuni: fie se vaccinează și speră ca acest gest va fi făcut de toată planeta, iar pandemia se stinge în doi-trei ani, după care vor putea fi reluate concertele, fie se mută în Dubai sau într-una din cele 4 țări care nu au restricții și trăiește liber.

Trăistariu arată și o altă față a crizei generate de pandemiei: artiștii au început să fie tot mai afectați din punct de vedere financiar, ei ajungând să facă diverse lucruri pentru a câștiga bani.

Este vorba despre sunetiști, impresari, actori, dansatori, precum și de miile de persoane din spatele scenei care trebuie să renunțe la meseria de o viață pentru că nu mai au ce mânca.

Potrivit lui Trăistariu, 90% dintre artiști sunt la pământ.

”Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”, a scris Trăistariu.
0
Тема:
Vaccinul Sputnik V

Загрузка...