Audieri: surpriză TOTALĂ la Sănătate, cu Vlad Voiculescu!

381
Unul dintre cei mai contestați miniștri propuși de coaliția PNL-USR-UDMR, Vlad Voiculescu, a furnizat marea surpriză a audierilor

BUCUREȘTI, 23 dec – Sputnik. Ministrul propus pentru Sănătate, Vlad Voiculescu, trimis în guvern de USR-PLUS, este cel mai contestat candidat pentru portofoliile noului cabinet.

Vlad Voiculescu este contestat de medici, de presă, de politicieni – iar asupra sa planează acuzația că reprezintă, de fapt, reprezintă interesele unui grup de afaceri din domeniu, care ar aparține unchiului său – conform lui Mugur Ciuvică și Grupului de Investigații Politice.

Peste toate astea venea și promisiunea lui Marcel Ciolacu și Lucian Romașcanu că PSD va face o opoziție totală, radicală în parlament!

Rezultatul… marea surpriză: Vlad Voiculescu, a primit  aviz favorabil din partea comisiilor de Sănătate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului… aproape în UNANIMITATE: 20 de voturi favorabile și o abținere din 22 de voturi exprimate!

Deci, Parlamentul i-a oferit controversatului Vlad Voiculescu o doză de credibilitate la care nici el nu se aștepta, probabil. Altfel spus, opoziția începe… bine.

Menționăm că președintele Comisie de Sănătate din Senat este dr. Streinu Cercel, de la PSD.

381
Tagurile:
Vlad Voiculescu
Tematic
Nicușor Dan începe bine: Scandal și schimbare la Primărie!
NUMELE miniștrilor - ultima formulă de Guvern, după negocieri
Analist: Ce speri de la un Guvern format majoritar din imbecili?
Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, făcut KO de un renumit chirurg
Sigla PSD

Acum: PSD a făcut marele pas către preluarea puterii

9
(reînnoit 15:12 23.06.2021)
Social democrații s-au ținut de promisiune – în acest moment se derulează prima etapă din încercarea de preluare a guvernării.

Știre în curs de actualizare

9
Tagurile:
Moțiune de cenzură, PSD

Загрузка...
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă: ”Un NU categoric Tratatului militar România-Ucraina! Vom fi carne de tun!”

667
(reînnoit 13:49 23.06.2021)
Senatoarea Diana Șoșoacă s-a opus în plenul Senatului Tratatului militar România-Ucraina, scoțând în evidență aspecte care NU se spun românilor

BUCUREȘTI, 23 iun – Sputnik. Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a avut o nouă intervenție fulminantă în plenul Senatului, de data aceasta cu privire la Tratatul militar România-Ucraina!

”Vom fi carne de tun!”, declară senatoarea, subliniind că un asemenea demers oficial al României este ”Inacceptabil” și, ca atare, ea spune ”Un NU categoric!”.

Argumentele senatoarei vin dintr-o analiză atentă – atât a Tratatului, cât mai ales a contextului geopolitic. De reținut că datele prezentate de Diana Șoșoacă NU sunt arătate românilor, cărora li se spune doar că înțelegerea cu Ucraina nu are conotații periculoase, că nu ne poate împinge în vreun conflict.

Senatoarea atrage atenția că ”Aparent avem de-a face cu o înțelegere inofensivă între două state vecine” dar, în realitate, acest acord – ”care se încearcă a se încheia de vreo 20 de ani, nu știu ce ne-a apucat acum - are o bătaie mult mai lungă”.

”E clar că România care este stat NATO nu are vreun motiv să încheie un acord de non combat cu Ucraina pentru că, nu știu dacă vă aduceți aminte, dar una dintre condițiile pe care a trebuit să le îndeplinim la intrarea noastră în NATO a fost să avem tratate de bună vecinătate cu toate statele vecine, deci cu Ucraina avem tratat de buna vecinătate”, a declarat senatoarea.

În aceste condiții, Diana Șoșoacă subliniază că noul acord pe care îl discutăm acum ”are un alt sens”.

”Ucraina nu ne poate garanta nicio susținere în cazul în care România ar fi atacată de un stat inamic – un caz ipotetic, evident”, spune senatoarea, arătând că, în schimb, ”noi garantăm Ucrainei susținerea militară a României în situația în care acest stat ar fi atacat”.

Și acum vine întrebarea cheie: ”Oare cine ar putea ataca Ucraina? În nici un caz un stat NATO. Prin eliminare, cine ar rămâne? Federația Rusă care, întâmplător, are și un tratat de susținere cu China!”.

Deci, din ceea ce a punctat senatoarea, rezultă că România ar putea ajunge în conflict cu ”două mari puteri din cele trei din lume”!

Diana Șoșoacă atrage atenția că România intră prin acest Tratat într-o situație deja tensionată, pe care ea o descrie ca fiind un dublu litigiu – după alipirea Crimeii (”momentul în care Moscova a decis anexarea Crimeii”, cum spune senatoarea) – ”și mai aducem aminte că în urmă cu o lună Ucraina a declanșat un a declanșat un conflict cu Federația Rusă”.

Deci, în cazul unui conflict în care România ar interveni concluzia pare clară: ”noi în acest moment suntem carne de tun!”, cum spune Diana Șoșoacă.

”Nici nu vreau să îmi închipui ce se întâmplă în cazul în care Ucraina ar fi atacată de Rusia iar noi am fi obligați să ne luptăm cu Rusia! Până ajunge NATO aici, cred că ne spulberă de pe fața pământului”, spune senatoarea, conchizând ferm - ”consider că ar trebui să ne mai gândim la semnarea acestui Tratat, având în vedere situația geopolitică din acest moment”.
667
Tagurile:
militar, tratat, România, Ucraina, Diana Șoșoacă
Tematic
Diana Șoșoacă sparge toate tiparele – o apariție de ”gradul 9”!
Situație scandaloasă în România - Diana Șoșoacă intervine! MECI de MECI!
Diana Șoșoacă, acțiune la nivel internațional – MODEL pentru Europa!
Șoșoacă: ”Servicii secrete EXTERNE îl impun pe Arafat – mâinile lui sunt pline de sânge!”

Загрузка...