Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă blocată după o postare fulminantă

738
(reînnoit 15:56 23.12.2020)
Informație de ultimă oră: Diana Șoșoacă, președinta Comisiei de Abuzuri din Senat, ar fi fost sancționată după ce a preluat un text fulminant al avocatului Dan Chitic

BUCUREȘTI, 23 dec – Sputnik. În urma preluării unui text a avocatului Dan Chitic, contul de Facebook al senatorului Diana Șoșoacă, președinte Comisiei de Cercetare a Abuzurilor ar fi fost blocat pentru 7 zile!

Informația i-a fost dată cunoscutului avocat, apărător al suveranității românilor, chiar de senatoarea Diana Șoșoacă.

Sancțiunea ar fi urmarea celor scrise de Dan Chitic în textul său fulminant – adevăruri care deranjează comunitățile ”progresiste” și cei ce doresc să nu se vorbească despre transformarea României într-o colonie.

Dar, cu toate manevrele acestora, textul lui Dan Chitic a fost preluat de mulți internauți, devenind ”viral”.

Iată și o reacție superbă a scriitorului creștin și patriotului Iulian Capsali, cu un titlu semnificativ: ”ADEVĂRUL INCOMODEAZĂ”.

”Lui Dan MV Chitic i-au închis contul pentru 7 zile, doar pentru că a făcut considerații despre România de azi, la 31 de ani de la revoltele anticomuniste”, scrie Capsali, scoțând în evidență că, de fapt, nu există ”nimic care să justifice blocarea contului”.

Așa că scriitorul întreabă direct: ”Să-i fi durut pe cenzorii Fb ideea că Securitatea e mai puternică decât în '89, că este controlată Justiția, presa, politicul, că țara este dezindustrializată, că ne împrumutăm cu 1000 de euro pe minut? Care era noutatea?” 

Iulian Capsali subliniază ”exasperarea” lui Dan Chitic: ”Azi, revolta populară din '89 a fost înfrântă!”.

”Probabil că nu există ceva mai stimulativ decât exasperarea”, notează Capsali. ”De asta platformele globaliste, care exaltă corectitudinea politică și noul totalitarism, preferă discursul neutru sau anarhist, dar au alergie la revolta oamenilor liberi care denunță implozia tuturor valorilor perene, atacul la fibra sufletească a persoanei umane”.

Vom relua și alte luări de poziție ale unor personalități după ce rețeaua de socializare a comis acest act de reprimare a adevărului despre ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în România.

 

738
Tagurile:
AUR, Cenzura, Facebook
Tematic
Ce document are Diana Șoșoacă și ce vrea Ciucă să verifice
Șoșoacă – ”Marine Le Pen de România” – lovitură în prima zi
NUCLEARA: Diana Șoșoacă a dat marea lovitură în politică!
Măcel: USR-istul de la Justiție, prins între Șoșoacă și Vicol
Marcel Ciolacu

Ciolacu: Guvernul s-a întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură

58
Marcel Ciolacu a afirmat astăzi că România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro.

BUCUREȘTI, 12 iun – Sputnik. Președintele PSD Marcel Ciolacu a arătat într-o conferinţă de presă ținută la Craiova cum a eșuat Guvernul în negocierile pentru agricultură.

Ciolacu a criticat Guvernul pentru că a trimis la Bruxelles documente pe care nu le-a citit, ”documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte”.

Una dintre cauze, a arătat Ciolacu, este că Guvernul nu a vrut un dialog cu autorităţile locale și de aceea ”s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei”.

”Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum au prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a mai declarat Ciolacu.

58
Tagurile:
Marcel Ciolacu

Загрузка...
Prima ședință a noului Senat al României

Orban recunoaște în cadrul coaliţiei au existat momente de criză

64
(reînnoit 18:12 11.06.2021)
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut astăzi că în cadrul coaliţiei au existat momente de criză și că astfel de momente vor mai fi înregistrate, guvernările de coaliţie fiind în general "complicate".

BUCUREȘTI, 11 iun – Sputnik. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat astăzi alianţa cu USR- PLUS, într-o declarație făcută la Bacău, ca fiind una care necesită dialog permanent şi o armonizare constantă a poziţiilor. El a recunoscut că au existat momente de criză în coaliție și nu s-a sfiit să recunoască faptul că asemenea momente vor mai avea loc și în viitor, pentru că guvernările de coaliţie sunt în general "complicate".

Orban a strecurat și câteva critici la adresa USR, spunând despre această formațiune că e un partid mai nou care nu are o definire doctrinară clară și ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context.

Mai mult, Orban spune despre USR că este un partid care nu are experienţa guvernării.

64
Tagurile:
Ludovic Orban
Tematic
Celebru economist dezvăluie ce NU a spus Cîțu despre PNRR: ”Este și un pericol!”
Pierde România banii de la UE prin PNRR? Cîțu, explicații
George Simion, denunț incendiar contra UE și a Guvernului Cîțu

Загрузка...
Ziua Rusiei

Ziua Națională a Rusiei prilej pentru conducerea României de a ne face de râs