Soros Fund Management Chairman George Soros testifies on Capitol Hill in Washington (File)

Celebru avocat: ”Soros, președintele REAL de 31 de ani!”

1759
(reînnoit 06:49 23.12.2020)
”Președintele REAL al României” - o declarație fulminantă a unui celebru avocat și om politic – un strigăt de revoltă într-o zi în care ar fi trebui să vedem o altă Românie.

BUCUREȘTI, 23 dec – Sputnik. Ieșire mai puțin obișnuită a celebrului avocat și om politic Aurelian Pavelescu, președinte al PNȚCD – sau, așa cum scrie el ”UN GÂND TERIBIL DE 22 DECEMBRIE, LA 31 DE ANI...”.

Gândul teribil al acestui intelectual matur și idealist este cumplit: de fapt, de 31 de ani,  Președintele REAL al României este George Soros.

”Am participat la Revoluția din decembrie 1989 cu tot entuziasmul vârstei, asumându-mi responsabilități totale, punându-mi în primejdie viața”, își aduce aminte Pavelescu.

Și după această amintire, vine un gând amar, ”acum, după 31 de ani de la fuga lui Ceaușescu”:

”L-am dat jos pe Ceaușescu pentru a fi înscăunat George Soros, singurul Președinte real al României de 31 de ani!”, scrie, aparent resemnat, președintele partidului martirilor, PNȚCD:

Sunt necesare explicații? Nu… ”Restul e tăcere!”, încheie shakespearian Aurelian Pavelescu.

Da, de explicații nu e nevoie – pentru că vedem ce se petrece în jurul nostru. Și tăcem, pentru că… altfel NU se mai poate.

1759
Tagurile:
România, Soros
Tematic
Propunere oficială: George Soros, interzis în România!
Viktor Orban îl face praf pe George Soros
Avocatul lui Trump: George Soros, „mai mult ateu decât evreu”
Dan Chitic

Dan Chitic se revoltă: autoritățile resping SUVERANITATEA!  

555
O situație scandaloasă! Cunoscutul avocatul dezvăluie ce s-a întâmplat cu inițiativa Suveranității, susținută de sute de mii de români

BUCUREȘTI, 25 iun – Sputnik. Demersurile avocatului Dan Chitic și al Grupului de Inițiativa pentru Legea Suveranității au avut succes la români – dar nu și la autorități!

Astfel, după ce legea care a obținut susținerea a sute de mii de români, dornici să nu li se mai încalce drepturile și să nu mai fie cedată țara, ei bine a fost ”întoarsă de Consiliul Legislativ”.

„Nu respinsă, nu avizată negativ, ci întoarsă efectiv, în materialitatea ei, la expeditor: toate cele 8 pagini însoțite de Declarația de constituire a Grupului de Inițiativa și Împuternicire”, explica Dan Chitic.

În răspunsul Consiliului Legislativ se aduc câteva argumente, cum ar fi lipsa ”Expunerii de motive”. Dar, Dan Chitic spune clar: ”Expunerea de motive era deja atașată. Doar ca nu s-a dorit a fi văzută!”.

Ciudată atitudinea Consiliului condus de fostul deputat PSD și ministru al Justiției, Florin Iordache, unul dintre parlamentarii care au încercat să impună câteva schimbări necesare în Justiție!

”Evident, “soluția” Consiliului e nelegală, aceasta modalitate de “soluționare” nefiind prevăzută de legea 189/1999”, transmite Dan Chitic.

Pe de altă parte, cunoscutul apărător al drepturilor și suveranității românilor știe cu ce are de-a face: “soluția (Consiliului Legislativ) nu ne miră – ”Știam ca TOȚI SUNT ÎMPOTRIVA NOASTRĂ!”.

”Știam ca vor face tot ce le stă în putință să ne oprească. Nu vor reuși!”, spune Dan Chitic, replicând ferm: ”Vom relua procedura!”

În plus, de data asta Dan Chitic anunță și completarea legii ”cu dispoziții care vor scoate în afara legii orice formă de prozelitism sexual, așa cum au făcut-o ungurii”.

În atașamentul postării puteți citi și răspunsul Consiliului Legislativ, cu semnătura lui Florin Iordache.

555
Tagurile:
Legea suveranității, Suveranitate, Dan Chitic

Загрузка...
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Premierul Cîțu a anunțat NOILE MĂSURI de relaxare text INTEGRAL

557
(reînnoit 14:37 24.06.2021)
Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noi măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care intră în vigoare la 1 iulie.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Într-o conferință de presă premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noile măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea CNSU.
În contextul în care starea de alertă a fost modificată începând cu 12 iunie, premierul anunță acum noi relaxări, vizând organizarea de evenimente, zona culturală, sport, dar și turism și deservire a populației.

” În spațiile închise sau deschise se pot organiza evenimente cu până 50% din spectatori, de asemenea, și evenimente culturale cu până în 2500 de spectatori”, a spus premierul precizând – ”Ce e peste trebuie să fie vaccinați”.

Un alte aspect important - restaurantele și cafenelele pot fi deschise până la ora 2 noaptea, la capacitate maximă.

Programul cluburilor și al barurilor se extinde până la ora 2 noaptea, iar pensiunile și hotelurile pot caza la limita maximă.

De asemenea, la evenimente sportive pot participa spectatori la 50% din capacitate, indiferent dacă evenimentul se desfășoară la interior sau la exterior, dar cu condiția ca spectatorii să fie vaccinați sau testați.

Dacă toate persoanele sunt vaccinate, evenimentele se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului.

Târgurile, bâlciurile, talciocurile se redeschid iar sălile de fitness vor fi deschise până la capacitatea maximă.

Măsurile vor intra în vigoare de la 1 iulie.

***

Iată textul integral al Hotărârii adoptate la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență:

557
Tagurile:
Florin Cîţu

Загрузка...
Andrej Babiš

Premierul ceh: E foarte importantă menținerea relațiilor cu Rusia