O femeie ține o fotografie cu Liviu Dragnea

Dan Diaconu: ”Vor pună la cale asasinarea lui Dragnea”

1129
(reînnoit 06:41 23.12.2020)
Știrea mutării lui Liviu Dragnea – depistat pozitiv la testul COVID – este interpretată de cunoscutul economist și influencer Dan Diaconu într-un mod incendiar.

BUCUREȘTI, 23 dec – Sputnik. Controversele legate de vestea mutării lui Liviu Dragnea la un alt penitenciar din țară a suscitat multe discuții pe internet.

Poate cea mai incendiară ipoteză a fost emisă de cunoscutul analist, economist și influencer Dan Diaconu care pune problema… asasinării lui Dragnea!

Redăm această postare, precizând, ca și autorul, că NU există date în acest sens, ci e doar ”o deducție logică bazată pe modul în care se petrec lucrurile”.

”Se pare că niște minți înfierbântate vor să pună la cale asasinarea lui Dragnea de Crăciun prin metoda „Transportul””, scrie Dan Diaconu, explicând că ”pe scurt, deținutul e transferat de la un penitenciar la altul - vara pe căldură caniculară, iarna pe frig de-ți crapă dinții - până-și dă obștescul sfârșit”.

Într-adevăr, o metodă asemănătoare pare a fi fost folosită în cazul generalului Emil Macri, fostul șef al Direcției a II-a a Securității.

Dar, făcând o paranteză în această ipoteză incendiară, Diaconu pune o altă întrebare interesantă – oare cum s-a îmbolnăvit Dragnea?

”Dragnea n-avea cum să se îmbolnăvească de COVID decât dacă era infectat voit”, spune Diaconu, explicând că fostul lider PSD ”stătea în celulă cu aceiași oameni, fără alte contacte”.

Ori, continuă Diaconu – ”Asta mă face să cred că boala i-a fost indusă”. Și aici revine la firul principal: ”Știm bine că marea problemă a bolnavului de COVID sunt frisoanele. Dacă stai în frig, dai colțul”.

”De fapt asta pare a fi metoda: îl iei din pat și te-apuci să-l plimbi prin țară între penitenciare”, spune Diaconu, completând – ”S-a mai întâmplat asta? Nu o dată! Spre exemplu fix așa au făcut atunci când au vrut să-l elimine pe proxenetul de la Caracal - veriga care putea povesti despre orgiile cu minore de la Deveselu”.

Diaconu încheie cu o întrebare lăsând totul în suspans: ”De ce să-l asasineze pe Dragnea de Crăciun? Ia ghiciți!”

”N-am informații, e pur și simplu o deducție logic bazată pe modul în care se petrec lucrurile”, precizează Dan Diaconu într-un post script.

1129
Tagurile:
Dan Diaconu
Tematic
Exclusiv: Ce a discutat Codrin cu Liviu Dragnea despre PSD
Știrea serii: Dragnea, infectat cu COVID-19
Liviu NICOLAE Dragnea a primit o veste uriașă de ziua lui!
Marcel Ciolacu

Ciolacu: Guvernul s-a întors de la Bruxelles cu zero euro pentru agricultură

58
Marcel Ciolacu a afirmat astăzi că România a plecat la Bruxelles cu o solicitare de şapte miliarde pentru agricultură, iar miniştrii Cristian Ghinea şi Adrian Oros s-au întors cu zero euro.

BUCUREȘTI, 12 iun – Sputnik. Președintele PSD Marcel Ciolacu a arătat într-o conferinţă de presă ținută la Craiova cum a eșuat Guvernul în negocierile pentru agricultură.

Ciolacu a criticat Guvernul pentru că a trimis la Bruxelles documente pe care nu le-a citit, ”documente făcute de către companii private ca pe urmă să acceseze aceste fonduri sau aberaţii cum sunt 133.000 de euro pentru formarea unui singur om, de parcă l-am trimite pe Marte”.

Una dintre cauze, a arătat Ciolacu, este că Guvernul nu a vrut un dialog cu autorităţile locale și de aceea ”s-a ajuns ca să fim iarăşi ruşinea Europei”.

”Chiar vorbeam cu domnul senator Preoteasa cât de mult ar fi însemnat pentru Dolj să fi prins acele sume pentru irigaţii, cum au prins Polonia, Ungaria, Bulgaria. Am plecat la negocieri la Bruxelles cu Comisia cu o solicitare de şapte miliarde, au ajuns domnul Ghinea şi cu domnul Oros la 3,8 miliarde şi s-au întors cu zero euro pentru agricultura românescă”, a mai declarat Ciolacu.

58
Tagurile:
Marcel Ciolacu

Загрузка...
Prima ședință a noului Senat al României

Orban recunoaște în cadrul coaliţiei au existat momente de criză

64
(reînnoit 18:12 11.06.2021)
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a recunoscut astăzi că în cadrul coaliţiei au existat momente de criză și că astfel de momente vor mai fi înregistrate, guvernările de coaliţie fiind în general "complicate".

BUCUREȘTI, 11 iun – Sputnik. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat astăzi alianţa cu USR- PLUS, într-o declarație făcută la Bacău, ca fiind una care necesită dialog permanent şi o armonizare constantă a poziţiilor. El a recunoscut că au existat momente de criză în coaliție și nu s-a sfiit să recunoască faptul că asemenea momente vor mai avea loc și în viitor, pentru că guvernările de coaliţie sunt în general "complicate".

Orban a strecurat și câteva critici la adresa USR, spunând despre această formațiune că e un partid mai nou care nu are o definire doctrinară clară și ale cărui poziţii de multe ori se stabilesc în funcţie de conjunctură, de context.

Mai mult, Orban spune despre USR că este un partid care nu are experienţa guvernării.

64
Tagurile:
Ludovic Orban
Tematic
Celebru economist dezvăluie ce NU a spus Cîțu despre PNRR: ”Este și un pericol!”
Pierde România banii de la UE prin PNRR? Cîțu, explicații
George Simion, denunț incendiar contra UE și a Guvernului Cîțu

Загрузка...
Ziua Rusiei

Ziua Națională a Rusiei prilej pentru conducerea României de a ne face de râs