Șerban Nicolae

Șerban Nicolae, reacție frumoasă după dezastrul din alegeri

2938
(reînnoit 12:06 07.12.2020)
Cel mai regretat exilat din PSD, senatorul Șerban Nicolae a candidat sub sigla PER, partid care a suferit o înfrângere dezastruoasă la alegeri. Acum, senatorul are o reacție frumoasă, demnă de stima care i-o poartă electoratul

BUCUREȘTI, 7 dec – Sputnik. Am putea să punem în dreptul lui Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și altor personalități care au pierdut alegerile celebrul ”Vae victis!” – vai de cei învinși – celebra exclamație care a însoțit umilința celor ce pierduseră. Mai ales… pierduseră cât de… dezastruos!

Dar, Șerban Nicolae nu se lasă umilit ci reacționează inteligent: ”POPORUL ARE ÎNTOTDEAUNA DREPTATE!”.

”Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în activitatea publică, celor care au crezut în onestitatea și profesionalismul demersurilor mele”, scrie Șerban Nicolae, subliniind – ”Cei mai mulți nu mă cunosc personal, este cu atât mai onorantă pentru mine această susținere”.

Din păcate, îi răspund în numele meu și al altora care îl cunosc și îl apreciază, din păcate, spun,  nu avea ce să caute cocoțat în brad! Cariera lui, discursul lui, mesajele lui – ca și ale lui Liviu Pleșoianu! – NU aveau nimic în comun cu așa zisa ”ecologie”!

În cazul lor, a părut multora un gest de disperare, făcut pe ultima sute de metri, după o nefirească așteptare la PSD, pentru a-și salva poziția și cariera politică. Și chiar dacă nu a fost așa, nu le-a adus succes. Ceea ce se vede după rezultate.

În plus, un om politic experimentat ca Șerban Nicolae putea să se informeze mai bine unde și cu cine se asociază. Dar, acum chestiunile sunt de domeniul trecutului…

”Nu regret nimic și nici nu vreau să schimb nimic. Voi continua să-mi iubesc Țara și poporul”, încheie superb Șerban Nicolae, un avocat de succes, care nu și-a spus ultimul cuvânt în politică.
2938
Tagurile:
Alegeri parlamentare, reacție, Șerban Nicolae
Тема:
Alegeri parlamentare în România 2020 (115)
Tematic
Rezultate incendiare în Diaspora! Surpriză totală… AUR!
Noua hartă politică a României: ”anti” Iohannis și Zuckerman
Date oficiale ale AEP – o explicație a eșecului PNL
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu, vaccinat anti COVID-19

76
(reînnoit 12:30 16.01.2021)
Prim ministrul României s-a imunizat împotriva noului coronavirus, așa cum era anunțat încă de zilele trecute, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central”Dr. Carol Davila”.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik, Georgiana Arsene. Premierul Florin Cîțu se vaccinează anti-Covid-19, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Demnitarului i s-a explicat, de cadrele medicale, întregul proces care se derulează, pentru ca imunizarea să fie făcută în deplină cunoștință de cauză.

Reamintim că, în urmă cu o zi, adică ieri, 15 ianuarie 2021, s-a imunizat împotriva noului coronavirus președintele României, Klaus Iohannis.

Acesta a declarat, la scurt timp după aceea, că procedura de vaccinare a fost una simplă, nedureroasă și a dorit să sublinieze că acees vaccin este unul sigur și eficient.

De asemenea, șeful statului a recomandat tuturor vaccinarea, afirmând că vaccinarea, împreună cu procedurile de restricție ne vor scoate din pandemie.

Tot ieri, a început oficial cea de-a doua etapă a campaniei naţionale de vaccinare, în care sunt incluse persoanele de peste 65 de ani, bolnavii cronici şi persoanele care lucrează în domenii considerate esenţiale, între care Administraţia Prezidenţială şi Guvernul.

Premierul României a făcut declarații după imunizare. Acesta a spus că a fost o procedură foarte ușoară, că se bucură că s-a putut vaccina, că a făcut acest lucru atât pentru sine, cât și pentru cei din jur.

Pandemia poate fi învinsă numai prin vaccinare și prin păstrarea măsurilor restrictive.

"Foarte ușoară această vaccinare, Nu am simți nimic. I-am zis doamnei asistente. De aceea m-am ridicat la final. Mă bucur că m-am vaccinat. Văd că mulți români vor să se vaccineze. E important să înțelegem că rămânem la obiectivul de a avea 10.400.ooo de români vaccinați până în septembrie. Foarte mulți români vor să se vaccineze", a declarat Cîțu

Cîțu a dat asigurări că nu va fi precupețit nici un efort pentru a putea fi vaccinați toți românii.

76

Загрузка...
Vaccinare în România

Sondaj: Doriți se vaccineze public șefii partidelor?

83
Iohannis a dat exemplul – este o provocare pentru toți liderii politici. Ar trebui să urmeze exemplul președintelui – sau nu e normal să se facă un spectacol din vaccinare?

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Unul dintre cele mai urmărite și discutate subiecte de ieri a fost exemplul dat de președintele Iohannis, care s-a vaccinat public, la Spitalul Militar Central.

sondaj

Doriți să se vaccineze public șefii partidelor?
  • DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis
    0% (0)
  • NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare
    0% (0)
  • Nu mă pronunț
    0% (0)
au votat:

Gestul președintelui a fost mult comentat - mai în glumă, mai în serios, dar a fost în prim plan – și a fost poate cel mai bun mod de a capta atenția românilor asupra vaccinării. Altfel spus, a fost probabil cea mai bună reclamă – inclusiv în rândul celor care nu îl agreează pe Iohannis.

În același timp, mulți au comentat că președintele a făcut un spectacol și un joc de imagine din propria-i vaccinare!

De aceea punem întrebarea dacă liderii politici, cele mai comentate personaje publice, ar trebui să urmeze exemplul prezidențial și să se vaccineze public? Sau, dacă nu doresc să se vaccineze, să anunțe asta deschis!

E vorba de Marcel Ciolacu, Ludovic Orban, Dan Barna și Dacian Cioloș, George Simion și Claudiu Târziu, dar și de Kelemen Hunor.

Concret, vă invităm, să vă spuneți opinia prin intermediul unui sondaj, răspunzând la următoarea întrebare:

Doriți ca președinții principalelor partide să se vaccineze public?

DA – ar trebui să dea un exemplu, așa cum a făcut Iohannis

NU – nu trebuie să se facă un spectacol din vaccinare

Nu mă pronunț

83

Загрузка...
Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé

Președintele Guineea s-a vaccinat cu Sputnik V

0
Președintele Republicii Guineea, din Africa de Vest, s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu preparatul rusesc Sputnik V.

BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Președintele Republicii Guineea, Alpha Condé, de 82 de ani, s-a vaccinat de coronavirus cu preparatul rusesc “Sputnik V”. Procesul a fost prezentat la postul de televiziune local.

Vaccinul rusesc Sputnik V, transportat în Argentina
© Sputnik / Дарья Станиславец

“Vineri, președintele republicii și-a administra o doză a Sputnik V, pentru a îndemna populația la vaccinare”, se menționează în reportajul TV.

Șeful statului a primit prima doză a vaccinului în palatal prezidențial “Sékou Touré”, în cadrul celei de-a doua etape de vaccinare.

Autoritățile din Guineea au inițiat campania experimentală de vaccinare cu preparatul rus Sputnik V la sfârșitul lunii decembrie. Guineea, potrivit portalului Guinee News, a primit 55 de doze a vaccinului. În prima etapă a vaccinării, de la sfârșitul anului trecut, au fost vaccinați 19 oficiali înalți, inclusiv ministrul Apărării, Mohamed Diané.

Numărul total al cazurilor de COVID-19 în Republica Guineea a ajuns la 14 mii, s-au vindecat 13,3 mii, 81 de pacienți, infectați cu coronavirus, au decedat.

0
Tagurile:
vaccin, Sputnik V
Тема:
Vaccinul Sputnik V
Tematic
Mexicul vrea să cumpere 24 de milioane de doze din vaccinul rusesc Sputnik V
Primii brazilieni se vaccinează împotriva Covid-19 cu vaccinul rusesc Sputnik V
După ce au criticat vaccinul Sputnik V, jurnaliștii străini stau la coadă pentru a-l primi
Moscova și Caracas semnează un acord pentru producerea vaccinului Sputnik V
În Argentina a sosit a doua partidă a vaccinului Sputnik V

Загрузка...