Daniel Zamfir

Zamfir, reacție puternică după insultele Caramitru! PSD tace…

1032
Insulte incalificabile ale lui Andrei Caramitru la adresa electoratului PSD – și o replică fulminantă a senatorului Daniel Zamfir.

BUCUREȘTI, 22 nov – Sputnik. Răzvan Dumitrescu a scris uluit: ”Dacă nici acum nu reacționează PSD...”. Iar PSD NU a reacționat.

Cunoscutul realizator se referea la un atac cu adevărat uluitor al controversatului Andrei Caramitru – de fapt un demers care te face să îți pui întrebări cu privire la sănătatea mintală a fostului (?) consilier al lui Dan Barna.

Andrei Caramitru pleacă de la întrebarea ”Cine Votează PSD? Cine Votează în celelalte țări cu demenți populiști?” și tot el oferă un răspuns presărat cu insulte incalificabile:

”Cei care sunt eșuați. Pierduți undeva într-un sat, fără bani, fără prieteni, fără educație, fără job bun. Pensionari care urăsc pe tineri și “schimbările” din jur - atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei”.

În opinia lui Caramitru aceștia ”votează isteric” ca să pedepsească ”intelectualii (…) pe toți cei care nu sunt la fel de eșuați ca ei”.

Caramitru îi consideră că aceștia ”sunt săraci și vai de mama lor” pentru că ”sunt proști de bubuie și nu știu să facă nimic” și că ”de proști ce sunt” votează” hoți și ticăloși să le fie primari”, ei stau ”în mizeri” și ”sunt leneși” pentru că ”ar putea sa se mute unde sunt job-uri bine plătite”.

În fine, Caramitru îi numește pe votanții social democrați ”alcooliștii de la birtul satului care înjură și se plâng și Votează PSD” – ”Leneși și proști. Dar mulți”.

Așa cum menționam, PSD nu a răspuns – nu încă! În schimb, au răspuns o mulțime de internauți, nu numai ”pesediști”, care l-au făcut praf pe Caramitru!

Și a răspuns senatorul Daniel Zamfir – printr-un dur comentariu, intitulat ”E PREA MULT, FASCISTULE!”.

”După ce a ponegrit Biserica în cel mai josnic mod cu putință,  acum - beizadeaua lu' tata - jignește  incalificabil milioane de români!!”, scrie Zamfir.

Desigur, Zamfir nu se coboară la a da o replică folosind cuvinte a la Caramitru, ci îi promite o reacție pe măsură a celor jigniți: ”Știți ce, beizadelelor useristo-sorosiste putred  de bogate - din afacerile cu Statul ale părinților voștri? Veți primi răspunsul romanilor PATRIOȚI fix pe 6 decembrie!”.

 Pe de altă parte, Daniel Zamfir pune problema ipocriziei lui Caramitru și a useriștilor radicali ”anticorupție”: ”Nu-i așa ca Vlad Voiculescu sau Claudiu Năsui, au apărut din spuma mării și vor "elibera" Bucureștiul?”

Daniel Zamfir promite și o dezvăluire în serial, despre liderii USR Barna și Seidler: ”Tot din spuma mării - a se citi ELSA - au apărut și Dan Barna și Cristian Seidler...”

”Dar despre ELSA, de mâine încolo...”, anunță senatorul Daniel Zamfir – un subiect pe care îl vom urmări cu interes.

1032
Tagurile:
PSD, Daniel Zamfir
Tematic
Daniel Zamfir: “O mare porcărie a făcut-o Cîțu, un farsor!”
Daniel Zamfir, reacția zilei: ”Șantajul viermilor!”
Zamfir dezvăluie ce este în spatele declarației de la BNR!
Cimitir de mașini

Rabla pentru electrocasnice 2020: ce vechituri puteți da la schimb

78
(reînnoit 18:03 26.11.2020)
Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a anunțat că programul ”Rabla pentru electrocasnice” 2020 începe în data de 15 decembrie 2020. Românii interesați pot obține mai multe vouchere.

BUCUREȘTI, 26 nov – Sputnik. Românii care doresc să își cumpere electronice și electrocasnice noi o pot face mult mai ușor.

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat că, din 15 decembrie 2020, începe programul ”Rabla pentru electrocasnice”.

Programul are un buget total de 40 de milioane de lei și va permite utilarea caselor cu aparate electrocasnice de ultimă generație, pentru cel puțin 100.000 de români.

Fechet spune că bugetul investit în acest program este dublul celui din 2018.

Programul ”Rabla pentru Electrocasnice 2020” a introdus în lista echipamentelor finanțate prin Administrația Fondului pentru Mediu – AFM - patru produse care nu au existat în edițiile anterioare: aspiratoare, uscătoare de rufe, laptopuri și tablete, informează digi24.ro.

Pentru fiecare din cele 9 echipamente finanțate, valoarea voucherului este diferită. Astfel, pentru laptopuri, finanțarea este de 500 de lei, pentru aparate de aer condiționat, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase - 400 de lei, pentru tablete și mașini de spălat rufe – 300 de lei, iar pentru aspiratoare - 200 de lei.

Fechet a explicat că aceste sume vor ajunge la români sub formă de vouchere electronice, după un proces de înscriere, care se va desfășura online.

Cei interesați vor intra în aplicația informatică de pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, unde trebuie completate datele personale ale solicitantului și bifat echipamentul pentru care se dorește finanțarea. Imediat după acest proces, aplicația va emite un voucher unic, electronic, cu o valabilitate de 15 zile.

”Cu acest voucher, orice român se va duce la un comerciant autorizat, va preda aparatul vechi pe care vrea să-l înlocuiască și va achiziționa aparatul nou”, a declarat ministrul Mircea Fechet.

De asemenea, un solicitant poate obține mai multe vouchere, dar pentru produse diferite, respectiv un voucher pentru un anumit tip de produs. Echipamentul vechi care va fi predat comerciantului trebuie să fie de același tip cu cel nou achiziționat, cu două excepții: pentru uscătoarele de rufe și pentru mașinile de spălat vase, sunt acceptate aparate vechi din restul listei programului.

Procesul de validare a comercianților în program se va derula în următoarea săptămână. Lista acestora va putea fi consultată pe site-ul AFM.

78
Tagurile:
mașină, Rabla

Загрузка...
Dan Barna

Breaking News: Dan Barna, infectat cu COVID-19! Prima reacție

85
(reînnoit 17:23 26.11.2020)
Președintele USR, Dan Barna, a fost testat pozitiv în urma unui test preventiv – politicianul a avut o primă reacție.

BUCUREȘTI, 26 nov – Sputnik. Liderul USR, Dan Barna, este ultima celebritate lovită de Covid-19.

Dan Barna a aflat că are Covid în urma unui test preventiv, spune el pe Facebook.  ”Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”.

Barna spune că se simte bine. ”Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare”.

”Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online”, scrie Barna, adresând un îndemn: ”Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”.
85
Tagurile:
COVID-19, Dan Barna
Tematic
Tătaru, despre obligativitatea vaccinării anti COVID-19
Franța: izolarea obligatorie pentru pacienții cu Covid
COVID-19: Piedone și Băluță suspendă activitatea cu publicul!

Загрузка...
Mircea Badea

Conducerea Armatei, lovită de COVID! Mircea Badea, reacție

0
(reînnoit 06:41 27.11.2020)
Situație unică în istorie: conducerea Armatei Române este sub asediul… unui virus – iar Mircea Badea reacționează în stil propriu la aflarea veștii.

BUCUREȘTI, 27 nov – Sputnik. O informație transmisă aseară târziu anunța că generalul Daniel Petrescu, șeful Statului Major General al Apărării a fost testat pozitiv – fiind infectat cu SARS-CoV-2.

Informația a fost transmisă de Ministerul Apărării Naționale, care anunță că generalul Petrescu este asimptomatic, dar s-a izolat într-un spațiu al MApN.

De acolo, șeful Statului Major General își exercită în continuare atribuțiile funcționale, transmite MApN.

De asemenea, odată cu generalul Petrescu a fost testat și generalul Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale, dar rezultatul testului a fost negativ.

Dar, din motive de precauție, ministrul Ciucă a intrat în izolare, tot la sediul MApN – și va fi  retestat peste 72 de ore.

Această din urmă știe este destul de ciudată – pentru că, în mod normal, o persoană care intră în izolare trebuie să rămână la domiciliul declarat – ori e greu de presupus că ministrul și-a declarat domiciliul la minister! Precizăm că Nicolae Ciucă este acum civil, deci nu se pune problema la fel ca la generalul Petrescu.

O reacție la veste izolării capilor Armatei în stilul său unic a avut cunoscutul realizator Mircea Badea.

”Băi, băiatule, ce-i cu ăștia?! Păi cum, șeful Statului Major al Apărării nu s-a… apărat de Coronavirus?! Vă dați seama… Statului Major! Și ce a făcut domnul Daniel Petrescu? A… stat? Da… major!”.

Dar, spune Mircea Badea, ”m-ar interesa de ce s-au testat cei doi? Că așa le-a venit?!...”.

„Nu avea simptomele bolii – și atunci cum de s-a testat, de ce s-a testat?”

0
Tagurile:
COVID-19, Mircea Badea
Tematic
Mircea Badea și Dumitrescu dezvăluie ”recordurile” lui Dâncu
Orban plătește gafa, e băgat la mijloc de Ciutacu și Badea!
Mircea Badea, curaj total – își va pune SUA și UE în cap!

Загрузка...