Klaus Iohannis

Iohannis, declarații de ultimă oră despre situația epidemiei

285
Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații vizita efectuată la Institutul Clinic Fundeni din Capitală.

BUCUREȘTI, 22 nov - Sputnik. Președintele Klaus Iohannis a lăudat în declarația sa măsurile recomandate de experți și puse în aplicare de autorități ca fiind ”corecte”.

Dar numărul de decese e în continuare prea mare, iar presiunea pe secțiile ATI se menține la cote ridicate și de aceea s-a hotărât creșterea capacității pe acest segment, a adăugat Iohannis.

El a dat exemplul ansamblului modular instalat în incinta Insitutului Fundeni unde Iohannis a făcut o vizită pentru a le transmite medicilor ATI că efortul lor e apreciat, a mai spus președintele.

El a mai spus că i-a fost prezentat raportul în secțiile covid și non-covid în toată țara și că, deși sunt semne pozitive, mai este încă mult de luptat pentru a ține pandemia sub control.

Până la apariția vaccinului anticovid și la folosirea lui la scară largă doar respectarea normelor sanitare și a restricțiilor e necesară, a explicat Iohannis.

El a arătat că din martie și până acum s-a dublat numărul de paturi de la ATI, dar tot nu este suficient.

Întrebat despre carantinarea capitalei, Iohannis a arătat că aceasta este o măsură complexă de restricționare a circulației, care permite controlul într-o localitate și că există deja măsuri de carantinare care au început să arate primele rezultate, iar creșterea numărului de cazuri a încetat.

E o măsură care și-a dovedit eficiența, crede Iohannis, însă efectul economic e problematic, a arătat Iohannis, care a amintit că experții recomandă doar după o analiză atentă unde se impune și unde nu se impune carantinarea.

Iohannis a mai arătat că sunt destul de multe localități carantinate, motiv pentru care el consideră că peste tot, într-un timp relativ scurt, lucrurile vor reintra într-o oarecare normalitate.

Iohannis a mai declarat că nu are de gând să mai meargă la Sibiu atâta timp cât e carantinat, arătând că are foarte mult de lucru și e mai important să se ocupe de aceste probleme decât să își petreacă weekendul la Sibiu.

285
Tagurile:
epidemie, Klaus Iohannis
Tematic
Titus Corlățean, lecție de comportament pentru Iohannis!
Studiu bombă: românii mai au încredere de 7 la sută în Iohannis
Iohannis, declarații despre echipamentele din spitale
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, DECES în familie din cauza Covid-19

21
(reînnoit 06:37 04.12.2020)
Apreciatul deputat a suferit o pierdere grea în familie, un om foarte drag a decedat în urma infectării cu noul Coronavirus

BUCUREȘTI, 4 dec – Sputnik. Poate mulți s-au mirat de tonul aparent dezamăgit sau resemnat al unor texte postate de Liviu Pleșoianu, alții nu au înțeles de ce nu a participat la mai multe bătălii electorale televizate.

Motivul, din păcate, nu este resemnarea sau neîncrederea în șansele sale – ci o pierdere grea, suferită recent! O pierdere despre care tânărul om politic nu a spus nimic, pentru că, onest și idealist, nu amestecă în lupta politică dramele personale.

Mărturisirea acestei tragedii familiale apare în mesajul scris aseară târziu, în care deputatul o împărtășește cu cei cărora NU le cere să meargă la vot ”orice ar fi”, așa cum fac alți politicieni – ci le recomandă prudență și să ia în serios pericolul.

”Vă recomand să aveți înainte de toate grijă de dumneavoastră și de oamenii care vă sunt dragi!”, scrie Pleșoianu, mărturisindu-și durerea: ”Eu am pierdut un om foarte drag acum câteva zile, pe nașul meu. Un om minunat care mai putea trăi mulți ani dacă nu îi scurta zilele acest virus”.

Despre Coronavirus, Liviu Pleșoianu spune atât: ”Un virus care pare că dă cu zarul, nelăsând nicio urmă că a fost pe-acolo în cazul unora și oprind uluitor de repede ceasul vieții altora…”.

21
Tagurile:
coronavirus, Deces, Liviu Pleșoianu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Liviu Pleșoianu, mesaj cu totul special pentru alegeri!
Pleșoianu: Să nu întrebați de ce România are un Destin ratat
Pleșoianu, mesaj în noapte, pune pe gânduri susținătorii!
Pleșoianu: ”Suntem o colonie! Lustruiți bocancii lui Biden!”

Загрузка...
Alegeri

Știrea nopții: Ultim SONDAJ, frisoane PNL și lui Iohannis!

52
Un sondaj al unei mari companii schimbă radical datele problemei la vârf – și arată de ce a atacat atât de vehement Iohannis PSD-ul

BUCUREȘTI, 4 dec – Sputnik. Iată că se justifică reacția nervoasă a lui Iohannis – care a atacat PSD și a cerut românilor susținere pentru PNL, încălcând grav Constituția și făcându-se de râs în plin CSM!  

Este vorba de un ultum sondaj realizat de cunoscuta companie IRES, fondată de Vasile Dâncu, arată că s-a produs o schimbare la vârful clasamentului – și chiar una substanțială!

Astfel, conform sondajului IRES, în urma alegerilor din 6 decembrie situația va fi următoarea:

PSD - 35%

PNL - 32%

USR-PLUS - 16%

PRO - 7%

Restul, în frunte cu UDMR (3%) și PMP (3%) nu ar mai intra în Parlament.

Sondajul IRES a fost realizat în perioada 2 - 3 decembrie la nivel național pe un eşantion de 1.067 subiecți cu vârste de cel puţin 18 ani, prin metoda CATI (interviuri telefonice), eroarea maximă fiind ± 3%

Dar studiul IRES este mai vast – și mai dă și alte lovituri PNL și lui Iohannis.

Astfel, numai 26% dintre participanții la sondaj consideră că România se întreabă într-o direcţie bună, în timp ce 69% apreciază că direcţia este greşită – se arată în studiul IRES; transmis de Antena 3

Pe partide:

Cei care optează pentru PSD: 14% spun că direcţia este bună,  80% spun că direcţia e greşită;

Cei care optează pentru PNL: 52% spun că direcţia este bună, 44% cred că direcţia e greşită;

Cei care optează pentru USR: 35% spun că direcţia este bună, 63% că direcţia e greşită.

Deci, la nivelul unei posibile coaliții PNL – USR, mai mult de jumătate consideră că direcția României, sub Iohannis și Orban – este greșită!

Deci, odată coroborat sondajul cu acest studiu, rezultă motivul pentru care Iohannis este nervos. Extrem de nervos!

52
Tagurile:
PNL, Klaus Iohannis, Sondaj
Тема:
Alegeri parlamentare în România 2020
Tematic
Bomba din sondaje: PSD ar fi la egalitate cu PNL!
EXPLOZIV: Sondaje interne relevă situația riscantă a PNL
Nou SONDAJ înainte de alegeri - Schimbare majoră!

Загрузка...