Liviu Pleșoianu

Pleșoianu, mesaj în noapte, pune pe gânduri susținătorii!

1263
Aproape de miezul nopții, Liviu Pleșoianu a transmis un mesaj neobișnuit – care dă de gândit în primul rând celor care îl susțin

 

BUCUREȘTI, 20 nov – Sputnik. Destul de greu de înțeles de ce Liviu Pleșoianu, plecat cu aplomb în bătălia politică în general a lansat un asemenea mesaj, care induce ideea unei confruntări din care va ieși… pe scut sau sub scut.

Alegerile generale sunt doar un episod – dar pe care el îl vede ca pe unul decisiv – asta în condițiile în care șansele de reușită ale grupării ”ecologiste” sunt discutabile. În schimb, viitorul său politic e cert, deputatul făcând dovada unor calități de excepție.

Deci… de ce acest mesaj? Mai bine citiți-l să încercați să înțelegeți!

”În forul meu interior, sunt foarte aproape de o concluzie și de o decizie. În funcție de ce se va întâmpla la aceste parlamentare (care chiar nu ar fi trebuit să aibă loc acum)... Cu maximă sinceritate... Cum spuneam recent, suntem puțini, al naibii de puțini cei care ne-am asumat public lupta pentru libertatea acestui popor, pentru rostul acestui neam”, scrie Pleșoianu.

Dacă până acum e doar o umbră de regret – ”suntem puțini, al naibii de puțini…” - urmează un pasaj ciudat.

”Sunt clipe în care, confruntat cu tonele de ipocrizie și mizerie politică, lipsă de caracter și interese camuflate în fraze frumoase, îți vine să-ți vezi de viața ta și să te detașezi”, scrie Pleșoianu – adăugând, atenție: ”Mai ales când știi foarte bine cât de mult te expui, chiar dacă cei mai mulți n-au nici cea mai vagă idee... Dar nu poți, e ceva înăuntru care te macină, te îmboldește, te îmbibă de năzuință către un sens comun superior...”.

Și acum o revenire în scenă: ”Eu nu sunt un politician, cel puțin nu unul în sens clasic. Am tot ce-mi trebuie, nu am nevoie de politică pentru a prospera. Nici n-aș face asta vreodată, deși fiți convinși că mi s-au sugerat multe în acești ani...”.

”Singurul lucru pe care îl vreau este acela de a aduce în spațiul public românesc o altă cale, un alt drum - și nu am ales, nici de această dată, drumul ușor, niciodată nu l-am ales”, scrie Pleșoianu.

Finalul este direct pentru cei ce îl susțin – mai mult sau mai puțin faptic: ”Cine vrea să bea aceeași apă stătută, din carafa acelorași partide și politicieni care și-au bătut de atâtea ori joc de încrederea acordată prin vot, să o facă. Eu nu am nicio legătură cu asta!”

”Încă mai cred în "Fie să FIM!"... Dumneavoastră?”, încheie Pleșoianu interesantul și surprinzătorul său mesaj nocturn.
1263
Tagurile:
Liviu Pleșoianu
Тема:
Alegeri parlamentare în România 2020 (16)
Tematic
Liviu Pleșoianu, mesaj surpriză pentru PSD și susținătorii săi
Liviu Pleșoianu îi dă NUCLEARA fatală lui Nicușor Dan!
Liviu Pleșoianu, reacție fulminantă după alegeri!
Liviu Pleșoianu, demers excepțional care vizează partidele
Liviu Pleșoianu, provocarea zilei pentru Marcel Ciolacu!
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

219
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

219
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

2643
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
2643
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

În ce condiții Italia va negocia cu Rusia procurarea vaccinului Sputnik V

0
Italia va putea să demareze negocieri cu Rusia pentru procurarea Sputnik V doar după ce preparatul va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor, a declarat ambasadorul italian la Moscova.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Italia va putea demara negocieri cu Rusia pentru procurarea vaccinului „Sputnik V” doar după ce acesta va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA), a declarat agenției RIA Novosti, ambasadorul republicii italiene la Moscova, Pasquale Terracciano, în timpul festivităților de deschidere a patinoarului de pe Piața Roșie.

Vaccin
РФПИ и Центр имени Гамалеи

“Vaccinul trebuie să fie certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor. Dacă Insitutul Gamaleia a demarat discuțiile pe acest subiect cu agenția, dacă a expediat informații despre vaccinul rusesc, adunci agenția îl va autoriza, îl va certifica, adică va fi unul din vaccinele accesibile”, a spus ambasadorul.

“Suntem obligați să respectăm această procedură prin intermediul EMA. Nu putem decide “vreau asta, vrea altceva”, doar prin intermediul EMA. Abia apoi vom putea demara negocieri pe acest subiect”, a menționat diplomatul.

0
Tagurile:
Rusia, Italia, vaccin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Acuzația zilei: ”Se vinde iluzia unui vaccin care NU EXISTĂ!”

Загрузка...