Sorin Grindeanu

Grindeanu în vileag date șocante despre situația României

199
Prim vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, aduce în fața publicului date ale guvernării Orban – care pur și simplu șochează

BUCUREȘTI, 19 nov – Sputnik. Fostul premier Sorin Grindeanu prezintă situația României în culori sumbre, scoțând în evidență atât nerealizările – cât și acumularea de datorii și stare precară a unor ramuri întregi. O situație cu totul diferită de cea pe care o prezintă Guvernul Orban!

În primul rând,  Sorin Grindeanu spune că ajutoarele – ”sprijinul” – promise de Guvern sunt doar vorbe, în timp ce clientela politică este ”alimentată din împrumuturile uriașe pe seama românilor!”.

”Antreprenorii români știu că programele de sprijin ale lui Cîțu sunt doar pe hârtie - de aceea sunt disperați!”, spune Grindeanu. ”Niciun leu din banii împrumutați de Cîțu nu a ajuns la antreprenorii români, ci doar la clientela politică a PNL!”.

Ori, spune fortul premier, acum era nevoie de ajutor guvernamental, ”nu când va fi prea târziu!”.

Pe de altă parte, Grindeanu e de părere că Florin Cîțu ”trebuie să lase minciunile și să spună ce a făcut cu banii împrumutați! Cui i-a dat?!!”. Întrebări pe care le pune și senatorul Daniel Zamfir – și la care Cîțu refuză să răspundă în fața comisiei parlamentare.

”Să spună de ce angajații din #HORECA ajung să-și dea foc pentru că și-au pierdut locurile de muncă!”, continuă Grindeanu. ”Unde sunt ajutoarele promise de 5 luni de zile?!”.

Întrebare firească: trebuie să se ajungă la gesturi disperate pentru a se face ceva? ”E nevoie de gesturi disperate ca acest inconștient pus în fruntea Finanțelor să facă ceva?!”.

De fapt, afirmă fără echivoc Sorin Grindeanu, ”Toată economia este în colaps! Toată!”.

”Unde sunt miliardele de euro împrumutate la dobânzi uriașe, pe care le vor plăti și copiii copiilor noștri?”, întreabă în final Sorin Grindeanu, aducând în fața publicului o ultimă situație teribilă: ”În fiecare secundă îndatorează țara cu 1.000 de euro, dar cu toate acestea România are cea mai mică rată de recuperare economică din UE”.
199
Tagurile:
Sorin Grindeanu, PSD
Tematic
Grindeanu revine în fruntea PSD… cu o DEMISIE și o critică! Vizați… și Ciolacu, și Tudose!
Codrin, revoltă după atitudinea lui Ciolacu și Grindeanu
Cazul Dăncilă – Grindeanu: eliminarea NEacoperiților din PSD
Grindeanu, intervenție pertinentă în haosul creat de PNL
Ciolacu, propus premier PSD de Grindeanu
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

374
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

374
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

3043
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
3043
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...
Donald Trump

Trump admite FBI ar putea fi implicat în fraudarea alegerilor

0
Donald Trump admite că FBI și Ministerul Justiției ar putea avea o tangență în presupusa fraudare a alegerilor prezidențiale din SUA.

BUCUREȘTI, 29 nov – Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a numit din nou alegerile prezidențiale o escrocherie și a admis că FBI și Ministerul Justiției sunt implicați în ceea ce consideră fraudarea alegerilor.

“E o escrocherie. Nu știu cum FBI și Ministerul Justției, nu știu, probabil, au fost implicați. Cum acei oameni au scăpat nepedepsiți?”, a declarat Trump într-un interviu oferit Fox News.

Liderul american a menționat că “toată lumea urmărește și nu-i vine a crede ce se întâmplă” și a ținut să-și reitereze poziția, potrivit căreia alegerile au fost fraudate.

0
Tagurile:
Donald Trump
Tematic
Rusia dă o lecție de seriozitate Europei (și) în cazul Trump
Trump își cheamă susținătorii să „inverseze” rezultatele alegerilor prezidențiale
Știrea nopții: Trump a făcut marele anunț!
Trump: Există o singură modalitate ca Biden să devină președinte

Загрузка...