Titus Corlatean

Titus Corlățean, lecție de comportament pentru Iohannis!

2206
(reînnoit 06:42 18.11.2020)
O lecție ca de la cadru universitar la profesor de liceu – și nu la un singur capitol, ci la ceea ce înseamnă să fii înalt demnitar și să ai responsabilitatea funcției.

BUCUREȘTI, 18 nov – Sputnik. Spre deosebire de liderul PSD Marcel Ciolacu, fostul șef al Diplomației și al Justiției, Titus Corlățean, îi dă o lecție de comportament de demnitar lui Iohannis.

În primul rând, atrage atenția Corlățean – ”Azi ar fi trebuit să decreteze doliu național”. Pentru că nu a făcut asta, se confirmă una dintre marile acuzații care i-au fost aduse lui Iohannis – s-a cățărat pe morții de la ”Colectiv”!

”La Colectiv am avut senzația ca această persoană se cațără pe cadavre pentru a câștiga politic - azi a confirmat”, a spus Corlățean la Antena 3.

Pe de altă parte, Corlățean atrage atenția că Iohannis a zis de baronii roșii, PSD – ”Dacă știți, spitalul suport COVID trebuia să fie cel din Roman, pentru că este mai bine plasat, doar că la Roman era primar PNL în primăvară - și au zis să facă spital COVID unde e președinte de CJ de la PSD și nu primar PNL”.

Iar ca jurist și fost ministru al Justiție, Corlățean îi dă și o lecție de abordare corectă, în spiritul Dreptului și al principiului independenței Justiției!

”Vă spun o chestie perversă pe care a făcut-o președintele în seara asta: mai întâi spune că nu intenționează să intre în anchetă, dar pe urmă zice că vinovatul moral e PSD… și autoritățile locale”, a explicat Titus Corlățean.

Așa cum titram, o lecție… la mai multe materii, predată profesorului Klaus Iohannis!

2206
Tagurile:
Klaus Iohannis, Titus Corlățeanu
Tematic
Titus Corlățean, mesaj fulminant pentru Iohannis! Lecție de demnitate națională!
Lovitură teribilă pentru Guvern – Titus Corlățean face prima mutare ca președinte!
Lege istorică în Parlament, inițiată de Titus Corlățean. Ungaria se va enerva rău!
Alegeri

Știrea nopții: Ultim SONDAJ, frisoane PNL și lui Iohannis!

30
Un sondaj al unei mari companii schimbă radical datele problemei la vârf – și arată de ce a atacat atât de vehement Iohannis PSD-ul

BUCUREȘTI, 4 dec – Sputnik. Iată că se justifică reacția nervoasă a lui Iohannis – care a atacat PSD și a cerut românilor susținere pentru PNL, încălcând grav Constituția și făcându-se de râs în plin CSM!  

Este vorba de un ultum sondaj realizat de cunoscuta companie IRES, fondată de Vasile Dâncu, arată că s-a produs o schimbare la vârful clasamentului – și chiar una substanțială!

Astfel, conform sondajului IRES, în urma alegerilor din 6 decembrie situația va fi următoarea:

PSD - 35%

PNL - 32%

USR-PLUS - 16%

PRO - 7%

Restul, în frunte cu UDMR (3%) și PMP (3%) nu ar mai intra în Parlament.

Sondajul IRES a fost realizat în perioada 2 - 3 decembrie la nivel național pe un eşantion de 1.067 subiecți cu vârste de cel puţin 18 ani, prin metoda CATI (interviuri telefonice), eroarea maximă fiind ± 3%

Dar studiul IRES este mai vast – și mai dă și alte lovituri PNL și lui Iohannis.

Astfel, numai 26% dintre participanții la sondaj consideră că România se întreabă într-o direcţie bună, în timp ce 69% apreciază că direcţia este greşită – se arată în studiul IRES; transmis de Antena 3

Pe partide:

Cei care optează pentru PSD: 14% spun că direcţia este bună,  80% spun că direcţia e greşită;

Cei care optează pentru PNL: 52% spun că direcţia este bună, 44% cred că direcţia e greşită;

Cei care optează pentru USR: 35% spun că direcţia este bună, 63% că direcţia e greşită.

Deci, la nivelul unei posibile coaliții PNL – USR, mai mult de jumătate consideră că direcția României, sub Iohannis și Orban – este greșită!

Deci, odată coroborat sondajul cu acest studiu, rezultă motivul pentru care Iohannis este nervos. Extrem de nervos!

30
Tagurile:
PNL, Klaus Iohannis, Sondaj
Тема:
Alegeri parlamentare în România 2020
Tematic
Bomba din sondaje: PSD ar fi la egalitate cu PNL!
EXPLOZIV: Sondaje interne relevă situația riscantă a PNL
Nou SONDAJ înainte de alegeri - Schimbare majoră!

Загрузка...
Marcel Ciolacu

Ciolacu crede trebuie “măturat” Orban… dar nu și Iohannis

95
Social democrații au reacționat după declarațiile președintelui Iohannis, cel care, încălcând Constituția, a îndemnat românii să iasă la vot pentru a vota PNL

BUCUREȘTI, 3 dec – Sputnik. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce Iohannis a cerut românilor să iasă la vot pentru a-i vota ”echipa”, adică PNL.

”Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Dar, ciudat, Marcel Ciolacu nu s-a luat de Iohannis și de încălcarea flagrantă, sfidătoare, a Constituției!

Ciolacu vine nu acuzațiile clasice – cei de la guvernare „nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis școlile, au închis piețele, au închis restaurantele, au fugărit creștinii din biserici și au îmbolnăvit românii cu măștile neconforme!".

”Au distrus economia și au falimentat firmele românești!”, spune Ciolacu, adăugând că liberalii ”Au pustiit totul cu incompetența, aroganța și demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă!”.

Așa că, spune șeful PSD, pe 6 decembrie, ”românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României!” și adaugă sloganul bizar ”votați să vă salvați!”.

Deci, nimic despre Iohannis – cel care stă în spatele… și în fruntea PNL, încălcând fără pic de jenă Constituția. Oare nu mai contează asta pentru PSD?...

Întrebare: ce s-ar fi întâmplat dacă președintele Ion Iliescu ar fi procedat ca Iohannis? Am fi avut și reacții de la Washington, mai mult ca sigur!

95
Tagurile:
Marcel Ciolacu
Tematic
Ciolacu acuză ”propaganda mincinoasă” a raportărilor zilnice
Marcel Ciolacu, mesaj șocant pentru Maia Sandu… și pesediști!
Știrea nopții: Premierul propus de PSD, dezvăluit de Ciolacu
NUCLEARA: Demisia lui Ciolacu îi folosește... lui Iohannis!

Загрузка...