Victor Ciutacu

Ciutacu… președinte de partid?! ”E un strigăt de exasperare!”

634
(reînnoit 06:56 17.11.2020)
O informație altfel serioasă, care merită citită cu atenție – conține o adevărată ”nucleară” la care trebuie să se răspundă urgent.

BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik. Informație șocantă transmisă aseară târziu: ”Președintele PRO România, Victor Ciutacu, a lansat, luni seara, la România TV, un atac la actuala guvernare și la ministrul Sănătății, Nelu Tătaru”.

Șocant este, evidentă, că reputatul jurnalist și realizator TV ar fi devenit… președinte Pro România! Desigur, șocul trece repede, când observi că e vorba de o eroare de redactare – e vorba de un alt Victor, Ponta, invitat în emisiunea lui Victor… Ciutacu!

Știrea originală, cu comica eroare care îl face pe Ciutacu… președinte
Știrea originală, cu comica eroare care îl face pe Ciutacu… președinte

Dar, dincolo de acest aspect comic generat de greșeala agenției, declarația lui Ponta este extrem de serioasă – și de referă la tragedia de la Piatra Neamț și de situația creată cu închiderea școlilor!

”Guvernul te vrea prost ca să nu pui întrebări: cum am ajuns… să te duci la spital și să arzi de viu?! Cum am ajuns să ne uităm la copii cum stau acasă pe telefon, pe tabletă?!”, a declarat Ponta.

Fostul premier că situația este una disperată, care îi provoacă ”un strigăt de exasperare!”

”Pentru copii este un dezastru să-i ținem acasă, pentru profesori este foarte rău. E o nebunie!”, spune Ponta, mărturisind ”am ajuns la furie de la prosteala asta”.

Referindu-se la declarațiile controversate ale lui Tătaru, Ponta se revoltă: ”Eu de ce sunt de vină, că nu mai sunt de 5 ani în nici o funcție… Povestea cu de 30 de ani suntem toți vinovați e o lașitate!”.

Pe de altă parte, Ponta vine cu o bombă care as trebui să ducă la demisia imediată a lui Tătaru: ”Știți pentru ce ar fi trebuit să-și dea demisia Nelu Tătaru?”.

”Pentru că azi am aflat că, în județul Vaslui, în care fratele domniei sale este șef la ISU și în care a fost director de spital, nici un spital nu are aviz ISU!”, spune Ponta. ”Și Nicu Tătaru trebuia să-i zică: 'Băi, frate, hai să vedem cum facem să rezolvăm această situație'”.

Iar acuzația merge mai departe – chiar împotriva… PSD! ”Numirea politică a fost posibilă pentru că PSD a făcut un amendament în starea de urgență ca șefii de spitale să fie numiți de președinții Consiliilor Județene, amendament pe care l-a votat și PNL”, acuză Victor Ponta.

Interesant este că PSD Vaslui e condus de un om din vechea gardă, un stângist autentic – Dumitru Buzatu, un om cu care greu se fac compromisuri. Dar, Ponta e de altă părere!

Oricum, informația că în județul de unde vine Tătaru și unde fratele său e șeful DSP NU există spitale cu autorizare ISU – e o adevărată ”nucleară”!

634
Tagurile:
Victor Ciutacu
Tematic
Ciutacu: ”E greu Marcel de urnit, da' și când își dă drumul”
Insultat grav, Ciutacu pune la plată un important primar PNL
Ciutacu, concret: “CE doctorii luați dacă nu vă ajută nimeni”
Cimitir de mașini

Rabla pentru electrocasnice 2020: ce vechituri puteți da la schimb

78
(reînnoit 18:03 26.11.2020)
Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a anunțat că programul ”Rabla pentru electrocasnice” 2020 începe în data de 15 decembrie 2020. Românii interesați pot obține mai multe vouchere.

BUCUREȘTI, 26 nov – Sputnik. Românii care doresc să își cumpere electronice și electrocasnice noi o pot face mult mai ușor.

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat că, din 15 decembrie 2020, începe programul ”Rabla pentru electrocasnice”.

Programul are un buget total de 40 de milioane de lei și va permite utilarea caselor cu aparate electrocasnice de ultimă generație, pentru cel puțin 100.000 de români.

Fechet spune că bugetul investit în acest program este dublul celui din 2018.

Programul ”Rabla pentru Electrocasnice 2020” a introdus în lista echipamentelor finanțate prin Administrația Fondului pentru Mediu – AFM - patru produse care nu au existat în edițiile anterioare: aspiratoare, uscătoare de rufe, laptopuri și tablete, informează digi24.ro.

Pentru fiecare din cele 9 echipamente finanțate, valoarea voucherului este diferită. Astfel, pentru laptopuri, finanțarea este de 500 de lei, pentru aparate de aer condiționat, frigidere sau combine frigorifice, televizoare, uscătoare de rufe, mașini de spălat vase - 400 de lei, pentru tablete și mașini de spălat rufe – 300 de lei, iar pentru aspiratoare - 200 de lei.

Fechet a explicat că aceste sume vor ajunge la români sub formă de vouchere electronice, după un proces de înscriere, care se va desfășura online.

Cei interesați vor intra în aplicația informatică de pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, unde trebuie completate datele personale ale solicitantului și bifat echipamentul pentru care se dorește finanțarea. Imediat după acest proces, aplicația va emite un voucher unic, electronic, cu o valabilitate de 15 zile.

”Cu acest voucher, orice român se va duce la un comerciant autorizat, va preda aparatul vechi pe care vrea să-l înlocuiască și va achiziționa aparatul nou”, a declarat ministrul Mircea Fechet.

De asemenea, un solicitant poate obține mai multe vouchere, dar pentru produse diferite, respectiv un voucher pentru un anumit tip de produs. Echipamentul vechi care va fi predat comerciantului trebuie să fie de același tip cu cel nou achiziționat, cu două excepții: pentru uscătoarele de rufe și pentru mașinile de spălat vase, sunt acceptate aparate vechi din restul listei programului.

Procesul de validare a comercianților în program se va derula în următoarea săptămână. Lista acestora va putea fi consultată pe site-ul AFM.

78
Tagurile:
mașină, Rabla

Загрузка...
Dan Barna

Breaking News: Dan Barna, infectat cu COVID-19! Prima reacție

85
(reînnoit 17:23 26.11.2020)
Președintele USR, Dan Barna, a fost testat pozitiv în urma unui test preventiv – politicianul a avut o primă reacție.

BUCUREȘTI, 26 nov – Sputnik. Liderul USR, Dan Barna, este ultima celebritate lovită de Covid-19.

Dan Barna a aflat că are Covid în urma unui test preventiv, spune el pe Facebook.  ”Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”.

Barna spune că se simte bine. ”Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare”.

”Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online”, scrie Barna, adresând un îndemn: ”Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”.
85
Tagurile:
COVID-19, Dan Barna
Tematic
Tătaru, despre obligativitatea vaccinării anti COVID-19
Franța: izolarea obligatorie pentru pacienții cu Covid
COVID-19: Piedone și Băluță suspendă activitatea cu publicul!

Загрузка...
Mircea Badea

Conducerea Armatei, lovită de COVID! Mircea Badea, reacție

13
(reînnoit 06:41 27.11.2020)
Situație unică în istorie: conducerea Armatei Române este sub asediul… unui virus – iar Mircea Badea reacționează în stil propriu la aflarea veștii.

BUCUREȘTI, 27 nov – Sputnik. O informație transmisă aseară târziu anunța că generalul Daniel Petrescu, șeful Statului Major General al Apărării a fost testat pozitiv – fiind infectat cu SARS-CoV-2.

Informația a fost transmisă de Ministerul Apărării Naționale, care anunță că generalul Petrescu este asimptomatic, dar s-a izolat într-un spațiu al MApN.

De acolo, șeful Statului Major General își exercită în continuare atribuțiile funcționale, transmite MApN.

De asemenea, odată cu generalul Petrescu a fost testat și generalul Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale, dar rezultatul testului a fost negativ.

Dar, din motive de precauție, ministrul Ciucă a intrat în izolare, tot la sediul MApN – și va fi  retestat peste 72 de ore.

Această din urmă știe este destul de ciudată – pentru că, în mod normal, o persoană care intră în izolare trebuie să rămână la domiciliul declarat – ori e greu de presupus că ministrul și-a declarat domiciliul la minister! Precizăm că Nicolae Ciucă este acum civil, deci nu se pune problema la fel ca la generalul Petrescu.

O reacție la veste izolării capilor Armatei în stilul său unic a avut cunoscutul realizator Mircea Badea.

”Băi, băiatule, ce-i cu ăștia?! Păi cum, șeful Statului Major al Apărării nu s-a… apărat de Coronavirus?! Vă dați seama… Statului Major! Și ce a făcut domnul Daniel Petrescu? A… stat? Da… major!”.

Dar, spune Mircea Badea, ”m-ar interesa de ce s-au testat cei doi? Că așa le-a venit?!...”.

„Nu avea simptomele bolii – și atunci cum de s-a testat, de ce s-a testat?”

13
Tagurile:
COVID-19, Mircea Badea
Tematic
Mircea Badea și Dumitrescu dezvăluie ”recordurile” lui Dâncu
Orban plătește gafa, e băgat la mijloc de Ciutacu și Badea!
Mircea Badea, curaj total – își va pune SUA și UE în cap!

Загрузка...