Șerban Nicolae

Șerban Nicolae, victorie! Ar putea amâna alegerile

4263
Legea prin care Parlamentul decide data alegerilor a primit aviz favorabil la Senat prin efortul senatorului Șerban Nicolae, iar dacă această lege este votată, Parlamentul ar putea decide amânarea alegerilor.

BUCUREȘTI, 10 nov - Sputnik. Deputatul Liviu Pleșoianu, coleg de partid cu senatorul Șerban Nicolae în PER, după ce nu s-au mai regăsit pe listele PSD, a anunțat pe pagina sa de facebook o mare victorie a cunoscutului senator jurist.

”Felicitări Șerban Nicolae!!! Pentru a amâna alegerile din 6 DECESEmbrie, Șerban a reușit să țină ședința comisiei juridice azi și a obținut raport de ADMITERE! Mâine, în plenul Senatului, poate să treacă FĂRĂ PROBLEME legea care oprește SCRUTINUL MORTUAR! Tot mâine, poate să treacă și de Camera Deputaților tot FĂRĂ PROBLEME!”, a anunțat triumfător Pleșoianu.

Legea care dă dreptul Parlamentului să stabilească data alegerilor a fost văzută ca o posibilitate pentru ca Legislativul să amâne alegerile generale până la primăvară din cauza epidemiei de Covid 19. Pentru ca acest lucru să se întâmple, e nevoie însă ca PSD să se mobilizeze exemplar, însă PSD a intrat în campanie electorală și e puțin probabil că mai e dispus acum să amâne alegerile, când e deja a cincea zi de campanie.

Pleșoianu mai atrage atenția că Șerban Nicolae a primit și amenințări din cauză că a susținut avizul favorabil în Comisia Juridică de la Senat.

”Evident, Partidul Neomenesc Letal (PNL) îl amenință pe Șerban Nicolae cu DNA-ul pentru că se luptă pentru viața și sănătatea românilor!”, dezvăluie deputatul.

4263
Tagurile:
Șerban Nicolae
Tematic
Șerban Nicolae, observații incendiare legate de SUA
NUCLEARA: Șerban Nicolae și Pleșoianu candidează!
Șerban Nicolae: ”Eu țin cu România!”
Șerban Nicolae

Șerban Nicolae, incendiar: ”Mintea puțină de la Bruxelles”

15
(reînnoit 07:00 04.12.2020)
Nu numai ”minte puțină”, dar și „sufletul lipsă” – așa îi caracterizează senatorul Șerban Nicolae pe birocrații din capitala Uniunii Europene

BUCUREȘTI, 4 dec – Sputnik. Fără îndoială, deciziile privind listele parlamentare au nedreptățit mulți oameni de valoare din politică, din toate partidele. Dar, așa e… în politică, pe ”clanuri”, pe grupuri de interese.

În PSD, partidul care a făcut cele mai multe excluderi de pe liste, poate cea mai mare nedreptate i s-a făcut fostului președinte PSD și premier Viorica Dăncilă, urmată îndeaproape de Ecaterina Andronescu și Șerban Nicolae, oameni vechi și credibili, cu merite de excepție chiar de la fondarea PSD.

Spre deosebire de alți nedreptățiți, Șerban Nicolae nu a renunțat la luptă – și candidează, alături de Liviu Pleșoianu și alte personalități, sub sigla PER.

Ori, eliberat de constrângerile noii strategii a PSD, extrem de ”corectă politic”, Șerban Nicolae s-a dezlănțuit – prin luări de cuvânt publice, în stradă sau în mass media, dar și prin postări online.

De exemplu, aseară a publicat un text fulminant… încă din titlu: ”MCV-UL CREDINȚEI”. Iar adresantul este… însuși Bruxelles-ul!

„Birocrații de la Bruxelles, niște funcționari numiți exclusiv prin negocieri și compromisuri eminamente politice, au mai născut o aberație”, scrie tranșant senatorul jurist, referindu-se la ideea lui ”Dumnezeu online”! 

Senatorul descrie astfel ideea: ”Crezând, probabil, că slujbele religioase sunt doar un monolog al preoților în fața credincioșilor, recomandă folosirea tehnologiei moderne. Nimic cu Dumnezeu!”.

Adică, ”în mintea lor puțină și în sufletul lor lipsă ei cred că liturghia e un fel de ședință - sau un workshop”, scrie senatorul.

Iată și o legătură foarte dură pe care senatorul o face între cei de la Bruxelles și grupările radicale progresiste – cei care insultă credința.

”Nu e de mirare că adepții sectei lui Soros, cei care urlau până de curând că moaștele creștine sunt doar „morți putreziți” (vedeți postarea lui Liviu Pleșoianu) s-au convertit, la ordin, în „creștini” fervenți”, scrie Șerban Nicolae, dând la iveală marea ipocrizie: ”Oportunismul și lichelismul îi ajută să se fardeze gros și să înșele pe cine mai pot”.

Astfel, acuză Șerban Nicolae, „pe baza „recomandărilor” birocraților de la Bruxelles, n-ar fi de mirare ca, în curând, impostorii să susțină în stradă înființarea Parchetului European al Credințelor Religioase, pe care să-l conducă, bineînțeles, zeița lor adorată, Codruța”.

”Deșteaptă-te române! Înlătură impostorii și marionetele și vino alături de patrioții autentici! Împreună vindecăm România!”, scrie Șerban Nicolae.
15
Tagurile:
Bruxelles, Șerban Nicolae

Загрузка...
Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, DECES în familie din cauza Covid-19

105
(reînnoit 06:37 04.12.2020)
Apreciatul deputat a suferit o pierdere grea în familie, un om foarte drag a decedat în urma infectării cu noul Coronavirus

BUCUREȘTI, 4 dec – Sputnik. Poate mulți s-au mirat de tonul aparent dezamăgit sau resemnat al unor texte postate de Liviu Pleșoianu, alții nu au înțeles de ce nu a participat la mai multe bătălii electorale televizate.

Motivul, din păcate, nu este resemnarea sau neîncrederea în șansele sale – ci o pierdere grea, suferită recent! O pierdere despre care tânărul om politic nu a spus nimic, pentru că, onest și idealist, nu amestecă în lupta politică dramele personale.

Mărturisirea acestei tragedii familiale apare în mesajul scris aseară târziu, în care deputatul o împărtășește cu cei cărora NU le cere să meargă la vot ”orice ar fi”, așa cum fac alți politicieni – ci le recomandă prudență și să ia în serios pericolul.

”Vă recomand să aveți înainte de toate grijă de dumneavoastră și de oamenii care vă sunt dragi!”, scrie Pleșoianu, mărturisindu-și durerea: ”Eu am pierdut un om foarte drag acum câteva zile, pe nașul meu. Un om minunat care mai putea trăi mulți ani dacă nu îi scurta zilele acest virus”.

Despre Coronavirus, Liviu Pleșoianu spune atât: ”Un virus care pare că dă cu zarul, nelăsând nicio urmă că a fost pe-acolo în cazul unora și oprind uluitor de repede ceasul vieții altora…”.

105
Tagurile:
coronavirus, Deces, Liviu Pleșoianu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Liviu Pleșoianu, mesaj cu totul special pentru alegeri!
Pleșoianu: Să nu întrebați de ce România are un Destin ratat
Pleșoianu, mesaj în noapte, pune pe gânduri susținătorii!
Pleșoianu: ”Suntem o colonie! Lustruiți bocancii lui Biden!”

Загрузка...