Teste

Ultimele date arată clar: alegeri în decembrie, egal CRIMĂ!

202
Datele de azi arată că numai trei județe mai ”rezistă” sub limita de 1.5 infectări la mia de locuitori – restul au trecut pe ”roșu”, iar multe județe trec de coeficientul de 5 – cu sistemul sanitar epuizat, organizarea alegerilor este criminală

BUCUREȘTI, 8 nov – Sputnik. MAI și Grupul de Comunicare Strategică a transmis și o situație pe județe, la nivel național, a coeficientului infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori.

Coeficientul a fost calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor.

Din  graficul realizat (vezi mai jos!) în baza raportărilor primite de CNCCI de la Direcțiile de Sănătate Publică rezultă că numai 3 județe mai ”rezistă” în zona „verde”, sub 1.5 de infectări la mia de locuitori.

Este vorba de județe preponderent rurale – Olt și Tulcea, dar și de județul Vrancea. Toate sunt însă la pragul de 1.4 – Vrancea are 1.47, deci e posibil ca mâine culoare verde să dispară din grafic.

Sunt deja 6 județe peste 5 infectări, dintre care 3 sunt deja peste 6: Cluj, Sălaj și Timiș. Dar, trebuie ținut seama că sunt județe în care s-a testat mai mult.

În plus, alte 3 județe sunt aproape de cifra 5 – iar 10 județe sunt la limita superioară a zonei galbene – deci posibil să treacă pragul zonei roșii.

În aceste condiții, campania electorală care a început la finele săptămânii va influența clar negativ această situație. La aceasta se adaugă și răcire vremii, factor care contribuie la dezvoltarea virusului.

Ce se va întâmpla în zilele din perioada alegerilor, urmate de sezonul cumpărăturilor? Evident, o explozie a infectărilor, în condițiile unui sistem sanitar depășit și epuizat. În plus, vine perioada sărbătorilor – oare câte cadre din sistemul sanitar își vor lua concedii – și ce se va întâmpla cu bolnavii? Plus farmacii închise de sărbători.

De aceea, inconștiența celor care organizează alegeri acum poate fi, cu adevărat, criminală.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori
Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori
202
Tagurile:
România, coronavirus
Tematic
România, restricții COVID - declarații pe propria răspundere
Măsurile anti covid, ineficiente? Rafila explică
Șoc în politică: un celebru lider PSD și PDL, ucis de COVID!
Bilanțul COVID-19, 8 noiembrie – recordul cel mai periculos!
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

219
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

219
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

2641
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
2641
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

În ce condiții Italia va negocia cu Rusia procurarea vaccinului Sputnik V

0
Italia va putea să demareze negocieri cu Rusia pentru procurarea Sputnik V doar după ce preparatul va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor, a declarat ambasadorul italian la Moscova.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Italia va putea demara negocieri cu Rusia pentru procurarea vaccinului „Sputnik V” doar după ce acesta va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA), a declarat agenției RIA Novosti, ambasadorul republicii italiene la Moscova, Pasquale Terracciano, în timpul festivităților de deschidere a patinoarului de pe Piața Roșie.

Vaccin
РФПИ и Центр имени Гамалеи

“Vaccinul trebuie să fie certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor. Dacă Insitutul Gamaleia a demarat discuțiile pe acest subiect cu agenția, dacă a expediat informații despre vaccinul rusesc, adunci agenția îl va autoriza, îl va certifica, adică va fi unul din vaccinele accesibile”, a spus ambasadorul.

“Suntem obligați să respectăm această procedură prin intermediul EMA. Nu putem decide “vreau asta, vrea altceva”, doar prin intermediul EMA. Abia apoi vom putea demara negocieri pe acest subiect”, a menționat diplomatul.

0
Tagurile:
Rusia, Italia, vaccin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Acuzația zilei: ”Se vinde iluzia unui vaccin care NU EXISTĂ!”

Загрузка...