Marcel Ciolacu, PSD

Adevărată furtună după mesajul lui Ciolacu pentru Joe Biden!

1008
Președintele PSD a reacționat după ce presa l-a anunțat drept câștigător al alegerilor din SUA pe Joe Biden – iar urmările demersului lui Ciolacu au fost incendiare

BUCUREȘTI, 8 nov – Sputnik. Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru Joe Biden, în condițiile în care acesta este anunțat de o parte din mass media drept câștigător al alegerilor – și a fost felicitat de mai mulți lideri internaționali.

”La finalul unei campanii electorale desfășurate în condiții și cu mize excepționale, poporul american a decis”, a scris Ciolacu, care scrie clar: ”Salut alegerea lui Joseph Biden, după o competiție care a ținut trează atenția întregii planete și îi urez succes noului Președinte în importanta și dificila misiune ce îl așteaptă!”.

Ori, din câte se știe, până acum nicio instituție nu a anunțat oficial victoria lui Biden – ci numai presa americană! Faptul a fost subliniat și de președintele în funcție, Donald Trump!

 

Mai mult, Ciolacu face un elogiu SUA, afirmând că ”Națiunile democratice din întreaga lume și aliații SUA au nevoie de o Americă implicată, vigilentă și investind în rolul său vital de leadership la nivel global, întărind relația transatlantică și NATO și afirmând importanța parteneriatelor sale strategice”.

Reamintim că SUA, prin ambasadorii și presa acreditată la București, au făcut mereu praf PSD – și au contribuit la dărâmarea guvernărilor și a oricăror construcții ale social democraților!

Dar asta nu contează pentru Ciolacu, care angajează PSD: ”Consecvent poziției sale pro-americane și pro-occidentale, PSD va continua să susțină și să investească în dezvoltarea și aprofundarea Parteneriatului Strategic româno-american, parte esențială a unei relații transatlantice puternice și în permanentă transformare și adaptare”.

Ciolacu chiar își exprimă speranța că ”noul președinte al Statelor Unite va vizita Romania în cursul mandatului său”, ca o reconfirmare a ”solidității și profunzimii raporturilor de alianță, parteneriat și prietenie între țările și națiunile noastre”.

Las la o parte gogomăniile de lemn cu ”profunzimea raporturilor de alianță și parteneriat”, dar îi reamintesc lui Ciolacu de ultimele vizite ale lui Biden, care s-au soldat cu manipularea referendumului de demitere a lui Băsescu, dar și cu atacul fără precedent, ca la un semnal, al instituțiilor de forță! Care, ce să vezi, au atacat fix PSD!

Cert este că nu numai eu am rămas uluit după mesajul lui Ciolacu – dar și sute de susținători ai PSD – cel puțin până acum! – care l-au făcut praf pe Marcel Ciolacu și ideile din mesajul său!

Redăm doar câteva, restul le puteți citi pe pagina lui Marcel Ciolacu! Dar precizez că în 90% din ele, liderul PSD este desființat! Precizez că nu am corectat deloc mesajele.

Luminita Graure Castali: ”Eu cred că nu aveți ce saluta... si nici nu e cazul să vă puneti bine cu tataie !Alegerile nu au fost câștigate de senilul fugit de la azil, prieten cu Alzheimer, ci de globaliştii din spatele lui”.

Alex Nita: „Pai, saluti alegerea unui presedinte care a luat loc in pandemie (daca nu stii, nici USA nu o duce bine in perioada asta) dar pe urma in propaganda locala zici ca alegerile ar trebuie sa se anuleze in Romania. Cum vine asta Marcele?”

Gavril Burzo: ”Omule devii din ce în ce mai penibi'era mai bine dacă tăceați'fiind-că nu va cerut nimeni părerea!”

Eta Teanu: „Serios ? Pe ce lume trăiești ? Ești român ? Securici știm că ești ! Cu ce gândești ? A , știu cu cea ce atârnă ! Rușine să îți fie ! Ghiocel de doi bani !”

Adriana Vitan Balint: ”Bre, dar nu aștepți decizia Curții Supreme? Ce te-nfigi ca mâțul în ham? Vezi că s-a mai aruncat unul dupa fentă cu ambasada aia la Ierusalim și acum se plânge că îl doare spatele de atâta răcoare”.

Adrian Botin: ”Biden: Multumim, Ciolacu. Cate avioane vreti?”

Ion Saftoiu: ”Daca tăceai filozof ramineai. Stingă românească este cu familia, patriotismul, umanismul, valorile creștine, adică Trump.... Cum vii cu această declarație a grupării sataniste ,globaliste Iohaniste mai pe înțelesul proștilor ???”

Apostoaia Constantin: ”Ce-aveti bai toti de il anuntati pe senilul asta castigator, cand de fapt batalia de-abia acum incepe in instanta, pentru a anula fraudele de la aceste alegeri. Trump a castigat detasat, pe voturile reale si corecte!”

Lucian Sarbu: „Și de ce, mă rog, vrea PSD să investească în parteneriatul lui pește prăjit și în NATO? Vă place să vă scuipe porcul ăla din Bd. Dr. Librescu? Dulce ca mierea e flegma hegemonului? ”

Bujor Milica Mirela: ”Nici un stat federal din America nu l-a declarat câstigător ,s-au președinte ..Decât masmedia aservită ocultei.Dar nu decide masmedia cine este câștigător când eii nu au baze legale...Votul legal este cel câștigător ...”

Barburiceanu Silviu: ”Dl presedinte felicitati un candidat care a castigat cum a castigat Usr sectorul 1?????”

Kronberger Rodica: „Deci, va bucurati..d le Ciolacu...adio democratie...care solidaritate...sa vindem tot...sunteti bine ?????”

Elena Ciungan: ”Ciolacule , incepe lumea să creadă că le tragi pe nas....”

Marcel Miron: ”Ciolacule am văzut în tine un om integru dar m-am înșelat nu ești decit un Fals și o Mascotă păcat”.

Adrian Cursaru: „esti un sclavete al strainilor si tu si aia de la pnl si usr. securache, trebuie sa lupti pt interesele tari. vai de mama noastra cu conducatori sclaveti ca voi”.

Cristian Popp: ”Nici nu a fost ales bine (prin frauda si cu voturile mortilor - adica fix cum o sa va fure pe voi USR/PNL intr-o luna) si gata va prezentati omagiile...”

Florin Constantin Țăranu: ”Ești mai idiot decât credeam, ciolacule! Sunt membru PSD de 26 de ani, nu plec din partid, dar așa un bou ca tine n-am mai văzut!Pleacă dracului, poșircă de om ce ești!”

Valentina Radu: ”Ați vrut să fiți primul lingău, este? Dacă v-ar fi dus mintea un pic, așteptați validarea rezultatelor de către autoritatea lor electorală nu de către mass-media. Cine v-a făcut președinte de Cameră? Doamne, cât de slab pregătit sunteți! Pentru poziția… Vezi mai mult

Daniel Stancu: ”Pupincuristule!! Te bagi în seamă fără să fii întrebat, la fel ca toată clasa politică românească, sunteți toți niște lături ordinare, ce pupați în cur pe toți nemâncații lumii care au venit și au luat totul de la noi”.

Florin Levitu Domnului: ”Dar cum poti Sai urezi succes unui președinte??? care este total de acord cu căsătoria între doi bărbați oare tu sti ce fel de președinte este acela care la inlocuit pe Donalt Trump”

Sorin Davitoiu: ”Ca de obicei, libidinos si gretos! Transmite-i felicitari si lui Georgel Soros pt reusita predictiei si a demersului vis-a-vis de Trump”.

Costel Nastase: „OAMENII FĂRĂ DUMNEZEU SE GRĂBESC SĂ SE FELICITE. DECI SUNTEȚI DE PARTEA NEO-MARXISTILOR. ESTE BINE DE ȘTIUT”.

Margareta Ocneanu: „Stati linistiti , sigur va vizita Romania ca are aici niste prieteni buni si anume BASESCU SI SERVICIILE!”

Maleny Maria Cucona: ”Încă o dată ne arăți ce față abjectă ai!”

Florin Anghel: ”Salută Marcele, salută! Cu două mâini, așa, ca veverița”.

Marinov Ion: ”Înseamnă că și tu ești globalist ,vezi că nu - ți sta bine ! PSD trebuie să rămână naționalist ! Te comporți de parcă n - ai fi președintele PSD !”

Liviu Dorian Angheluta: ”Sunteti penibili toti lingăii din Romania, tu, ponta ,werner etc. Trump a avut grija ca buletinele de vot originale sa fie inscripționate de catre emitent (Department of Homeland Security) cu niște cerneala care nu se poate observa cu ochiul liber.”

Bob Letitia: ”Esti jalnic !”

Maria Popescu: ”Esti un mizerabil,un lingau!”

Marian Grigorescu: „Ești grețos ciolacule”.

Mariana Mirela: ”Domnule Ciolacu esti penibil!”

Cristian Popescu: ”Pupat inelul la jupân ....”

1008
Tagurile:
PSD, Joe Biden, Marcel Ciolacu
Tematic
Trump nu cedează – îl acuză de fals pe Biden
Iohannis l-a felicitat pe Biden pentru victoria în alegeri
Biden, prima declarație și primele măsuri pe care le va lua
Codrin Ștefanescu și Liviu Dragnea

Codrin, lecție dură pentru Iohannis, în numele lui Dragnea

332
(reînnoit 09:06 25.11.2020)
Fostul secretar general al PSD demontează acuzațiile aduse de președintele Iohannis și de PNL guvernărilor social democrate, arătând și cu ce se fac liberalii vinovați

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Chiar dacă este un critic dur al actualei conduceri a PSD, Codrin Ștefănescu nu rabdă ca partidul său să fie acuzat pe nedrept, mai ales de Klaus Iohannis.

Astfel, după atacul violent al lui Iohannis, Codrin a reacționat puternic, amintind de investițiile și realizările PSD din perioada Liviu Dragnea.

”Pe înțelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din țară!”, spune pe șleau Codrin Ștefănescu.

În al doilea rând, Codrin atrage atenția că Dragnea și PSD ”au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L - astăzi, toți la tine în partid!”.

”Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale!”, amintește Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, fostul secretar general și luptător radical cu ”Sistemul”, îi aruncă în față lui Iohannis: ”Binomul tău i-a anchetat pe medici, pe unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au îndrăznit să facă aceste achiziții!”.

”Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, conchide Codrin Ștefănescu.
332
Tagurile:
Klaus Iohannis, lecție, Codrin Ștefănescu

Загрузка...
Daniel-Cătălin Zamfir

Mare victorie pentru Daniel Zamfir ajută zeci de mii de români

254
(reînnoit 07:14 25.11.2020)
Senatorul Daniel Zamfir a repurtat un succes cu un amendament care salvează zeci de mii de români de pretențiile băncilor

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Activitatea de până acum a senatorului Daniel Zamfir a fost benefică pentru sute de mii de români, prinși în mrejele contractuale ale creditelor bancar.

Ieri, senatorul a mai marcat un succes, mulțumită sprijinului acordat de parlamentarii PSD din camera Deputaților.

”Azi, colegii mei de la PSD din Camera Deputaților au adoptat amendamentul prin care am eliminat dobânda la dobândă cu care guvernul Orban i-a împovărat pe cei care și-au amânat ratele la bănci și IFN-uri pe perioada pandemiei”, arată Daniel Zamfir, definind votul ca pe ”ÎNCĂ O NEDREPTATE REPARATĂ”.

În ședința de ieri, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat un amendament la legea de aprobare a OUG 168/2020 – în baza căruia pe perioada amânării ratelor nu se capitalizează dobânda.

”Dobânda datorată de debitori, precum şi comisioanele aferente corespunzătoare sumelor scadente a căror plată a fost suspendată nu se capitalizează la soldul creditului existent, la finalul perioadei de suspendare”, se arată în amendamentul iniţiat de senatorul PSD Daniel Zamfir – și adoptat de Camera Deputaților, for decizional pentru această lege.

OUG 168/2020 reglementează măsuri luate în contextul situaţiei epidemiologice COVID-19, inclusiv amânarea ratelor la credite pentru cetăţeni.

”Să te lauzi că vii în sprijinul oamenilor ajutându-i să-şi amâne ratele la bănci şi IFN-uri, dar, în acelaşi timp, să le percepi dobândă la dobândă pentru perioada amânării nu e doar un cinism, este până la urmă politica acestui Guvern care pune toată povara crizei economice pe spinarea oamenilor şi a companiilor româneşti, favorizând în mod vădit sistemul financiar bancar”, a declarat Daniel Zamfir.

Senatorul spune că, prin amendamentul său, oamenii ”vor fi scutiţi de această mizerie de a plăti dobândă la dobândă pe perioada amânării ratelor şi astfel le va fi uşurată povara plăţii ratelor în continuare”.

De asemenea, senatorul a precizat că voturile PNL și USR au fost contra amendamentului: ”Ca de obicei, când e vorba de legi în favoarea oamenilor, PNL și USR votează împotrivă!”.

Așa că senatorul PSD cere și celor care sunt afectați de probleme cu băncile – ”La vot, pe 6 decembrie, să ne apărăm drepturile calcate în picioare de PNL și USR!”.

254
Tagurile:
Victorie, Daniel Zamfir

Загрузка...
Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți

Cristache, despre un dascăl: ”I-a fost schimbată încadrarea”

0
Liderul Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar a explicat ce poate face un elev care este agresat în mediul online de către profesor, în timpul orelor de curs și ce urmări pot exista.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar a explicat cum poate face un elev dovada că a fost agresat verbal de un cadru didactic în timpul cursurilor online, în condițiile în care nu poate înregistra ora.

Liderul FNAP spune că acesta este și motivul pentru care profesorii se opun înregistrării orelor și că singurul lucru de care te poți folosi este sistemul audierii martorilor.

Însă, nu este voie ca un minor să fie audiat în absența părintelui său.

”De aceea, măcar la nivelul unității de învățământ, aceste lecții trebuiau, cu ajutorul platformei pe care se predau, înregistrate pentru o perioadă scurtă de timp. După o perioadă de 48-72 de ore, dacă nu sunt sesizări, atunci ele să fie șterse automat”, spune Iulian Cristache.

Ilinca Rădoi, elevă în clasa a X-a la Liceul de Artă ”Nicolae Tonitza” din București a vorbit, în cadrul unei conferințe, despre un asemenea exemplu de profesor.

Eleva a precizat că, la liceu, este o profesoară care, încă de la primele ore, nu a fost agreată de elevi. Și aceasta pentru că dascălul era destul de agresiv și în mod direct, și în mod indirect.

De asemenea, eu, în calitate de corespondent al Agenției de Presă Sputnik am primit o sesizare cu privire la un profesor de limba română de la Colegiul ”Emil Racoviță” din București care ar fi avut un comportament total neprofesional cu elevii în timpul orelor online. Mai exact, vorbim despre o reacție total nepotrivită față de un elev care nu înțelesese ceva pe grupul de Whatsapp și, prin urmare, a pus trei semne de întrebare.

Ce este de făcut în asemenea situații?

Iulian Cristache precizează că lucrurile s-ar rezolva foarte ușor dacă părinții ar sesiza conducerea unității de învățământ și dacă ”directorul și-ar face datoria”.

Chiar dacă lecția nu este înregistrată, părintele poate merge la directorul școlii, la sesizarea copilului și conducerea unității de învățământ poate intra pe platforma pe care profesorul își susține orele și poate asista.

”Pentru fapte grave, te poți folosi de înregistrare. Și nici o instanță nu te poate scoate vinovat de așa ceva. Adică pentru a-ți demonstra nevinovăția, eu cred că nici un judecător nu va da o soluție nefavorabilă unui elev care înregistrează un abuz din partea unui profesor. Și este valabilă și reciproca”, a precizat liderul FNAP.

Din păcate, situații de genul celor prezentate mai sus nu sunt singulare, Cristache precizând că a primit numeroase sesizări în acest sens.

Cel mai bine este ca, atunci când apar asemenea probleme, să sesizeze toți părinții, pentru ca, astfel, dascălul să nu mai facă abuzuri.

În acest sens, liderul FNAP spune că a avut o sesizare de la o școală din București despre o profesoară care era și dirigintă.

”I-a fost schimbată încadrarea. Rostul părinților nu este să schimbe încadrarea unui profesor. Este atributul directorului, dar în momentul în care este vorba despre o bătaie de joc, atunci părinții trebuie să acționeze”, a subliniat Iulian Cristache.
0
Tagurile:
dascăl, Iulian Cristache

Загрузка...