Dan Chitic

Chitic: “Am văzut mișcări de trupe masive în jurul Capitalei”

2430
Avocatul Dan Chitic face un anunț care pune pe gânduri – a văzut mișcări masive de trupe în jurul Bucureștilor. Mai mulți cititori confirmă și dau date suplimentare

BUCUREȘTI, 8 nov – Sputnik. În timp ce lumea este atentă la evoluția pandemiei și la evenimentele din SUA, avocatul Dan Chitic atrage atenția că… se întâmplă ceva ciudat!

”În timp ce mă uitam și comentam despre ce se întâmplă peste ocean, am uitat să vă spun că ieri am văzut mișcări de trupe masive în jurul Bucureștiului, la doar câteva ore după intrarea în “starea de urgență mascată””, scrie Dan Chitic, dând detalii: ”o coloană de tabuuri pe centură, undeva între DN3 și A3, și o coloană intre Urziceni și Ploiești, pe undeva”.

Menționăm că avocatul locuiește în zona Snagov și face naveta în Capitală – deci trece prin zonele menționate.

”Da, sunt mișcări de trupe ciudate - și NU, recunosc ca nu înțeleg rostul, cu atât mai mult cu cât românul este atât de cooperant (ca sa nu spun colaboraționist) cu ocupantul, de orice naționalitate ar fi el”, completează Dan Chitic.

Interesante sunt și câteva comentarii:

Nicoleta Costache: ”Au trecut vreo două spre Giurgiu, nu erau români cei care le conduceau, erau însoțiți de poliția locală”.

Dori Violeta: ”Și prin Ilfov s-a întâmplat vineri... Camioane, Tab-uri, șenilate, etc.. M-am mirat când am văzut, în jur de ora 19:00, câte au trecut pe șosea...”

Marius Herda: ”Era un tren cu tancuri astăzi în Ciulnița”.

Diana Cozma: „Ciudat e că și italienii scriau chestii similare cu 2-3 săptămâni în urmă...”.

Constanța Mihăilescu: ”Ieri au zburat și o groază de avioane deasupra Ploieștiului înspre A3 . Nu am mai văzut așa ceva”

Elena Jamarchin Atanasiu: ”Da, au trecut prin Mioveni, Pitești, Albota... și, ciudat traseu. Exista filmări, circulau în viteză mare!! Popor Roman dacă nu vă treziți din somnul de veci , puteți să va luați adio de la orice!”

Marian Liscan a postat o filmare în acest sens, pe 6 noiembrie la 08:07: ”Coloană de mașini de la Jandarmerie se îndreaptă spre București... De cine se tem tâlharii?!”.

2430
Tagurile:
Dan Chitic
Tematic
NUCLEARA: Chitic, Oana Lovin, Iosefina – monitorizați secret
Oana Lovin și Dan Chitic, replică excepțională lui Zuckerman
Prin ce a trecut ieri Dan Chitic: ”Îmi dă putere să sper!”
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

209
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

209
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

2614
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
2614
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

În ce condiții Italia va negocia cu Rusia procurarea vaccinului Sputnik V

0
Italia va putea să demareze negocieri cu Rusia pentru procurarea Sputnik V doar după ce preparatul va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor, a declarat ambasadorul italian la Moscova.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Italia va putea demara negocieri cu Rusia pentru procurarea vaccinului „Sputnik V” doar după ce acesta va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA), a declarat agenției RIA Novosti, ambasadorul republicii italiene la Moscova, Pasquale Terracciano, în timpul festivităților de deschidere a patinoarului de pe Piața Roșie.

Vaccin
РФПИ и Центр имени Гамалеи

“Vaccinul trebuie să fie certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor. Dacă Insitutul Gamaleia a demarat discuțiile pe acest subiect cu agenția, dacă a expediat informații despre vaccinul rusesc, adunci agenția îl va autoriza, îl va certifica, adică va fi unul din vaccinele accesibile”, a spus ambasadorul.

“Suntem obligați să respectăm această procedură prin intermediul EMA. Nu putem decide “vreau asta, vrea altceva”, doar prin intermediul EMA. Abia apoi vom putea demara negocieri pe acest subiect”, a menționat diplomatul.

0
Tagurile:
Rusia, Italia, vaccin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Acuzația zilei: ”Se vinde iluzia unui vaccin care NU EXISTĂ!”

Загрузка...