Adriana Bahmuteanu

Iohannis, făcut praf de „Bahmu” într-o manieră inedită!

2830
Un mesaj cu totul neobișnuit transmis de cunoscuta și talentata realizatoare TV Adriana Bahmuțeanu, în care Iohannis e făcut praf într-un mod inedit – dar bazat pe aspecte reale.

BUCUREȘTI, 7 nov – Sputnik. Nu știu câtă lume își amintește că, înainte de a deveni un personaj pitoresc, un om de afaceri și un psiholog de succes, Adriana Bahmuțeanu a fost un pionier al dezbaterilor sociale și politice.

Înainte de primele repere ale talk show-urilor românești - Marius Tucă pe domeniul politic, de Mihaela Rădulescu în zona monden-artistic – Adriana a făcut cele mai bune emisiuni de dezbateri sociale, intrând și în zona politică.

În plus, a fost primul realizator de mare curaj, care își supunea invitatul unui adevărat tir de întrebări la obiect, neadmițând să fie dusă cu vorba.

Una peste alta, Adriana Bahmuțeanu este o realizatoare excepțională – iar acest fapt îi dă dreptul să revină acum și să pună la punct politicienii de azi!

Iată, de exemplu, ce îi face chiar lui Klaus Iohannis! Adriana a publicat nici mai mult nici mai puțin decât un ”decalog pentru Iohannis” – dar nu e format din porunci – ci din constatări dure, chiar verdicte!

Redăm în continuare acest text inedit – cele zece verdicte pentru Iohannis.

1. Nu-ți pasă de România!

2. De fapt, ne demonstrezi, încă o dată, ca tu nu ești român!!!

3. În primăvară, când pandemia bătea la ușa României, insistai ca un maniac cu anticipatele. Uite Cîțu, nu e Cîțu! Orban demis și apoi repus pe funcție. Totul cu un dispreț profund față de Constituția României și cutumele democrației!

4. România e deschisă doar pentru alegeri, în rest închizi TOT!!! Școli, piețe, instituții!!! Masca e obligatorie pentru noi, fraierii!!!

5. Nu contează că mor mii de români, tu vrei și Parlamentul Tău!

6. Ești bolnav de putere! Și calci pe cadavre!

7. Am ajuns să fim teren de experimente pe Coronavirus, pentru că așa ai primit tu ordin de la Merkel!

8. Suntem la 10.000 de cazuri pe zi și tot românii sunt de vină, normal. Voi sunteți perfecți!

9. În democrație, poporul are mereu dreptate.  Numai în dictatură poporul e de vină, în timp ce mult iubitul conducător e un geniu neînțeles și pe care pulimea nu îl merită!

10. Nenorocitule!

Așa cum spuneam, un text… cu totul neobișnuit, dar care surprinde, într-un stil direct dar cu nuanțe pamfletare, realități grave!

2830
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Teodorovici, cele mai clare capete de acuzare anti-Iohannis
Știrea serii: Iohannis a anunțat măsurile radicale antiCOVID
Iohannis, acuzat la scenă deschisă că introduce TEROAREA!
Ciolacu îl provoacă pe Iohannis și îl acuză grav pe Orban
România a depășit 10.000 de cazuri, Iohannis spune că totul e bine
Codrin Ștefanescu și Liviu Dragnea

Codrin, lecție dură pentru Iohannis, în numele lui Dragnea

323
(reînnoit 09:06 25.11.2020)
Fostul secretar general al PSD demontează acuzațiile aduse de președintele Iohannis și de PNL guvernărilor social democrate, arătând și cu ce se fac liberalii vinovați

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Chiar dacă este un critic dur al actualei conduceri a PSD, Codrin Ștefănescu nu rabdă ca partidul său să fie acuzat pe nedrept, mai ales de Klaus Iohannis.

Astfel, după atacul violent al lui Iohannis, Codrin a reacționat puternic, amintind de investițiile și realizările PSD din perioada Liviu Dragnea.

”Pe înțelesul lui Klaus! Dragnea și PSD au majorat salariile medicilor și personalului medical! Ca altfel plecau aproape toți din țară!”, spune pe șleau Codrin Ștefănescu.

În al doilea rând, Codrin atrage atenția că Dragnea și PSD ”au redeschis 41 de spitale din cele 64 închise de Boc și guvernarea PD-L - astăzi, toți la tine în partid!”.

”Dragnea și PSD au alocat an de an bugete imense pentru echipamente medicale!”, amintește Codrin Ștefănescu.

Pe de altă parte, fostul secretar general și luptător radical cu ”Sistemul”, îi aruncă în față lui Iohannis: ”Binomul tău i-a anchetat pe medici, pe unii chirurgi de talie mondială și manageri de spitale, pentru că au îndrăznit să facă aceste achiziții!”.

”Nu PSD e de vină, ci proasta organizare a guvernului tău! Care e plin de neamurile, rudele și piloșii șefilor din partid!”, conchide Codrin Ștefănescu.
323
Tagurile:
Klaus Iohannis, lecție, Codrin Ștefănescu

Загрузка...
Daniel-Cătălin Zamfir

Mare victorie pentru Daniel Zamfir ajută zeci de mii de români

250
(reînnoit 07:14 25.11.2020)
Senatorul Daniel Zamfir a repurtat un succes cu un amendament care salvează zeci de mii de români de pretențiile băncilor

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Activitatea de până acum a senatorului Daniel Zamfir a fost benefică pentru sute de mii de români, prinși în mrejele contractuale ale creditelor bancar.

Ieri, senatorul a mai marcat un succes, mulțumită sprijinului acordat de parlamentarii PSD din camera Deputaților.

”Azi, colegii mei de la PSD din Camera Deputaților au adoptat amendamentul prin care am eliminat dobânda la dobândă cu care guvernul Orban i-a împovărat pe cei care și-au amânat ratele la bănci și IFN-uri pe perioada pandemiei”, arată Daniel Zamfir, definind votul ca pe ”ÎNCĂ O NEDREPTATE REPARATĂ”.

În ședința de ieri, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat un amendament la legea de aprobare a OUG 168/2020 – în baza căruia pe perioada amânării ratelor nu se capitalizează dobânda.

”Dobânda datorată de debitori, precum şi comisioanele aferente corespunzătoare sumelor scadente a căror plată a fost suspendată nu se capitalizează la soldul creditului existent, la finalul perioadei de suspendare”, se arată în amendamentul iniţiat de senatorul PSD Daniel Zamfir – și adoptat de Camera Deputaților, for decizional pentru această lege.

OUG 168/2020 reglementează măsuri luate în contextul situaţiei epidemiologice COVID-19, inclusiv amânarea ratelor la credite pentru cetăţeni.

”Să te lauzi că vii în sprijinul oamenilor ajutându-i să-şi amâne ratele la bănci şi IFN-uri, dar, în acelaşi timp, să le percepi dobândă la dobândă pentru perioada amânării nu e doar un cinism, este până la urmă politica acestui Guvern care pune toată povara crizei economice pe spinarea oamenilor şi a companiilor româneşti, favorizând în mod vădit sistemul financiar bancar”, a declarat Daniel Zamfir.

Senatorul spune că, prin amendamentul său, oamenii ”vor fi scutiţi de această mizerie de a plăti dobândă la dobândă pe perioada amânării ratelor şi astfel le va fi uşurată povara plăţii ratelor în continuare”.

De asemenea, senatorul a precizat că voturile PNL și USR au fost contra amendamentului: ”Ca de obicei, când e vorba de legi în favoarea oamenilor, PNL și USR votează împotrivă!”.

Așa că senatorul PSD cere și celor care sunt afectați de probleme cu băncile – ”La vot, pe 6 decembrie, să ne apărăm drepturile calcate în picioare de PNL și USR!”.

250
Tagurile:
Victorie, Daniel Zamfir

Загрузка...
Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți

Cristache, despre un dascăl: ”I-a fost schimbată încadrarea”

0
Liderul Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar a explicat ce poate face un elev care este agresat în mediul online de către profesor, în timpul orelor de curs și ce urmări pot exista.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți – Învățământ Preuniversitar a explicat cum poate face un elev dovada că a fost agresat verbal de un cadru didactic în timpul cursurilor online, în condițiile în care nu poate înregistra ora.

Liderul FNAP spune că acesta este și motivul pentru care profesorii se opun înregistrării orelor și că singurul lucru de care te poți folosi este sistemul audierii martorilor.

Însă, nu este voie ca un minor să fie audiat în absența părintelui său.

”De aceea, măcar la nivelul unității de învățământ, aceste lecții trebuiau, cu ajutorul platformei pe care se predau, înregistrate pentru o perioadă scurtă de timp. După o perioadă de 48-72 de ore, dacă nu sunt sesizări, atunci ele să fie șterse automat”, spune Iulian Cristache.

Ilinca Rădoi, elevă în clasa a X-a la Liceul de Artă ”Nicolae Tonitza” din București a vorbit, în cadrul unei conferințe, despre un asemenea exemplu de profesor.

Eleva a precizat că, la liceu, este o profesoară care, încă de la primele ore, nu a fost agreată de elevi. Și aceasta pentru că dascălul era destul de agresiv și în mod direct, și în mod indirect.

De asemenea, eu, în calitate de corespondent al Agenției de Presă Sputnik am primit o sesizare cu privire la un profesor de limba română de la Colegiul ”Emil Racoviță” din București care ar fi avut un comportament total neprofesional cu elevii în timpul orelor online. Mai exact, vorbim despre o reacție total nepotrivită față de un elev care nu înțelesese ceva pe grupul de Whatsapp și, prin urmare, a pus trei semne de întrebare.

Ce este de făcut în asemenea situații?

Iulian Cristache precizează că lucrurile s-ar rezolva foarte ușor dacă părinții ar sesiza conducerea unității de învățământ și dacă ”directorul și-ar face datoria”.

Chiar dacă lecția nu este înregistrată, părintele poate merge la directorul școlii, la sesizarea copilului și conducerea unității de învățământ poate intra pe platforma pe care profesorul își susține orele și poate asista.

”Pentru fapte grave, te poți folosi de înregistrare. Și nici o instanță nu te poate scoate vinovat de așa ceva. Adică pentru a-ți demonstra nevinovăția, eu cred că nici un judecător nu va da o soluție nefavorabilă unui elev care înregistrează un abuz din partea unui profesor. Și este valabilă și reciproca”, a precizat liderul FNAP.

Din păcate, situații de genul celor prezentate mai sus nu sunt singulare, Cristache precizând că a primit numeroase sesizări în acest sens.

Cel mai bine este ca, atunci când apar asemenea probleme, să sesizeze toți părinții, pentru ca, astfel, dascălul să nu mai facă abuzuri.

În acest sens, liderul FNAP spune că a avut o sesizare de la o școală din București despre o profesoară care era și dirigintă.

”I-a fost schimbată încadrarea. Rostul părinților nu este să schimbe încadrarea unui profesor. Este atributul directorului, dar în momentul în care este vorba despre o bătaie de joc, atunci părinții trebuie să acționeze”, a subliniat Iulian Cristache.
0
Tagurile:
dascăl, Iulian Cristache

Загрузка...