Nelu Tătaru

USR, revoltat de Tătaru: “Pare desprins complet de realitate”

210
Situația dezastruoasă din teren este dată în vileag chiar de partenerii PNL, USR – iar ministrul Nelu Tătaru este considerat vinovat.

BUCUREȘTI, 6 nov – Sputnik. Cel mai implicat parlamentar în dezvăluirea problemelor sistemului medical, deputatul USR Emanuel Ungureanu, denunță ”situația catastrofală” din teritoriu, cu referire directă la Spitalul din municipiul Râmnicu-Sărat, din județul Buzău.

Ludovic Orban și Dacian Cioloș
© Inquam Photos / INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Spitalul are 405 paturi și a fost desemnat de 8 luni ca spital suport Covid-19, arată deputatul Ungureanu.

Atenție cum la situația subliniată clar: ”De 8 luni de zile, cei 90.000 de locuitori din zonă nu mai au acces la un spital care are oricum un deficit uriaș de medici pe specialități cheie ca: diabet, boli de inimă, neurologie, infecțioase”.

”Medicii chirurgi din acest spital nu au operat nimic de 8 luni, riscul deprofesionalizării este major”, scrie Ungureanu, punctând că ”Managerul Spitalului, Danielescu a cerut în mod repetat deschiderea spitalului pentru TOȚI pacienții din județul Buzău”, dar… ”A fost refuzat”.

Vă puteți imagina ala ceva?! Ce spun Ludovic Orban, Nelu Tătaru sau Klaus Iohannis despre această situație? Pentru că semnale de alarmă au fost trase de liderul PSD, Marcel Ciolacu, deputat de Buzău – dar și de mass media locală.

”Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, un spital cu 405 paturi, este menţinut în continuare Spital COVID. Deşi sunt sub 50 de pacienţi internaţi! Deşi autorităţile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiţii de siguranţă, toţi bolnavii! Nu vă mai jucaţi cu viaţa oamenilor! Lăsaţi bolnavii cronici să se trateze!”, a declarat Marcel Ciolacu în seătembrie.

Și nu a fost singura dată când liderul PSD a scos în evidență situația de la Spitalul și policlinica din Râmnicu Sărat.

Situația, la această oră, arată Emanuel Ungureanu este următoarea: ”Din 405 paturi doar 86 sunt ocupate și DOAR cu pacient infectați cu SARS-COV-2”.

”Ceilalți bolnavi se descurcă cum pot, pe la ce spitale sunt primiți sau mor cu zile acasă...”m scrie Emanuel Ungureanu”.

În afară de asta, Ungureanu atrage atenția că Spitalul Râmnicu-Sărat are ”un singur medic cardiolog la o populație în zonă care se apropie de 90.000 de suflete”. Uluitor!

Concluzia deputatului specializat în problemele sănătății este fermă: ”Situația este dramatică în teritoriu și, la Ministerul Sănătății, ministrul Tătaru pare desprins complet de realitate”.

”Trăim vremuri extrem de dificile și este normal ca pe lângă pacienții Covid-19 să avem grijă și de semenii noștri cu alte afecțiuni!”, scrie Emanuel Ungureanu.
210
Tagurile:
USR
Tematic
Tătaru, anunțul dimineții: sunt vizați navetiștii
Tătaru, anunț care dă fiori: ne pas noi restricții?
Medic mort de COVID, Tătaru, luat la întrebări
Tătaru: ”Haideți să nu ne gândim la sărbători”
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

210
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

210
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

2624
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
2624
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...
Vaccinul Sputnik V

În ce condiții Italia va negocia cu Rusia procurarea vaccinului Sputnik V

0
Italia va putea să demareze negocieri cu Rusia pentru procurarea Sputnik V doar după ce preparatul va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor, a declarat ambasadorul italian la Moscova.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Italia va putea demara negocieri cu Rusia pentru procurarea vaccinului „Sputnik V” doar după ce acesta va fi certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA), a declarat agenției RIA Novosti, ambasadorul republicii italiene la Moscova, Pasquale Terracciano, în timpul festivităților de deschidere a patinoarului de pe Piața Roșie.

Vaccin
РФПИ и Центр имени Гамалеи

“Vaccinul trebuie să fie certificat de Agenția Europeană a Medicamentelor. Dacă Insitutul Gamaleia a demarat discuțiile pe acest subiect cu agenția, dacă a expediat informații despre vaccinul rusesc, adunci agenția îl va autoriza, îl va certifica, adică va fi unul din vaccinele accesibile”, a spus ambasadorul.

“Suntem obligați să respectăm această procedură prin intermediul EMA. Nu putem decide “vreau asta, vrea altceva”, doar prin intermediul EMA. Abia apoi vom putea demara negocieri pe acest subiect”, a menționat diplomatul.

0
Tagurile:
Rusia, Italia, vaccin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Acuzația zilei: ”Se vinde iluzia unui vaccin care NU EXISTĂ!”

Загрузка...