Adrian Zuckerman

Zuckerman, tupeu unic în istorie! Umilire totală a românilor

3130
(reînnoit 16:00 02.11.2020)
Un nou episod prin care ambasadorul SUA a vrut să arate cine e șeful „la toate” – acum dă indicații precise ce să facă Nicușor Dan la Capitală.

BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Relația de subordonare a României față de SUA capătă noi dimensiuni!, Pe scurt, astăzi, premierul Orban și primarul Nicușor Dan au fost chemați de Zuckerman pentru a primi indicații ce să facă la Primăria Capitalei.

Și, în primul rând, le-a trasat o sarcină clară: desfiinţarea companiilor deţinute de municipalitate!

”Este nevoie de desfiinţarea companiilor deţinute de municipalitate”, a spus Zuckerman, subliniind că ”au existat decizii ale instanţelor în trecut referitoare la desfiinţarea acestor companii, dar ele continuă să funcţioneze. Sunt o sursă de privilegii politice, înăbuşă competiţia şi nu sunt bune pentru cetăţenii Bucureştiului”.

Și, atenție la sublinierea imperativă a lui Zuckerman: ”Aşteptăm rezolvarea acestor probleme!”.

Așteptăm… cine? Cine sunt cei care așteaptă? Descifrarea acestui mister apare tot din spusele lui Zuckerman:

”Aşteptăm să lucrăm cu noul primar în mai multe proiecte”, iar companiile municipale ”sunt o sursă de privilegii politice, înăbuşă competiţia”.

Competiția?! Păi tocmai ambasadorul SUA vorbește de ”competiție” când SUA elimină competitorii pe cale ”strategică”?! Atât tupeu!

E clar ce doresc americanii pe care îi reprezintă Zuckerman – să preia contracte și lucrări pe care le execută acum companiile municipale!

”Suntem determinați să ajutăm în orice mod posibil”, spus Zuckerman, referitor la anumite ”probleme” ale Capitalei, inclusiv legate de infrastructură. Adică domeniul în care sunt cei mai mulți bani.

Atitudinea lui Nicușor Dan și a lui Orban a fost umilă, ascultând obedient și manifestându-și acordul formal față de absolut tot ce a spus Zuckerman.

O altă atitudine sfidătoare a fost locul unde a avut loc conferința și întâlnirea: pe terenul dobândit ilegal de Puiu Popoviciu, prin act de corupție condamnată în justiție! Pe un asemenea teren se află ambasada SUA – și mă întreb cum se simt oare susținătorii ”anticorupție” ai lui Nicușor Dan văzând asta?!

Se poate umilință mai mare? Dar a existat vreodată o mai mare dovadă de tupeu decât o face acum ambasadorul SUA? A fost vreodată România mai umilită decât acum?!

Întrebare de baraj: va reacționa PSD, acuzat din nou de Zuckerman? Dar Gabi Firea, direct vizată de ambasadorul SUA?

3130
Tematic
Zuckerman anunță că România va plăti alți bani – și laudă pentru asta guvernul Orban!
PSD e călcat în picioare de Zuckerman, dar Ciolacu tace… și UMILEȘTE Drapelul Național!
Predoiu, anunț crucial! Adevărata NUCLEARĂ în Justiție, după presiunile lui Zuckerman!
Ludovic Orban, Klaus Iohannis şi Rareş Bogdan, PNL

EXPLOZIV: Sondaje interne relevă situația riscantă a PNL

28
Liberalii sunt într-o situație mai grea decât oricare partid de guvernământ de până acum – iar faptul este recunoscut chiar de la nivel de vârf

BUCUREȘTI, 20 dec – Sputnik. Ultima săptămână înaintea alegerilor aduce după sine calcule de ultimă oră – în condițiile în care nu se mai comandă sondaje care să fie prezentate publicului.

Marcel Ciolacu a anunțat că PSD a renunțat la sondaje și lucrează pe ”focus grupuri” – iar PNL face sondaje interne, dar nu le prezintă. În schimb, răzbat date din aceste sondaje.

Una din vocile PNL, controversatul Rareș Bogdan a anunțat azi, la Antena 3, că ar exista trei sondaje (interne) în care PNL este cu numai câteva procente în fața celor de la PSD – dar, atenție, PNL se situează sub 30 în două dintre ele!

De altfel, nici obiectivul PNL nu este prea îndrăzneț: ”Obiectivul nostru este să luăm peste 30%”, a declarat ciudat Rareș Bogdan.

”Din păcate, prezența la vot va fi spre 37%, chiar mai scăzută”, recunoaște europarlamentarul. ”În acest moment, PNL se află la 3-4 procente în fața PSD și la 8-10 procente în fața USR”.

Deci, din datele PNL și dacă Rareș Bogdan stă bine cu aritmetica, ar rezulta că USR ajunge cam la 20%! Ceea ce duce la o situație incomodă pentru PNL!

Despre ceilalți participanți, Rareș Bogdan îi vede la limita parlamentară: ”Celor de la PMP le doresc succes, iar domnul Ponta trebuie să se întrebuințeze ca să intre în Parlament”.

Într-o altă intervenție, la B1 TV, Rareș Bogdan a confirmat prezența la vot: ”undeva între 36% și 38% - dar pot apărea surprize”.

”Avem clar Partidul Național Liberal, dacă activul nostru format din 245.000 de oameni înțelege importanța acestor alegeri, fără probleme vom realiza un scor istoric între 29% și 32%, în funcție de mobilizare, în funcție de prezența la vot”, a spus Rareș Bogdan.

Prim vicepreședintele PNL spune că se așteaptă ca ”pe baza mobilizării și a personalităților, în frunte cu Cristian Diaconescu, Traian Băsescu, Eugen Tomac, PMP să intre în Parlament cu un scor de 6-7%”.

”USR obține un scor în jurul a 20%, și practic să avem o majoritate stabilă, pe locuri parlamentare, de peste 60%, și practic stânga să nu aibă mai mult de 30-35%, respectiv PSD și Pro România domnului Ponta”, a declarat Rareș Bogdan.

EI, aici Rareș Bogdan ori nu știe ce vorbește – ori nu știm noi pentru CINE vorbește! Pentru că a vorbi de ”stabilitate” cu Traian Băsescu partener înseamnă că nu cunoști istoria politicii românești!

Dacă adăugăm și USR, care în aceste zile s-a dezlănțuit împotriva PNL cu o furie demnă de vechiul PRM, ei bine  vom vedea că ”majoritatea stabilă” a lui Rareș Bogdan seamănă cu un butoi cu pulbere ținut în brațe de trei fumători!

Mai mult, spre deosebire de alte partide care au condus majoritatea guvernamentală, PNL este un partid fără personalități – singurele care le au (Ciucă, Aurescu, Predoiu) neavând nicio importanță în bătălia politică internă.

În concluzie, sondajele interne ale PNL, dacă sunt în paradigma expusă de Rareș Bogdan, dau la iveală cea mai grea și instabilă situație a unui partid lider al unei coaliții de guvernământ de până acum!

Pe de altă parte, calcule interne ale PSD arată clar că social democrații sunt în urcare – și sunt șanse mari să depășească PNL, trecând pragul de 30%!

Ori, în aceste condiții, situația pe care am anticipat-o în ultimele analize Sputnik este că se va ajunge – direct după alegeri, sau la foarte scurt timp! – la o guvernarea minoritară PNL, cu ”opoziție constructivă” a PSD, adică o susținere mascată, în genul perioadei 2006 – 2008, a guvernării PNL Tăriceanu, cu Orban… ministru al Transporturilor.

28
Tagurile:
Sondaj, PNL
Tematic
Nou Sondaj pe partide: ”ghiveciul” ecologist produce surpriza
Sondaj de ultimă oră: câtă încredere au românii în Bruxelles
Bomba din sondaje: PSD ar fi la egalitate cu PNL!

Загрузка...
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

377
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

377
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...