Liviu Pleșoianu

Pleșoianu intervine și-l face praf pe Ciolacu pe terenul lui

1028
(reînnoit 07:31 02.11.2020)
Liviu Pleșoianu nu se ferește și îl atacă dur pe Marcel Ciolacu chiar pe „terenul” președintelui PSD! Fără replică din partea lui Ciolacu!

BUCUREȘTI, 2 nov – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Marcel Ciolacu a publicat o postare foarte dură, acuzând guvernarea Iohannis-Orban că ”ține școlile închise, total invers față de restul Europei civilizate - dar le va deschide din nou pe 6 decembrie, când le vor transforma în secții de votare”.

Ciolacu acuză lipsa unui plan pentru elevi, că ”epidemia crește galopant, dar nu din cauza școlilor”, dar că singura preocupare a PNL pentru organizarea alegerilor.

”Școli deschise pentru copii, nu doar pentru alegeri!”, cere Marcel Ciolacu, dar rezultatul a fost… sute de comentarii, majoritatea negative la adresa ”noii politici” a PSD, de vorbe care nu sunt susținute de acțiuni clare contra puterii!

Dar, cea mai dură a fost reacția deputatului Liviu Pleșoianu, demisionar din PSD, care îl face praf pe Ciolacu pentru faptul că stă în puterea PSD de a muta data alegerilor, dar nu o face!  Și nu o face, pentru că NU vrea, pentru că, de fapt, este „complicele” PNL la riscanta derularea a scrutinul în vârf de pandemie, chiar în debutul sezonului rece!

”Vor fi alegeri în 6 DECESEmbrie DOAR dacă "noul PSD", condus de tine, de Grindeanu și de Dîncu, va fi COMPLICE!”, scrie curajos Pleșoianu, aruncându-i în față liderului PSD: ”"Trebuie să moară oameni" ca să stați voi pe fotolii moi, CIOLACU?”.

Recunoașteți, desigur, parafraza la celebra reflecție a lui Iohannis după demisia premierului Ponta, în urma tragediei de la Colectiv.

Menționez că liderul PSD NU i-a răspuns lui Liviu Pleșoianu – al cărui comentariu a primit un număr record de aprecieri… chiar pe ”terenul” lui Marcel Ciolacu! 

Reamintim că Marcel Ciolacu a promis că azi va trece legea care permite stabilirea datei de către Parlament, după ce săptămâna trecută PSD a făcut la Senat un adevărat spectacol, bazat pe un controversat absent, din cauza căruia nu a fost cvorum.

1028
Tagurile:
Marcel Ciolacu, Liviu Pleșoianu
Adrian Năstase

Dr.Năstase: ”E clar, Iohannis are nevoie de un medicament!”

28
(reînnoit 15:18 25.11.2020)
Un text de excepție: fondatorul PSD reacționează după atacurile lui Klaus Iohannis la adresa social democraților – și încălcările repetate ale Constituției

BUCUREȘTI, 25 nov- Sputnik. Fostul premier și președinte al PSD, Adrian Năstase, intervine după atacurile violente de ieri comise de Iohannis la adresa social democraților.

”Ceea ce face Iohannis, în această campanie electorală, este inadmisibil”, spune ferm Năstase, care consideră că ”Prin atitudinea lui și prin declarațiile pe care le face, el discreditează instituția de Președinte al României”.

Problema este… ce se poate face cu acest președinte care nu înțelege să respecte Constituția? Adrian Năstase spune că există o sigură soluție – votul din decembrie.

”De aceea, vă îndemn, încă o dată, mergeți la vot, înțelegând că prin votul vostru veți da și un vot de neîncredere pentru Iohannis”, spune Năstase.

Pe de altă parte, fostul premier recunoaște că suspendarea ar fi măsura potrivită în cazul lui Iohannis…

”Într-o situație normală, pentru o astfel de atitudine de sfidare a Constituției, el ar fi trebuit suspendat”, subliniază Năstase, regretând că ”din păcate, acum, nu are cine să facă acest lucru”.

Reproducând textul discursului lui Iohannis, Năstase face alte câteva comentarii interesante.

De exemplu, la afirmația ”PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe”, Adrian Năstase comentează:

”Aici intră în contradicție cu Vasile Dancu, în opinia căruia PSD s-a schimbat, deși cu ajutorul DNA” – deci o împunsătură la adresa noului ”ideolog”, Vasile Dâncu, cel care, ne amintim, performa cântecele deocheate pentru a o distra pe Laura Kovesi!...

La afirmația prezidențială – ”în 2016, România a intrat într-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei sale recente”, Adrian Năstase e de părere că ”50% e adevărat”, deoarece ”în doi ani din patru au funcționat guvernele lui Iohannis”.

Și, în fine, față de tot ce a spus Klaus Iohannis, Năstase e de părere că regele Carol al II-lea ”ar fi fost, probabil, mândru de acest discurs”.

Ironic, Adrian Năstase menționează în final - ”pare că Iohannis nu a fost informat - 1. că în 6 decembrie vor fi alegeri, 2. și că aceste alegeri sunt pentru parlament și nu pentru președinte”.

”Oricum, este clar că Iohannis are nevoie de un medicament electoral, pe care vă rog să i-l administrați!”, încheie Adrian Năstase comentariul de pe blogul personal, text publicat sub un titlu fără echivoc: ”Votul din 6 decembrie va fi un vot de neîncredere în Iohannis”.

28
Tagurile:
Adrian Năstase
Tematic
Năstase dezvăluie efectele alegerilor din SUA pentru români
Adrian Năstase și montajul din spatele prăbușirii României
Năstase cere demisia președintelui CEC și ministrului de Externe

Загрузка...
Klaus Iohannis

Urgent: Iohannis îi bagă în ședință pe Orban, Tătaru, Arafat

61
(reînnoit 12:44 25.11.2020)
Ședință la Cotroceni cu premierul și principalii factori de decizie în bătălia cu epidemia – survine după creșterea ratei de infectări, scandalul de la Colentina, problemele legate de vaccin și întrebările medicilor.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik. Informație de ultimă oră transmisă de Președinția României – la ora 15 are loc o ”ședință de evaluare”!

© Photo : РФПИ и Центр имени Гамалеи

”Președintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat” – se anunță pe pagina Președinției. 

Reamintim că în ultimele zile, România s-a confruntat cu o creștere a ratei de infectare, dar au fost semnalate și cazuri șocante, cum ar fi imaginile de la spitalul Colentina, cu bolnavii plasați pe culoare, în paturi – dau cel cu ”accesul” pe șpagă de la Floreasca. 

În plus, campania de vaccinare ridică probleme – pentru că înșiși doctorii pun întrebări la care autoritățile nu pot răspunde clar.

Acesta este contextul în care președintele Iohannis a convocat ședința de ”evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei”.

61
Tagurile:
Raed Arafat, Nelu Tătaru, Ludovic Orban, Klaus Iohannis

Загрузка...
Вакцина против новой коронавирусной инфекции впервые в мире зарегистрирована в России 11 августа

Vaccinul Sputnik V ar putea fi produs în Germania

0
(reînnoit 14:37 25.11.2020)
Producția vaccinului rusesc împotriva coronavirusului, Sputnik V, ar putea fi lansată în Germania, potrivit directorului general al Fondului rus de investiții directe.

BRUXELLES, 25 nov - Sputnik. Partea rusă nu exclude posibilitatea de a-și produce vaccinul său anti-Covid, Sputnik V, în Germania, a anunțat Kirill Dmitriev, directorul general al Fondului rus de investiții directe care a înregistrat vaccinul, relatează Sputnik.

”Suntem pe cale să lucrăm cu mai multe țări europene. E probabil că ne vom produce vaccinul în Germania”; a declarat Dmitriev într-un interviu.

Potrivit acestuia, pe 22 octombrie, Fondul rus de investiții directe a solicitat aprobarea vaccinului său la Asociația medicală europeană, iar o importantă delegație franceză este așteptată în vizită înainte de finalul acestei săptămâni.

El a dat asigurări, de asemenea, că Ungaria va fi ”printre primele țări europene” care vor primi vaccinul Sputnik V.

Fondul rus de investiții directe a precizat că vaccinarea împotriva coronavirusului cu Sputnik V în afara teritoriului rus va costa circa 20 de dolari.

În același timp, UE și Rusia schimbă constant informații asupra acestui vaccin rusesc, iar acest proces a fost accelerat recent, a arătat Hans Kluge, directorul biroului regional al OMS în Europa.

0
Tagurile:
Vaccinare, Germania
Tematic
Triplă lovitură asupra pandemiei: Rusia testează al treilea vaccin
1,5 mil. doze vaccin rusesc Sputnik V, produse în decembrie
Un nou contract pentru vaccin anti-Covid – al șaselea!
Marea Britanie ar putea avea un vaccin Covid 19 în decembrie
Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia

Загрузка...