Protest Anti-Mască la București. 10 octombrie 2020

NUCLEARA: Chitic, Oana Lovin, Iosefina monitorizați secret

1039
Un scandal monstru izbucnește chiar în ziua aceasta sacră: a fost dat în vileag un ordin secret de monitorizare a celor mai importanți protestatari și activiști civici, vloggeri, ziariști independenți, personalități care se opun măsurilor autorităților

BUCUREȘTI, 14 oct – Sputnik. Un ordin emis de la cabinetul domnului Bogdan Despescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne vizează ”monitorizarea” unora dintre principalii protestatari din stradă și din mediul online – asta este informația dată de omul de afaceri și militantul naționalist Cătălin Berenghi.

Reputatul avocat Dan Chitic, aflat și el pe listă, publică un text incendiar: ”The enemies of the (deep) state! Am fost dați pe “flux”!”

”A apărut dovada că organele de represiune au primit ordine clare și exprese pentru ca milițienii lui Vela să săvârșească abuzuri în serviciu împotriva unor “contestatari ai măsurilor restrictive impuse de factorii decizionali din cadrul guvernului”, scrie Dan Chitic.

Lista conține și autovehiculele cu care se deplasează respectivii.

Avocatul Dan Chitic consideră că ”nu e fake”, recunoscând modelul și numărul mașinii sale: ”sunt corecte, doar poza e cam veche, dar asta nu mă supără”.

”Dragi milițieni, informațiile sunt corecte, precum corectă e și informația ca as fi vrut să ajung la Iași să mă închin la moaștele Cuvioasei alături de frații mei de luptă”, scrie Dan Chitic, adăugând – ”Din păcate însă nu voi fi acolo, fiind obligat sa mă prezint in instanța la Pitești”.

Ironic, avocatul notează: ”Așa ca dați pe flux, azi voi fi in Pitești!”.

Iată este pe listă: Pompiliu Diplan, Matei Doruleț, Luis Bratu, Diana Iovanovici-Șoșoacă, Iulian Capsali, Florea Bogdan Andrei, Chiracu Eugen, Cătălin Dinulescu, Adrian Grigoriu, Oana Lovin, Iosefina Pascal și Dan Chitic.

Concluzia lui Dan Chitic este că, în mod cert, ”Iohannisilor, LuCovizilor si Arafatilor le este frică!”.

„Celor care au terorizat o țară le e frică de o mână de oameni a căror singură armă e cuvântul!”, spune avocatul, avertizând dur: ”Ticăloșilor! Nu ne puteți opri! Și din mormânt vom mărturisi Adevărul! Nu încercați să ne opriți, căci nu veți reuși! Adevărul Ne Va Face Liberi!”

Iosefina Pascal a fost prima care a scris o notă de protest, în această dimineață: ”Poliție politică! Mașinile noastre date în urmărire generală, la ordinul lui Despescu, sluga lui Vela! Pe asta se cheltuie banii statului ?!”

”Umblă interlopii liberi pe străzile României, ba chiar sunt păziți de stat, dispar MII DE COPII, dar Miliția e ocupată să ne dea pe noi în urmărire generală!  În ce bază legală faceți aceste abuzuri?”, scrie Iosefina Pascal.

Întrebările cunoscutei ziariste independente, activist civice și vlogger de succes sunt pertinente: ”Este ilegal să iei interviuri?  Este ilegal să protestezi pașnic? Am deja trei amenzi abuzive, mi-ați furat talonul, ce mai urmează, corupților ? Asta e democrație ?!”

”Hărțuiți presa independentă, cetățenii liberi ? Apărarea Constituției, drepturilor omului, a devenit un pericol pentru sistem.  După ce au călcat Constituția în picioare, au trecut la NEXT LEVEL: POLIȚIE POLITICĂ”, scrie Iosefina Pascal.

Iată și precizarea lui Cătălin Berenghi, cel care ar fi obținut primul informația și a publicat pe pagina sa de Facebook:

”Ordinul se pare ca a fost emis de la cabinetul domnului Bogdan Despescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne din România, emis către toate patrulele polițienești, inclusiv “civili”, pentru a-i monitoriza pe “teroriștii” ce îndrăznesc sa vociferezi împotriva sistemului ticălos și mafiot!”
1039
Tagurile:
Oana Lovin, protest
Tematic
Oana Lovin și Codruța Cerva, contraatac ”de coșmar”!
Prăbușire la o biserică în timpul serviciului divin pascal - morți și răniți
Serviciul Pascal oficiat de Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii Kirill
O excepțională lecție dată de tânăra Iosefina Pascal puternicilor zile!
Cuplul zilei: Carmen Iohannis și Oana Lovin, asortate la vot
Greșește Oana Lovin? ”PNL a vândut Cernavodă cu acordul PSD”
Marcel Pavel

Vedete în Parlament: cântăreți celebri pe liste la alegeri

413
Doi interpreți celebri, Sanda Ladoși și Marcel Pavel, își încearcă norocul la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist Român

BUCUREȘTI, 24 oct - Sputnik. PER a ajuns în centrul atenției de când i-a preluat pe aleșii PSD lăsați pe dinafară de partid, cei mai cunoscuți fiind Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae.

Dar surprizele PER nu se opresc aici. Interpreții Sanda Ladoşi şi Marcel Pavel candidează la alegerile parlamentare în Mureş tot din partea PER. Lângă ei, pe listele de la Mureș, se află compozitorul Andrei Kerestely şi actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru-delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni în Guvernul Ponta

De altfel, și senatorul Emanoil Savin a ajuns pe listele PER, doar că la Prahova.

Prin aceste nume cunoscute, PER încearcă să treacă pragul electoral de cinci la sută, o misiune pe care nu a putut-o îndeplini până în prezent la alegerile generale.

413
Tagurile:
Marcel Pavel, Alegeri parlamentare
Тема:
Alegeri parlamentare în România 2020

Загрузка...
Ludovic Orban și Dacian Cioloș

Orban replica USR-PLUS care îl vrea premier pe Cioloș

252
Ludovic Orban a dat o replică clară USR-PLUS după ce formațiunea aliată l-a propus pe Dacian Cioloș premier după alegeri

Ludovic Orban și-a reafirmat dreptul de a fi premier și după alegeri, în fața contestărilor tot mai dese venite dinspre USR-PLUS.

"Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile. Obiectivul PNL este de a câștiga alegerile", le-a transmis astăzi Orban celor din USR – PLUS.

Recent, din USR-PLUS s-au auzit voci care au spus că Dacian Cioloș este propunerea mai bună decât Ludovic Orban pentru funcția de premier, în eventualitatea în care ambele partide vor ajunge să colaboreze la guvernarea țării.

"Am câștigat pentru Parlamentul European, prezidențiale și locale. Chiar dacă guvernăm în cea mai dificilă perioada din ultimii 30 de ani, poate chiar și mai mult, am arătat că suntem serioși, responsabili și căutăm cele mai bune soluții. Strategia politică a PNL la această campanie e aceeași care a fost și în campania electorală. Adversarul nostru e PSD, care continuă să reprezinte un pericol grav pentru România", a declarat astăzi premierul României.

Replica lui Orban vine după ce Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR-PLUS, a declarat ieri că USR-PLUS îl propune pe Dacian Cioloș premier după alegeri.

"Dacian Cioloș este, prin protocolul nostru vechi de alianță USR-PLUS, persoana desemnată pentru a prelua acest portfoliu”, a afirmat deputatul USR.

 „USR va intra la guvernare și va intra cu mandat de reformă. Vrem un premier cu mandat de reformă. Nimeni nu are un cec în alb din partea noastră. USR-PLUS vrea să dea premierul, să fie foarte clar”, a declarat purtătorul de cuvânt al USR-PLUS.

Acesta a arătat că Orban a dezamăgit prin atacurile la USR-PLUS și că mandatul de premier se discută după alegeri.

”Dacian Cioloș este, prin protocolul nostru vechi de alianță USR-PLUS, persoana desemnată pentru a prelua acest portfoliu”, a precizat deputatul USR.

Aparent, cearta a plecat de la alegerea deputatului PSD Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ, USR-PLUS și PNL acuzându-se reciproc că au contribuit la numirea lui Iordache.

Dinspre liberali, liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat că urmează „o discuție serioasă” în partid pentru a vedea dacă PNL mai face o alianță cu USR după alegerile parlamentare, în timp ce vicepreședintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat chiar că partidul său nu va intra la guvernare cu PNL dacă va fi premier tot Ludovic Orban.

Totuși, Orban a negat astăzi că negocierile cu USR-PLUS ar fi blocate la Timișoara.

”Nu știu dacă au fost blocate, nu cred că au fost blocate. Decizia este clară: PNL va forma majoritățile de guvernare și la nivel de județ, și la nivelul municipiului Timișoara, și la localități din județ unde va fi posibil, cu USR PLUS”, a dat asigurări președintele PNL.

252

Загрузка...

FOTO: Top 12 cele mai sexy femei din Rusia, potrivit MAXIM

0
(reînnoit 19:32 24.10.2020)
 • Anna Pletniova, membru trupei Vintaj
 • Interpreta Olga Sereabkin (Molly) la pre-party a festivalului internațional de muzică Jara de la Moscova
 • Interpreta Nastea Kamrenskih
 • Actrița Liubov Aksenova (Novikova) la festivalul de film Kinotavr de la Soci
 • Interpreta Elena Temnikova
 • Actrița Natalia Rudova, la ceremonia înmânării premiilor RU.TV
 • Soția fotbalistului echipei Lokomotiv, Ján Ďurica, actrița Maria Gorban, 2011
 • Actrița Iana Koșkina, la ceremonia de înmânare a premiilor Zolotoi Gramofon
 • Interpreta și actrița Vera Brejneva la înmânarea premiilor Muz-TV 2011
 • Modelul și interpreta Tatiana Kotova
 • Modelul rus, Irina Șeik la prezentarea Victoria's Secret în Paris
 • Modelul și bloggerul Viktoria (Viki) Odințova, în ajunul premierei filmului Lion King
Cititorii revistei ruse Maxim au selectat sute cele mai fermecătoare reprezentante ale showbizului rusesc. Cine sunt liderii topului.

Revista pentru bărbați Maxim a realizat un clasament al celor mai sexy 100 de femei din showbizul rusesc. Selecția a avut loc în două etape: inițial au votat cititorii, apoi juriul.

În prezent, este prezentat doar clasamentul format de cititori, iar cel final va fi prezentat în decembrie.

Pe primele locuri, conform simpatiilor cititorilor, sunt Anna Pletniova, Olga Sereabkina, Nastea Kamenskih, Liubov Novikova-Aksenova și Elena Temnikova.

0
 • Anna Pletniova, membru trupei Vintaj
  © Sputnik / Maksim Blinov

  Anna Pletniova, membru trupei "Vintaj"

 • Interpreta Olga Sereabkin (Molly) la pre-party a festivalului internațional de muzică Jara de la Moscova
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Interpreta Olga Sereabkin (Molly) la pre-party a festivalului internațional de muzică "Jara" de la Moscova

 • Interpreta Nastea Kamrenskih
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Interpreta Nastea Kamrenskih

 • Actrița Liubov Aksenova (Novikova) la festivalul de film Kinotavr de la Soci
  © Sputnik / Nina Zotina

  Actrița Liubov Aksenova (Novikova) la festivalul de film Kinotavr de la Soci

 • Interpreta Elena Temnikova

  Interpreta Elena Temnikova

 • Actrița Natalia Rudova, la ceremonia înmânării premiilor RU.TV
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Actrița Natalia Rudova, la ceremonia înmânării premiilor RU.TV

 • Soția fotbalistului echipei Lokomotiv, Ján Ďurica, actrița Maria Gorban, 2011
  © Sputnik / Vladimir Pesnya

  Soția fotbalistului echipei Lokomotiv, Ján Ďurica, actrița Maria Gorban, 2011

 • Actrița Iana Koșkina, la ceremonia de înmânare a premiilor Zolotoi Gramofon
  © Sputnik / Ramil Sitdikov

  Actrița Iana Koșkina, la ceremonia de înmânare a premiilor Zolotoi Gramofon

 • Interpreta și actrița Vera Brejneva la înmânarea premiilor Muz-TV 2011
  © Sputnik / Valeriy Melnikov

  Interpreta și actrița Vera Brejneva la înmânarea premiilor Muz-TV 2011

 • Modelul și interpreta Tatiana Kotova

  Modelul și interpreta Tatiana Kotova

 • Modelul rus, Irina Șeik la prezentarea Victoria's Secret în Paris
  © AFP 2020 / Martin Bureau

  Modelul rus, Irina Șeik la prezentarea Victoria's Secret în Paris

 • Modelul și bloggerul Viktoria (Viki) Odințova, în ajunul premierei filmului Lion King
  © Sputnik / Ekaterina Chesnokova

  Modelul și bloggerul Viktoria (Viki) Odințova, în ajunul premierei filmului Lion King

Tagurile:
Rusia, Femei

Загрузка...