Donald Trump

NUCLEARA: România bani celor care îl atacă pe Trump!

699
Un demers anti-Trump, un atac fățiș al celor care îl lucrează de multe pe președintele Trump – grupările din jurul NATO și progresiștii lui Soros. România finanțează ambele zone.

BUCUREȘTI, 13 oct – Sputnik. Nu, nu este nicio interpretare, ci purul adevăr: principalii adversari al lui Donald Trump sunt zona progresist-sorosistă și militarismul imperialist american, reprezentat de NATO! Nu este decrepitul Joe Biden, ci un întreg mecanism anti-Trump pus în mișcare de aceste două concentrări de forțe!

Ori, ce să vezi, România este un contribuitor fidel la ambele grupări care îl lovesc pe la spate pe Trump! Contribuția la NATO este bine cunoscută – în timp ce contribuția la ONG-uri rămâne învăluită în lipsa de transparență!

În plus, România contribuie la bunăstarea acestor grupări prin afacerile preluate de foști trimiși ai SUA în România. Exemplul cel mai clar este fostul ambasador Marc Gitenstein, mare mahăr la Fondul Proprietatea. O afacere care va avea de câștigat din uriașa îndatorare a României pentru Cernavodă.

NUCLEARA vine abia acum: Mark Gitenstein, alături de alți doi ambasadori SUA în România  - Michael Guest și James Rosapepe – semnează o scrisoare virulentă contra lui Donald Trump.

Iar atacul se bazează pe acuzația că ”Donald Trump că este un duşman al NATO şi un pericol pentru libertatea ţărilor din Europa de Est” – și este susținută și semnată în primul rând de generalul Wesley Clark, fost comandant suprem al forțelor aliate NATO, precum și de mulți ambasadori cu legături în NATO!

Acestora și se adaugă și așa ziși reprezentanți ai comunităților din SUA provenite din Europa de Est.

”Declarația liderilor americani cu origini în țările CEE și a foștilor militari și diplomați americani” este o aberație specifică propagandei NATO, dar și sorosismului ong-ist - stiluri pe care românii le cunosc foarte bine de pe plan intern.

Iată mai multe pasaje din declarație – care arată clar pe cine susține financiar România:

-”Alianța NATO a protejat pacea și libertatea în Europa. După căderea Comunismului, a fost bastionul oamenilor din Europa Centrală și de Est împotriva autoritarismului și expansionismului rusesc”. Desigur, faptul că NU a existat acest „expansionism rusesc”, în schimb a existat distrugerea Serbiei de către NATO – asta nu contează!

-”Cu toții știm că rolul de lider asumat de America reprezintă cheia succesului NATO. Fiecare președinte american de la Harry Truman încoace, republican și democrat, a înțeles acest lucru. Până la Donald Trump”. Deci, se recunoaște că atacul la Trump este dat în numele NATO!

-”Astăzi, libertatea din Europa Centrală și de Est este în pericol - și este în joc la aceste alegeri - pentru că NATO este în pericol. Donald Trump a discreditat NATO și a sugerat retragerea Statelor Unite din Alianță” – exact ceea ce spuneam, NATO este arma anti-Trump!

-”El (Trump) ne-a înstrăinat de aliații noștri și l-a încurajat pe Vladimir Putin. Amenințarea la adresa NATO reprezintă o amenințare la adresa valorilor și intereselor americane” – o aberație care nu poate fi comentată!

-”Spre deosebire de Trump, Biden este un susținător dovedit al NATO și al rolului său de securitate în centrul și estul Europei. În 1998, la doar nouă ani de la căderea zidului Berlinului, a condus cu succes campania Senatului pentru extinderea NATO, pentru a include Polonia, Ungaria și Republica Cehă. Și a susținut cu tărie includerea în Alianță a încă unsprezece țări, de la Marea Baltică la Marea Neagră” – adică se recunoaște atât că scopul prezenței acestui personaj este de fi o marionetă a militarismului NATO și că NATO se folosește de personaje corupte precum Biden!

-”Astăzi nu există susținător mai puternic decât Joe Biden pentru premisele libertății din Europa Centrală și de Est - și, implicit, ale NATO”.

-”De aceea, îi îndemnăm pe toți americanii iubitori de libertate, în special pe cei ale căror familii știu cum era Europa Centrală și de Est înainte de intrarea în NATO, să se alăture campaniei de susținere a lui Joe Biden pentru funcția de Președinte. Donald Trump reprezintă un pericol prea mare”.

Deci, ceea ce era de demonstrat, s-a demonstrat – iar semnalele de alarmă lansate de Sputnik sar și personalități din România s-au adeverit!

NATO a făcut permanent propagandă anti-Trump, iar acum atacă în forță!

Ambasadorii trimiși în România nu reprezintă SUA – care l-a ales pe Trump și politica sa națională – ci grupări de interese care spoliază țările momite cu „parteneriate strategice”.

Concluzia: așa cum titram, noi, românii, plătim din banii noștri pe cei care îl atacă – pe față sau pe la spate, ticălos - pe Donald Trump, primul președinte american din ultimii 30 de ani care nu a dezlănțuit războaie și a dorit revenire la valorile naționale, tradiționale.

Interesant est cine sunt semnatarii – și atenție la un detaliu: numărul mare de reprezentanți ai comunităților ucrainene – țara în care Biden are afaceri suspecte și legături controversate. Țara dată peste cap de lovitura de stat cu care au legătură atât Soros, cât și servicii americane.

Generalul Wesley Clark (în rezervă), Fost comandant suprem al forțelor aliate NATO

Ambasadorul Mark Brzezinski (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Suedia

Foști ambasadori americani la NATO

Ambasadorul Nicholas Burns (Rtd.), Fost subsecretar de stat, fost ambasador al SUA la NATO și în Grecia

Ambasadorul Robert Hunter (Rtd.), Fost ambasador al SUA la NATO

Ambasadorul Alexander Vershbow (Rtd.), Fost secretar general adjunct al NATO, secretar adjunct al Apărării și ambasador al SUA în Rusia, NATO și Coreea de Sud

Liderii comunităților naționale central și est-europene din America

Almira Ahmetovic, liderul comunității bosniaco-americane (New Jersey)

Alex Braun, liderul comunității ceho-americane

Tom Dine, fostul președinte al Radioului american Europa Liberă, Praga

Radu Florescu, liderul comunității româno-americane

Lukas Lipinski, fondator, Polonezii Americani pentru Biden

Vytas Maciunas, fost președinte al comunității lituano-americane (New Jersey)

Ulana Mazurkevich, fost membru în Comisia Congresului American privind Foametea din Ucraina în anii 1932-1933, membru al Comitetului Director ucraineano-american pentru Biden și liderul comunității ucraineano-americane

Amir Ovcina, liderul comunității bosniaco-americane (Illinois)

Maureen Pikarski, președinte, Consiliul național democrat pentru coordonare etnică (National Democratic Ethnic Coordinating Council) și liderul comunității polonezo-americane

Steven Rukavina, liderul comunității croate-americane

Maximillian Teleki, liderul comunității ungaro-americane

Nevena Trajkov, politolog/ profesor, mișcarea Macedonean-Americani pentru Joe Biden

Peter S. Ujvagi, reprezentantul statului Ohio (Ret.), liderul comunității ungaro-americane

Ilir Zherka, liderul comunității albanezo-americane (Maryland)

Vira Bodnaruk, președinte, Societatea de limbă ucraineană

Oksana Piaseckyj, Comitetul american pentru conștientizarea genocidului ucrainean, atașatul cultural pentru comunitatea ucraineană din Miami

Nevena Trajkov, politolog/ profesor, mișcarea Macedoneano-Americani pentru Joe Biden

Zinaida Poletz Gutman, Comitetul american pentru conștientizarea genocidului din Ucraina, vicepreședintele Comitetului ucrainean Maidan din Minnesota

Dona Brady, consilieră (Rtd.) și membru al Consiliului local Cleveland Ward 11, liderul comunității albanezo-americane

Andrew Fedynsky, Comitetul național democratic pentru coordonarea etnică, lider al comunității ucraineano-americane

Marta Fedoriw, președinte de relații publice, Liga Națională a Femeilor din Ucraina

Peter S. Ujvagi, Reprezentantul statului Ohio (ret.), lider al comunității ungaro-americane

Vedat Gashi, districtul 4, Consiliul legislativ al districtului Westchester, președinte în Comisia pentru Lucrări Publice și Transport, Vicepreședinte buget-finanțe, lider al comunității albano-americane

Roman Petyk, consilier general asociat, Universitatea Pennsylvania, lider al comunității ucraineano-americane

Steven Rukavina, lider al comunității croato-americane

Chris Wynnyk Wilson, coordonatorul din Austin al comunității ucrainiene din Texas

Orest Deychakiwsky, fost consilier de politici în Comisia pentru securitate și cooperare în Europa (Comisia Helsinki), lider al comunității ucraineano-americane

Foști ambasadori americani în țările din Europa Centrală și de Est

Ambasadorul Colleen Bell (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Ungaria

Ambasadorul Donald Blinken (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Ungaria

Ambasadorul Avis Bohlen (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Bulgaria

Ambasadorul Brian E. Carlson (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Letonia, 2001-2005

Ambasadorul Greg Delawie (Rtd), fost ambasador al SUA în Kosovo

Ambasadorul Norman Eisen (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Republica Cehă

Ambasadorul Charles L. English (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Bosnia și Herezgovina

Ambasadorul Peter W. Galbraith (Rtd.), Primul ambasador American în Croația, mediator al Acordului de la Erdut

Ambasadorul Mark Gitenstein (Rtd.), Fost ambasador al SUA în România

Ambasadorul Michael Guest (Rtd.), Fost ambasador în România

Ambasadorul Christopher Hill (Rtd.), Fost ambasador în Albania, Irak, Macedonia, Polonia, Sud Coreea

Ambasadorul James H. Holmes (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Letonia (Rtd.) 1998-2001

Ambasadorul Tracey Ann Jacobson (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Kosovo

Lt. Guvernator al Californiei Eleni Konalakis, fost ambasador al Statelor Unite în Ungaria

Ambasadorul James D. Melville, Jr (Rtd.) Fost ambasador al SUA în Estonia

Ambasadorul Tom Miller (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Grecia, Bosnia-Herțegovina și pentru negocierile pentru reunificarea Ciprului

Ambasadorul William Dale Montgomery (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Bulgaria, Croația, Serbia și Muntenegru

Ambasadorul Larry C. Napper (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Letonia și Kazahstan

Ambasadorul Steven Pifer (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Ucraina

Ambasadorul Michael Polt (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Estonia

Ambasadorul James Rosapepe (Rtd.), Fost ambasador al SUA în România

Ambasadorul Theodore Sedgwick (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Slovacia

Ambasadorul John Shattuck (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Republica Cehă, 1998-2000; Asistent Secretar de stat pentru democrație, drepturile omului și muncă, 1993-98

Dr. Bart Szewczyk, consilier politic senior al ambasadorului SUA la ambasadorul ONU Samantha Power

Ambasadorul Carl Spielvogel (Rtd.), Fost ambasador al SUA în Slovacia

699
Tagurile:
Trump, România
Tematic
Tratamentul folosit de Trump, aprobat și în România
COVID-19: Trump a fost transportat la spital - în ce stare e
Covid-19: Tratamentul experimental prescris lui Trump
Premiul Nobel: decizie jignitoare pentru Trump și Adevăr!
Trump: „Este o binecuvântare că am luat virusul”
Scandaluri în serie pe contul de twitter al lui Donald Trump
Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu: Orban s-a dus la francezi le dea bani!

88
Călin Popescu Tăriceanu atrage atenția asupra gesturilor făcute de Ludovic Orban în cursul vizitei sale în Franța

BUCUREȘTI, 28 oct - Sputnik. Călin Popescu Tăriceanu arată pe pagina a de Facebook că, aflat în vizită la Paris, Prim-ministrul României a prezentat programul de guvernare investitorilor francezi și le-a spus constructorilor francezi că, în viitorul mandat, guvernul PNL intenționează să construiască 3.000 km de autostradă.

Dacă, pentru Tăriceanu, anunțul cu 3.000 de km e o minciună electorală, ce îl șochează pe fostul premier este faptul că Prim-ministrul României prezintă programul în Franța și nu în România.

”El nu a venit să discute acest program cu constructorii români, el i-a invitat direct pe francezi să le dea acești bani! Nu m-aș mira ca Ludovic Orban să le fi spus printre rânduri că are grijă să pună economia pe butuci, așa că, începând de la anul, companiile românești vor fi numai bune de a fi cumpărate de cele străine!”, arată Tăriceanu gravitatea acțiunilor lui Orban.

88
Tagurile:
Franța, România, Ludovic Orban, bani, Călin Popescu Tăriceanu

Загрузка...
Ion Cristoiu

Cristoiu, declarații șoc: ”Din 10 morţi, opt votează cu PNL”

95
Ion Cristoiu acuză discursul preşedintelui Iohannis de ieri că ar avea un “ caracter sinistru”, unic în lume”

BUCUREȘTI, 28 oct - Sputnik. Analistul Ion Cristoiu ar o interpretare aparte pentru declarațiile lui Klaus Iohannis de după întâlnirea cu responsabilii din sănătate. El spune că Guvernul Orban creează condiţii pentru tot mai multe infectări prin suplimentarea numărului de paturi de la Terapie Intensivă pentru pacienţii cu COVID 19, în stare gravă.

“Orban nu are realizări în sensul că sunt tot mai puţine infectări. Nu, Guvernul Orban are măreţe realizări în tot mai multe infectări şi în crearea condiţiilor pentru ca tot mai multe infectări să beneficieze de terapie intensivă şi, fireşte de cimitire. De ce? Păi să vă spun de ce. Cei mai buni votanţi pentru PNL pe 6 decembrie sunt morţii”, spune Cristoiu pe blogul său.

Analistul observă că Iohannis avea chiar o anumită bucurie în ce spunea el, acuzând faptul că, pentru președinte, tot mai multe infectări şi tot mai multă terapie intensivă şi tot mai mulţi morţi înseamnă tot mai multe voturi.

Ion Cristoiu a lansat acuzații și în direcția serviciilor secrete, spunând că PNL şi preşedintele Klaus Iohannis sunt ajutaţi de serviciile secrete pentru a contabiliza la PNL voturile victimelor COVID, astfel încât liberalii să câştige cu majoritate alegerile parlamentare, iar şeful statului să aibă, în sfârşit, „Parlamentul meu”.

“Pentru că acuma ăia de la SRI , şi de la STS, şi de la SPP care pregătesc victoria zdrobitoare cu 58% a PNL (…) la ora actuală se pregătesc, se fac liste. <Cine a mai murit mă?>, zice Hellvig. <Păi a mai murit unul>. <Aaa, bun, pac, votant!> Mai dă unul din ăia morţi şi pe la PSD să nu pută, şi la USR. Dar, din 10 morţi, opt votează cu PNL”, își continuă Cristoiu tirada.

Pentru analist, direcția e clară: vor avea loc alegeri, în perspectiva alegerilor va creşte numărul de infectări, crescând numărul de infectări, va creşte numărul de oameni care vor ajunge în ultima fază, la terapie intensivă, şi vor fi tot mai mulţi morţi, şi dacă vor fi tot mai mulţi morţi, vor fi tot mai mulţi votanţi pentru PNL.

95
Tagurile:
Ion Cristoiu, Morți, PNL, votanți, alegeri

Загрузка...
Viorel Hușanu

Hușanu, despre telemedicină: ”Va fi haos, vor muri oameni”

0
Liderul SANITAS București reacționează, după ce vicepremierul Raluca Turcan a anunțat că a fost avizat un proiect de Ordonanță de Urgență pentru Telemedicină. Este pregătit sistemul medical din România pentru acest pas?

BUCUREȘTI, 28 oct – Sputnik. Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat că ieri, 27 octombrie 2020, a fost avizat un proiect de Ordonanță de urgență pe care l-a propus Ministerului Sănătății, care poate salva vieți atunci când pacientul nu poate ajunge imediat la doctor.


”Am avizat OUG pentru telemedicină”, a explicat Turcan.

În acest fel, medicul va putea să facă o primă consultație, să evalueze starea de sănătate, chiar să dea tratament și să trimită rețeta electronic, pe e-mail. Sau va stabili cât de repede trebuie să meargă omul la spital, informează Sputnik.

Este pregătit sistemul medical din România să facă față acestei provocări? Viorel Hușanu, liderul SANITAS București, a explicat, exclusiv pentru Agenția de Presă Sputnik, ce impact ar avea implementarea unei asemenea măsuri.

Acesta susține că deja sistemul de învățământ și-a arătat neputința de a folosi sistemul exclusiv online și că rezultatele acestui tip de învățământ le vom resimți în timp, nu imediat.

”În sănătate, unde nu știi cine este la celălalt capăt – medici sau pacient – nu știi cât înțelege din ceea ce i se spune, nu poate nimeni garanta că pacientul a înțeles corect sfaturile medicale și le mai și respectă. Cred că va fi haos. Ar merge un astfel de sistem poate pentru second opinion, adică să ai un prim consult, să stai față în față cu un medic iar mai apoi să urmărească evoluția și online/telefonic. Sau să se consulte cu un al doilea medic”, a precizat Hușanu.

Acesta a prezentat și situația în care ar suna un pacient cu probleme psihice, căruia i se pare că îl doare ficatul, dar habar nu are unde se află organul.

De asemenea, Hușanu se întreabă cum poate face cineva online diferența dintre ceva traumatic și gută? Cum va prescrie medicul rețeta și cum se va asigura că pacientul o va și lua, în totalitate.

Spre exemplu, poate că medicul îi va prescrie un antibiotic care ar merge pe afecțiunea descrisă de pacient, dar acesta ia un alt antibiotic pentru că e mai ieftin.

”Și dacă se va întâmpla așa și vor fi complicații medicale, cum e poate apăra medicul că el poate i-a prescris corect? Nu, nu cred că sistemul medical românesc e pregătit pentru telemuncă. Va fi haos, vor muri oameni. Mă ui8tam la cei din DSP-uri (Direcțiile de Sănătate Publice, nota Georgiana Arsene), care fac anchete epidemiologice – ceea ce nu presupune act medical propriu-zis – se contrazic în declarații”, a adăugat Hușanu.

Acesta a relatat chiar experiența personală cu DSP-urile, când, infectat cu COVID-19, împreună cu familia sa, unii reprezentanți ai instituției menționate le spuneau să stea în carantină/izolare 14 zile… iar alții, că aceste 14 zile se prelungesc cu diferența de zile de când a fost diagnosticat ultimul pozitiv din familie.

”Nu, clar nu suntem pregătiți pentru un astfel de sistem”, a concluzionat Viorel Hușanu.

0
Tagurile:
Viorel Hușanu
Tematic
Hușanu: ”Dacă nu interziceați mișcările de protest în această perioadă erați istorie”
Hușanu, SANITAS: ”Au văzut că asistenții din UE sunt și ”scumpi” și pretențioși”
Hușanu: ”Vă arde de experimente salariale cu personalul din sanatate?”
Hușanu: ”Nimeni nu a avut resursele și puterea de a ”tăia răul din rădăcină”
Hușanu, SANITAS, mărturii: ”Ambii plămâni au fost afectați”

Загрузка...