Liviu Dragnea

Dragnea, în stare gravă? Codrin confirmă: VOR să-l termine!

1178
În EXCLUSIVITATE, Codrin Ștefănescu a confirmat declarațiile avocatei lui Liviu Dragnea, dar crede că, de fapt, se dorește eliminarea fostului lider PSD – și nu numai o dispariție politică, ci chiar fizică

BUCUREȘTI, 12 oct – Sputnik. Confirmare șocantă a cunoscutei avocate Flavia Teodosiu, apărătoarea lui Liviu Dragnea: situația sănătății lui Liviu Dragnea este „dramatică”, fostul lider PSD ar putea paraliza dacă nu va fi operat de urgență.

”Dragnea se simte tot mai rău pe zi ce trece”, a avocata Flavia Teodosiu, confirmând o informație a Antenei 3, ca Liviu Dragnea ar fi început să paralizeze din cauza unei afecțiuni la coloana vertebrală.

Flavia Teodosiu spune că starea lui Dragnea se deteriorează constant – ”Situația este dramatică, se înrăutățește pe zi se trece”.

”Confirm că starea este foarte gravă, n-aș putea să spun eu în mod direct, sunt avocat, dar din moment ce familia a transmis un asemenea mesaj, așa este”, spune Flavia Teodosiu, arătând că ”penitenciarul nu a înțeles, începând din 26 iunie, să-l și protejeze”.

Sputnik a obținut o declarație în exclusivitate de la Codrin Ștefănescu, singurul colaborator apropiat al fostului președinte PSD care ține legătura cu el și l-a și vizitat la penitenciar.

”Am anunțat de acum câteva luni că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează”, spune Codrin, ”Problemele lui la coloană sunt grave – și mă întreb dacă nu cumva se mizează pe faptul că închisoarea îl va termina!”.

De fapt, spune Codrin, ”cred că se vrea eliminarea sa - și nu numai de pe scena politică!”.

”Asta e soarta conducătorilor români patrioți - pe orice cale, trebuie scoși din joc!”, acuză Codrin Ștefănescu. ”Amintiți-vă de Vadim, cum a fost ”ajutat” să moară! Dragnea a fost ultimul conducător politic care a ținut cu România – deci, DA, mă tem pentru sănătatea și chiar pentru viața lui!”.

În privința dezvăluirilor avocatei, Codrin Ștefănescu confirmă! Dar… ”Ce spune Flavia… e încă puțin!”.

”E discreția avocatului în relația profesională cu clientul – dar situația lui Liviu Dragnea e chiar mai gravă!”, spune Codrin, care transmite totuși un mesaj de încredere: ”Singura mea speranță e că un om puternic și credincios ca el va rezista și va învinge!”.
1178
Tagurile:
Liviu Dragnea
Тема:
Condamnarea lui Liviu Dragnea. Criza din PSD (26)
Adrian Rădulescu

Ex-consilier prezidențial ia foc: ”E dezastru! De ce mințim?!”

32
(reînnoit 06:49 26.10.2020)
”Suntem rușinea Europei!” - unul dintre cei mai importanți specialiști expune o situație șocantă dintr-un domeniu de importanță maximă.

BUCUREȘTI, 26 oct – Sputnik. Fostul consilier prezidențial și secretar de stat la MADR Adrian Rădulescu, preşedintele Asociaţiei Fermierilor din România este unul dintre cei mai respectați specialiști din Agricultură.

În această calitate, Rădulescu atrage atenția asupra situației mai mult decît grave în care se află România! Într-o emisiune incendiară realizată de Tudor Barbu la B1, s-a dat în vileag toată situația dezastruoasă. 

Tudor Barbu, fostul senator, și-a provocat invitatul – ”Agricultura României este în colaps, lasă vrăjeala”.

”Agricultura țării... vă spun eu, e jale! Umblă foamea pe stradă, câmpurile țării au ajuns să nu mai dea pâine țării”, a spus Barbu, strigând la fostul său consilier prezidențial: ”Zi, mă, adevărul pe post!”

Adrian Rădulescu a recunoscut total – ”Da, ăsta e adevărul! E un dezastru! Un dezastru! De ce mințim că merge totul?”.

”Am greșit cu toții, ne-am crezut care mai de care mai deștepți, care mai de care mai inventivi, care mai de care că putem face și restul nu… care suntem mai buni, care suntem mai răi... după 30 de ani se demonstrează că, reuniți, suntem toți o apă și un pământ!”, a spus Rădulescu.

Și, atenția la afirmația șocantă a reputatului specialist: ”Suntem rușinea Europei! Nu producem porc în România, nu producem pasăre în România, nu producem vită în România...”.

Cred că fragmentul ajunge… Discuția a avut loc la finele săptămânii trecute la B1TV. Nu s-a auzit vreo reacție de la Guvern – deși Orban e permanent invitat la B1TV.

32
Tagurile:
Dezastru, Consilier

Загрузка...
Ziua Armatei Române, Klaus Iohannis

Iohannis, de Ziua Armatei, a vorbit tot de NATO și de UE

265
(reînnoit 12:41 25.10.2020)
Klaus Iohannis a rostit o alocuțiune în cadrul ceremoniei organizate cu prilejul Zilei Armatei României în care a făcut referiri la acțiunile Armatei în cadrul NATO și al UE

BUCUREȘTI, 25 oct - Sputnik. Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut astăzi la „Mormântul Ostașului Necunoscut” din Parcul Carol I din București, o alocuțiune în cadrul ceremoniei organizate cu prilejul Zilei Armatei României.

În discursul său, Iohannis și-a exprimat recunoștința față de eroii-ostași căzuți pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei și a adus un omagiu supraviețuitorilor, veteranii de război, precizând că dragostea și datoria lor față de țară reprezintă exemple durabile pentru generația tânără.

Vorbind apoi de Armata Română, Iohannis a afirmat că România are astăzi o armată modernă şi bine pregătită, care asigură îndeplinirea angajamentelor asumate în cadrul Alianței Nord-Atlantice și implementarea Politicii de Securitate şi Apărare Comună a Uniunii Europene.

Președintele a menționat contribuția semnificativă la consolidarea stabilității regionale în Sud-Estul Europei și a lăudat Armata României că este un furnizor de securitate în Regiunea Mării Negre, o zonă cu provocări multiple şi dinamice.

Cu această ocazie, în semn de apreciere pentru efortul depus în vederea păstrării identității naționale și pentru dăruirea cu care s-a implicat în organizarea evenimentelor dedicate Centenarului Războiului pentru Întregirea Neamului, Iohannis a conferit Medalia Comemorativă „Centenarul Războiului pentru întregirea Neamului” Ministerului Apărării Naționale.

Iohannis a vorbit și de implicarea Armatei în lupta cu pandemia, într-un ”altfel de război, cu un inamic nevăzut și foarte dificil de combătut, noul coronavirus”.

El a spus că implicarea Armatei României în acest efort național, încă de la debutul pandemiei de COVID-19, a fost exemplară și a arătat că personalul de specialitate și cele mai adecvate mijloace de care Armata dispune au contribuit semnificativ la protejarea și salvarea vieților cetățenilor și la limitarea, pe cât posibil, a răspândirii acestei boli.

De asemenea, președintele a apreciat implicarea personalului militar și civil din Armata României care a avut misiuni specifice în perioada instituirii stării de urgență și, ulterior, a declarării stării de alertă, o dovadă în plus a sprijinului consistent dat autorităților naționale în confruntarea cu actuala criză sanitară.

Dar Iohannis nu a uitat să pomenească a doua oară de NATO și să arate că Armata Română participă la misiuni și exerciții alături de partenerii din Alianța Nord-Atlantică, lucru din care Iohannis și-a făcut un titlu de glorie.

265
Tagurile:
alocuțiune, Ziua Armatei Române, Klaus Iohannis

Загрузка...