Liviu Pleșoianu

Pleșoianu, mesajul anului: ”Opriți GROPARUL Iohannis!”

981
(reînnoit 07:50 11.10.2020)
Iohannis și Orban, în situația de a fi acuzați de ” GENOCID” și ” CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII”?! Liviu Pleșoianu publică un mesaj fulminant și un apel către liderii politici – de a pune capăt unei situații care poate degenera cumplit .

BUCUREȘTI, 11 oct – Sputnik. Liviu Pleșoianu a scris un mesaj fulminant, poate cel mai important transmis de el anul acesta – și îl vizează pe președintele Iohannis: ”Opriți GROPARUL!”.

”Pentru PUTEREA lui ABSOLUTĂ, nu dă doi bani pe sănătatea și viețile oamenilor! Le interzice să meargă la Biserică, să ia Lumină, să invite oameni la masă, să meargă la alți oameni la masă, le închide restaurantele, cinematografele, teatrele, viețile, DAR îi cheamă la VOT "în număr cât mai mare"!”, scrie Pleșoianu.

De ce face Iohannis asta? ”Pentru că vrea "Parlamentul lui", pentru că e BOLNAV de PUTERE!”

”Dacă vor avea loc alegerile în 6 decembrie, dacă, după ce le interzice oamenilor desfășurarea firească a SĂRBĂTORILOR CREȘTINE, va ține împreună cu Orban SCRUTINUL MORTUAR, atunci amândoi vor trebui să fie acuzați nu doar de ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR, dar și de GENOCID și CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII!”, scrie Pleșoianu.

Ei bine, cred că sunteți de acord că este cea mai dură acuzație adusă lui Iohannis – și chiar dacă se referă la o perspectivă, este șocantă! Mai ales că nu e lipsită de temei, în cazul în care se vor petrece îmbolnăviri în massă!

”Deja, "a trebuit să moară oameni" pentru ca GROPARULUI să i se facă pofta!”, scrie Pleșoianu, arătând că ”La două săptămâni după ce același așa-zis "Președinte" a insistat să se țină alegeri locale, avem o explozie a cazurilor noi, a cazurilor grave și a DECESELOR!”.

Dar, cu toate astea, Iohannis ”nici nu se gândește să ceară amânarea alegerilor... Cere doar anularea evenimentelor creștine!”.

”De Paște, spunea că nu trebuie să mergem la Biserică, nu trebuie să luăm Lumină, nu trebuie să ne chemăm familia și prietenii la masă, pentru că, altfel, "după sărbători, vom avea înmormântări"”, amintește Pleșoianu. ”În schimb, pe 6 decembrie, când e iarăși o foarte importantă sărbătoare creștină, ne îndeamnă "să ieșim în număr cât mai mare la VOT"! CINISM SUBUMAN!”.

Și, da, pe 6 decembrie, românii, ”creștinii sărbătoresc SFÂNTUL NICOLAE, nu SFÂNTUL VOT!”, scrie Liviu Pleșoianu, încheind cu un apel către ”Lideri de partide parlamentare” -  ”OPRIȚI GROPARUL!”.

981
Tagurile:
Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu
Tematic
Pleșoianu descifrează mesajul SRI: e vizat Zuckerman
Liviu Pleșoianu, reacție fulminantă după alegeri!
Pleșoianu le dă cu legea în cap: ALEGERI, NU pe 6 decembrie!
Parlamentul României, vot

Nou sondaj politic: modificări ușoare ale procentelor

183
Un sondaj de ultimă oră realizat de Biroul de Cercetări Sociale arată o ușoară schimbare a procentelor partidelor care ar putea intra în Parlament.

BUCUREȘTI, 31 oct – Sputnik. Biroul de Cercetări Sociale a realizat un sondaj la comanda Partidului Mișcarea Populară și prezentat de ”Adevărul”. 

Sondajul arată o menținere a PNL în zona 32%, șa cum au arătat și alte investigații sociologice. PNL ar avea 32,2%, conform sondajului BCS, fiind pe primul loc. 

 PSD crește și ajunge la 28,6%, care și USR-PLUS ar fi votat de 17,6%. Deci, PNL și USR ar avea împreună peste 50%, după redistribuirea mandatelor parlamentare.

PMP, care a comandat sondajul, apare cu un greu verosimil 7,4%, în timp de Pro România ar avea 5,2%, iar UDMR ar fi în pericol de a nu atinge pragul electoral, fiind cotat cu 4,8%.

Interesant este că sondajul a fost realizat în perioada 25-30 octombrie 2020 (pe un eșantion național de 1.482 persoane), deci a prins și plecările din PSD.

Rezultatul arată deci o dominație clară a partidelor așa zise ”de dreapta”, dar rămâne în continuare greu de presupus că alianța PNL – USR ar putea funcționa în condițiile în are opiniile celor două partide par divergente în multe zone esențiale.

 

Sondaj politic de ultimă oră
Sondaj politic de ultimă oră

 

183
Tagurile:
Sondaj
Tematic
Sondaj: Ar trebui condamnat CTP pentru insultarea Bisericii?
Sondaj: câți ruși au încredere în Putin și îi aprobă activitatea
Sondaj care dă fiori PNL – românii se reorientează!

Загрузка...
Klaus Iohannis

Iohannis, apel către români: de ce au nevoie orașele

148
Președintele României a făcut un apel către cetățeni în criza provocată de pandemia de coronavirus, cerându-le să respecte măsurile recomandate de medici și a salutat mobilizarea societății civile.

BUCUREȘTI, 31 oct – Sputnik. Klaus Iohannis a precizat, cu prilejul Zilei Mondială a Orașelor, că este un bun prilej a conștientiza cât de mult este legat locul în care trăim de bunăstarea și calitatea vieții fiecăruia dintre noi. Aceasta cu atât mai mult cu cât mai bine de jumătate din populația României trăiește în mediul urban.

Simona Halep
© REUTERS / GONZALO FUENTES

De asemenea, în momentul de față, stoparea pandemiei de COVID-19 depinde, a mai spus președintele României, și de modul de răspuns al orașelor și al marilor comunități la necesitatea respectării măsurilor de protecție pentru limitarea răspândirii coronavirusului și protejarea celor dragi. 

Măsurile de igienă personală, distanțarea și masca rămân esențiale în a limita răspândirea COVID-19 în comunitatea noastră și a-i proteja astfel pe cei dragi și vulnerabili în fața bolii.

”De asemenea, pandemia de COVID-19 a evidențiat faptul că orașele noastre au nevoie să se dezvolte pe baze sustenabile, astfel încât trebuie să regândim prioritățile referitoare la dezvoltarea urbană”, a subliniat Klaus Iohannis. 

Printre altele, a adăugat președintele României, pandemia ne-a arătat cât de importante sunt spațiile verzi pentru recreere si socializare și cum un trafic mai redus duce la o calitate superioară a aerului în zona urbană și la mai puține îmbolnăviri respiratorii.

Totuși, calitatea vieții în orașe depinde în primul rând de comportamentul fiecări cetățean și de alegerile pe care le facem zilnic.

148
Tagurile:
apel, Cetățeni, Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv
Iohannis – mutarea serii! Schimbă total direcția!
Iohannis, declarația serii după recordul COVID

Загрузка...
Oeil

Modalitate de a detecta cancerul după ochi

0
(reînnoit 16:45 31.10.2020)
Pleoapa căzută poate fi unul dintre semnele cancerului pulmonar, povestește profesorul britanic Georg Santis.

BUCUREȘTI, 31 oct - Sputnik. O pleoapă căzută poate fi unul dintre semnele cancerului pulmonar, povestește profesorul Georg Santis de la London Bridge Hospital, citat de Express .

Această reacție a corpului poate fi atribuită simptomelor neurologice ale unei tumori pulmonare, în care nervii din corp sunt comprimați.

„Acest lucru poate duce la o pleoapă căzută sau mai puțin transpirație pe față”, anunță specialistul.

Printre alte simptome ale cancerului pulmonar, profesorul a subliniat tuse continuă, hemoptizie, dificultăți sau respirație dureroasă.

Santis a clarificat că pleoapele căzute nu sunt neapărat indicative ale unei boli fatale. Ptoza pleoapei superioare poate apărea din mai multe motive, inclusiv purtarea lentilelor de ani de zile.

Medicul a recomandat consultarea unui specialist - persoanelor cu un astfel de simptom.

0
Tagurile:
Cancer
Tematic
Metodă simplă de a reduce riscul de accident vascular cerebral și cancer
Ce gen de oameni sunt cei mai supuşi riscului de a face cancer? Răspunsul unui oncolog rus
Nou scandal în Sănătate – Guvernul nu cumpăra un aparat esențial pentru bolnavii de cancer

Загрузка...