Radu Tudor

Radu Tudor, șoc: fanii lui fac praf actul militar cu SUA!

694
(reînnoit 15:59 10.10.2020)
Reacții incendiare de tip - țara se zbate în sărăcie lucie și noi cumpăram tehnică de luptă? Nu sunt bani pentru învățământ, sănătate dar sunt bani pentru unchiul Sam? Tot ce se întâmplă e o mascarada bine organizata, sclavi pe viață! Șapcă pentru sclavete unde-i?

BUCUREȘTI, 10 oct – Sputnik. După cum a relatat anterior Sputnik, la Washington s-a semnat un act în baza căruia România primește o ”foaie de parcurs pe 10 ani”.

Această ”foaie de parcurs” implică nu numai cheltuieli, ci și alte obligații, inclusiv în privința ”poziționării” – deci a participării țării noastre la diversele conflicte pe care SUA le-au declanșat – sau în care sunt implicate.

Dar cât de încântați sunt românii de acest act semnat la Washington, care angajează mai puternic România în combinațiile imperialismului militarist american?

Am ales ca exemplu reacțiile cititorilor lui Radu Tudor, cel mai important propagandist NATO în România. Majoritatea sunt fani activi ai paginii jurnalistului, deci nu pot fi bănuiți de ”rusofilie”.

”Moment crucial pentru apărarea naționala și aliată. Semnarea la Washington a unui amplu program de cooperare România-SUA pentru următorii 10 ani. Semnatari : Secretarul American al Apărării, dr. Mark Esper si Ministrul roman al Apărării, Nicolae Ciucă”, a prezentat cunoscutul realizator TV evenimentul.

Și iată toate reacțiile – prezentate fără a se umbla pe text, fără corecturi:

Constantin Aurel: ”"Momentul crucial" se refera si la respectarea prevederilor legale privind salarizarea militarilor NATO din Romania?”

Andreas Vlad: ”Ca orice taran, s-a dus sa faca logoree intr-o engleza ruseasca de clasa pregatitoare; jenant! Sa ii spuna cineva ca timpul interlocutorului e prea pretios sa stea el sa silabiseasca toate tampeniile alea inutile; apoi ati remarcat masca? Uitati-va la ce si cum fac cu mastile, si mai ales cand! Si, la final, sa nu ne imbatam cu apa rece, noi vom fi tinta multor lucruri si chiar nu cred ca va mai avea cineva timp sa remarce; mult noroc”

Gabriela Stan: ”Românii mor pe capete de boli, dar ne pregătim intens de atacul rușilor. Ne înarmam aruncând banii aiurea pe vechituri și ne lăsăm oamenii fără spitale, medici, medicamente, școli, profesori și infrastructură. Bravos conducători de paie”.

Elena Coptu: ”Radu Tudor, ați putea să nu-i mai proslăviți atât pe americani?! Intruziunile cu bocancii făcute de ambasadorul SUA în treburile interne ale țării, datul de directive despre cum ar trebui să votăm noi, asta nu vă deranjează? Pur și simplu suntem excrocați, storși de bani în numele securității naționale!”

Irina Stoica: ”Ai avut curiozitatea să faci un studiu cîți copii se culcă flămînzi într-o zi,de cine să ne apărăm de trebuie să cumpărăm armament,despre ce analfabetism cultural vorbiți, nu cumva sunteți cam agresiv verbal d-le R.Tudor?”

Ioan Ciubuca: ”Ce moment crucial mai e si asta? Faptul ca ne angajam inca 10 ani sa cumparam mizeriile si ruginiturile americanilor? Tara se zbate in saracie lucie si noi cumparam tehnica de lupta, nu sunt bani pentru invatamant, sanatate , etc. dar sunt bani pentru unchiul Sam. De fapt tot ce se intampla e o mascarada bine organizata, uite asa isi mai cumpara un mandat ficusul de la Cotroceni”.

Cristian Marcu: ”Stimate domnule Radu Tudor va respect pentru profesionalismul dumneavoastra ! Credeti ca ar fi mai posibila in viitor un parteneriat strategic pe domeniul medical cu SUA, in sensul unui contract separat de UE privind eventuala distributie in Romania a unui vaccin anti-covid, fie ca va fi Moderna ,Johnson &Johnson (cu rezultate excelente se pare) , Novavax ori Pfizer/BioNtech ? Asta pentru ca presedintele Trump a subliniat ca nici o doza de vaccin american nu va fi exportata in afara SUA ... Va multumesc”.

Carmen Roth: ”Sclavi pe viata!”

Teodor Gorea: ”Daca ar fi atit de grijuliu si fara odihna pt gravele discrepante intre pensiile militarilor, atunci s-ar bucura de respect, asa este.....un ministru de carton, un general pe care-l manevreaza politicienii cum vor. Onoarea si demnitatea au murit, dar nu de covid. Daca nu poate, nu stie, sa-si dea demisia”.

Teodor Gorea: ”Lui Ciuca ii vor da americanii...Sapca ??. Pentru citi bani le ducem s-ar putea sa-i dea...Caciula si apoi sa vezi ..invidie”

Constantin Stoica: ”Mai au americanii ceva vechituri de vandut,la preturi de arme noi ?”

Zizi Grasu: ”FOARTE BINE. FELICITARI SI SUCCES. MACAR STIM CA AVEM UN ALIAT ASA PUTERNIC”.

Constantin Constantin: ”INTERES NUMAI PT EI/SUA , NU PT NOI/ROMANIA !”

Dorina Micu: ”SA PLATITI BINE! ADIO AUTOSTRAZI ....si totusi ne macină intrebarea: CINE FURĂ!?!”

Silvia Tita Olaru: ”Iata cum , din nou , Radu Tudor face pantofii americanilor . Chiar crede cineva ca o fac din prietenie ?”

Teo Teo: ”Daca a semnat Maior e clar...”

Vlad Ion: ”Simplu...cat platim pt ce primim...”

Niculae Mihai Anghelescu: ”Probabil ca mintea scurta a uitat de cei 2% din pig ptr. NATO”.

Viorel Barbu: ”Sunt curios dacă si ăstuia (Ciucă) i'a dat tot o șapcă...”

Bebe Olteanu: ”Fără număr!”

 Croitor-Tifan Valer: ”Sa ne bucuram ????”

Gabriel Mandras: ”sapca pentru sclavete unde-i? ca ultima data s-a dat si sapca la semnarea contractelor”

Yvonne Corina Macdougall: „Cate miliarde de data aceasta?”

Rotundu Iulian: ”Iar vin americanii cu o vrajeala sa mai cumpărăm niște tinichele...Ca ei sunt buricul pământului și să vezi ce le fac ei rusiilor...”

George Tk: ”Nu spunea deontologu” de la Cotroceni ca nu crede ca in următorii 20 de ani va fi război clasic ci doar informatic ? Atunci la ce i trebuie tinichelele de la americani ???? Pe bani buni și cu credit tot de la ei ....”

Constantin Maxim: ”Sau o muiuta”

Constantin Maxim: „Ceai luat o sapca”

Deci, din zecile de comentarii, unul singur este favorabil și vreo două sunt neutre. Restul, fac praf ”evenimentul” și pe cei care au semnat acordul.

Așa cum am precizat, majoritatea celor care au comentat sunt ”fani activi” ai paginii lui Radu Tudor. Precizăm că nu am reprodus și răspunsuri la comentarii.

694
Tagurile:
SUA, Radu Tudor
Tematic
Radu Tudor, făcut praf de proprii cititori - a insultat grosolan și a mistificat istoria
Radu Tudor, greșeală: românii, REVOLTĂ totală la cererea ”NATO să se implice în Orient”
Economistul Dan Diaconu dă în vileag ”afacerea” legată de VIRUS, legătura cu Radu Tudor
Klaus Iohannis

Iohannis, declarații cruciale în ziua recordului de Covid 19

69
(reînnoit 18:37 21.10.2020)
Președintele Klaus Iohannis face declarații în ziua în care România a atins un nou record grav de cazuri de Covid 19, fiind înregistrate 4848 de cazuri în ultimele 24 de ore.

BUCUREȘTI, 21oct - Sputnik.Președintele și-a început conferința de presă prin a ataca PSD și a justifica necesitatea alegerilor pe 6 decembrie.

Iohannis a spus că se intră în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie și a ținut să precizeze că această dată a fost deja stabilită conform legii.

El i-a atacat pe cei care propagă ideea că cineva ține cu orice preț la organizarea alegerilor și că acestea se pot amâna, prilej pentru președinte să justifice ținerea alegerilor pe motiv că alegerile parlamentare sunt esențiale nu ca obiectiv în sine, ci pentru că reprezintă singura opțiune democratică care permite un nou legislativ reprezentativ.

Pe aceeași direcție, Iohannis a spus că alegerile nu trebuie amânate pentru ca un partid sau altul să se simtă mai bine pregătit și că ele trebuie să aibă loc la termen pe motiv că aceste alegeri sunt fundamentale pentru modul în care vom gestiona pandemia și pentru perioada post-pandemie, de reconstrucție.

Iar atacul la PSD a fost un semnal de debut al campaniei electorale: actuala majoritate PSD-istă e ilegitimă și nu mai reprezintă voința românilor, a spus Iohannis, care i-a acuzat pe social-democrați că ar fi blocat o serie de măsuri de combatere a pandemiei și ar fi adoptat legi populiste.

Alegerea lui Florin Iordache drept președinte al Consiliului Legislativ a fost un nou motiv de atac al președintelui la adresa PSD care, spune Iohannis, în ciuda încercărilor dispersate de a-și cosmetiza imaginea, rămâne același ”partid nereformat și toxic” care găsește mereu o cale să-și recompenseze servanții cu funcții plătite generos din banii publici.

Abia după ce a atacat PSD, Iohannis s-a referit și la situația epidemiologică gravă din România, dar a spus că, chiar dacă actuala situație este îngrijorătoare, pandemia nu va lua sfârșit nici în ianuarie, nici în martie, așadar amânarea alegerilor nu ar avea rost.

Tocmai pentru că România se află într-o criză sanitară sunt necesare alegeri pentru ca țara să nu rămână fără un Parlament cu puteri depline, s-a arătat Iohannis grijuliu, care a repetat povestea că votarea nu reprezintă riscuri, ci doar campania electorală, dar că au fost stabilite reglementări mai stricte pentru a limita semnificativ expunerea la riscul contaminării.

Raspunzând unei întrebări care făcea referire și la traseismul manifest la PNL, Iohannis a condamnat traseismul arătând că el falsifică rezultatul votului popular, iar pe timpul mandatului se amestecă tot și apar alte majorități.

Iohannis a spus că dacă va avea un cuvânt de spus în modificarea Constituției, el va insista pentru ca traseismul să fie interzis.

Iohannis și-a reafirmat și susținerea pentru Ludovic Orban ca premier în ciuda condițiilor puse mai nou de USR, tot mai nemulțumit de prestația președintelui PNL.

69
Tagurile:
Klaus Iohannis, COVID-19
Tematic
Întrebarea la care Iohannis a refuzat să răspundă
Iohannis, ieșire care a surprins pe toată lumea
Iohannis, lăsat fără argumente de întrebarea unui jurnalist!

Загрузка...
Ludovic Orban

Premierul Orban vrea alegeri cu orice preț

70
Premierul Ludovic Orban încearcă să convingă populația că alegerile nu prezintă un risc suplimentar de răspândire a pandemiei.

BUCUREȘTI, 21 oct - Sputnik. Premierul Ludovic Orban spune că alegerile nu prezintă risc suplimentar de răspândire a Covid 19. El a arătat că autorităţile au prevăzut modalităţi clare de desfăşurare a campaniei electorale şi pentru organizarea zilei votului.

"Din punctul nostru de vedere, alegerile nu prezintă un risc suplimentar de răspândire a virusului. Noi am prevăzut modalităţi clare de desfăşurare a campaniei, de asemenea, pentru organizarea zilei votului. Şi, atât timp cât candidaţii respectă aceste măsuri, echipele de campanie respectă aceste măsuri, riscul de răspândire a virusului nu creşte odată cu alegerile”, a declarat Orban astăzi cu ocazia vizitei în județul Argeș.

Ca argument suplimentar, Orban a arătat că în toate ţările în care erau prevăzute alegeri, acestea s-au organizat, și a dat exemplul alegerilor prezidenţiale din Polonia, a celor parlamentare din Croaţia și chiar a apropiatelor alegeri prezidențiale din Statele Unite.

”Gândiţi-vă că Statele Unite au un nivel de răspândire a virusului mult mai are decât nivelul de răspândire din România", a justificat Ludovic Orban, la Pitești, determinarea Guvernului de a organiza alegeri.

Pentru a liniști populația, el a insistat pe respectarea regulilor de protecţie sanitară impuse de autorităţi.

"Repet, respectarea regulilor pe care le-am stabilit pentru derularea campaniei electorale, de la obligativitatea portului măştii pentru toţi candidaţii şi echipele de campanie, indiferent de indicele de răspândire a virusului, deci asta e în toată ţara, până la limitarea adunărilor publice, am limitat la 20 de persoane în spaţii închise şi la maxim 50 de persoane în spaţii deschise, cu toate regulile de distanţare, de asemenea, regulile privitoare la interacţiunea cu cetăţeanul, inclusiv regulile în care se distribuie materialele electorale, respectare acestor reguli nu permit creşterea riscului de răspândire a virusului", a mai spus Orban.

70
Tagurile:
Ludovic Orban, alegeri
Tematic
Alegeri locale 2020, rezultatele finale OFICIALE București
Pleșoianu le dă cu legea în cap: ALEGERI, NU pe 6 decembrie!
Iohannis, declarații despre pandemie și alegeri

Загрузка...
Nokia va livra 5G pentru Telia

Nokia va livra 5G pentru Telia în Țările Scandinave și Baltice

0
(reînnoit 18:15 21.10.2020)
Compania va furniza 7,5 mii de emițătoare 5G pentru Telia în Finlanda, Țările Scandinave și Statele Baltice.

CHIȘINĂU, 21 oct - Sputnik. Corporația finlandeză Nokia va furniza aproximativ 7,5 mii de emițătoare 5G pentru Telia în Finlanda, Țările Scandinave și Statele Baltice, a declarat miercuri furnizorul de echipamente, informează RIA Novosti.

Telia este o companie de telecomunicații. Sediul central se află în Stockholm. Cei mai mari acționari ai companiei sunt guvernele Suediei (37,3%) și ale Finlandei (11,7%). Compania deservește toate resursele de comunicații guvernamentale din Finlanda. Împreună cu filialele sale, aceasta deservește 80,1 milioane de clienți din Suedia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Țările Baltice, Turcia, Georgia, Azerbaidjan, Rusia, Moldova și alte țări CSI.

"Suntem încântați să extindem parteneriatul nostru de lungă durată cu Telia. De peste o jumătate de secol am lucrat cu Telia pentru a oferi cea mai bună conectivitate din clasă - continuând acum în era 5G în timp ce livrăm această tehnologie către Telia în Finlanda și dezvoltăm o rețea 5G în Țările Nordice și Țările Baltice”, a declarat CEO-ul Nokia Pekka Lundmark.

În cadrul unui acord de cinci ani, care include modernizarea rețelelor învechite și va acoperi 7,5 mii de emițătoare, „Nokia va furniza 5G în Danemarca, Estonia, Finlanda, Lituania, Norvegia, Suedia, țările nordice și Țările Baltice”.

Rețeaua 5G a Telia din Finlanda a fost lansată în septembrie 2018, pusă în funcțiune comercială la începutul anului 2019 și acoperă în prezent 25% din teritoriul în care locuiesc potențialii consumatori.

Tehnologia 5G în Moldova

În Moldova, tehnologia 5G va fi implementată în două etape, potrivit Guvernului. Astfel, prima etapă va fi 2020-2022, în care urmează a fi consolidată rețeaua existentă de antene 4G, și o a doua etapă - 2023-2025 când vor fi organizate licitații pentru frecvențele 5G la care vor participa investitorii, precum și dezvoltarea rețelelor 5G.

Potrivit secretarului de stat din cadrul Ministerului Economiei, Vitalie Tarlev, în Republica Moldova nu există deocamdată antene 5G.

”Acestea sunt în planul operatorilor și în planul autorităților. Din partea autorităților, noi trebuie să punem cadrul de politici și resursa de spectru. Operatorii analizează capacitatea pieței de a absorbi aceste servicii, după care vor veni cu investiții, dezvoltare de rețele și oferta de pachete pentru utilizatorul final”, a declarat Tarlev, în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi.

În data de 10 iunie, Ministerul Economiei și Infrastructurii a consultat furnizorii de comunicații electronice mobile și instituțiile de sănătate publică privind implementarea tehnologiei 5G.

© Sputnik / Максим Туманов

Precizăm că tehnologia 5G a fost testată pentru prima dată în Moldova încă în martie 2019, pe când ministru al Economiei era Chiril Gaburici. Atunci Gaburici declara că ”Republica Moldova ar putea servi drept o țară de testare a tehnologiilor performante. În acest context, încurajez operatorii să investească și să crească aici în Republica Moldova”.

Anterior, Guvernul anunța, încă în ianuarie 2019, despre intențiile gigantului chinez ZTE de a investi în implementarea tehnologiei 5G în Republica Moldova. Atunci, premierul Pavel Filip declara că ”o să aveți suportul necesar și toată deschiderea din partea echipei guvernamentale. Dacă o să depunem cu toții efort, vom vedea extinderea și dezvoltarea companiei ZTE în țara noastră”.

0
Tagurile:
Nokia, Țările Baltice
Tematic
Finlanda, pas spre implementarea 5G în urma licitației pentru spectru printre operatori
Rusia: compania MTS a devenit primul operator rus cu licență 5G
Marea Britanie interzice antenele 5G produse de Huawei

Загрузка...