Marcel Ciolacu

Ciolacu explodează, cere arestări urgente: Toți la PUȘCĂRIE!

1965
Reacție vehementă a președintelui PSD după prezentarea filmărilor de la Biroul Electoral al Sectorului 1, cere intervenția în forță a organelor de anchetă și anunță ca va face cunoscută în toată Europa fapta

 

BUCUREȘTI, 1 oct – Sputnik. Președintele PSD a participat, telefonic, la emisiunea ”nucleară” de la Antena 1 în care au fost difuzate imaginile cu persoane (de la USR, conform A3). Deși a încercat să fie ponderat în comentariile din emisiune, Marcel Ciolacu a izbucnit pe Facebook.

”Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!!”, scrie Ciolacu, referindu-se la acuzațiile de aseară ale lui Iohannis la adresa PSD. ”Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!!”, îi reproșează Ciolacu lui Iohannis.

Ciolacu îi acuză pe useriști că ”în fața camerelor au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!”.

”Toți acești hoți trebuie arestați urgent!”, cere ferm Ciolacu, care nu se oprește aici: ”Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții!”.

Președintele PSD consideră că și PNL ”este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile!”

”Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie!”, le transmite Ciolacu, anunțând că ”vom sesiza toate instituțiile internaționale!”.

Mesajul lui Ciolacu este extrem de dur: ”Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!!”.

”Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!”, conchide Ciolacu, postând și mai multe imagini de la incidentul de la Biroul Electoral al Sectorului 1.
1965
Tagurile:
BEC, alegeri locale, Marcel Ciolacu
Тема:
Alegeri locale în România 2020 (128)
Parlamentul României, vot

Nou sondaj politic: modificări ușoare ale procentelor

142
Un sondaj de ultimă oră realizat de Biroul de Cercetări Sociale arată o ușoară schimbare a procentelor partidelor care ar putea intra în Parlament.

BUCUREȘTI, 31 oct – Sputnik. Biroul de Cercetări Sociale a realizat un sondaj la comanda Partidului Mișcarea Populară și prezentat de ”Adevărul”. 

Sondajul arată o menținere a PNL în zona 32%, șa cum au arătat și alte investigații sociologice. PNL ar avea 32,2%, conform sondajului BCS, fiind pe primul loc. 

 PSD crește și ajunge la 28,6%, care și USR-PLUS ar fi votat de 17,6%. Deci, PNL și USR ar avea împreună peste 50%, după redistribuirea mandatelor parlamentare.

PMP, care a comandat sondajul, apare cu un greu verosimil 7,4%, în timp de Pro România ar avea 5,2%, iar UDMR ar fi în pericol de a nu atinge pragul electoral, fiind cotat cu 4,8%.

Interesant este că sondajul a fost realizat în perioada 25-30 octombrie 2020 (pe un eșantion național de 1.482 persoane), deci a prins și plecările din PSD.

Rezultatul arată deci o dominație clară a partidelor așa zise ”de dreapta”, dar rămâne în continuare greu de presupus că alianța PNL – USR ar putea funcționa în condițiile în are opiniile celor două partide par divergente în multe zone esențiale.

 

Sondaj politic de ultimă oră
Sondaj politic de ultimă oră

 

142
Tagurile:
Sondaj
Tematic
Sondaj: Ar trebui condamnat CTP pentru insultarea Bisericii?
Sondaj: câți ruși au încredere în Putin și îi aprobă activitatea
Sondaj care dă fiori PNL – românii se reorientează!

Загрузка...
Klaus Iohannis

Iohannis, apel către români: de ce au nevoie orașele

132
Președintele României a făcut un apel către cetățeni în criza provocată de pandemia de coronavirus, cerându-le să respecte măsurile recomandate de medici și a salutat mobilizarea societății civile.

BUCUREȘTI, 31 oct – Sputnik. Klaus Iohannis a precizat, cu prilejul Zilei Mondială a Orașelor, că este un bun prilej a conștientiza cât de mult este legat locul în care trăim de bunăstarea și calitatea vieții fiecăruia dintre noi. Aceasta cu atât mai mult cu cât mai bine de jumătate din populația României trăiește în mediul urban.

Simona Halep
© REUTERS / GONZALO FUENTES

De asemenea, în momentul de față, stoparea pandemiei de COVID-19 depinde, a mai spus președintele României, și de modul de răspuns al orașelor și al marilor comunități la necesitatea respectării măsurilor de protecție pentru limitarea răspândirii coronavirusului și protejarea celor dragi. 

Măsurile de igienă personală, distanțarea și masca rămân esențiale în a limita răspândirea COVID-19 în comunitatea noastră și a-i proteja astfel pe cei dragi și vulnerabili în fața bolii.

”De asemenea, pandemia de COVID-19 a evidențiat faptul că orașele noastre au nevoie să se dezvolte pe baze sustenabile, astfel încât trebuie să regândim prioritățile referitoare la dezvoltarea urbană”, a subliniat Klaus Iohannis. 

Printre altele, a adăugat președintele României, pandemia ne-a arătat cât de importante sunt spațiile verzi pentru recreere si socializare și cum un trafic mai redus duce la o calitate superioară a aerului în zona urbană și la mai puține îmbolnăviri respiratorii.

Totuși, calitatea vieții în orașe depinde în primul rând de comportamentul fiecări cetățean și de alegerile pe care le facem zilnic.

132
Tagurile:
apel, Cetățeni, Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv
Iohannis – mutarea serii! Schimbă total direcția!
Iohannis, declarația serii după recordul COVID

Загрузка...
Oeil

Modalitate de a detecta cancerul după ochi

0
(reînnoit 16:45 31.10.2020)
Pleoapa căzută poate fi unul dintre semnele cancerului pulmonar, povestește profesorul britanic Georg Santis.

BUCUREȘTI, 31 oct - Sputnik. O pleoapă căzută poate fi unul dintre semnele cancerului pulmonar, povestește profesorul Georg Santis de la London Bridge Hospital, citat de Express .

Această reacție a corpului poate fi atribuită simptomelor neurologice ale unei tumori pulmonare, în care nervii din corp sunt comprimați.

„Acest lucru poate duce la o pleoapă căzută sau mai puțin transpirație pe față”, anunță specialistul.

Printre alte simptome ale cancerului pulmonar, profesorul a subliniat tuse continuă, hemoptizie, dificultăți sau respirație dureroasă.

Santis a clarificat că pleoapele căzute nu sunt neapărat indicative ale unei boli fatale. Ptoza pleoapei superioare poate apărea din mai multe motive, inclusiv purtarea lentilelor de ani de zile.

Medicul a recomandat consultarea unui specialist - persoanelor cu un astfel de simptom.

0
Tagurile:
Cancer
Tematic
Metodă simplă de a reduce riscul de accident vascular cerebral și cancer
Ce gen de oameni sunt cei mai supuşi riscului de a face cancer? Răspunsul unui oncolog rus
Nou scandal în Sănătate – Guvernul nu cumpăra un aparat esențial pentru bolnavii de cancer

Загрузка...