Marcel Ciolacu

Ciolacu vina pe ”persoanele anchilozate în funcții”

467
(reînnoit 14:33 28.09.2020)
O declarație a lui Marcel Ciolacu care va scandaliza o parte din liderii politici PSD și o parte din electorat.

BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik. Marcel Ciolacu a făcut o declarație extrem de dură – și în același timp interpretabilă: ”Românii au sancționat persoane anchilozate în funcții”, a spus Ciolacu, subliniind că românii au întotdeauna dreptate.

Întrebat dacă și Gabriela Firea este în această situație, Ciolacu a dat înapoi, ba chiar a dat un exemplu… din alt partid: Nicolae Robu.

De asemenea, înghesuit de presă, Marcel Ciolacu susținut că înfrângerea de la sectorul 2 se datorează lui Onțanu și ”candidaturii sale neinspirate”, dar nu a spus același lucru despre Robert Negoiță și Cristi Piedone, datorită căruia a pierdut Daniel Florea.

De asemenea nu și-a asumat insuccesul negocierilor cu Negoiță, din cauza căruia a pierdut Gabriela Firea.

În privința lui Negoiță, aceasta a fost azi la sediul PSD, dar Ciolacu spune că nu au discutat politică – ci doar ca între prieteni!

Deci, omul care a atacat cel mai dur PSD și candidatul la primăria Capitalei este tratat ca un prieten, în schimb Ciolacu spune că nu s-a văzut cu Gabriela Firea!

În schimb, Ciolacu îl apără pe Vasile Dâncu, cel pe care se baza PSD să obțină un scor mai bun în Transilvania – dar a fost un dezastru! Mai mult în glumă, Marcel Ciolacu i-a dat termen lui Dâncu să rezolve această problemă până la alegerile parlamentare care sunt… peste 6 săptămâni!

Altfel spus, un discurs tipic pentru Ciolacu, cu o încercare de arunca la început o expresie frapantă, pentru a fi preluată de presă, dar pe care nu o poate susține – și în rest o bălmăjeală fără conținut și fără motivare pentru propriul electorat.

Și, ca de obicei – Ciolacu NU își asumă nicio răspundere – deși poartă vina negocierilor eșuate pe linie ale PSD dinaintea alegerilor. 

467
Tagurile:
Marcel Ciolacu, Funcții, PSD
Tematic
Decizia momentului – Ciolacu schimbă metoda clasică a PSD. Procedură de criză, riscă mult!
Marcel Ciolacu, cel mai puternic mesaj de când e șeful PSD
Cristoiu îl trezește pe Ciolacu: Decizia CCR e testul PSD!
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Cîțu știrea serii - remanierea lui Voiculescu ”se anunță, nu se discută”

441
Premierul Florin Cîțu a anunțat strategia în cazul lui Vlad Voiculescu, a cărui demisie a fost cerută și de liberali, nu numai de opoziție, presă și societatea civilă

BUCUREȘTI, 11 apr – Sputnik. Una dintre cele mai importante solicitări ale premierului Cîțu a fost ignorată de ministrul Vlad Voiculescu – și anume aceea de a susține, săptămânal, conferințe de presă în care să prezinte situaţia actualizată privind pandemia, inclusiv măsuri cu posibil impact la populație- cum a fost cazul de spitalul „Foișor”.

Premierul a răbufnit după secvențele de la Foișor și după reacția lui Vlad Voiculescu, care a încercat să arunce responsabilitatea sau vina pe  spital, pe Primăria Capitalei, pe ASSMB, pe adversari politici şi pe mass media!

Florin Cîțu a reacționat dur: ”Sunt şi eu foarte supărat de ceea ce am văzut la televizor. Detaliile tehnice v-au fost prezentate de Raed Arafat, probabil vor fi prezentate date şi de ministrul Sănătăţii”.

”Vreau să vă spun că aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu ministerul Finanţelor şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii”, a declarat Florin Cîțu.

În acest context, întrebat azi în conferința de presă despre remanierea lui Vlad Voiculescu, premierul a spus ferm:

”Remanierea sau orice decizie despre vreun ministru din cabinetul acesta e luată doar de premier - iar aceste decizii nu se discută, ele se vor anunța!”.

Mi mult, la întrebarea cine ar trebui să facă un pas în spate în urma scandalului de la Spitalul Foișor, Florin Cîțu a aruncat o veritabilă provocare, atât pentru Voiculescu, cât și pentru Arafat:

”Este vorba de onoare, să vedem dacă mai există onoare în România”, a spus Cîțu, continuând cu altă săgeată: ”Este normal să intervină prim-ministrul să vorbească și cu primarul Bucureștiului, și cu manageri de spitale?!”.

În concluzie, este foarte posibil ca în seara asta sau mâine să avem prima demisie/demitere din guvernul Cîțu.

Cât despre ruperea Coaliției, fractura PNL – USR este vizibilă cu ochiul liber, nu mai e nevoie de radiografie... la spitalul Foișor.

441
Tagurile:
Florin Cîţu, Vlad Voiculescu

Загрузка...
Proteste la București împotriva restricțiilor COVID

VIDEO: Proteste în București împotriva restricțiilor COVID

613
(reînnoit 17:33 10.04.2021)
Pentru sâmbătă, 10 aprilie, au fost anunțate mai multe proteste în București dar și în alte orașe ale României.

Sputnik vă invită să vizualizați imagini video de la protestele care au loc astăzi în București, Piața Victoriei, Piața Universității, împotriva restricțiilor impuse de autoritățile române pentru a diminua răspândirea infecției de coronavirus, dar și împotriva vaccinării obligatorii.

Protest în Piața Victoriei

Protest în Piața Universității

613
Tagurile:
coronavirus, Piața Universității, Piața Victoriei, București, Proteste

Загрузка...

Olanda: „Poliția pentru libertate” în marș împotriva restricțiilor COVID la Baarn

0
Manifestanții mișcării „Poliția pentru libertate” au mărșăluit sâmbătă la Baarn pentru a protesta împotriva aplicării stării de asediu ca măsură de stopare a răspândirii invecției COVID.

Mișcarea, care este formată din veterani ai armatei și poliției, a fost formată recent în opoziție cu restricțiile coronavirusului. Manifestanții puteau fi văzuți mărșăluind în timp ce purtau bannere și semne cu tematică împotriva blocării și pentru „libertate și dragoste”.

Peste 1500 de persoane au participat la marș, potrivit rapoartelor locale.

Olanda a ajuns în lockdown pentru a stopa răspândirea virusului cu planuri de redeschidere treptată a economiei. În prezent, este în vigoare stare de asediu pe timp de noapte, deoarece numărul pacienților cu COVID-19 din unitățile de terapie intensivă este în continuare în creștere, potrivit guvernului olandez.

0
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume

Загрузка...