Elena Lasconi

Victorie șocantă la Câmpulung - Elena Lasconi de la ProTV!

267
Prima capitală a unei țări române este într-o situație cumplit de grea – și face cea mai ciudată alegere de primar

BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik. Una dintre cele mai șocante decizii ale electoratului s-a înregistrat la Câmpulung Muscel, unde locuitorii au ales-o pe reprezentanta USR-PLUS, Elena Lasconi, realizatoare ProTV.

Lasconi nu este din Câmpulung, dar și-a luat o casă în oraș. Nu are vreo specializare care să o recomande ca un posibil bun administrator, dar este o figură cunoscută pe plan național.

Originară din Hațeg, reporter de teren, corespondent de război, a preferat în ultima perioadă emisiuni mai calme, de timp horoscop sau bucătărie. S-a retras de la ProTV anul trecut pentru a candida la primărie.

Pe de altă parte, Câmpulung Muscel este un municipiu cu probleme uriașe, cu șomaj, sărăcie, infracționalitate, poluare, situația grea edilitară etc.

Prima capitală romanescă a fost lovită mai mult decât oricare țară de distrugerea economiei; Câmpulung avea în 1990 întreprinderi mari, unde erau angajați din toată regiunea.

În principal erau ARO (și diverse componente de cercetare, secții conexe etc) și GRULEN, cel mai modern combinat de fibre sintetice din țară. Plus alte unități economice. Acum, toate sunt nu doar închise – ci și demolate total sau parțial.

Deci, un oraș – nu greu, ci aproape imposibil de rezolvat; cu toate astea au ales o jurnalistă… specializată în horoscop și ”bucătăreală”.

Care să fie explicația? Evident, neputința și corupția celor care au condus orașul până acum, ultimele mandate ale PSD avându-l în prim plan pe un primar extrem de slab și o echipă ce ajunsese să fie urâtă de populație. Da, vina este a PSD și PNL, care nu au reușit să vină cu candidați credibili – ci clicile locale s-au impus – iar pe acest fond a venit ciudata alegere a Elenei Lasconi.

Va fi mai bine la Câmpulung cu Elena Lasconi? Greu de spus DA – dar din cauza prestației primarului anterior e greu de spus și NU. Probabil că va fi la fel, într-un oraș cu o tradiție excepțională, dar de care nu mai e nimeni interesat.

Avantajul ar putea fi alegerea de la nivel președinției CJ Argeș a lui Ion Mânzână (PSD), un excelent om politic, echilibrat și experimentat, care ar putea ajuta Câmpulugul și schimba situația din PSD-ul local. În plus, nu este genul de conducător care politizează tot, deci ar putea colabora și cu Elena Lasconi, dacă noua primăriță va avea idei bune.

267
Tagurile:
alegeri locale, ProTV, Câmpulung
Тема:
Alegeri locale în România 2020 (128)
Vizitarea Stației de comprimare gaze naturale Jupa, cu ocazia finalizării lucrărilor la gazoductul BRUA - Faza I

Iohannis, apariție neobișnuită: nu a fost recunoscut!

12
Președintele României a surprins pe toată lumea în timpul unei vizite de lucru, după ce șeful statului a decis să adopte o vestimentație mai puțin obișnuită pentru el. Cum a apărut în public.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat, astăzi, 28 noiembrie 2020, Stația de comprimare gaze naturale Jupa, din județul Caraș Severin.

Iohannis a făcut, însă, senzație, stârnind comentariile oamenilor. Aceștia l-au comparat cu celebrul Zorro, din pricina vestimentației alese pentru participarea la vizită.

Mai exact, Iohannis a apărut îmbrăcat în negru, cu mască pe față și cu o pălărie neagră. Mai mult decât atât, președintele a purtat și mănuși negre.

De altfel, el a fost singurul dintre cei prezenți care a avut pălărie și mănuși și este o premieră în mandatul prezidențial când poartă așa ceva.

Alături de președinte au mai fost premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează stiripesurse.ro..

 

  

 

 

 

 

12
Tagurile:
Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis și Orban, PRINȘI în fapt – au încălcat legea!
Iohannis a promulgat legea: zile libere pentru părinți
Iohannis și PNL – o probă de incultură și aroganță semidoctă!
Ultima oră: Iohannis schimbă foaia, dă o palmă grea PNL!

Загрузка...
Mircea Geoană

Tragedie în familia lui Mircea Geoană: doliu uriaș

1386
(reînnoit 16:13 28.11.2020)
Secretarul general adjunct al NATO a anunțat, în urmă cu scurt timp, pe pagina sa de Facebook, faptul că asupra sa s-a abătut o mare nenorocire. Despre ce este vorba.

BUCUREȘTI, 28 nov – Sputnik. Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, trece prin clipe de mari încercări. Mama acestuia s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut chiar de Mircea Geoană, pe pagina sa de Facebook.

”Astăzi ne-a părăsit pentru totdeauna, iubita mea mamă, Elena Iuliana Geoană. Un om bun, blând și iubitor, o soție, mamă, bunică și o prietenă fără pereche. Se va întâlni în Ceruri cu tata și cu bunicii mei dragi”, a scris secretarul general adjunct al NATO.

Acesta este convins că toți oamenii care au cunoscut-o vor avea un cuvânt bun de spus și vor rosti o rugăciune în amintirea ei.

”Dumnezeu să o așeze între Cei Drepți și să ne ajute să trecem prin aceste clipe de mare tristețe și durere”, a încheiat Geoană.
1386
Tematic
Maria Zaharova a avut dreptate – Geoană confirmă! Intenția NATO în România, dată în vileag
Ciolacu, în conducerea ONU?! Doi cunoscuți analiști îl asociază cu Mircea Geoană
ProstăNATO Geoană, între declarații aberante și trădare a intereselor României

Загрузка...