Dana Budeanu

Dana Budeanu s-a ținut de cuvânt: noua BOMBĂ cu Nicușor Dan!

6265
(reînnoit 14:01 21.09.2020)
O nouă dezvăluire marca Dana Budeanu despre Nicușor Dan care scoate în evidență aspecte uluitoare și se ajunge la concluzii șocante – legături absolut șocante.

BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik. Așa cum a promis, Dana Budeanu a prezentat o nouă înregistrare cu Nicuşor Dan. Dar, de data asta nu înregistrarea e ”nucleara”, ci explicația acțiunilor lui Nicușor Dan – precum și constatarea Danei Budeanu. Un comentariu logic, care rezumă ceea cer s-a aflat de ”candidatul Dreptei”.

Înregistrarea se referă la o acțiune a lui Nicușor Dan în cazul terenurilor fostelor sere Berceni, una dintre cele mai dorite zone din București pentru dezvoltare imobiliară.

În afacerea prezentată de Budeanu apar două nume ”grele”: Robert Nica, șeful ”Clanului sportivilor”, una dintre cele mai puternice grupări interlope din țară -  și Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, companie de dezvoltare și promovare imobiliară. Întâmplător desigur, Grigore e prietenul din copilărie al lui Robert Nica, spune Dana Budeanu.

Iată ce spune Dana Budeanu, prezentând o filmare cu Nicușor Dan și Cătălin Grigore.

”Sub Rezidenţial. În 2011 fostele sere Berceni trec printr-un PUZ la categoria 'curţi, construcţii'. Până în 2018 pe acest teren s-a construit. În 2018, în aprilie, trece PUZ-ul domnului Nica, şeful Clanului Sportivilor. La opt luni de la aprobarea acestui PUZ, domnul Nicuşor Dan, prin cele două asociaţii ale dânsului, contestă PUZ-ul pe motivul că este spaţiu verde. Nu a contestat PUZ-ul din 2011, a contestat doar PUZ-ul din 2018, bucăţica domnului Nica. S-a dus să salveze un colţişor”.

Ei, acum atenție: ”Procedura de atac este una perversă, pentru că tu, în momentul în care ataci astfel… pierzi sigur!”

”Specialitatea caracatiţei domnului Nicuşor Dan este să piardă în urma unei înţelegeri. Ca să pierzi, tu dai în judecată în aşa fel încât să poţi să pierzi. Din secunda în care tu ataci PUZ-ul, ăia nu mai pot să vândă, dar pot construi în continuare. Ăla trebuie să ajungă la un acord cu tine, pentru că la cartea funciară apare acest litigiu”, explică Dana Budeanu.

Dana Budeanu spune că toţi dezvoltatorii imobiliari ”sunt în aceeaşi situaţie sau au fost cu Nicuşor Dan”.

”Aşadar, el face această acţiune, îţi blochează posibilitatea de a vinde, tu faci orice ca să ajungi la o înţelegere, după care el pierde. Singurul lucru pe care poţi să-l faci e să-l blochezi pe ăia să nu vândă. Nimic pentru cetăţeni. Totul se încheie, vorba lui Băse, într-un birou”, spune Dana Budeanu.

Realizatoarea ”Verdictului politic” aduce aminte că Băsescu l-a întrebat pe Nicuşor Dan ”ce a făcut la One Properties, cum s-a înţeles cu One Properties?”.

Partea a doua a episodului este cel puțin la de interesantă, pentru că Dana Budeanu recapitulează ceea ce se știe de Nicușor Dan, recapitulare care scoate în evidență un fapt șocant: în ciuda aparențelor înșelătoare, Nicușor Dan e un timp foarte puternic care face ce vrea cu forțe de temut: cu partide puternice, precum PNL, ca și cu clanuri de temut, cum ar fi ”Clanul sportivilor”.

Dana Budeanu aduce aminte un fapt unic – în 2016, Nicușor Dan i-a făcut praf pe Orban și pe cei din PNL, acum e candidatul lor! Dezvoltatori cu sute de milioane, dar și cei mai periculoși interlopi sunt la mâna lui, reiese din datele prezentate.

”Recunosc, m-a păcălit”, spune Dana Budeanu – în spatele aparențelor, Nicușor Dan este un ”șmecher”. ”Îmi aduce aminte de mafiotul acela din Cosa Nostra, care se prefăcea că e orb și paralizat, dar el conducea tot”, spune Dana Budeanu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

6265
Tagurile:
Nicușor Dan, Dana Budeanu
Tematic
Nicușor Dan, prins iar în ofsaid! Semnal rău de la Iohannis?
Dănuța distruge PNL: legătură activă Nicușor - Dăncilă - PSD
Gabi Firea, succes de excepție, lovitură pentru Nicușor Dan
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir denunță o nouă ”cedare de SUVERANITATE” către străini

12
(reînnoit 07:57 23.06.2021)
O veste gravă vine de la Parlament – una dintre cele mai controversate legi, care ”permite  vânzarea necondiționată” către străini a trecut tacit! Cine e vinovat

BUCUREȘTI, 23 iul – Sputnik. Senatorul Daniel Zamfir face un anunț grav: în Senat s-a dat curs ”încă unei cedări de SUVERANITATE”.

Senatorul PSD arată că ieri Senatul a luat act că Legea privind vânzarea terenurilor agricole ”a trecut tacit”. Acuzația este gravă – și o vizează pe una dintre cele mai puternice și controversate figuri din PNL, Iulia Scântei.

”Printr-o manevră deja patentată, servitoarea de serviciu, Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice, a refuzat să dezbată în Comisia Juridică legea, deși comisia de agricultură, comisie co-raportoare, respinsese modificările care permiteau vânzarea necondiționata străinilor”, scrie Zamfir.

De fapt, aici este și cheia – articolele care vizează ”vânzarea necondiționată” a terenurilor agricole – România fiind o campioană la acest capitol, după cum menționează mass media.

Zamfir o acuză pe Iulia Scântei că ”acolo unde nu i se repartizează pentru raport proiecte de lege, solicită  Comisia Juridică să fie co-raportoare” și astfel, ”dacă vreun proiect, unde au ei interese, primește un raport negativ - cum e cazul acestei legi – Comisia Juridică nu o mai dezbate ca să treacă tacit în forma  inițiatorului”.

”Notărița milionară, abonată la contractele cu Statul,  continua agresiv să impună interese contrare românilor, în timp ce averea îi creste substanțial în timpul mandatului de senator”, acuză Zamfir, citând presa ieșeană, plină de informații despre senatoarea Iulia Scântei.

Precizăm că, în cazul proiectului legislativ la care se referă Daniel Zamfir, Camera Deputaților este decizională. Dar, așa cum ne amintim, Iohannis și PNL au făcut mare caz de legi care au trecut ”tacit” prin prima cameră sesizată. Acum tac. Oare de ce?

12
Tagurile:
Suveranitate, Daniel Zamfir

Загрузка...
Eugen Teodorovici, Marcel Ciolacu, Gabriela Firea - PSD

Începe Ziua cea mare pentru PSD ar putea reveni la putere!

56
(reînnoit 07:25 23.06.2021)
Una dintre cele mai importante zile ale actualei legislaturi – ” „Este pentru prima oară, după 30 de ani de democraţie post-decembristă”, a anunțat Marcel Ciolacu.

BUCUREȘTI, 23 iun – Sputnik. Mare zi mare pentru PSD și mai ales pentru Marcel Ciolacu, cel care a făcut declarații optimiste în legătură cu moțiunea de cenzură pe care social democrații o vor depune azi.

”Este pentru prima oară, după 30 de ani de democraţie post-decembristă, când o moţiune de cenzură are şanse să treacă, la numai şase luni de la alegerile parlamentare”, a declarat la începutul săptămânii Ciolacu.

Liderul PSD recunoaște că ”matematic, ei au în acest moment o majoritate”, dar spune că există semnale ca moţiunea ar putea fi votată de parlamentari PNL și USR.

”Există astfel de semnale - vom continua negocierile”, a spus Ciolacu la Antena 3, susținând că a ”terminat negocierile cu partenerii sociali”, pentru că ”am vrut să vedem, în primul rând, de la patronate, IMM-urile, sindicate, dacă este oportun să depunem o astfel de moţiune de cenzură”.

Președintele PSD declară că toți interlocutorii ”au spus foarte clar că este oportun să depunem o moţiune de cenzură şi acest Guvern să plece”.

”Am negociat textul moţiunii, l-am finalizat, am discutat şi cu partenerii şi cu ceilalţi parlamentari, şi cu grupul AUR, şi cu grupul minorităţilor”, spune Ciolacu, promițând că ”se vor regăsi pasaje de la fiecare prinse în moţiune”.

De asemenea, Ciolacu a anunțat că PSD va susține tot pe Alexandru Rafila pentru funcția de premier, dacă moțiunea va trece.

Așa cum am mai arătat, Marcel Ciolacu nu pare afectat de riscul pierderii credibilității dacă moțiunea nu va trece – și nici dacă Iohannis ar refuza să promoveze propunerile PSD. De asemenea, el este extrem de rezervat în a prezenta măsuri concrete pe care le-ar lua PSD – precum și posibilii miniștri pe care social democrații i-ar propune.

Reamintim că toate negocierile de până acum ale lui Ciolacu cu Iohannis s-au soldat cu succese… ale președintelui de la Cotroceni, în sensul că PSD a acceptat ceea ce s-a decis sau ce i s-a cerut.

Deci, întrebarea finală pare paradoxală… dar nu e decât o reflectare a realității „noului” PSD: prin PSD la putere… ar fi chiar PSD la putere?

56
Tagurile:
Florin Cîţu, Guvern, Moțiune de cenzură, PSD

Загрузка...