Marcel Ciolacu

Amicul singurului terorist român uită de țară, dar dovadă de atașament față de SUA!

295
(reînnoit 17:18 11.09.2020)
Liderul social democrat NU a transmis nici măcar un mesaj de 23 August, zi fundamentală a istoriei contemporane românești, în schimb el, amicul lui Hayssam, este cu ”lumea civilizată”, alături de SUA, și dă mesaje de 11 septembrie!

BUCUREȘTI, 11 septembrie  Sputnik. După cum se știe, azi de împlinesc 19 ani de la controversatele evenimente de la New York, dramă care a marcat istoria omenirii, creând, de atunci, sute de mii de victime din cauza unor conflicte militare generate de SUA și a unor ”revoluții” susține intens, sub toate formele, de grupuri de putere americane.

Desigur, în România, stat care se manifestă cu o slugărnicie totală față de SUA, nu se vorbește oficial, în partidele principale, de controversele majore din jurul acestui incident istoric. 

Se aduce astfel un puternic argument celor care atribuie României statutul de ”colonie”. Pe de altă parte, după intrarea în NATO, ultimii lideri care au manifestat o anumită independență față de SUA, Adrian Năstase și Liviu Dragnea, au ajuns în închisoare, după sentințe cel puțin dubioase. Despre care noii lideri PSD tac, manifestând o totală ”loialitate” față de ”Big Bro” – ca să nu repetăm slugărnicie.

Cel mai grav exemplu este Marcel Ciolacu, liderul PSD, partid atacat mereu de ambasadorul SUA, Zuckerman. Ciolacu nu știe decât să laude și să aducă osanale SUA, ceea ce a făcut și acum, printr-un mesaj de ”solidaritate”!

”Vreau să îmi exprim solidaritatea față de poporul american în această zi în care cinstim memoria celor care și-au pierdut viața în atentatele teroriste din 11 septembrie 2001”, scrie Ciolacu.

Și i-auzi aici: ”Comemorarea victimelor acestei tragedii este omagiul lumii civilizate față de valorile care stau la baza societăților democratice: libertate, solidaritate, umanitate”.

Omagiul ar fi descoperirea adevărului și discuția liberă, deschisă, nu preluarea versiunii oficiale, pline de contradicții și inadvertențe!

”România va rămâne alături de Statele Unite ale Americii în efortul comun de protejare a acestor valori fundamentale și de combatere a terorismului”, scrie Ciolacu, cel remarcat în spațiul public prin amiciția cu Omar Hayssam, primul și singurul terorist din România.

De remarcat însă cea mai bună dovadă de slugărnicie a personajului din fruntea PSD: NU a transmis nici măcar un mesaj de 23 August, zi fundamentală a istoriei contemporane românești!

Ziua căreia România îi datorează enorm, poate chiar existența în granițele actuale, nu diminuate, ei bine această zi NU contează pentru Ciolacu! În schimb el, amicul lui Hayssam,  este cu ”lumea civilizată” și dă mesaje de 11 septembrie!

Dovadă de ”atașament”. De fapt., asta și e Ciolacu – un ”atașament”. Și asta devine și PSD.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

295
Tagurile:
SUA, Român, Terorist
Tematic
Cum a răspuns Marcel Ciolacu la acuzația ”Sunteți cel mai prost președinte al PSD!”
Ciolacu face o acuzație gravă la adresa colegilor, fără acoperire!
Gafă stupidă a lui Vasile Dâncu – sau “strategie”? Marcel Ciolacu a încercat să-l ajute!
Ciolacu aruncă NUCLEARA: o mare bancă străină a recomandat ”Cumpărați Romania”!
Ciolacu s-a săturat: “NU mai accept dubla măsură și voi provoca o discuție serioasă!”
Clotilde Armand

Clotilde - ”o nouă etapă în procesul de aservire a României”

460
Alegerea unor personaje precum Clotilde Armand reprezintă o nouă etapă în procesul de aservire a României – cea a operativilor unor servicii secrete străine, este de părere un analist politic de top.

BUCUREȘTI, 1 oct – Sputnik. Reputatul analist Constantin Gheorghe, fost consilier politic al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase, locuitor al sectorului 1, notează pe scurt după câștigarea alegerilor de personaje complet aservite străinătății.

”Locuiesc de mai bine de patru decenii în sectorul 1 - regret, dar nu-mi amintesc nimic din ceea ce a făcut Clotilde Armand pentru mine, și pentru ceilalți locuitori ai sectorului”, scrie Constantin Gheorghe, completând – ”Cum nu-mi amintesc să fi făcut ceva pentru mine, cetățean român, ca europarlamentar”.

Logic, după aceste două nedumeriri, urmează o întrebare, pe care analistul o pune mai ”colorat”, în stilul său de pe Facebook: ”Așa că, totuși, de ce mama dracului au ales-o tâmpiții care au votat-o primar la sectorul 1?”.

”Pentru că nu Ciumă Roșie? Pentru că firma la care a fost angajată a luat 50 de milioane de euro, consultanță pentru Autostrada Bechtel, fără să miște un deget?”, întreabă Constin Gheorghe.

Analistul trage o concluzie: ”începe o nouă etapă în procesul de aservire a României”. Ce înseamnă asta și ce legătură are cu Clotilde?

”Operativi ai unor servicii secrete străine, cetățeni ai respectivelor țări (în cazul nostru Franța și Germania, dar dacă săpăm mai atent, găsim și alte specimene) ocupă primăriile unor mari orașe, cu bugete semnificative, pe care au să le direcționeze către firme din respectivele țări, cu complicitatea (…) din SRI și din SIE”, scrie Constantin Gheorghe.

Fără a intra deocamdată în detalii, Constantin Gheorghe indică, ironic, începutul procesului aservirii – Băsescu, alias „Axa Washington – Londra – Berlin. Altfel spus - ”Asta e! Să trăiți bine!”.

460
Tagurile:
Clotilde Armand
Tematic
Aberație: Clotilde felicitată cu… funeraliile regelui Mihai!
ACUM: Clotilde, atac virulent la PSD, e chemat Parchetul!
Știrea nopții… vine chiar de la Clotilde Armand!

Загрузка...
Marcel Vela

Savaliuc, confirmat de Vela! Ilegalitate la Sectorul 1

541
O confirmare a unei ilegalități, conform Legii 115/2015, pe care jurnalistul Răzvan Savaliuc a scos-o în evidență – făcută (involuntar) de ministrul Marcel Vela.

BUCUREȘTI, 1 oct – Sputnik. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a intervenit în scandalul de la Sectorul 1 iar din primele declarații el confirmă ce a acuzat Răzvan Savaliuc: în sala de depozitare a voturilor de la Sectorul 1 nu au intrat 6 oameni – adică majoritatea celor din Biroul electoral de sector, ci doar 5 oameni!

”Confirm că în urma analizelor și cercetărilor, cei prezenți în depozitul unde sunt buletinele de voturi sunt președintele Biroului, un membru delegat PP –USL, cel care depozitează un sac, președintele secției 141 care ridică un sac și trei reprezentanți ai partidelor politice care supraveghează”, a declarat Marcel Vela.

Deci 5, nu 6, cum scrie în Legea 115! În Legea 115/2015 privind alegerile locale, la Articolul 42 se arată că “Birourile electorale lucrează în prezenta majorității membrilor care le compun și adoptă hotărâri cu votul majorității membrilor prezenți”.

Ori, fiind 11 membri, majoritatea înseamnă 6 persoane.

Deci, spune Răzvan Savaliuc, președintele, procurorul Nicolae Sprincu ”trebuia să fie însoțit de cel puțin 5 (cinci) din cei 11 membri ai Biroului Circumscripției Electorale Sector 1”, scrie Savaliuc.

Cu alte cuvinte, o ilegalitate – care este acum confirmată chiar de ministrul Vela… chiar dacă nu aceasta a fost intenția sa!

541
Tagurile:
Marcel Vela, Răzvan Savaliuc
Tematic
Alegeri locale 2020: Noi rezultate oficiale de la BEC
Coronavirus - 29 septembrie: Creștere de cazuri după alegeri
Iohannis, declarații despre pandemie și alegeri

Загрузка...
Vaccin

Majoritatea americanilor nu vor facă vaccinul Covid-19

0
(reînnoit 21:40 01.10.2020)
Deși pandemia a luat viața a peste 200.000 de oameni din SUA, mai puțin de 50% dintre americani vor să fie vaccinați împotriva Covid-19 dacă ar fi plătiți cu 100 de dolari.

BUCUREŞTI, 1 oct – Sputnik. În Statele Unite, scepticismul în ceea ce privește vaccinarea împotriva Covid-19 este în creștere, mai puţin de jumătate dintre respondenți spunând că vor să fie vaccinaţi dacă li se oferă 100 de dolari, a dezvăluit un nou sondaj Axios-Ipsos, citat de Sputnik France.

Primul vaccin împotriva coronavirusului
РФПИ и Центр имени Гамалеи

Din peste 1.000 de participanți, doar 44% au spus că vor să fie vaccinați cu condiția să primească în schimb 100 dolari. Doar 26% au spus că sunt pregătiți să plătească 100 de dolari pentru a primi vaccinul.

Totuşi, mai mult de jumătate au declarat că este mai „probabil” să îl primească dacă asigurarea lor de sănătate acoperă costul integral.

Același sondaj arată că oamenii ar fi mai încrezători dacă vaccinul ar fi recomandat de medicul lor personal (62%). De asemenea, aprobarea de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) i-ar face pe 54% dintre respondenți să aibă încredere într-un vaccin, în timp ce aprobarea din partea președintelui Donald Trump ar încuraja doar 19% dintre respondenți să aibă încredere în vaccin. De asemenea, majoritatea celor care s-au identificat drept republicani (60%) au spus că aprobarea președintelui nu i-ar determina să decidă dacă să primească sau nu vaccinul.

Situație epidemiologică

Statele Unite sunt cea mai afectată țară atât din punct de vedere al deceselor, cât și al numărului de cazuri, cu 206.959 decese la 7.233.946 de cazuri, potrivit Universității Johns-Hopkins. Cel puțin 2.840.688 de persoane au fost declarate vindecate.

Donald Trump a anunțat luni distribuirea în Statele Unite a 150 de milioane de teste rapide pentru depistarea coronavirusului în 15 minute, o metodă asemănătoare testelor de sarcină, mult mai rapidă decât testele moleculare utilizate de la începutul pandemiei.

0
Tagurile:
SUA, vaccin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Cât de periculos este vaccinul: SUA solicită un răspuns, Europa numără profiturile
Medicii SUA, interesați de vaccinul rusesc împotriva COVID-19
Rusia: A fost eliberat un patent pentru cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19

Загрузка...