Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu - revoltă totală, face praf autoritățile, rechizitoriu complet!

355
(reînnoit 16:16 09.09.2020)
”Sunteți complet IRESPONSABILI iar alegerile locale și parlamentare din acest an vor fi cel mai mare simulacru de democrație din ultimii 30 de ani!”

BUCUREȘTI, 9 sept – Sputnik. Deputatul Liviu Pleșoianu revine în prim planul bătăliei politice, nu numai prin programul său politic original, ci și prin reacții puternice la probleme de mare actualitate.

”NU pentru că vă pasă!”, acuză Pleșoianu autoritățile, referindu-se la situația Educației în contextul politic: ”Vreți să deschideți școlile în 14 septembrie NU pentru că vă pasă de 3.000.000 de elevi, ci pentru că altfel nu ați putea justifica desfășurarea alegerilor locale pe 27 septembrie!”

”Vreți să aibă loc alegerile pe 27 septembrie NU pentru că sunteți străbătuți de fioruri democratice, ci pentru că sunteți străbătuți de fiorul scăderii în sondaje!”, acuză Pleșoianu.

De fapt, acuză Pleșoianu - vreți ca cei mai mulți elevi să participe fizic la cursuri ”NU pentru că sunteți interesați de binefacerea emoțională conferită de reîntâlnirea colegilor, ci pentru că nu ați fost capabili, din martie și până acum, să le furnizați tablete conectate la Internet celor care nu și le permit!”.

Liviu Pleșoianu punctează un aspect grav – dar, de fapt o bătălie în care mai multe personalități s-au implicat în această vară:

”Ați închis tot, inclusiv democrația și Constituția, la câteva zeci de cazuri, iar acum vă faceți că deschideți tot NU pentru că ați realizat că nu puteți ține la nesfârșit țara închisă, ci pentru că dacă țara e închisă nu mai puteți ține alegerile pe care vi le doriți cu orice preț, chiar și uman!”, scrie deputatul.

Și încă o subliniere de maximă importanță: ”S-au efectuat mai multe teste în ultimele două luni NU pentru că ați testat voi masiv, ci pentru că oamenii s-au testat pentru a putea pleca în concedii!”.

”Ceilalți, cei care nu au plecat în concedii nu s-au testat voluntar NU pentru că sunt nebuni sau necivilizați, ci pentru că ați dispus încă de la început vârârea cu forța în spital a asimptomaticilor descoperiți!”, acuză Liviu Pleșoianu.

Iar în privința avalanșei de cazuri, autoritățile au acționat laș: ”Când cazurile noi s-au înmulțit NU ați plecat de la premisa neputinței voastre, ci de la premisa iresponsabilității cetățenilor!”

De aceea, pe 27 septembrie și pe 6 decembrie, ”când milioane de români nu se vor prezenta la vot tocmai pentru că nu au încredere în modul în care gestionați alegerile, NU veți da vina pe propria incompetență, ci pe “absenteismul general european”!”.

Și încă o dovadă de stupizenie a autorităților: ”Ați redeschis la 1.500 de cazuri zilnice restaurantele pe care le închiseserăți la 15 cazuri zilnice!”

„Ați făcut asta NU pentru că ați avut brusc vreo revelație, ci pentru că nu ați ajutat și nu aveți de gând în continuare să ajutați cu nimic companiile afectate de pandemie!”, consideră Pleșoianu.

În schimb, când presa le-a cerut socoteală pentru ce fac, autoritățile au bătut câmpii: ”NU ați răspuns nimic concret, ci ați anulat transparența cu privire la achiziții!”.

”Când v-ați legănat trupurile ministeriale și prezidențiale prin fața camerelor de filmat, NU ați răspuns în mod real la nicio întrebare, ci, dimpotrivă, ați limitat absolut aberant informațiile transmise către jurnaliști!”, completează ironic deputatul.

Și, o importantă aducere aminte - când încă aveau tot timpul să facă tot ce trebuie, ”NU v-a interesat decât să continuați să visați umed la anticipate și să vă jucați iresponsabil cu țara în plină pandemie: "Uite Cîțu, nu e Cîțu"!”.

”Sunteți complet IRESPONSABILI iar alegerile locale și parlamentare din acest an vor fi cel mai mare simulacru de democrație din ultimii 30 de ani!”, punctează final Liviu Pleșoianu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

355
Tagurile:
Liviu Pleșoianu
Tematic
Liviu Pleșoianu revine spectaculos! Mesaj fulminant, începe un adevărat război!
Pleșoianu probează: ”Iohannis și Orban mint și manipulează”! Cu ce i-a deranjat dr. Cercel
Pleșoianu, revoltat de noua decizie: ”Mi-e SCÂRBĂ de Orban și Iohannis! Slugi penibile!”
Pleșoianu, nou demers fulminant, e singurul parlamentar care spune MARELE adevăr!
Liviu Pleșoianu – cel mai curajos mesaj, marele adevăr nespus!
Klaus Iohannis

Știrea serii: Iohannis, NUCLEARA dinaintea alegerilor!

554
(reînnoit 18:41 23.09.2020)
Ultima apariție a președintelui înaintea alegerilor locale a constituit nu numai un eleniment de presă, dar și o adevărată lovitură, Iohannis surprinzând opinia publică.

BUCUREȘTI, 23 sept – Sputnik. Președintele Iohannis a avut o ultimă ieșire publică înaintea alegerilor locale – deși, unele surse spun că mai pregătește una, chiar în seara de vineri.

Surpriză, Iohannis a apărut cu masca pe figură, fapt care nu era necesar. Președintele a debutat calm, explicând atât importanța alegerilor, cât și condițiile speciale în care se desfășoară acestea.

Iohannis a dat asigurări că sunt luate toate măsurile de igienă, dar a precizat că lumea trebuie să respecte regulile de bază.

”Practic, din acest punct de vedere, votul nu diferă de activitatea de zi cu zi, mersul la cumpărături, de exemplu”, a spus Iohannis.

Apoi, după un scurt preambul privind proiectele, Iohannis a dat drumul artileriei.

”Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criză prelungită și să condamne generații întregi să plătească aceste costuri imense”, a spus Iohannis, subliniind că ”acest mod cinic de a face politică este de domeniul trecutului. România trebuie să progreseze, iar votul este cel mai important instrument pentru a impune o direcție nouă, pozitivă - avem multe modele de administrații locale de succes”.

A atacat PSD, acuzându-l de iresponsabilitate, de legi populiste. Singurul atac a fost la Gabriela Firea, fără a o numi – ci vorbind doar de primari care nu asigură utilitățile cetățenilor – principala acuzație adusă de PNL.

”Nu văd motive de Lockdown”, a răspuns Iohannis la o primă întrebare, repetând apoi măsurile simple de igienă.

Bomba vine însă la întrebarea despre legea de rectificare – prin care se majorează pensiile cu 40%. Iohannis a spus calm, fără multe atacuri, că ”nu este momentul acestei creșteri”. Deci, NUCLEARĂ: Iohannis a anunțat clar că legea NU va fi respectată!

Un controversat ziarist a insistat în atacul la Firea, spunând că de câteva săptămâni nu poate ieși din casă decât parțial spălat, pentru că nu are apă caldă – deși până de curând au fost peste 35 de grade afară; dar Iohannis a trecut repede peste subiect, nedorind la lovească mingea ridicată la fileu. Cu alte cuvinte – NUCLEARA: nu a profitat de ocazie să îi facă un avantaj lui Nicușor Dan!

Încă o NUCLEARĂ: după declarația ministrului Nelu Tătaru că este posibil ca România să introducă teste obligatorii la intrarea în țară, Iohannis a fost întrebat dacă se va aplica o asemenea măsură pentru românii din Diaspora.

”Sigur, este o chestiune care se va discuta la Ministerul Sănătății și la Comitetul Național pentru Situații de Urgență”, a spus Iohannis, precizând însă că ”este o măsură care a fost introdusă de mai multe țări din UE, acolo unde numărul de infectări este într-o creștere puternică”.

Vom analiza cu foarte mare atenție, a asigurat Iohannis. ”Dacă pentru România este necesar sau nu - iar în măsura în care vom constata o creștere a numărului de cazuri, este posibil, dar … nu există o decizie. Este posibil să se introducă o formă de control”, a completat Iohannis.

Și, la final, adevărata NUCLEARĂ: Iohannis justifică prin legea votată ieri de Parlament o eventuală scădere a fondurilor europene – dar și previne o scădere a ratingului de țară. Cu alte cuvinte, Iohannis a găsit motiv să justifice faptul că marile fonduri UE vor rămâne doar… povești.

”Agențiile de rating cu siguranță vor schimba ratingul de țară în mult mai rău, în condițiile în care aceste cheltuieli imense ar fi operate”, a spus Iohannis. subliniind că UE ar putea tăia României o mare sumă. ”Din păcate, există nu doar avertismente, există discuţii extrem de serioase cu înalţi responsabili din Comisia Europeană care ne-au spus franc”.

Concret, Iohannis a prevenit dacă această rectificare aprobată în Parlament intră în vigoare, ”ni se vor tăia aproximativ 3 miliarde de euro din fonduri europene pentru că încălcăm mai multe prevederi ale tratatelor”.

554
Tagurile:
Alegeri, Klaus Iohannis

Загрузка...
Plenul Curții Constituționale din România

Orban se teme atace pensiile la CCR înainte de alegeri

82
Ludovic Orban a justificat amânarea contestării la CCR a creșterii pensiilor pe motiv că acest lucru necesită timp, dar PNL amână de fapt sesizarea până după alegeri de teama efectelor electorale.

BUCUREȘTI, 23 sept - Sputnik. PNL se află prin între ciocan și nicovală. Deși a anunțat cu surle și trâmbițe că va contesta la CCR mărirea pensiilor cu 40 la sută, votată în Parlament la inițiativa PSD, liberalii încă nu și-au pus în practică amenințarea.

Ludovic Orban a justificat această amânare pe motiv că „un atac la CCR nu se face de azi pe mâine” și a continuat să critice votul dat de PSD. Dar amânarea sezizării CCR arată că PNL se teme de impactul electoral al unei asemenea acțiuni, motiv pentru care au amânat să facă acest pas până după alegerile locale din 27 septembrie.

 „Un atac la CCR nu se face de azi pe mâine. Ziua de ieri e una neagră în istoria economică a României. Abia ce reuşisem să dobândim statutul de piaţă emergentă, a venit PSD şi ne-a dat un ciocan în cap, României nu mie”, și-a continuat Orban astăzi tirada anti-PSD, ascunzând faptul că PNL se teme să depună sesizarea la CCR cu câteva zile înainte de alegeri.

”Nu vom accepta aceste decizii populiste care riscă să ducă România spre faliment şi subdezvoltare. Noi avem un plan de relansare economică şi sunt convins că românii vor înţelege că PSD încearcă să mai obţină nişte voturi nemeritate”, a mai acuzat Orban PSD-ul.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat în plenul reunit de ieri proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară în forma care include amendamentul PSD ce prevede majorarea pensiilor cu 40 la sută.

Liderul deputaţilor PNL Florin Roman a anunţat ieri că liberalii vor ataca la CCR proiectele adoptate de Legislativ. Iată însă că liberalii s-au răzgândit și așteaptă să treacă votul de duminică înainte de a-și duce la îndeplinire promisiunea.

82
Tagurile:
Orban
Tematic
Viktor Orban: Liberalismul distruge principiile naționale și creștine
Ingrid Mocanu, lecție pentru Guvernul Orban – fără replică!
Luptător clujean, către Orban: Sunteți o slugă, un trădător!

Загрузка...

Simptom neobișnuit al cancerului

0
(reînnoit 18:28 23.09.2020)
Simptomele de cancer pancreatic, de obicei, apar atunci când cancerul este în faza avansată, iar durerile de spate pot indica acest lucru.

BUCUREȘTI, 23 sep -Sputnik. Durerile de spate pot indica dezvoltarea cancerului pancreatic, relatează Express, făcând trimitere la specialiștii de la Cancer Research UK.

Medicii menționează că cancerul pancreatic este ușor confundat cu bolile discurilor intervertebrale datorită particularităților localizării acestui organ. În acest caz, durerea poate începe în abdomen și apoi se poate răspândi în spate.

"Disconfortul crește atunci când luați o poziție orizontală și scade dacă vă așezați. Starea se poate agrava după ce mâncați. Acest lucru se datorează particularităților deteriorării anumitor nervi", - explică medicii.

Potrivit experților, durerile de spate persistente ar trebui să provoace vigilență dacă o persoană nu are leziuni adecvate și efort fizic periculos.

0
Tagurile:
Simptome, Cancer
Tematic
Ce gen de oameni sunt cei mai supuşi riscului de a face cancer? Răspunsul unui oncolog rus
Opt produse care te feresc de cancer - detalii
Metodă simplă de a reduce riscul de accident vascular cerebral și cancer

Загрузка...