Victor Ponta

Ponta, decizie radicală de ultimă oră după ce a fost suspectat de coronavirus

159
Și primarul Bacăului, Cosmin Necula, care a stat și el lângă Victor Ponta și dr. Țaga, anunță că intră în izolare!

BUCUREȘTI, 4 sept – Sputnik. Așa cum am anunțat aseară, Victor Ponta ar putea fi scos din joc o perioadă, fiind în contact cu o persoană care a fost testată pozitiv la 24 de ore după ce a stat lângă fostul premier. iar acesta a atins-o și a stat foarte aproape de ea.

În această dimineață, Victor Ponta a anunţat că nu va mai participa fizic, în următoarele zile, la acţiuni de campanie electorală, ”până nu va primi rezultatul unui test pentru COVID-19 pe care îl va face duminică”, mâine, transmite Agerpres

”Deşi am respectat toate regulile de protecţie, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică în Bucureşti voi face din nou testul COVID-19 / până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie/ multă sănătate şi mult succes candidaţilor Pro România!”, a scris Ponta pe pagina sa de socializare.

Persoana în cauză, dr. Aurelia Ţaga, este medic pediatru la secția recuperare de la Pediatrie a SJU Bacău. Dr. Aurelia Țaga este candidata Pro România la funcția de președinte al Consiliul Județean Bacău.

De precizat că primarul Bacăului, Cosmin Necula, care a stat și el lângă Victor Ponta și dr. Țaga, anunță că intră în izolare!

”Vă informez că, din respect pentru băcăuani și pentru colegii mei, mă voi izola pentru următoarele zile, atât timp cât îmi vor recomanda autoritățile medicale”, a transmis Cosmin Necula.
Victor Ponta
© Screenshot / Facebook / Victor Ponta
Victor Ponta
159
Tagurile:
Victor Ponta
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1232)
Tematic
Știrea serii: Ponta, suspect de COVID-19? Primarul Bacăului confirmă izolarea!
Ponta, avertisment grav pentru Ciolacu după absenteismul din sală
Eroare în acte în cazul Negoiță! Blat demonstrat între Orban și Ponta?!
Oana Lovin

Cuplul zilei: Carmen Iohannis și Oana Lovin, asortate la vot

92
Două prezențe remarcabile în general, dar și astăzi, cu ocazia exprimării votului la alegerile locale din 2020

BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Două femei cu mulți admiratori, Carmen Iohannis și Oana Lovin, au participat la votul de azi cam la aceeași oră și, surprinzător, au avut și ținute asortate!

Carmen Iohannis, a votat la Sibiu, nu alături de președinte, care și-a exercitat dreptul constituțional la București. Afișând o ținută remarcabilă, ”First lady” a venit singură şi nu a făcut declarații.

Carmen Iohannis a purtat o rochie în primă vizionare, din mătase, realizată de designerul ieșean Adriana Tincu.

”Prima Doamna Carmen Iohannis poarta rochie semnat Andreea Tincu, din voal și satine de mătase, cu printul realizat manual de către designer”, a scris designerul ieșean pe Internet.

De cealaltă parte, una dintre cele mai frumoase prezențe din spațiul public (civic și politic), internauta Oana Lovin a fost într-o rochie roșie – deci o culoare dominantă apropiată – dar florile nu au fost… pictate de mână, ca la Carmen Iohannis, ci… ținute în mână!

”Am venit cu niște flori pentru doamnele de la secție, doamne care poate s-au simțit jignite de această campanie colorată și cuvintele grele adresate în această campanie”, a declarat Oana Lovin.

Deci, se poate vorbi de o asortare între cele două remarcabile prezențe, extrem de vii, puternice – și cu simbolul cel mai firesc pentru femei – florile!

Atât Carmen Iohannis cât și Oana Lovin au stat la rând la vot, așteptând să voteze câteva persoane.

92
Tagurile:
România, 2020, alegerile locale, Carmen Iohannis, Oana Lovin
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Ultima oră: prezența la vot în creștere
Exit Poll alegeri locale 2020 București – PSD pierde teren
Alegerile locale 2020 – BEC: prezența la vot la ora 18.00
Exit Poll alegeri locale 2020 București: cine este marele perdant
ACUM: BEC dă peste cap o încercare a MAI – Marcel Vela
Pe cine ajută MAI cerând prelungirea programului de vot?

Загрузка...
Marcel Vela

ACUM: BEC peste cap o încercare a MAI Marcel Vela

125
O solicitare de ultimă oră care putea influența prezența la vot și, implicit, rezultatul alegerilor locale a fost respinsă

BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Ministerul Afacerilor Interne, conduse de liberalul Marcel Vela, a făcut o solicitare de prelungire a votării după ora 21,00 pentru persoanele care aşteaptă în proximitatea secţiilor.

 Ei bine, întrunit în ședință azi la ora 18,00, Biroul Electoral Central a respins solicitarea Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim că singura depășire a orei 21.00 este valabilă pentru alegătorii care, la ora 21,00, se află în localul secţiei de votare – aceștia pot să îşi exercite dreptul de vot.

Pe de altă parte, accesul în secții este mult mai dificil – din cauza păstrarea distanţei fizice de minimum un metru între participanţi.

125
Tagurile:
Marcel Vela, alegerile locale, MAI
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Pe cine ajută MAI cerând prelungirea programului de vot?
Alegerile locale 2020 – BEC: prezența la vot la ora 18.00
Exit Poll alegeri locale 2020 București: cine este marele perdant

Загрузка...