Adrian Severin

Severin confirmă INSULTELE cumplite ale lui Timmermans la adresa României! Text fulminant!

608
”Conținutul textului corespunde cu ceea ce eu am auzit direct de la dl Timmermans, nu neapărat cu aceleași cuvinte”

BUCUREȘTI, 4 sept – Sputnik. Fostul ministru de Externe și vicepreședinte al Parlamentului European, Adrian Severin, a scris acum puțin timp un comentariu despre un text atribuit lui Frans Timmermans. Este un text cumplit la adresa României, insultător, care circulă din 2018 pe internet, s-a spus că ar fi un fals - dar nu a fost negat de liderul european!

Iată ce scrie acum Adrian Severin: ”Mi s-a atras atenția că un text atribuit lui Frans Timmermans, care mi-a fost adus la cunoștință și confirmat din surse credibile, ar fi circulat anterior grație unor publicații necredibile”.

Și, atenție: ”Conținutul textului corespunde cu ceea ce eu am auzit direct de la dl Timmermans, nu neapărat cu aceleași cuvinte”.

”Pe fond el este confirmat și de acțiunile lui”, remarcă Severin, completând că a șters respectivul text ”pentru a evita  orice controverse legate de autenticitatea textului”.

Chestiunea este că textul l-am citit în 2018 pe blogul lui Stelian Tănase – iar cunoscutul scriitor și analist NU l-a șters nici acum.

Iată ce scria Tănase în august 2018: ”Am ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorba” un scurt extras din declarația lui Frans Timmermans, vicepreşedinte al Comisiei Europene. Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra”.

Și urmează textul, pur și simplu incendiar de jignitor! Iată-l în continuare, într-o captură de imagine de pe blogul scriitorului:

Din declarația lui Frans Timmermans / blogul lui Stelian Tănase
Din declarația lui Frans Timmermans / blogul lui Stelian Tănase

Repet pasajele esențiale din comentariul lui Severin:

”Mi-a fost adus la cunoștință și confirmat din surse credibile (…)”Conținutul textului corespunde cu ceea ce eu am auzit direct de la dl Timmermans, nu neapărat cu aceleași cuvinte (…)”Pe fond el este confirmat și de acțiunile lui”.

Ce ar mai fi de comentat? Că așa văd lideri UE de prim rang România și pe români? Parafrază la remarca lui Severin: ”Pe fond, acțiunile lor confirmă asta”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

608
Tagurile:
Frans Timmermans, Adrian Severin
Tematic
Obișnuit să dea lecții României, Timmermans trage de urechi și Marea Britanie
Viktor Orban s-a răzbunat: Timmermans, ”candidatul lui Soros”, a fost torpilat!
După epoca Timmermans, Dăncilă reușește împăcarea PSD cu socialiștii europeni
Eugen Teodorovici

Teodorovici îi spune în față lui Iohannis: ”Nu cred în coincidențe!”

108
Fostul ministru de Finanțe face o legătură între problemele lui Dan Barna și o ascensiune a unui personaj controversat, care ar putea fi candidatul ”dreptei” la prezidențialele următoare.

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. Problemele cu care se confruntă actualmente Dan Barna au iscat multe comentarii, chiar dacă liderul USR neagă că ancheta îl va transforma într-un ”penal”.

Și, totuși, dacă asta se va întâmpla, Barna a anunțat că va demisiona din Guvern și, cel mai probabil, din fruntea USR. Ori, asta ar deschide calea unui alt personaj – Dacian Cioloș.

Cu toate astea, Iohannis nu pare deloc îngrijorat! ”Herr Iohannis, aveți un "#penal" cu funcție mare în "guvernul meu"‼️”, îi transmite, ironic, Eugen Teodorovici.

”Hai, fiți măcar puțin îngrijorat, dacă nu chiar siderat! Ditamai vicepremierul Dan Barna, cândva cu aspirații de președinte al României, acum cu aspirații de președinte USR-PLUS, mâine-poimâine iar cu vise de președinte de stat, tocmai ce are dosar la DNA trimis de către Departamentul de Luptă Anti-Fraudă!”, scrie Teodorovici, amintind că e vorba de ”Un "mizilic" pentru ”posibila săvârșire a unor fapte de natură penală” cu fonduri europene înainte de 2016...”

Teodorovici îi atrage atenția lui Iohannis că ”este unul dintre tinerii frumoși și liberi pe care cu mult aplomb îi susțineți necondiționat” – deci, ”nu se încadrează perfect în inițiativa publică "Fără PENALI în funcții publice”?

Pe de altă parte, Teodorovici nu crede în coincidențe: ”Este interesant de observat modul în care eliminarea lui Barna din ”peisaj” i-ar face ”pârtie” lui Cioloș, care se visează președinte al României, în 2024”.

Pentru Cioloș, poziția de Președinte al USR PLUS ”este o etapă necesară atingerii acestui vis, căci se apropie alegerile interne în noua formațiune politică”, scrie Teodorovici, încheind cu o altă ironie provocatoare pentru Iohannis: ”Oare n-ar fi oportun să introducem și sintagma "Fără SECURICI (😉) în funcții publice”?!

108
Tagurile:
Klaus Iohannis, Eugen Teodorovici
Tematic
Teodorovici: ”Cîțu, fii bărbat! Soluția e PNL să întoarcă armele împotriva lui Iohannis”
Teodorovici îl acuză pe Cîțu de ”FALS grosolan”! Premierul nu are replică!
Americanii și Teodorovici îi dau palme, Cîțu tace și rabdă!

Загрузка...
Clotilde Armand

NUCLEARA: Clotilde ar fi pierdut cu 1000 de voturi alegerile va fi chemată de procuror

302
(reînnoit 14:29 12.05.2021)
Ultimele vești de la ancheta privind alegerile de la Sectorul 1 s-ar solda cu o adevărată NUCLEARĂ: Renumărarea voturilor de la cele 166 de secții de votare din Sectorul 1 s-ar fi terminat, mâine procurorul de caz va da un comunicat oficial.

BUCUREȘTI, 12 mai – Sputnik. O veste care dă peste cap totul: renumărarea voturilor de la cele 166 de secții de votare din Sectorul 1 s-ar fi terminat, iar Dan Tudorache, fostul primar PSD, ar avea cu 1000 de voturi mai mult decât Clotilde Armand!

Știrea este deocamdată ”pe surse”, dar este dată de mai multe televiziuni și ziare, printre care RTV, Antena 3 și ”Gândul”.

Surse Antena 3 spun că, mâine, procurorul SIIJ care a anchetat cazul, procedând și la renumărare la sediul Serviciului Control Intern din Capitală, va da un comunicat oficial privind rezultatul anchetei.

În continuare, procedura este complicată și nu foarte clară. Oricum, Clotilde Armand va fi chemată de procuror pentru confruntarea rezultatelor, ca și Dan Tudorache, arată Antena 3.

Daniel Tudorache  a declarat la Antena 3: ”Eu pot să vă spun doar că aștept comunicatul oficial care sper să vină mâine sau cel târziu vineri și atunci putem spune exact ce s-a întâmplat în sectorul 1, la alegeri”.

”Este de dorit ca fiecare să își păstreze onoarea și doamna primar în funcție să facă pasul în spate, în măsura în care se va dovedi că a pierdut alegerile”, a declarat Mihai Drăgan, avocatul lui Tudorache, precizând că în situația în care Armand nu se va retragem ”probabil că vom merge mai departe pe căile legale”.

În momentul acesta, ”mai sunt trei dosare pe rol care au fix acest obiect”, a precizat avocatul Mihai Drăgan.

302
Tagurile:
Clotilde Armand

Загрузка...
Centrul Rockefeller. New York

Guvernul mondial: fantasmă conspiraționistă sau realitate dezvăluită de Covid 19?

0
Eseistul Olivier Piacentini critică ”doctrina mondialistă” și ”religia liberului schimb” într-un dialog memorabil cu Sputnik.

BRUXELLES, 12 mai – Sputnik. Eseistul Olivier Piacentini descrie într-un interviu pentru Sputnik Franța o lume guvernată de o mică elită globalizată care ar acapara toate profiturile, descriind acest proces ca un fenomen pe care apariția Covid nu ar fi făcut decât să îl accelereze.

”Uniunea Europeană este laboratorul viitoarei guvernanțe mondiale”, spune Olivier Piacentini, el fiind convins că proiectul ”mondialist” este în desfășurare de o jumătate de secol. Mai rău este că susținătorii acestei guvernanțe mondiale și a liber-schimbului globalizat nici măcar nu se mai ascund, spune gânditorul.

”Acest lucru a fost evocat de domnii Rockefeller și Warburg când au creat grupul Bilderberg în anii 60. Era deja în discuție un guvern mondial cu bancheri, cei care, credeau ei, nu vor putea face niciodată mai rău decât au făcut oamenii politici până în prezent”, a destăinuit eseistul.

Acesta nu este un plan care se face pentru cinci ani, ci unul care se derulează pe decenii, a mai spus Olivier Piacentini.

Pentru eseist, pandemia de Covid 19  marchează o nouă etapă pentru un program mondialist  care a trebuit să fie accelerat. ”Pandemia de Covid este pe cale să catalizeze această fractură între mondialism și suveranism.

”De 80 de ani am pus în acțiune în mod progresiv mecanisme economice, instituții și moduri de gândire  care se răspândesc și care ne duc la adaptarea morală, mentală, economică și culturală a unei forme de amestec al popoarelor ș ia guvernanței mondiale”, atrage el atenția.

Într-un eseu intitulat ”Mirajul mondialist”, același gânditor descrie ravagiile făcute de mondializarea în exces: pierderea noțiunii de sacru, distrugerea celulei familiale, succesul societății spectacolului, relativismul moral și cultural, imigrarea în masă, ștergerea suveranități naționale.

”Oamenii încep să își pună întrebări și ei văd bine că se vrea antrenarea noastră înspre dislocarea completă a tuturor normelor și a tuturor pilonilor care susține națiunile noastre”, avertizează autorul amintit.

Omul ar urma să fie redus astfel la condiția de ”consumator compulsiv solvabil”, ”în ochii multinaționalelor este singura ființă care contează”.

El mai atrage atenția marii jucători digitali încep a-și impune legile statelor-națiune, ele putând să-l cenzureze chiar și pe președintele SUA (cazul Trump).

0
Tagurile:
COVID-19, Guvern

Загрузка...