Adrian Severin

Severin confirmă INSULTELE cumplite ale lui Timmermans la adresa României! Text fulminant!

464
”Conținutul textului corespunde cu ceea ce eu am auzit direct de la dl Timmermans, nu neapărat cu aceleași cuvinte”

BUCUREȘTI, 4 sept – Sputnik. Fostul ministru de Externe și vicepreședinte al Parlamentului European, Adrian Severin, a scris acum puțin timp un comentariu despre un text atribuit lui Frans Timmermans. Este un text cumplit la adresa României, insultător, care circulă din 2018 pe internet, s-a spus că ar fi un fals - dar nu a fost negat de liderul european!

Iată ce scrie acum Adrian Severin: ”Mi s-a atras atenția că un text atribuit lui Frans Timmermans, care mi-a fost adus la cunoștință și confirmat din surse credibile, ar fi circulat anterior grație unor publicații necredibile”.

Și, atenție: ”Conținutul textului corespunde cu ceea ce eu am auzit direct de la dl Timmermans, nu neapărat cu aceleași cuvinte”.

”Pe fond el este confirmat și de acțiunile lui”, remarcă Severin, completând că a șters respectivul text ”pentru a evita  orice controverse legate de autenticitatea textului”.

Chestiunea este că textul l-am citit în 2018 pe blogul lui Stelian Tănase – iar cunoscutul scriitor și analist NU l-a șters nici acum.

Iată ce scria Tănase în august 2018: ”Am ales pentru azi la rubrica „Să stăm de vorba” un scurt extras din declarația lui Frans Timmermans, vicepreşedinte al Comisiei Europene. Aștept ca de obicei comentariile dvs pro si contra”.

Și urmează textul, pur și simplu incendiar de jignitor! Iată-l în continuare, într-o captură de imagine de pe blogul scriitorului:

Din declarația lui Frans Timmermans / blogul lui Stelian Tănase
Din declarația lui Frans Timmermans / blogul lui Stelian Tănase

Repet pasajele esențiale din comentariul lui Severin:

”Mi-a fost adus la cunoștință și confirmat din surse credibile (…)”Conținutul textului corespunde cu ceea ce eu am auzit direct de la dl Timmermans, nu neapărat cu aceleași cuvinte (…)”Pe fond el este confirmat și de acțiunile lui”.

Ce ar mai fi de comentat? Că așa văd lideri UE de prim rang România și pe români? Parafrază la remarca lui Severin: ”Pe fond, acțiunile lor confirmă asta”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

464
Tagurile:
Frans Timmermans, Adrian Severin
Tematic
Obișnuit să dea lecții României, Timmermans trage de urechi și Marea Britanie
Viktor Orban s-a răzbunat: Timmermans, ”candidatul lui Soros”, a fost torpilat!
După epoca Timmermans, Dăncilă reușește împăcarea PSD cu socialiștii europeni
Alegerile locale

Exit Poll alegeri locale 2020 București PSD pierde teren

17
Ultimul exit poll, de la ora 16.00, arată o luptă strânsă pentru sectoare în condițiile în care votanții dreptei sunt mai numeroși în a doua jumătate a zilei

BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik. Datele de tip exit poll pentru București prezentate de știripesurse.ro pentru ora 16.00 arată că lupta între candidați se menține strânsă, dar candidații PNL iau mai multe voturi decât candidații PSD, votanții dreptei fiind mai numeroși în a doua jumătate a zilei.

Analizele pe datele de tip exit-poll arată că, spre deosebire de prima jumătate a zilei, candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD.

La Primăria Capitalei, Nicușor Dan are un avans, ambii candidați fiind peste 40%, însă tendința este una favorabilă lui Nicușor Dan. Traian Băsescu a recuperat față de ora 12.00 și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

Sectorul 1

Clotilde Armand a recuperat și a trecut pe primul loc, iar Dan Tudorache a scăzut sub 40%. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu.

Sectorul 2

Cvasi anonimul Radu Mihaiu poate câștiga, fiind pe primul loc și depășindu-l pe Dan Cristian Popescu, de la PSD, în condițiile în care Neculai Onțanu rupe o parte semnificativă (peste 10%) din scorul PSD.

Sectorul 3

Robert Negoiță este încă pe primul loc, dar vine din spate puternic Adrian Moraru, candidatul PNL-USR-PLUS, în timp ce candidatul PSD, Aurelian Bădulescu, este abia pe locul 3.

Sectorul 4

Este singurul sector unde PSD pare sigur de victorie, aici primarul în funcție Daniel Băluță are un avans confortabil față de Simona Spătaru.

Sectorul 5

Daniel Florea (PSD) și Cristian Băcanu (PNL-USR-PLUS) sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Piedone, iar Vanghelie trece de 10%.

Sectorul 6

Actualul primar, Gabriel Mutu (PSD), riscă să fie învins de liberalul Ciprian Ciucu, distanța dintre cei doi majorându-se față de ora 12.00.

17
Tagurile:
exit poll, 2020, București, alegerile locale, România
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Rezultatele alegerilor prezidențiale din Belarus - proteste și date exit-poll
Rezultate exit poll la alegeri locale 2020 București – Firea conduce
Exit Poll alegeri locale 2020 București – cine câștigă
Exit Poll alegeri locale 2020 București – cifre șocante!

Загрузка...
Местные выборы в Румынии

Ultima oră: prezența la vot în creștere

89
Cifre de ultimă oră transmise de Biroul Electoral Central anunță o tendință crescătoare a prezenței la vot.

BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Biroul Electoral Central a anunțat prezența la vot la ora 16:00 la alegerile locale 2020.

Astfel, conforma BEC, până la ora 16:00, au votat peste 5.597.755 de români, ceea ce înseamnă 30,59 %.

Pe Urban sunt 2.546.969 de voturi exprimate, în Rural – mai multe 3.050.786

38.343 persoane au votat cu urnă mobilă.

Deci, o tendință crescătoare, iar decisivă la fi prezența la ora 17, după care partidele refac socotelile și reiau cursele prin localități pentru a scoate electoratul la vot.

89
Tagurile:
Rezultate alegeri, alegeri locale
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Alegeri locale 2020 – MAI a pierdut evidența flotanților
Alegeri locale 2020: numărătoarea voturilor
Orban se teme să atace pensiile la CCR înainte de alegeri
Alegeri 2020 București: Sondaj IRSOP – Firea pe primul loc
Rezultate exit poll la alegeri locale 2020 București – Firea conduce

Загрузка...