Marcel Ciolacu

Cum a răspuns Marcel Ciolacu la acuzația ”Sunteți cel mai prost președinte al PSD!”

1070
”Nu știți să depuneți o moțiune de cenzură. Nici măcar Să îl suspendați pe președintele României pe Klaus maus. Legile PNL-ului le votați le acceptați, sunteți niște lepre. Așa că Viorica Dancilă era mai bună ca tine do mie de ori”

BUCUREȘTI, 3 sept – Sputnik. Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pe Facebook, în care îl acuză pe Iohannis pentru că nu vrea să recunoască asemănarea dintre accidentul lui Bode și cel al lui Gabriel Oprea.

Postarea a fost un motiv pentru ca zeci de internauți să-l facă praf pe Ciolacu, nu pentru cazul respectiv, ci pentru eșecul de la moțiune și modul în care conduce PSD.

Mami mulți l-au numit ”cel mai prost președinte al PSD” – iar interesant este că Marcel Ciolacu a reacționat și a răspuns la o asemenea acuzație. Iată ”dialogul”.

Busuioc Nicolae: ”Cred că sunteți cel mai președinte al PSD!! Nu știți să depuneți o moțiune de cenzură . Nici măcar Să îl suspendați pe președintele României pe Klaus maus. Legile ale PNL-ului le votați le acceptați sunteți niște reple (lepre, n.n.). Așa că Viorica Dancilă era mai bună ca tine do mie de ori”

Nu știm, poate ultima parte l-a scos din răbdări pe Ciolacu, care a răspuns:

Marcel Ciolacu: ”Busuioc Nicolae am trecut o moțiune cu 265 de voturi, record in istoria Parlamentului. Psd singur nu are majoritate. De data aceasta, au fost formațiuni care, deși au spus ca susțin moțiunea, au trădat. Să își asume atunci dezastrul guvernării alături de PNL!”

Ciolacu se referă la moțiunea inutilă prin care a fost dat jos Orban, doar pentru a reveni. Dar, se pare că reacția lui Ciolacu, probabil faptul că i s-a acordat atenție, l-a convins cât de cât pe internaut să accepte dialogul:

Busuioc Nicolae: ”Marcel Ciolacu Indiferent de situație PSD trebuia să fie o armă puternică și să lupte până la capăt.. Aprobați faceți o lege a Parlamentului veniți cu un proiect prin care să plece de urgență acest guvern . Am o întrebare de ce acceptați legile pe care PNL-ul le propune?!! Arătați că sunteți bărbați și nu mai faceți ce spun ei. Arătați că sunteți bărbați și nu mai faceți ce spun ei . Și suspendați președintele eu l-am votat pe acest președinte dar nu-l mai vreau oameni vor fi de acord ca acest individ să plece”.

În rest, da, așa cum spuneam, Ciolacu a fost făcut zob!

Comentarii la o postare pe Facebook a lui Marcel Ciolacu
Comentarii la o postare pe Facebook a lui Marcel Ciolacu

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

1070
Tagurile:
Președinte, PSD, Marcel Ciolacu
Gabriela Firea

Alegeri 2020 București: Sondaj IRSOP Firea pe primul loc

92
Ultimul sondaj de opinie IRSOP o indică pe Gabriela Firea ca și câștigător al alegerilor locale pe București, cu o distanță de 7 procente față de Nicușor Dan.

BUCUREȘTI, 24 sept - Sputnik. Un sondaj de opinie IRSOP arată că Gabriela Firea, ar obține, la alegerile locale de duminică, un scor de 42% din voturile acordate de bucureșteni, în vreme ce Nicușor Dan ar obține 35% din voturi. Așadar, între Firea și Nicușor Dan ar fi 7 procente diferență.

Pe locurile următoare, s-ar clasa, conform aceluiași sondaj IRSOP, Traian Băsescu, cu 15% și Călin Popescu Tăriceanu, cu 3%. Restul candidaților ar însuma, conform IRSOP, împreună, 5% din voturile alegătorilor bucureșteni.

În privința voturilor pentru Consiliul General al Capitalei, pe primul loc se situează PSD, cu 26%, urmat de USR și PNL cu 25%, respectiv 21%. În Consiliul General ar mai intra PMP, care ar obține 8% și PRO România, partidul condus de Victor Ponta, cu 6%.

Candidații propuși de ALDE vor obține doar 4%, iar ceilalți candidați, în total, vor aduna alte 10 procente, dar aceste voturi se vor redistribui pentru că nu ating pragul electoral de 5 la sută.

Conform comunicatului de presă transmis de IRSOP, sondajul a fost făcut în perioada 21 – 23 septembrie 2020.

„Eșantionul este reprezentativ pentru populația rezidentă în vârstă de peste 18 ani din București. Toleranța de eșantionare este de +/- 3%. Procentele sunt calculate pentru repondenții care au declarat că vor merge la vot. Prezența la vor ar putea depăși 45%”, se mai arată în comunicatul IRSOP.
92
Tagurile:
București, Gabriela Firea
Tematic
Orban se teme să atace pensiile la CCR înainte de alegeri
Alegeri locale 2020: măsuri speciale anti-Covid 19
Anunț clar: PNL pregătește închiderea școlilor după alegeri
Alegeri locale 2020: cine are dreptul de a alege
Alegeri locale 2020: Adrian Năstase anunță cu cine ar vota

Загрузка...
Gabriela Firea

Gabriela Firea învinge la Primăria București: ce va fi nou

251
Dacă actualul primar Gabriela Firea va câștiga al doilea mandat la Primăria Generală a Capitalei, ea va continua proiectele deja începute, dar vor fi și lucruri noi care se vor întâmpla în București.

BUCUREȘTI, 24 sept - Sputnik. Certitudinea care există în cazul victoriei Gabrielei Firea la Primăria București este că proiectele ei, începute în primul mandat, vor continua. Printre cele mai cunoscute sunt proiectele sociale, precum și câteva investiții majore.

Gabriela Firea a înființat 22 de companii municipale care au reușit să demareze numeroase lucrări în București, Capitala fiind astfel scutită de licitațiile nesfârșite, de aranjamentele dubioase între companii și de prețurile nejustificate cu care se făceau lucrările în București.

Pentru locuitorii Capitalei, rămân importante și stimulentele sociale de diferite categorii în valoare de 220 milioane de euro, care au mers către familiile cu copii, către pensionari și alte categorii aflate în nevoie.

De asemenea, Gabriela Firea își va continua investițiile în transportul public și va duce mai departe programul ambițios de consolidări al clădirilor istorice, precum și investițiile în sistemul de sănătate de la nivelul Capitalei.

”Consolidarea clădirilor din București este de asemenea un program cu care ne mândrim, căci doar în actualul mandat am reușit să reabilitam de zece ori mai multe clădiri decât în ultimii 30 de ani”, declara Firea în luna august, la începutul unei ședințe a Consiliului General.

De altfel, primarul general a prezentat chiar azi cele mai importante proiecte de infrastructură aflate în lucru sau care vor demara în cazul realegerii sale.

„Vă prezint cele mai importante proiecte de infrastructură ale Capitalei, care vor contribui la fluidizarea traficului și, totodată, la reducerea poluării. Încep cu cel mai discutat și analizat proiect de infrastructură. Mă refer la Podul Ciurel. Am finalizat prima etapă, cea care se referă la Nodul Virtuții. Avem, așadar, un pod hobanat, trei pasaje supraterane și, de asemenea, nouă bretele de circulație pe care se circulă în acest moment”, a declarat Firea.

Ea a arătat că se începe cea de-a doua etapă, Nod Virtuții – Bd. Uverturii, că este semnat contractul cu asocierea de constructori și, de asemenea, sunt consemnați banii pentru expropieri.

Pentru zona de nord a Capitalei, ea a anunțat construirea a două pasaje, la Petricani și la Andronache, unde proiectele sunt pregătite, urmând a se începe cu ceea ce este prioritar, Pasajul Petricani, având în vedere că pasajele Petricani și Andronache nu pot fi construite simultan pentru a nu bloca zona în totalitate.

Așadar, în cazul în care va câștiga un al doilea mandat, Gabriela Firea va dezvolta și alte proiecte de infrastructură importante, dar va continua și proiectele sociale majore pe care le-a desfășurat, inclusiv de la începutul pandemiei, pentru a venit în sprijinul celor care au nevoie.

251
Tagurile:
București, Gabriela Firea
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Gabriela Firea, lecție pentru politicieni și demonstrație pentru părinți și elevi
Gabriela Firea, acuzație gravă la adresa lui Nelu Tătaru – caz pentru procurori!
Marea realizare de la Metrou – o păcăleală și un atac pregătit la Gabriela Firea?

Загрузка...