Eugen Teodorovici

Așteptat de ”Ceaușescu”, Teodorovici l-a făcut praf pe ”protestatar” explozie de furie!

1544
Încercând să-l enerveze pe Teodorovici, ”Ceaușescu” a primit replici ascuțite, i s-au aruncat în față ”adevăruri” despre el însuși încât, de furie, a început să se înece cu propriile încercări de exprimare!

BUCUREȘTI, 1 sept – Sputnik. Invitat la televiziunea B1TV, Eugen Teodorovici a fost așteptat la ieșirea de pe calea Victoriei de controversatul ”protestatar” Marian Țivilic Moroșanu, cunoscut ca ”Ceaușescu”, datorită unei asemănări cu vocea lui Nicolae Ceaușescu la bătrânețe.

Cu obrăznicia sa specifică, ”protestatarul” l-a luat din prima pe fostul ministru cu o mârlănie la adresa Vioricăi Dăncilă, ajungând ulterior până la faze penibile, grotești, pe acest subiect, din cauză că nu reușea să-l pună în încurcătură pe fostul ministru.

Încercând să-l enerveze pe Teodorovici, ”Ceaușescu” a primit replici ascuțite, i s-au aruncat în față ”adevăruri” despre el însuși încât, de furie, a început să se înece cu propriile încercări de exprimare!

Iată câteva dintre replici din dialog:

”Ceaușescu”: „Domnul Orlandooo! Ce faceți, domnul Orlaaandooo?”

Teodorovici: „Ce faci? Chiar mă întrebam: o să vii, n-o să vii”, l-a întâmpinat dezinvolt fostul ministru, tăindu-i aplombul individului.

”Ceaușescu”: „Vreau să vă întreb cum este să nu mai ai pe cine pupa: Dăncilă? Pe șefa ta!”, a trecut ”protestatarul” la grosolănii, ajungând până la mărlănii de tipul ”vă luați limba-n gură”.

Teodorovici: „Ești fericit în seara asta? Dormi liniștit? N-am nevoie de funcție ca să am putere! ”

”Ceaușescu”: „Îți pare rău că faci parte din PSD?”

Teodorovici: „Nu, nu-mi pare rău!”

”Ceaușescu”: „Ești încă gelos pe Fifor pentru că o pupa el pe Dăncilă mult mai mult decât tine? Zi! Da sau nu?”

Teodorovici: „Asta e întrebare sau răspuns?”

”Ceaușescu”: „Întrebare!”

Teodorovici: „Ți-ai dat răspunsul!”

Printre vorbele fără alt sens decât obrăznicia, ”Ceaușescu” a încercat să-i spună lui Teodorovici să îl consideră un alt fel de pesedist, dar fostul  ministru i-a tăiat-o scurt, aruncându-i în față ce a făcut personajul la Revoluție. Replicile l-au enervat pe individ care, nemaiștiind ce să spună, a trecut iar la jigniri fără sens.

Merită reținut însă un schimb de replici prin care Teodorovici i-a spus în față lui Ceaușescu ce trebuia să i se spună de mult:

”Ceaușescu”: „O rugăminte: nu mai intra în politică! Sfatul meu ar fi să-ți faci o discotecă sau un club!”

Eugen Teodorovici: „Atâta timp cât sunt de ăștia ca tine pe stradă, eu o să fiu mereu în politică! Să ții minte treaba asta!”.

Ultima frază a fost spusă nu cu zâmbetul pe buze, ca până atunci, ci foarte serios, privindu-l în ochi pe bizarul individ, care s-a remarcat prin obrăznicii și grosolănii la adresa multor politicieni.

Iată înregistrarea postată de însuși ”Ceaușescu”… în care se vede cum a fost făcut de râs. De remarcat cum, la final, individul, lăsat „la podea” de replicile lui Teodorovici, rămâne pe loc urlând neputincios după politicianul care se depărta fără a-l mai băga în seamă…

1544
Tagurile:
Eugen Teodorovici
Declarații de presă susținute de ministrul finanțelor publice, Florin Cîțu

Premierul Cîțu a anunțat NOILE MĂSURI de relaxare text INTEGRAL

189
(reînnoit 14:37 24.06.2021)
Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noi măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență și care intră în vigoare la 1 iulie.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Într-o conferință de presă premierul României, Florin Cîțu, a anunțat noile măsuri de relaxare, adoptate de Guvern la propunerea CNSU.
În contextul în care starea de alertă a fost modificată începând cu 12 iunie, premierul anunță acum noi relaxări, vizând organizarea de evenimente, zona culturală, sport, dar și turism și deservire a populației.

” În spațiile închise sau deschise se pot organiza evenimente cu până 50% din spectatori, de asemenea, și evenimente culturale cu până în 2500 de spectatori”, a spus premierul precizând – ”Ce e peste trebuie să fie vaccinați”.

Un alte aspect important - restaurantele și cafenelele pot fi deschise până la ora 2 noaptea, la capacitate maximă.

Programul cluburilor și al barurilor se extinde până la ora 2 noaptea, iar pensiunile și hotelurile pot caza la limita maximă.

De asemenea, la evenimente sportive pot participa spectatori la 50% din capacitate, indiferent dacă evenimentul se desfășoară la interior sau la exterior, dar cu condiția ca spectatorii să fie vaccinați sau testați.

Dacă toate persoanele sunt vaccinate, evenimentele se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului.

Târgurile, bâlciurile, talciocurile se redeschid iar sălile de fitness vor fi deschise până la capacitatea maximă.

Măsurile vor intra în vigoare de la 1 iulie.

***

Iată textul integral al Hotărârii adoptate la propunerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență:

189
Tagurile:
Florin Cîţu

Загрузка...
Klaus Iohannis

Iohannis recunoaște: ”Sunt domenii în care discuțiile cu Rusia ar fi benefice”

148
(reînnoit 16:30 24.06.2021)
Președintele Klaus Iohannis a răspuns întrebărilor despre un summit european la care ar urma să fie invitată Rusia.

BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Prezent la summitul UE, președintele Iohannis a făcut o scurtă declarație de presă și a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Ioahnnis a explicat că la summit se ca discuta despre managementul situațiilor de criză – amintind aici pandemia, dar și și schimbările climatice. ”Managementul situațiilor de criză trebuie îmbunătățit”, consideră președintele României.

”Sperăm să nu vină următoarea criză”, a spus Iohannis – ”Vorbind de managementul crizelor, avem nevoie să-l îmbunătățim, la nivel european. A fost foarte benefică implicarea Comisiei în achiziția de vaccinuri și cum au ajuns ele în statele membre”.

De asemenea, în cadrul întâlnirii se vor aborda situații complexe internaționale, printre care relația cu Rusia.

Întrebat de propunerea cancelarului Merkel și a președintelui Macron de a fi invitată Rusia la un viitor summit UE, președintele Klaus Iohannis a recunoscut că există situații în care dialogul este preferabil.

Această chestiune o vom discuta în consiliu și voi spune acolo prima dată opinia noastră, a spus Iohannis.

”Sunt probleme care trebuie discutate în relația cu Federația Rusă - sunt unele chestii pe care nu le putem tolera, dar sunt domenii discuțiile sunt preferabile. În cazul problemelor globale cum este încălzirea trebuie găsite canale de comunicare.

Dar, președintele Klaus Iohannis a sibliniat că deocamdată este vorba de o propunere, care urmează a fi analizată.

148
Tagurile:
Klaus Iohannis
Тема:
Relațiile româno-ruse

Загрузка...
Aleksandar Vulin (File)

Serbia: „Vom rămâne neutri militar” - poziția Serbiei cu privire la NATO, neschimbată