Eugen Teodorovici

Așteptat de ”Ceaușescu”, Teodorovici l-a făcut praf pe ”protestatar” explozie de furie!

1289
Încercând să-l enerveze pe Teodorovici, ”Ceaușescu” a primit replici ascuțite, i s-au aruncat în față ”adevăruri” despre el însuși încât, de furie, a început să se înece cu propriile încercări de exprimare!

BUCUREȘTI, 1 sept – Sputnik. Invitat la televiziunea B1TV, Eugen Teodorovici a fost așteptat la ieșirea de pe calea Victoriei de controversatul ”protestatar” Marian Țivilic Moroșanu, cunoscut ca ”Ceaușescu”, datorită unei asemănări cu vocea lui Nicolae Ceaușescu la bătrânețe.

Cu obrăznicia sa specifică, ”protestatarul” l-a luat din prima pe fostul ministru cu o mârlănie la adresa Vioricăi Dăncilă, ajungând ulterior până la faze penibile, grotești, pe acest subiect, din cauză că nu reușea să-l pună în încurcătură pe fostul ministru.

Încercând să-l enerveze pe Teodorovici, ”Ceaușescu” a primit replici ascuțite, i s-au aruncat în față ”adevăruri” despre el însuși încât, de furie, a început să se înece cu propriile încercări de exprimare!

Iată câteva dintre replici din dialog:

”Ceaușescu”: „Domnul Orlandooo! Ce faceți, domnul Orlaaandooo?”

Teodorovici: „Ce faci? Chiar mă întrebam: o să vii, n-o să vii”, l-a întâmpinat dezinvolt fostul ministru, tăindu-i aplombul individului.

”Ceaușescu”: „Vreau să vă întreb cum este să nu mai ai pe cine pupa: Dăncilă? Pe șefa ta!”, a trecut ”protestatarul” la grosolănii, ajungând până la mărlănii de tipul ”vă luați limba-n gură”.

Teodorovici: „Ești fericit în seara asta? Dormi liniștit? N-am nevoie de funcție ca să am putere! ”

”Ceaușescu”: „Îți pare rău că faci parte din PSD?”

Teodorovici: „Nu, nu-mi pare rău!”

”Ceaușescu”: „Ești încă gelos pe Fifor pentru că o pupa el pe Dăncilă mult mai mult decât tine? Zi! Da sau nu?”

Teodorovici: „Asta e întrebare sau răspuns?”

”Ceaușescu”: „Întrebare!”

Teodorovici: „Ți-ai dat răspunsul!”

Printre vorbele fără alt sens decât obrăznicia, ”Ceaușescu” a încercat să-i spună lui Teodorovici să îl consideră un alt fel de pesedist, dar fostul  ministru i-a tăiat-o scurt, aruncându-i în față ce a făcut personajul la Revoluție. Replicile l-au enervat pe individ care, nemaiștiind ce să spună, a trecut iar la jigniri fără sens.

Merită reținut însă un schimb de replici prin care Teodorovici i-a spus în față lui Ceaușescu ce trebuia să i se spună de mult:

”Ceaușescu”: „O rugăminte: nu mai intra în politică! Sfatul meu ar fi să-ți faci o discotecă sau un club!”

Eugen Teodorovici: „Atâta timp cât sunt de ăștia ca tine pe stradă, eu o să fiu mereu în politică! Să ții minte treaba asta!”.

Ultima frază a fost spusă nu cu zâmbetul pe buze, ca până atunci, ci foarte serios, privindu-l în ochi pe bizarul individ, care s-a remarcat prin obrăznicii și grosolănii la adresa multor politicieni.

Iată înregistrarea postată de însuși ”Ceaușescu”… în care se vede cum a fost făcut de râs. De remarcat cum, la final, individul, lăsat „la podea” de replicile lui Teodorovici, rămâne pe loc urlând neputincios după politicianul care se depărta fără a-l mai băga în seamă…

1289
Tagurile:
Eugen Teodorovici
Ludovic Orban

Premierul Orban a stat la coadă ca voteze

5
Premierul Ludovic Orban a stat la coadă jumătate de oră pentru a putea votași a fost certat de o persoană în scaunul cu rotile că nu a făcut condiții și pentru persoanele cu handicap

BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik. Premierul Ludovic Orban a stat astăzi la coadă circa o jumătate de oră pentru a putea vota la alegerile locale, el exprimându-și opțiunea de vot la Şcoala generală nr. 1 din Dobroeşti, judeţul Ilfov.

”Eram pregătit să stau şi mai mult la coadă. Se poate vota pe parcursul întregii zile”, a afirmat premierul, care a amintit de regulile sanitare care trebuie respectate. Dar Orban a fost mustrat de un votant în scaunul cu rotile pentru că nu există condiții de vot pentru persoanele cu handicap.

Pentru a se apăra, premierul a declarat că a luat legătura cu reprezentanții MAI și ai AEP să fluidizeze votul pentru ca durata de aşteptare să fie cât mai mică.

Cât despre mesajul referitor la vot, Orban a spus că a votat pentru creşterea nivelului de civilizaţie.

”Conceptul de campanie a fost unul foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie. Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale”, a declarat Orban.
5
Tagurile:
alegerile locale, Ludovic Orban
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Alegerile locale 2020 – Cum poate fi fraudat votul
AEP: Cum vor vota persoanele cu COVID-19 la alegerile locale
Alegeri locale 2020 – MAI a pierdut evidența flotanților
Gabriela Firea, încrezătoare la vot: „De mâine tot la muncă”

Загрузка...
Gabriela Firea, primar de București, la secția de vot 27 septembrie 2020

Gabriela Firea, încrezătoare la vot: „De mâine tot la muncă”

6
(reînnoit 09:36 27.09.2020)
Gabriela Firea, candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, a fost prima care a votat la secția la care este arondată

BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik. Gabriela Firea a făcut declarații astăzi la ieșirea de la urne, udne a fost primul votat din secție.

„Am votat cu gândul la toți copiii din București, la toți tinerii, la toți adulții, la bunicii noștri. (...) Cei mai importanți sunt oamenii, iar oamenii trebuie să fie pe primul loc, nu? La muncă și de mâine tot la muncă”, a spus Firea, arătându-se încrezătoare în rezultat.

Firea a mai spus că a votat cu gândul la toți copiii din București, la toți tinerii, la toți adulții și la bunici.

Actualul Primar al Capitalei este unul din cei 18 candidaţi intraţi în cursa pentru funcţia de primar general al Bucureştiului, aceasta fiind bătălia cea mai importantă la alegerile locale de astăzi.

6
Tagurile:
Gabriela Firea, alegeri locale
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Alegerile locale 2020 – Cum poate fi fraudat votul
Alegeri locale 2020 – MAI a pierdut evidența flotanților
AEP: Cum vor vota persoanele cu COVID-19 la alegerile locale

Загрузка...