Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu

Încă o confirmare a PREMIERULUI pe care Ciolacu îl va propune lui Iohannis! Alte variante

445
O ”listă scurtă” a variantelor de premier care circulă în PSD, conform surselor presei – și care confirmă informația dată în premieră de Sputnik

BUCUREȘTI, 27 aug – Sputnik. Așa cum Sputnik anunțat, mai multe surse din PSD spun că Marcel Ciolacu îl va propune premier pe Liviu Voinea, actual reprezentant al României la FMI.

După ce varianta  a fost confirmată prin afirmația lui Daniel Zamfir că FMI va prelua frâiele în România, azi iată că și sursele popularei agenții ”Știri pe surse” vin cu o ”listă scurtă”, în fruntea căreia este… Liviu Voinea.

Menționăm un detaliu important – institutul asociat agenției, CURS, este partener cu Avangarde la Exit Poll-urile de la alegeri. Avangarde este condus de sociologul Marius Pieleanu, unul dintre apropiații conducerii PSD.  

Iată ”lista scurtă cu variantele de premier care circulă în PSD”, conform surselor din PSD ale ”Știri pe surse”.

  1. Liviu Voinea (45 de ani)
  2. Mihai Tănăsescu (64 de ani) - vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții, fost ministru de Finanțe în Guvernul Adrian Năstase și deputat PSD (2004-2008), fost reprezentant al României la FMI
  3. Daniel Dăianu (67 de ani) – președinte al Consiliului Fiscal, fost economist-șef al BNR (1992-1997), fost ministru de Finanțe CDR (1997-98), europarlamentar PNL, consilier al lui Victor Ponta și prim-vicepreședinte ASF.
  4. Florin Georgescu (66 de ani), prim-viceguvernator BNR, fost ministru al Finanțelor Publice (1992-1996), fost deputat PSD, fost Vice Prim-Ministru (2012)
  5. Cristian Socol, economist, a lucrat la programul de guvernare din 2016, conferențiar universitar la ASE, fost consilier personal al premierului pe probleme macroeconomice

Dintre aceștia, Cristian Socol a spus că nu se pune problema – restul nu au declarat încă nimic clar. Dar, conform surselor noastre – și, iată, ale ”Știri pe surse” - precum și tuturor criteriilor enunțate de Marcel Ciolacu și alți lideri PSD, Liviu Voinea este favorit pentru desemnarea ca premier.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

445
Tagurile:
variante, Premier, PSD
Cristian Popescu Piedone

Piedone, rezultat final marea victorie din Capitală!

55
Este cea mai mare surpriză a alegerilor din Capitală, o demonstrație că un primar și politician inteligent, decis și muncitor poate reuși o victorie ”singur împotriva tuturor”

BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik. Poate cea mai spectaculoasă victorie în aceste alegeri a obținut-o Cristian Popescu Piedone, candidatul PPUSL la sectorul 5, un fel de singur împotriva tuturor!

Luând sectorul la pas, fără susținerea unor grupări politice așa cum a fost cazul primarului în funcție (PSD) sau al celui de ”pe val”, PNL+USR, Piedone câștigă demonstrând că îmbinarea inteligenței politice cu munca și renumele de bun edil pot învinge!

”Judecata poporului a decis! Dragi prieteni, adevărul a învins! Dreptatea a învins! Noi am învins! Împreună!”, a scris Piedone în zori. ”️În timp ce restul candidaților au avut în spate partide care au investit sume uriașe în campaniile electorale, eu v-am avut pe voi, locuitorii Sectorului 5! Cel mai important aliat! Singurul aliat care contează! Pentru voi m-am înscris în această cursă, pentru copiii voștri și pentru sectorul acesta care merită să iasă la lumină!”

Victoria lui Piedone este consemnată după numărarea a peste 95% din voturi centralizate de BEC!

Piedone le-a cerut să aibă încredere în el și nu l-au dezamăgit! ”Vă promit că nici eu nu vă voi dezamăgi! Mă apuc de treabă! Meritați să trăiți într-un sector în care părerea voastră contează, în care sunteți ascultați!”.

”Lucrurile se vor schimba, dragi prieteni! Voi fi 24/24 printre voi, împreună vom găsi rezolvare la problemele care vă macină de atâta amar de vreme”, scrie Piedone.

Piedone are și un mesaj pentru ”ceilalți”: ”Vin către primărie! Vin cu poporul, cu locuitorii din sectorul 5! Primăria este de fapt a oamenilor! Iar voi, necuraților, plecați acasă! Ați făcut suficient rău!”

”Dumnezeu a fost de partea noastră! Cu credință și încredere începem munca!”, transmite Piedone, autorul celei mai surprinzătoare victorii din Capitală.

Candidatul PNL +USR, Cristian Băcanu și-a recunoscut sportiv înfrângerea.

”Cetățenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone”, scrie Băcanu. ”Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulțumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”.

55
Tagurile:
2020, București, alegeri locale, Rezultate, Piedone
Тема:
Alegeri locale în România 2020

Загрузка...
Nicușor Dan

Rezultate parțiale la alegerile din București - 90% din voturi

611
Duminică, 27 septembrie, în România s-au desfășurat alegeri locale generale. La Primăria București, conform rezultatelor finale Exit poll, dar și rezultatelor preliminare, învingător este Nicușor Dan.

Conform rezultatelor parțiale la alegerile locale 2020, după numărarea a peste 90% din voturi, în București candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei a obţinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminică, în timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul în funcţie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%.

Până la această oră au fost numărate 605.772 de voturi, reprezentând 90,18 % din cele 671.743 înregistrate duminică.

Rezultatul primilor trei clasați este următorul:

Nicuşor Dan are 41,82% din voturi, Gabriela Firea  - 37,4 %, iar Traian Băsescu - 10,81%.

Prezenţa la vot în Bucureşti, la ora închiderii urnelor a fost  36,93%, mai mare decât la precedentele alegeri locale, când a fost de 33,09%.

Conform rezultatelor finale prezentate de Exit poll-ul CURS-Avangarde: Nicuşor Dan - 47,8 % din voturi, Gabriela Firea - 38,2 %, Traian Băsescu - 9,4%.

611
Tagurile:
Rezultate, București, alegeri locale, Nicușor Dan
Тема:
Alegeri locale în România 2020

Загрузка...