Victor Ponta

Ponta, provocare pentru Ciolacu: „Marcel, o țip în fiecare seară!”. Interes direct!

165
S-ar putea spune că nu numai Iohannis e nerăbdător să-și facă jocurile prin intermediul PSD, ci și Victor Ponta – legătura cu posibilul premier propus de PSD.

BUCUREȘTI, 26 aug – Sputnik. Până acum, artificiile politice ale lui Victor Ponta au reușit doar parțial. Adică a reușit să rămână vizibil, ba chiar partidul său să fie bine cotat în sondaje – dar a pierdut mai mulți oameni, inclusiv prin ”țeapa” pe care i-a dat-o Mihai Tudose, lăsându-l fără locul din Parlamentul European.

Ponta a făcut o mutare anti-PSD la moțiunea contre guvernului Dăncilă, apoi a mers în tandem cu PSD la moțiunea anti-Orban. De atunci însă acuză mereu PSD-Ciolacu de ”blat” cu PNL. Și la fel face și acum, când moțiunea lui Ciolacu e o poveste pe care o crede tot mai puțină lume.

”Guvernul a fost votat în martie printr-un blat”, spune Ponta, înșirând evenimentele: ”Bun, o lună, două, trei, dar ați zis așa, că dacă nu se dau alocații, îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis că dacă nu se dau pensiile îi dați jos, nu s-au dat. Ați zis acum la Congres că ne alegem și îi dăm jos”.

Așa că Ponta spune ”Hai, domn'e, să îi dăm jos”, plângându-se că multă lume îl ceartă pe Facebook ”de ce nu fac eu moțiunea”. Constituția spune că ”trebuie să fim 110 să semnăm moțiunea, noi suntem 24 la Pro România”, explică Ponta.

De asemenea, în privința dubiilor că Pro România ar vota moțiunea, Ponta spune că e gata să voteze cu bilele la vedere; ”Băi, uite, zic eu, Victor Ponta, cred că pot să votez în numele Pro România, i-am consultat pe cei 23, votăm uite așa, la vedere... dar adu urna aia să votez!”.

Și ce răspunde acum PSD? ”Stați un pic acum, cred că după începerea anului școlar...”.

”Eu le-am spus tuturor colegilor, suntem în campanie electorală, dar fiți pregătiți, că s-ar putea să vă chem mâine, poimâine la București să votăm, să nu lipsească niciunul de la Pro România, dar i-am pregătit degeaba, noi ne tot pregătim să votăm moțiunea”, afirmă Victor Ponta.

De fapt, prin atitudinea ambiguă, PSD pierde foarte mult, spune Ponta. ”Eu cred că pierde foarte mult PSD-ul, și asta i-am zis lui Marcel Ciolacu”.

„Marcel eu o să țip în fiecare seară că aveți blat cu PNL-ul. 'Nu, mă, că o facem'. 'Hai! Hai!'. Cum să nu țip?. 'Nu avem niciun blat'. 'Atunci hai să votăm'”, i-a aruncat Victor Ponta provocarea lui Marcel Ciolacu în direct, la România TV.

Reamintim că, din informațiile noastre, propunerea de premier agreată de PSD ar fi Liviu Voinea, actual reprezentant al României la FMI – și ministru al Bugetului pe vremea lui Ponta… adică o creație politică a lui Victor Ponta. Un motiv ca acesta să își dorească moțiunea.

S-ar putea spune că nu numai Iohannis e nerăbdător să-și facă jocurile prin intermediul PSD, ci și Victor Ponta.

165
Tagurile:
PSD, Marcel Ciolacu, Victor Ponta
Tematic
Propunerea PSD de premier! Isărescu: ”Dacă va fi, va avea sprijinul BNR”
Teodorovici, prima reacție după Congresul PSD! Anunț ferm: ”Niciodată nu e prea târziu!”
Dezastru pentru PSD după alegerea lui Ciolacu – până și Șerban Nicolae simte asta!
Diversiunea Dâncu, originea intoxicării și greșelii fatale a lui Dragnea - și a crizei PSD
Adrian Severin, avertisment grav după Congresul PSD: ”Viitorul României este în pericol”
NUCLEARA: PSD amână iar stabilirea votului… Moțiunea va fi depusă din nou!
Încă o confirmare, Voinea-FMI, propunerea PSD de premier! Daniel Zamfir, detaliu cheie
Clotilde Armand

Clotilde - ”o nouă etapă în procesul de aservire a României”

571
Alegerea unor personaje precum Clotilde Armand reprezintă o nouă etapă în procesul de aservire a României – cea a operativilor unor servicii secrete străine, este de părere un analist politic de top.

BUCUREȘTI, 1 oct – Sputnik. Reputatul analist Constantin Gheorghe, fost consilier politic al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase, locuitor al sectorului 1, notează pe scurt după câștigarea alegerilor de personaje complet aservite străinătății.

”Locuiesc de mai bine de patru decenii în sectorul 1 - regret, dar nu-mi amintesc nimic din ceea ce a făcut Clotilde Armand pentru mine, și pentru ceilalți locuitori ai sectorului”, scrie Constantin Gheorghe, completând – ”Cum nu-mi amintesc să fi făcut ceva pentru mine, cetățean român, ca europarlamentar”.

Logic, după aceste două nedumeriri, urmează o întrebare, pe care analistul o pune mai ”colorat”, în stilul său de pe Facebook: ”Așa că, totuși, de ce mama dracului au ales-o tâmpiții care au votat-o primar la sectorul 1?”.

”Pentru că nu Ciumă Roșie? Pentru că firma la care a fost angajată a luat 50 de milioane de euro, consultanță pentru Autostrada Bechtel, fără să miște un deget?”, întreabă Constin Gheorghe.

Analistul trage o concluzie: ”începe o nouă etapă în procesul de aservire a României”. Ce înseamnă asta și ce legătură are cu Clotilde?

”Operativi ai unor servicii secrete străine, cetățeni ai respectivelor țări (în cazul nostru Franța și Germania, dar dacă săpăm mai atent, găsim și alte specimene) ocupă primăriile unor mari orașe, cu bugete semnificative, pe care au să le direcționeze către firme din respectivele țări, cu complicitatea (…) din SRI și din SIE”, scrie Constantin Gheorghe.

Fără a intra deocamdată în detalii, Constantin Gheorghe indică, ironic, începutul procesului aservirii – Băsescu, alias „Axa Washington – Londra – Berlin. Altfel spus - ”Asta e! Să trăiți bine!”.

571
Tagurile:
Clotilde Armand
Tematic
Aberație: Clotilde felicitată cu… funeraliile regelui Mihai!
ACUM: Clotilde, atac virulent la PSD, e chemat Parchetul!
Știrea nopții… vine chiar de la Clotilde Armand!

Загрузка...
Marcel Vela

Savaliuc, confirmat de Vela! Ilegalitate la Sectorul 1

570
O confirmare a unei ilegalități, conform Legii 115/2015, pe care jurnalistul Răzvan Savaliuc a scos-o în evidență – făcută (involuntar) de ministrul Marcel Vela.

BUCUREȘTI, 1 oct – Sputnik. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a intervenit în scandalul de la Sectorul 1 iar din primele declarații el confirmă ce a acuzat Răzvan Savaliuc: în sala de depozitare a voturilor de la Sectorul 1 nu au intrat 6 oameni – adică majoritatea celor din Biroul electoral de sector, ci doar 5 oameni!

”Confirm că în urma analizelor și cercetărilor, cei prezenți în depozitul unde sunt buletinele de voturi sunt președintele Biroului, un membru delegat PP –USL, cel care depozitează un sac, președintele secției 141 care ridică un sac și trei reprezentanți ai partidelor politice care supraveghează”, a declarat Marcel Vela.

Deci 5, nu 6, cum scrie în Legea 115! În Legea 115/2015 privind alegerile locale, la Articolul 42 se arată că “Birourile electorale lucrează în prezenta majorității membrilor care le compun și adoptă hotărâri cu votul majorității membrilor prezenți”.

Ori, fiind 11 membri, majoritatea înseamnă 6 persoane.

Deci, spune Răzvan Savaliuc, președintele, procurorul Nicolae Sprincu ”trebuia să fie însoțit de cel puțin 5 (cinci) din cei 11 membri ai Biroului Circumscripției Electorale Sector 1”, scrie Savaliuc.

Cu alte cuvinte, o ilegalitate – care este acum confirmată chiar de ministrul Vela… chiar dacă nu aceasta a fost intenția sa!

570
Tagurile:
Marcel Vela, Răzvan Savaliuc
Tematic
Alegeri locale 2020: Noi rezultate oficiale de la BEC
Coronavirus - 29 septembrie: Creștere de cazuri după alegeri
Iohannis, declarații despre pandemie și alegeri

Загрузка...
Vaccin

Majoritatea americanilor nu vor facă vaccinul Covid-19

0
(reînnoit 21:40 01.10.2020)
Deși pandemia a luat viața a peste 200.000 de oameni din SUA, mai puțin de 50% dintre americani vor să fie vaccinați împotriva Covid-19 dacă ar fi plătiți cu 100 de dolari.

BUCUREŞTI, 1 oct – Sputnik. În Statele Unite, scepticismul în ceea ce privește vaccinarea împotriva Covid-19 este în creștere, mai puţin de jumătate dintre respondenți spunând că vor să fie vaccinaţi dacă li se oferă 100 de dolari, a dezvăluit un nou sondaj Axios-Ipsos, citat de Sputnik France.

Primul vaccin împotriva coronavirusului
РФПИ и Центр имени Гамалеи

Din peste 1.000 de participanți, doar 44% au spus că vor să fie vaccinați cu condiția să primească în schimb 100 dolari. Doar 26% au spus că sunt pregătiți să plătească 100 de dolari pentru a primi vaccinul.

Totuşi, mai mult de jumătate au declarat că este mai „probabil” să îl primească dacă asigurarea lor de sănătate acoperă costul integral.

Același sondaj arată că oamenii ar fi mai încrezători dacă vaccinul ar fi recomandat de medicul lor personal (62%). De asemenea, aprobarea de către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) i-ar face pe 54% dintre respondenți să aibă încredere într-un vaccin, în timp ce aprobarea din partea președintelui Donald Trump ar încuraja doar 19% dintre respondenți să aibă încredere în vaccin. De asemenea, majoritatea celor care s-au identificat drept republicani (60%) au spus că aprobarea președintelui nu i-ar determina să decidă dacă să primească sau nu vaccinul.

Situație epidemiologică

Statele Unite sunt cea mai afectată țară atât din punct de vedere al deceselor, cât și al numărului de cazuri, cu 206.959 decese la 7.233.946 de cazuri, potrivit Universității Johns-Hopkins. Cel puțin 2.840.688 de persoane au fost declarate vindecate.

Donald Trump a anunțat luni distribuirea în Statele Unite a 150 de milioane de teste rapide pentru depistarea coronavirusului în 15 minute, o metodă asemănătoare testelor de sarcină, mult mai rapidă decât testele moleculare utilizate de la începutul pandemiei.

0
Tagurile:
SUA, vaccin
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Cât de periculos este vaccinul: SUA solicită un răspuns, Europa numără profiturile
Medicii SUA, interesați de vaccinul rusesc împotriva COVID-19
Rusia: A fost eliberat un patent pentru cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19

Загрузка...