Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu, făcut praf de un cunoscut medic… ALDE, după decizia de a candida la Primărie!

640
”Cine e consilierul domnului Tăriceanu ? Cine-i aprinde becul de face asemenea mișcări din care pierde de fiecare dată !? Consilierul domniei sale se numește Menghina”

BUCUREȘTI, 7 aug – Sputnik. Cunoscut și controversat datorită opoziției sale fățișe față de politica autorităților în Pandemie, conf. univ. dr. Răzvan Constantinescu, medic la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, este unul dintre cei care au aderat la ALDE chiar de la înființare.

Acum însă, după ciudata decizie a președintelui Tăriceanu de a candida la Primăria Capitalei, defavorizând-o evident pe Gabi Firea și ajutându-l, implicit, pe Nicușor Dan, doctorul Constantinescu a avut o reacție – probabil nu unică printre membrii ALDE.

Dr. Constantinescu titrează ”MÂNDRU CĂ SUNT MEMBRU ALDE” - dar se va vedea că e vorba de o ironie.

”După ce a pus umărul la demolarea Vioricăi Dăncilă și instalarea ”guvernului meu”, Călin Tăriceanu vrea să-l aburce și pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei, ca să fie treaba completă”, scrie Răzvan Constantinescu.

Interesantă este și o scurtă dezbatere pe tema ”consilierii” lui Tăriceanu care l-a condus la această decizie. O dezbare ad hoc, după postarea doctorului. O redăm în continuare:

Liliana Rusu: ”Cine e consilierul domnului Tăriceanu ? Cine-i aprinde becul de face asemenea mișcări din care pierde de fiecare dată !?”

Răzvan Constantinescu: ”Consilierul domniei sale se numește Menghina”.

Doru Florin: ”Răzvan Constantinescu, nu mai pot, mor)))...auzi Menghina, asta sună a Mengele în germană )))”

Sorin Simion Meici: ”Răzvan Constantinescu, consilierul e un evreu englez pre numele lui Tight Balls”.

Răzvan Constantinescu: ”Exact, sunt doi care acționează sinergic”

Sorin Dinu: ”Răzvan Constantinescu Cred că și Tesla”.

George Ivan: ”Unul, Țelină, îi lipsește„.

Desigur, pentru cine înțelege… e clar. În ALDE există deja convingerea că Tăriceanu acționează ”strâns cu menghina” de o zonă extrem de sensibilă. Numai astfel se pot explica anumite decizii bizare și intempestive ale liderului – mai ales că niciuna nu a adus beneficii partidului… ci dimpotrivă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

640
Tagurile:
București, Candidat, ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu
Alegeri prezidențiale în România

Surpriza de la Sectorul 1: Tudorache anunță a câștigat!

36
(reînnoit 11:45 28.09.2020)
Primarul Dan Tudorache a anunțat că are mai multe voturi decât Clotilde Armand, astfel că numărătoarea finală paote aduce o răsturnare de situație.

BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik. Suspansul de la Sectorul 1 se prelungește, după ce primarul în funcție, Dan Tudorache a anunțat că are cu 200 de voturi mai multe decât contracandidata sa, Clotilde Armand (PNL-USR-PLUS).

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susţine că pe numărătoarea paralelă a PSD are mai multe voturi decât Clotilde Armand (USR).

"Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!", a scris Tudorache pe Facebook.

Ultimele rezultate parțiale arătau că USR-PLUS ar fi câștigat Primăria Sectorului 1, prin Clotilde Armand, cu 41,57 la sută din voturi. Actualul primar PSD, Dan Tudorache, ar fi obținut 39,26 la sută din voturile alegătorilor.

36
Tagurile:
Dan Tudorache
Tematic
Alegeri locale 2020: Procentul tinerilor români ce au votat
Argeș: victorie mare a PSD – se ridică un nou lider
Nicușor Dan taie în carne vie: cine zboară din funcții

Загрузка...
Nicușor Dan

Nicușor Dan taie în carne vie: cine zboară din funcții

61
Alegerile locale 2020 pentru Primăria Municipiului București au fost câștigate de Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS. Pe cine are deja în vizor pentru excludere.

BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik. Noul primar al municipiului București este Nicușor Dan care declara că dacă va ajunge în această funcție va demite câțiva directori din instituție.

În acest sens, Nicușor Dan a precizat și două nume. Este vorba despre Ștefan Dumitrașcu, arhitectul-șef, despre care Nicușor Dan declara că a semnat sute de autorizații anulate și Adrian Iordache, directorul Direcției Juridic care, la fel, ar fi semnat sute de acte ilegale.

Se pare că Nicușor Dan se va ține de cuvânt și îi va demite pe cei doi, punctează bugetul.ro.

 ”Unii directori vor zbura din prima, cum e şeful Direcţiei Juridice, Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie, şi Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-șef. Legea Administraţiei Publice spune că trebuie să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni și dispune sancţiuni”, a spus Nicușor Dan.

Acesta a subliniat că, dacă vorbim de Iordache care a semnat sute de acte ilegale, în calitatea sa de director al Direcției juridice, e suficient ca el să plece din Primărie.

Candidatul PNL- USR PLUS la Primăria Capitalei avea 41,82% din voturi, în timp ce contracandidata sa de la PSD, Gabriela Firea, avea un scor de 37,4%, potrivit datelor provizorii după numărarea a peste 905 din voturi.

61
Tagurile:
Nicușor Dan
Tematic
Alegeri locale 2020: Procentul tinerilor români ce au votat
Alegeri locale 2020: Rezultatele PARȚIALE în București
Exit Poll alegeri locale 2020 București: cine este marele perdant

Загрузка...