Marcel Ciolacu

Ciolacu îl întreabă pe Iohannis dacă doarme bine noaptea!

193
Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a lansat pe pagina sa de facebook o întrebare surprinzătoare pentru președintele Iohannis: ”Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!”

BUCUREȘTI, 31 iul - Sputnik. Atac neobșinuit de dur din partea lui Marcel Ciolacu la adresa președintelui Iohannis pe care îl acuză că are ”ura lățită pe toată fața”.

Ciolacu îi mai spune lui Iohannis că e ”plin de ură” și nu vede problemele grave în care se zbate România, făcând lista dramelor actuale ale țării.

Astfel, președintele PSD amintește de adulții și copii infectați care ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic, nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile,  nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor!

De asemenea, Ciolacu pomenește și de gravidele care mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!

Nu e uitată nici aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, dar care este autorizată de instituțiile conduse de oamenii girați de Iohannis numai după după 86 de zile.

Nu în ultimul rând, mai spune Ciolacu, nici una dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja  în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor.

”Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!”, atrage atenția Ciolacu.

De unde și întrebarea președintelui PSD către președintele țării dacă a dormit bine pentru că problemele au rămas tot acolo, mai grave și tot nerezolvate.

193
Tagurile:
Facebook, Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu
Tematic
Iohannis îi crede pe românii cu alte idei BOLNAVI MINTAL - iar TVR propune o ”conspirație”
Iohannis – cel mai șocant mesaj, UNIC în istorie și în Uniunea Europeană
Dan Chitic, reacție fulminantă după atacul lui Iohannis!
Reacția PSD: Iohannis apără un ”guvern incompetent și criminal”
Șerban Nicolae, ripostă pentru Iohannis – îl face praf, piesă cu piesă!
Cel mai dur atac la Iohannis: „un robot care împrăștie ură în societate”
Carmen Avram nu îi lasă nicio șansă lui Iohannis: cea mai clară dovadă că minte sinistru!
Analist de top: „Dar dacă Iohannis este "DESTABILIZAT"?!”
Klaus Iohannis

Iohannis n-a avut încotro: a promulgat o lege importantă susținută de PSD

76
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi legea privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică, pe care PNL contestat-o, dar fără succes, la CCR.

BUCUREȘTI, 13 aug - Sputnik. Legea promulgată astăzi de Iohannis a fost inițiată și apărată de PSD și are ca efect interzicerea, pentru o perioadă de doi ani, a înstrăinării participaţiilor statului la companiile şi societăţile naţionale, la bănci, precum şi la orice altă societate la care statul are calitatea de acţionar, indiferent de cota de participaţie deţinută.

Liberalii au contestat această lege la CCR, încă sesizarea a fost respinsă, iar Iohannis a fost obligat să o promulge.

De la data intrării în vigoare a legii se suspendă pentru o perioadă de doi ani orice operaţiuni privind înstrăinarea participaţiilor statului la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la societăţile la care statul are calitatea de acţionar, începute anterior intrării în vigoare a prezentei legi.

În plus, legea încurajează statul să achiziționeze participații la societăți din domenii strategice, cum ar fi producţia şi comercializarea de medicamente, dispozitive medicale, seruri şi vaccinuri, servicii medicale şi paramedicale, industria constructoare de maşini, metalurgică, alimentară, agricultură, silvicultură, exploatarea forestieră, producţia, transportul, distribuţia şi furnizarea de energie electrică şi energie termică, explorarea, exploatarea, extracţia, producţia şi prelucrarea resurselor minerale, transportul, construcţia şi administrarea de infrastructură rutieră, feroviară, navală şi aeriană, captarea, tratarea şi distribuţia apei potabile şi a apei pentru irigaţii, poştă, comunicaţii şi tehnologia informaţiei.

Legea are menirea de a proteja statul în perioada de criză care va urma și în care companiile străine vor fi tentate să cumpere ultimele acțiuni ale statului din diferitele companii strategice, acesta fiind și motivul pentru care PNL s-a opus legii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

76
Tagurile:
PSD, Klaus Iohannis
Tematic
Tăriceanu i-a prins pe Orban și Iohannis – caz clar de plângere penală
Iohannis refuză vaccinul din Rusia!
Românii îl distrug pe Iohannis după reacția la vaccinul COVID din Rusia, anunțat de Putin!
Marcel Ciolacu, declarație surpriză despre Iohannis – cum îi justifică atitudinea
Măsuri aspre la locul de muncă. Iohannis a promulgat decretul

Загрузка...
Traian Băsescu

Mesaj dur din Germania împotriva candidaturii lui Băsescu: ”Cât de masochiști puteți fi?!”

32
(reînnoit 13:31 13.08.2020)
”Sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”

BUCUREȘTI, 13 aug – Sputnik. Adunarea semnăturilor pentru candidatura lui Traian Băsescu la primăria Capitalei într-o singură zi a generat multe reacții. Una dintre cele mai dure a venit de la Monica Krueger, cunoscuta internaută de la Munchen.

”Prima și ultima postare despre Petrov!”, își intitulează Krueger postarea în care îi ceartă pe cei care mai au și acum opțiunea Băsescu.

Monica Krueger reamintește: ”Ați votat Băsescu primar al Bucureștiului, mă rog, nu se știa cât de javră este(!), după care ați aflat. Cel puțin bucureștenii. După care i-ați dat două mandate de președinte. Asta ca să știți sigur că o javră își va bate joc de tot și toate!”

”Va gonit din țară să deveniți sclavi pe plantațiile occidentale și voi în deșteptăciunea voastră ați țipat ca PSD-ul va gonit - "Intelighenților"!”, punctează Krueger.

Urmarea? Băsescu nu a ieșit de pe scena politică – ”l-ați făcut parlamentar și chiar europarlamentar!”.

”Cât de masochiști puteți fi?!”, întreabă uimită Monica Krueger, constatând revoltată internauta - ”Acum vine bețivul ăsta ordinar să vă ceară să-l faceți iar... primar!”.

De fapt, vina nu e atât a lui Băsescu, cât a celor care îi acordă votul sau susținerea lor! ”Pe mine nu mă șochează tupeul lui ordinar, ci faptul că există încă voci care îi iau apărarea și chiar se arată dispuși să-l voteze. Pe bune?!”.

Care să fie explicația, mai ales că despre Băsescu s-au aflat multe și s-au și documentat oficial! Cazul Petrov, cazul implicării în dosare, scandalul Kovesi, cazul Bercea Mondial (cu fratele președintelui, dar cine poate crede că acesta nu știa nimic?!), cazul terenurilor, dosarele Elenei Udrea etc. etc. Monica Krueger are o ”variantă”:

”Să înțeleg că ați fost plecați de pe planeta cât a "guvernat" Băsescu și #PDLeprele care din portocaliu s-au colorat în galben devenind #PNLepre?! Dar nici asta nu vă deranjează! Foarte bine!”, scrie Monica Krueger.

Așa că, revoltată și văzând că nu se poate face nimic cu acești votanți, internauta din Germania le urează ”multe "succesuri"”.

”Și sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”, încheie Monica Krueger mesajul său.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

32
Tagurile:
mesaj dur, Traian Băsescu
Tematic
Traian Băsescu: ”Pandemia a fost scăpată de sub control - numai niște tâmpiți fac asta!”
Băsescu amenință PNL și USR-PLUS că va candida la Primăria Capitalei
Elena Udrea - reacție surprinzătoare după ce s-a confirmat că Băsescu candidează!

Загрузка...