Șerban Nicolae

Șerban Nicolae, ripostă pentru Iohannis îl face praf, piesă cu piesă!

1802
”De ce simt Iohannis și Orban nevoia maladivă de a repeta că guvernanții știu ce au de făcut și că iau toate măsurile bune? Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Iohannis!”

BUCUREȘTI, 30 iul – Sputnik. Senatorul Șerban Nicolae a ripostat la atacul lui Iohannis, dar nu vehement, în stilul președintelui, ci punctual, demascând minciunile una câte una. De aceea, Șerban Nicolae i-a și ales un supranume: ”BARONUL MÜNCHHANNIS”, cu referire la epicul simbil al mincinoșilor, ”Baronul von Münchhausen”.

Iată lista minciunilor, expusă de Șerban Nicolae:

Minciună Iohannis 1 – ”Majoritatea PSD din Parlament a întârziat două săptămâni adoptarea  legii privind carantina și izolarea”.

Realitatea – ”Proiectul a parcurs în Parlament întreaga procedură în zece zile (cu sâmbătă și duminică), guvernul penelist trimițându-l Parlamentului după trei săptămâni de la Decizia Curții Constituționale”, arată senatorul PSD.

Minciună Iohannis 2 – ”Măsurile de protecție sanitară nu sunt eficiente din cauza blocajelor legislative”.

Realitatea – ”Măsurile de protecție sanitară nu au legătură cu legea”, spune Șerban Nicolae, atrăgând atenția că, de altfel, ”România este printre foarte puținele state care au făcut modificări legislative legate de epidemie”.

În schimb, măsurile de protecție sanitară ”sunt haotice, ilogice și încălcate repetat și grosolan chiar de guvernanți” – fapt consemnat nu doar de presă și politicieni, ci unele chiar de medici,  - ba chiar și recentul interviu al prof. Rafila sunt critici în acest sens.

Minciună Iohannis 3 – ”Lideri PSD îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară”.

Realitatea – ”Nicio declarație a vreunui lider PSD nu îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecție sanitară și nu neagă existența ori efectele COVID19”, arată Șerban Nicolae, subliniind însă că ”de mai multe ori însă, atât Iohannis, cât și liderii guvernamentali peneliști au fost surprinși încălcând flagrant măsurile de protecție sanitară”.

CONCLUZIE – ”Baronul Münchhausen putea lua lecții de minciună și ipocrizie de la Klaus Werner Iohannis!”, spune Șerban Nicolae.

De aici mai rezultă două întrebări firești, pe care Șerban Nicolae nu ezită să le pună:

- ”Totuși, de ce simt Iohannis și Orban nevoia maladivă de a repeta că guvernanții știu ce au de făcut și că iau toate măsurile bune?”

- ”Dacă ar fi asta opinia românilor, ar mai fi nevoie s-o repete Iohannis cu atâta disperare și agresivitate?”

Două întrebări care scot la iveală ceea ce se află în spatele unei ieșiri mai mult decât nervoase. O mare nesiguranță?

 

1802
Traian Băsescu

Mesaj dur din Germania împotriva candidaturii lui Băsescu: ”Cât de masochiști puteți fi?!”

10
(reînnoit 13:31 13.08.2020)
”Sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”

BUCUREȘTI, 13 aug – Sputnik. Adunarea semnăturilor pentru candidatura lui Traian Băsescu la primăria Capitalei într-o singură zi a generat multe reacții. Una dintre cele mai dure a venit de la Monica Krueger, cunoscuta internaută de la Munchen.

”Prima și ultima postare despre Petrov!”, își intitulează Krueger postarea în care îi ceartă pe cei care mai au și acum opțiunea Băsescu.

Monica Krueger reamintește: ”Ați votat Băsescu primar al Bucureștiului, mă rog, nu se știa cât de javră este(!), după care ați aflat. Cel puțin bucureștenii. După care i-ați dat două mandate de președinte. Asta ca să știți sigur că o javră își va bate joc de tot și toate!”

”Va gonit din țară să deveniți sclavi pe plantațiile occidentale și voi în deșteptăciunea voastră ați țipat ca PSD-ul va gonit - "Intelighenților"!”, punctează Krueger.

Urmarea? Băsescu nu a ieșit de pe scena politică – ”l-ați făcut parlamentar și chiar europarlamentar!”.

”Cât de masochiști puteți fi?!”, întreabă uimită Monica Krueger, constatând revoltată internauta - ”Acum vine bețivul ăsta ordinar să vă ceară să-l faceți iar... primar!”.

De fapt, vina nu e atât a lui Băsescu, cât a celor care îi acordă votul sau susținerea lor! ”Pe mine nu mă șochează tupeul lui ordinar, ci faptul că există încă voci care îi iau apărarea și chiar se arată dispuși să-l voteze. Pe bune?!”.

Care să fie explicația, mai ales că despre Băsescu s-au aflat multe și s-au și documentat oficial! Cazul Petrov, cazul implicării în dosare, scandalul Kovesi, cazul Bercea Mondial (cu fratele președintelui, dar cine poate crede că acesta nu știa nimic?!), cazul terenurilor, dosarele Elenei Udrea etc. etc. Monica Krueger are o ”variantă”:

”Să înțeleg că ați fost plecați de pe planeta cât a "guvernat" Băsescu și #PDLeprele care din portocaliu s-au colorat în galben devenind #PNLepre?! Dar nici asta nu vă deranjează! Foarte bine!”, scrie Monica Krueger.

Așa că, revoltată și văzând că nu se poate face nimic cu acești votanți, internauta din Germania le urează ”multe "succesuri"”.

”Și sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”, încheie Monica Krueger mesajul său.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

10
Tagurile:
mesaj dur, Traian Băsescu
Tematic
Traian Băsescu: ”Pandemia a fost scăpată de sub control - numai niște tâmpiți fac asta!”
Băsescu amenință PNL și USR-PLUS că va candida la Primăria Capitalei
Elena Udrea - reacție surprinzătoare după ce s-a confirmat că Băsescu candidează!

Загрузка...
Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu acuză Guvernul încearcă fraudarea alegerilor - iată cum

174
Călin Popescu Tăriceanu arată că Guvernul încearcă fraudarea alegerilor stabilind un interval orar pentru votare în cazul persoanelor în vârstă

BUCUREȘTI, 13 aug - Sputnik. Liderul ALDE scrie într-o postare pe Facebook că ”pas cu pas Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor”, invocând în acest sens faptul că Guvernul a transmis Parlamentului planul de a fixa intervale orare pentru votul celor în vârstă, ”două ore și pe fugă”.

Tăriceanu arată că măsura este absolut neconstituțională, dar și absolut insultătoare. Potrivit liderului ALDE, aceasta este soluția pe care Iohannis și Orban au găsit-o ”pentru a neutraliza nemulțumirea pensionarilor după refuzul lor de a le mări pensiile conform legii”.

Pentru Tăriceanu, intențiile Guvernului sunt clare și vizează rezolvarea a 5 milioane de voturi, motiv pentru care, spune liderul ALDE, au inventat această șmecherie ”la care i-au pus moț și măsurarea temperaturii la intrarea în secția de votare”.

Ce se va întâmpla la vot, în aceste condiții?

”Un lipitor de afișe de la PNL va sta în fața secției de votare și ne va măsura temperatura. Da, cu acele termometre care de cele mai multe ori arată 34-35 grade, încât începi să-ți pui întrebări dacă mai trăiești. Și dacă temperatura noastră va depăși o cifră pe care o vor fixa tot ei (probabil că se va măsura în grade K(laus)) lipitorul de afișe PNL ne va interzice accesul în secția de vot”, își exprimă Tăriceanu revolta.

Liderul ALDE arată că în acest fel le va fi interzis românilor dreptul de vot conferit de Constituție!

Concluzia lui Tăriceanu e dramatică, numindu-i pe liberali ”disperați” și avertizându-i că asemenea măsuri vor da naștere la o revoltă:

”Vi s-a făcut de o revoluție? Nu mai bine plecați acasă ca să nu mai violați democrația și bunul simț?”, le transmite Tăriceanu guvernanților.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

174
Tagurile:
Guvern, Călin Popescu Tăriceanu

Загрузка...