Daniel-Cătălin Zamfir

Daniel Zamfir și o cunoscută jurnalistă din Franța îl fac praf pe Robert Negoiță

993
(reînnoit 12:09 18.07.2020)
”E o mașinărie enormă care s-a pus în marș împotriva Gabriela Firea - lucrătura e însă cusută cu multă ață albă”

BUCUREȘTI, 18 iul – Sputnik. Unul dintre cei mai populari politicieni români, senatorul Daniel Zamfir, autorul pachetului de legi care apără cetățenii de abuzurile băncilor, a lansat un atac dur la adresa lui Robert Negoiță după ce acesta și-a făcut partid și a atacat-o pe Gabi Firea. 

În textul său intitulat ”DETRACTORUL”, Zamfir spune că apariția publică în care primarul Sectorului 3 a anunțat crearea partidului l-a convins că ”personajul e parte a unui "proiect" de scoatere din joc a Gabrielei Firea”.

”Are caracter și voință, zice Negoiță, dar nu e buna de primar, că n-a facut nimic. N-am să înșir aici realizările Gabrielei Firea în domeniului spitalelor care țin de Primăria Capitalei, consolidări, pasaje și infrastructură, am să constat doar cum s-a detonat Negoiță”, scrie Zamfir.

Senatorul argumentează clar: ”Să spui că tu vei susține la Primăria Capitalei oameni care au demonstrat - în funcțiile pe care le-au avut - că au realizat ceva, și să nu excluzi susținerea lui Nicușor Dan, a limpezit definitiv apele”.

”Aștept cu mare interes să spună dl Negoiță bucureștenilor marile realizări pe care le-a avut Nicușor Dan în carieră”, îl provoacă Zamfir, sugerându-i să înceapă ”cu cele din mandatul de deputat, iar "combinațiile" cu blocarea PUZ-urilor - dl Negoiță însuși fiind victima - să o lase la sfârșit, că merită!”.

Aceeași idee a „detonării lui Negoiță” o expune și cunoscuta jurnalistă Marcela Feraru, stabilită în Franța de mai mulți ani. ”Ia te uită! L-au detonat pe Robert Negoiță!”.

Jurnalista îi dă dreptate lui Bogdan Tiberiu Iacob (InPolitics), ”aveai dreptate într-un fel - e o mașinărie enormă care s-a pus în marș împotriva Gabriela Firea”.

”Lucrătura e însă cusută cu multa ață albă”, consideră Marcela Feraru. ”Să îl aduci pe Negoiță, un apropiat al Gabrielei Firea, în prag de campanie să vorbească în doi peri, cu subînțelesuri și insinuări și fără nimic concret, fără dovezi, dar pe principiul « calomniați, calomniați... » e de manual”.

Marcela Feraru dă și un exemplu : ”a vorbit despre aglomerația din București și de faptul că nu există o centură a Bucureștiului, știind foarte bine că centura NU aparține administrației locale și că Gabi Firea o cere de ani de zile și s-a luat in piept cu Dragnea din cauza asta!...”.

”Asta e pentru proști! Dar deh, lumea are memorie scurta și Robert Negoiță poate spune ce vrea”, a scris Marcela Feraru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

993
Tagurile:
Daniel Zamfir
Klaus Iohannis

Iohannis n-a avut încotro: a promulgat o lege importantă susținută de PSD

110
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi legea privind unele măsuri pentru protejarea intereselor naţionale în activitatea economică, pe care PNL contestat-o, dar fără succes, la CCR.

BUCUREȘTI, 13 aug - Sputnik. Legea promulgată astăzi de Iohannis a fost inițiată și apărată de PSD și are ca efect interzicerea, pentru o perioadă de doi ani, a înstrăinării participaţiilor statului la companiile şi societăţile naţionale, la bănci, precum şi la orice altă societate la care statul are calitatea de acţionar, indiferent de cota de participaţie deţinută.

Liberalii au contestat această lege la CCR, încă sesizarea a fost respinsă, iar Iohannis a fost obligat să o promulge.

De la data intrării în vigoare a legii se suspendă pentru o perioadă de doi ani orice operaţiuni privind înstrăinarea participaţiilor statului la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la societăţile la care statul are calitatea de acţionar, începute anterior intrării în vigoare a prezentei legi.

În plus, legea încurajează statul să achiziționeze participații la societăți din domenii strategice, cum ar fi producţia şi comercializarea de medicamente, dispozitive medicale, seruri şi vaccinuri, servicii medicale şi paramedicale, industria constructoare de maşini, metalurgică, alimentară, agricultură, silvicultură, exploatarea forestieră, producţia, transportul, distribuţia şi furnizarea de energie electrică şi energie termică, explorarea, exploatarea, extracţia, producţia şi prelucrarea resurselor minerale, transportul, construcţia şi administrarea de infrastructură rutieră, feroviară, navală şi aeriană, captarea, tratarea şi distribuţia apei potabile şi a apei pentru irigaţii, poştă, comunicaţii şi tehnologia informaţiei.

Legea are menirea de a proteja statul în perioada de criză care va urma și în care companiile străine vor fi tentate să cumpere ultimele acțiuni ale statului din diferitele companii strategice, acesta fiind și motivul pentru care PNL s-a opus legii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

110
Tagurile:
PSD, Klaus Iohannis
Tematic
Tăriceanu i-a prins pe Orban și Iohannis – caz clar de plângere penală
Iohannis refuză vaccinul din Rusia!
Românii îl distrug pe Iohannis după reacția la vaccinul COVID din Rusia, anunțat de Putin!
Marcel Ciolacu, declarație surpriză despre Iohannis – cum îi justifică atitudinea
Măsuri aspre la locul de muncă. Iohannis a promulgat decretul

Загрузка...
Traian Băsescu

Mesaj dur din Germania împotriva candidaturii lui Băsescu: ”Cât de masochiști puteți fi?!”

37
(reînnoit 13:31 13.08.2020)
”Sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”

BUCUREȘTI, 13 aug – Sputnik. Adunarea semnăturilor pentru candidatura lui Traian Băsescu la primăria Capitalei într-o singură zi a generat multe reacții. Una dintre cele mai dure a venit de la Monica Krueger, cunoscuta internaută de la Munchen.

”Prima și ultima postare despre Petrov!”, își intitulează Krueger postarea în care îi ceartă pe cei care mai au și acum opțiunea Băsescu.

Monica Krueger reamintește: ”Ați votat Băsescu primar al Bucureștiului, mă rog, nu se știa cât de javră este(!), după care ați aflat. Cel puțin bucureștenii. După care i-ați dat două mandate de președinte. Asta ca să știți sigur că o javră își va bate joc de tot și toate!”

”Va gonit din țară să deveniți sclavi pe plantațiile occidentale și voi în deșteptăciunea voastră ați țipat ca PSD-ul va gonit - "Intelighenților"!”, punctează Krueger.

Urmarea? Băsescu nu a ieșit de pe scena politică – ”l-ați făcut parlamentar și chiar europarlamentar!”.

”Cât de masochiști puteți fi?!”, întreabă uimită Monica Krueger, constatând revoltată internauta - ”Acum vine bețivul ăsta ordinar să vă ceară să-l faceți iar... primar!”.

De fapt, vina nu e atât a lui Băsescu, cât a celor care îi acordă votul sau susținerea lor! ”Pe mine nu mă șochează tupeul lui ordinar, ci faptul că există încă voci care îi iau apărarea și chiar se arată dispuși să-l voteze. Pe bune?!”.

Care să fie explicația, mai ales că despre Băsescu s-au aflat multe și s-au și documentat oficial! Cazul Petrov, cazul implicării în dosare, scandalul Kovesi, cazul Bercea Mondial (cu fratele președintelui, dar cine poate crede că acesta nu știa nimic?!), cazul terenurilor, dosarele Elenei Udrea etc. etc. Monica Krueger are o ”variantă”:

”Să înțeleg că ați fost plecați de pe planeta cât a "guvernat" Băsescu și #PDLeprele care din portocaliu s-au colorat în galben devenind #PNLepre?! Dar nici asta nu vă deranjează! Foarte bine!”, scrie Monica Krueger.

Așa că, revoltată și văzând că nu se poate face nimic cu acești votanți, internauta din Germania le urează ”multe "succesuri"”.

”Și sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”, încheie Monica Krueger mesajul său.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

37
Tagurile:
mesaj dur, Traian Băsescu
Tematic
Traian Băsescu: ”Pandemia a fost scăpată de sub control - numai niște tâmpiți fac asta!”
Băsescu amenință PNL și USR-PLUS că va candida la Primăria Capitalei
Elena Udrea - reacție surprinzătoare după ce s-a confirmat că Băsescu candidează!

Загрузка...