Mircea Badea

Mircea Badea, atitudinea cea mai curajoasă și logică e dat ca exemplu de Dan Chitic

5168
Dan Chitic a remarcat că majoritatea presei și cei mai mulți jurnaliști nu iau atitudine – cu o excepție notabilă, apreciatul realizator TV Mircea Badea

BUCUREȘTI, 16 iul – Sputnik. Reputatul avocat Dan Chitic, cea mai importantă voce care s-a ridicat în ultimii ani împotriva pierderii suveranității României și a bogățiilor naturale ale țării noastre, a manifestat și împotriva abuzurilor autorităților în așa numita bătălie cu pandemia.

Cunoscutul avocat a remarcat însă că majoritatea presei și cei mai mulți jurnaliști nu iau atitudine – cu o excepție notabilă, apreciatul realizator TV Mircea Badea.

De câteva zile, Dan Chitic postează comentariile și considerațiile lui Mircea Badea care, prin logică și curaj, dar și prin abordarea directă, iese clar în evidență!

“Ce se întâmpla in Senat e abominație și nazism in stare pură... cu largul concurs al PSD”, a spus aseară Mircea Badea.

Tema principală a realizatorului TV a fost însă contrastul între slabele rezultate ale ”specialiștilor români” în comparație cu cele din alte state – și duritatea măsurilor de la noi… impuse de aceeași ”specialiști”.

“Adevărul e că specialiștii romani sunt singurii specialiști din lume. Nu știi cum mai există celelalte țări... că n-au specialiști. (...) Toți specialiștii sunt la noi!”, a spus Mircea Badea, conchizând sarcastic ”Explozia de infectări nu e din cauza specialiștilor români!”.

Dan Chitic a citat și o altă temă pe care Mircea Badea a abordat-o, combătând măsurile luate de România – izolare forțată ca ”pușcărie”.

”Nimeni în lumea civilizată nu spune “să îi prindem”! Nimeni nu îl bagă pe ăla, unu (care nu respectă regulile), la pușcărie!”, a spus Mircea Badea, arătând că autoritățile, cei care decid la noi ”sunt obsedați să fie generali, să bage lumea la pușcărie... sunt dilii!”.

De asemenea, Mircea Badea este cel care a atras atenția că legea izolării și carantinării este unică în ”lumea civilizată”, că nu este nevoie de ea – și că nu urmăm exemplul țărilor ”civilizate”.

”Fac un apel ca politicienii să NU voteze această mizerie de lege!”, a spus Mircea Badea lansând ideea forță ”Să facem ca in lumea civilizată!”.

Imediat, avocatul Dan Chitic a reacționat: ”Banal dar Genial! - noul slogan propus de Mircea Badea!”

”Să îl preluăm!”, a propus avocatul, anunțând un nou „haștag”: ”#SăFacemCaÎnLumeaCivilizată!”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

5168
Tagurile:
vot, Senat, Dan Chitic, Mircea Badea
Traian Băsescu

Mesaj dur din Germania împotriva candidaturii lui Băsescu: ”Cât de masochiști puteți fi?!”

4
(reînnoit 13:31 13.08.2020)
”Sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”

BUCUREȘTI, 13 aug – Sputnik. Adunarea semnăturilor pentru candidatura lui Traian Băsescu la primăria Capitalei într-o singură zi a generat multe reacții. Una dintre cele mai dure a venit de la Monica Krueger, cunoscuta internaută de la Munchen.

”Prima și ultima postare despre Petrov!”, își intitulează Krueger postarea în care îi ceartă pe cei care mai au și acum opțiunea Băsescu.

Monica Krueger reamintește: ”Ați votat Băsescu primar al Bucureștiului, mă rog, nu se știa cât de javră este(!), după care ați aflat. Cel puțin bucureștenii. După care i-ați dat două mandate de președinte. Asta ca să știți sigur că o javră își va bate joc de tot și toate!”

”Va gonit din țară să deveniți sclavi pe plantațiile occidentale și voi în deșteptăciunea voastră ați țipat ca PSD-ul va gonit - "Intelighenților"!”, punctează Krueger.

Urmarea? Băsescu nu a ieșit de pe scena politică – ”l-ați făcut parlamentar și chiar europarlamentar!”.

”Cât de masochiști puteți fi?!”, întreabă uimită Monica Krueger, constatând revoltată internauta - ”Acum vine bețivul ăsta ordinar să vă ceară să-l faceți iar... primar!”.

De fapt, vina nu e atât a lui Băsescu, cât a celor care îi acordă votul sau susținerea lor! ”Pe mine nu mă șochează tupeul lui ordinar, ci faptul că există încă voci care îi iau apărarea și chiar se arată dispuși să-l voteze. Pe bune?!”.

Care să fie explicația, mai ales că despre Băsescu s-au aflat multe și s-au și documentat oficial! Cazul Petrov, cazul implicării în dosare, scandalul Kovesi, cazul Bercea Mondial (cu fratele președintelui, dar cine poate crede că acesta nu știa nimic?!), cazul terenurilor, dosarele Elenei Udrea etc. etc. Monica Krueger are o ”variantă”:

”Să înțeleg că ați fost plecați de pe planeta cât a "guvernat" Băsescu și #PDLeprele care din portocaliu s-au colorat în galben devenind #PNLepre?! Dar nici asta nu vă deranjează! Foarte bine!”, scrie Monica Krueger.

Așa că, revoltată și văzând că nu se poate face nimic cu acești votanți, internauta din Germania le urează ”multe "succesuri"”.

”Și sper să facă un scor cât mai bun Petrov, pentru că îl meritați, exact cum meritați să fiți conduși de un premier bețiv și miniștrii inepți, agramați și ilogici!”, încheie Monica Krueger mesajul său.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

4
Tagurile:
mesaj dur, Traian Băsescu
Tematic
Traian Băsescu: ”Pandemia a fost scăpată de sub control - numai niște tâmpiți fac asta!”
Băsescu amenință PNL și USR-PLUS că va candida la Primăria Capitalei
Elena Udrea - reacție surprinzătoare după ce s-a confirmat că Băsescu candidează!

Загрузка...
Călin Popescu Tăriceanu

Tăriceanu acuză Guvernul încearcă fraudarea alegerilor - iată cum

158
Călin Popescu Tăriceanu arată că Guvernul încearcă fraudarea alegerilor stabilind un interval orar pentru votare în cazul persoanelor în vârstă

BUCUREȘTI, 13 aug - Sputnik. Liderul ALDE scrie într-o postare pe Facebook că ”pas cu pas Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor”, invocând în acest sens faptul că Guvernul a transmis Parlamentului planul de a fixa intervale orare pentru votul celor în vârstă, ”două ore și pe fugă”.

Tăriceanu arată că măsura este absolut neconstituțională, dar și absolut insultătoare. Potrivit liderului ALDE, aceasta este soluția pe care Iohannis și Orban au găsit-o ”pentru a neutraliza nemulțumirea pensionarilor după refuzul lor de a le mări pensiile conform legii”.

Pentru Tăriceanu, intențiile Guvernului sunt clare și vizează rezolvarea a 5 milioane de voturi, motiv pentru care, spune liderul ALDE, au inventat această șmecherie ”la care i-au pus moț și măsurarea temperaturii la intrarea în secția de votare”.

Ce se va întâmpla la vot, în aceste condiții?

”Un lipitor de afișe de la PNL va sta în fața secției de votare și ne va măsura temperatura. Da, cu acele termometre care de cele mai multe ori arată 34-35 grade, încât începi să-ți pui întrebări dacă mai trăiești. Și dacă temperatura noastră va depăși o cifră pe care o vor fixa tot ei (probabil că se va măsura în grade K(laus)) lipitorul de afișe PNL ne va interzice accesul în secția de vot”, își exprimă Tăriceanu revolta.

Liderul ALDE arată că în acest fel le va fi interzis românilor dreptul de vot conferit de Constituție!

Concluzia lui Tăriceanu e dramatică, numindu-i pe liberali ”disperați” și avertizându-i că asemenea măsuri vor da naștere la o revoltă:

”Vi s-a făcut de o revoluție? Nu mai bine plecați acasă ca să nu mai violați democrația și bunul simț?”, le transmite Tăriceanu guvernanților.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

158
Tagurile:
Guvern, Călin Popescu Tăriceanu

Загрузка...