Marcel Ciolacu

PSD e călcat în picioare de Zuckerman, dar Ciolacu tace… și UMILEȘTE Drapelul Național!

2754
(reînnoit 14:52 26.06.2020)
Aplicând tactica struțului față de atacul lui Zuckerman, Ciolacu comite un gest de lașitate politică: a lăsat fără replică un atac umililor la partidul pe care susține că îl conduce, mai mult – el a umilit și Drapelul Național chiar de ziua sa.

BUCUREȘTI, 26 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așa cum am relatat, ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, a atacat din noua PSD – de fapt l-a călcat în picioare, acuzându-l că a ”a ajutat infractorii”.

”Mă adresez Parlamentului - începeți să lucrați imediat cu Guvernul pentru a adopta legislația necesară pentru a prinde infractorii și pentru a recupera prejudiciile cauzate de fostul guvern și care i-au ajutat pe infractori”, a poruncit Zuckerman din fața MAI – chiar de ziua Drapelului Național.

Ei bine, PSD a tăcut mâlc, doar Marcel Ciolacu a răspuns… dar nu despre PSD, ci despre Parlament! ”Parlamentul României este singurul legislativ din Europa care are un grup special dedicat combaterii traficului de persoane”.

”Atenția deosebită acordată acestui subiect extrem de important a făcut ca România să aibă una dintre cele mai eficiente legislații în domeniul prevenirii și combaterii acestui flagel, dar și în ceea ce privește protecția sau asistența acordată victimelor”, scrie Ciolacu. ”Acest lucru a fost recunoscut la toate reuniunile și dezbaterile pe acest subiect. Parlamentul și-a făcut treaba! Este un fapt!”

Desigur, Ciolacu încurcă vorbele: legislația NU e eficientă – pentru că, în plan concret, nu are rezultate, indiferent că asta e din vina aplicării ei. Dar, ca efecte, ca ”eficiență”, nu stăm bine deloc! Poate Ciolacu vrea să spună că legislația e ”modernă”, că e cuprinzătoare, în fine…

Ciolacu încearcă să spună că ”problemele apar în aplicarea eficientă a legislației” și că ”deficiențele semnalate în spațiul public reprezintă probleme ale sistemului judiciar și de protecție socială”.

Apoi o dă cu ”actualul guvern” care nu are ”vreo urmă de interes legat de acest subiect” și că ”am constatat cu toții în acest an o explozie a violențelor și infracționalității, iar acest lucru demonstrează încă o dată că sunt total depășiți de situație”.

Da, de acord, dar problema e că Marcel Ciolacu încearcă să ignore că acuzația a venit direct, către PSD, în timp ce Zuckerman zice că are încredere în actualul Guvern! Ori, liderul PSD se face că nu vede asta!

Întrebare – ce fel de lider e Marcel Ciolacu? Poate e ”eficient” cum zice el, probabil la fel de ”eficient” ca legile despre care vorbește.

Aplicând tactica struțului față de atacul lui Zuckerman, Ciolacu comite un gest de lașitate politică: a lăsat fără replică un atac umililor la partidul pe care susține că îl conduce.

Mai mult – el a umilit și Drapelul Național chiar de ziua sa: priviți fotografia atașată postării – Drapelul României e în spatele celui american, în planul secund, chiar de Ziua Drapelului Național!  Drapelul SUA strălucește în soare, umbrindu-l pe cel al României!

Semnificația acestei  imagini, într-o asemenea zi, nu are nevoie de comentarii! Acesta e Marcel Ciolacu, politician de colonie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2754
Tagurile:
Adrian Zuckerman, Marcel Ciolacu
Tematic
Liviu Dragnea, TRIPLĂ acuzație la adresa lui Marcel Ciolacu!
Tăriceanu: Am discutat cu Ponta și Ciolacu, suntem hotărâți pentru moțiunea de cenzură
Zamfir confirmă - a fost dat la o parte! Ciolacu și Stănescu - TROC cu Orban
Ciolacu și Ponta -  păcăliți rușinos de Ludovic Orban! Reacții imediate!
Eugen Teodorovici intră în luptă: ”Nu e locul lui Ciolacu, e al meu!” Ținta – minim 40%!
Război în toată regula în PSD: omul de bază al lui Ciolacu îl atacă violent pe Teodorovici
Podul Ciurel

VIDEO - Podul Ciurel s-a blocat din prima zi

63
(reînnoit 19:05 22.09.2020)
Abia deschis circulației, Podul Ciurel s-a blocat la confruntarea cu traficul real din București, acesta reușește să descarce traficul în șoseaua Virtuții.

BUCUREȘTI, 22 sept - Sputnik. Podul Ciurel nu reușește să descarce traficul în șoseaua Virtuții, timpii de așteptare fiind mai mari decât înainte, el blocându-se astfel din prima zi de confruntare cu traficul real din Capitală.

Deschis circulației sâmbătă dimineața, Podul Ciurel are menirea să asigure fluidizarea circulației pentru cei care vin dinspre centru pe Splaiul Independenței. Din cauză că intrarea pe Virtuții, în ambele sensuri, se face pe o bretea cu o singură bandă, unde șoferii trebuie să acorde prioritate, pe pod se produc blocaje la orele de vârf. Acest lucru s-a întâmplat luni după amiaza, în prima zi cu trafic normal în care a funcționat noul pod.

Fotografiile realizate de locatarii din preajmă arată noul pod de la Ciurel complet blocat de mașini.

În plus, locuitorii din zonă s-au plâns că petrec mai mult timp în trafic după inaugurarea noului pod de la Ciurel.

Pasajul face parte din străpungerea spre Autostrada A1, o alternativă la bd. Iuliu Maniu, dar restul proiectului nu a fost construit. Nu se poate merge înainte, pasajul oprindu-se în strada Amilcar Săndulescu care nu duce nicăieri. Pentru a fluidiza circulația pe Șoseaua Virtuții trebuie construită și bucata de drum între pod și Șoseaua de Centură. Proiectul a fost aprobat în Consiliul General, la fel și culoarul de exproprieri, dar exproprierile nu au fost făcute din lipsă de bani, fiind nevoie de 50 milioane lei.

63
Tagurile:
București, pod
Tematic
Rusia și China au terminat construcția primului pod rutier ce leagă cele două ţări - Video
Accident teribil: Pod prăbuşit în Italia în timp ce trecea o autoutilitară - VIDEO
Primul pod feroviar care leagă Rusia și China – când va fi pus în funcţiune -VIDEO

Загрузка...
Alegeri europarlamentare 2019

Rezultatele alegerilor locale în București 2020

38
A început numărătoarea inversă pentru alegerile din București, bătălia pentru Primăria Generală a Capitalei fiind principala competiție electorală la orice scrutin de alegeri locale.

BUCUREȘTI, 22 sept - Sputnik. În București, votarea se desfășoară duminică, 27 septembrie, între orele 7.00 – 21.00, iar la ora 21.00 preşedintele biroului electoral al secţiei de votare declară votarea încheiată şi dispune închiderea localului secţiei de vot.

România, alegeri, bătrânel
© AP Photo / Andreea Alexandru

Alegătorii care, la ora 21.00, se află în localul secţiei de votare pot să îşi exercite dreptul de vot.

La intrarea în secția de votare, alegătorul prezintă operatorului de calculator al secției de votare actul de identitate şi, după caz, documentul care dovedeşte reşedinţa. După ce prezintă actul de identitate operatorului de calculator, alegătorul semnează în lista electorală permanentă sau în copia de pe lista electorală complementară, după caz, primește buletinele de vot şi ştampila cu menţiunea "VOTAT".

Persoanele care nu se regăsesc în listele electorale permanente, dar pot dovedi cu actul de identitate că au domiciliul sau reședința în raza teritorială a secției de votare respective, vor fi înscrise în lista electorală suplimentară.

Fiecare votant în București va primi patru buletine de vot: unul pentru primarul de sector, unul pentru consiliul local al sectorului, unul pentru primarul general al municipiului București și unul pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Alegătorii votează separat, în cabine închise, aplicând ştampila cu menţiunea "VOTAT" în patrulaterul care cuprinde lista de candidaţi sau numele candidatului pe care îl votează.

După ce a votat, alegătorul îndoaie buletinele de vot astfel încât pagina albă care poartă ştampila de control să rămână în afară şi introduce fiecare buletin de vot în urna corespunzătoare.

Îndoirea greşită a buletinului de vot nu atrage nulitatea votului, dacă secretul votului este asigurat.

În cazul în care buletinul de vot se deschide în aşa fel încât secretul votului nu mai este asigurat, acesta se anulează şi se dă alegătorului, numai o singură dată, un nou buletin de vot, făcându-se menţiune despre aceasta în procesul-verbal al operaţiunilor de votare.

Alegeri prezidențiale în România, turul 2
© AP Photo / Andreea Alexandru

Alegătorul restituie preşedintelui ștampila cu menţiunea "VOTAT", iar acesta o aplică pe actul de identitate, menţionând şi data scrutinului. În cazul alegătorilor care votează pe baza cărţii de identitate, pe versoul acesteia se aplică un timbru autocolant cu menţiunea "VOTAT" şi data scrutinului.

În situaţia în care alegătorul, din motive bine întemeiate, constatate de către preşedintele biroului electoral al secţiei de votare, nu poate semna în lista electorală, preşedintele face o menţiune în lista electorală, confirmată prin semnătura sa şi a încă unui membru al biroului electoral.

Rezultatele alegerilor locale la București

Secțiile din Capitală se închid la ora 21.00, iar rezultatele vor fi publicate pe măsură ce se efectuează numărătoarea. Dar alegătorii din București vor avea partea de două exit-poll-uri, astfel încât la închiderea urnelor deja se vor putea estima câștigătorii, precum și procentele aproximative ale principalelor partide în consiliile de Sector și în Consiliul General al Primăriei București.

Pe 27 septembrie, în București, se aleg consiliul local și primarul sectorului, Consiliul General al Municipiului Bucureşti și primarul general al municipiului Bucureşti.

Primarii comunelor, oraşelor, municipiilor, sectoarelor municipiului Bucureşti, primarul general al municipiului Bucureşti și președintele consiliului județean se aleg pe circumscripţii electorale, prin scrutin uninominal.

38
Tagurile:
București, alegeri locale, România
Tematic
Anunțul care zguduie clasa politică: absenteism la alegeri
Alegeri locale 2020: cine poate vota cu urna mobilă
Alegeri locale 2020: unde puteți vota

Загрузка...
Președintele rus Vladimir Putin

Putin: ONU își realizează principala sa misiune, apără pacea - Video

0
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, consideră că Organizația Națiunilor Unite reușește să-și îndeplinească principala sa misiune - să apere pacea în lume. Urmăriți discursul președintelui rus susținut în cadrul Adunării Generale a ONU.

BUCUREȘTI,22 sept - Sputnik. Ultimele decenii au confirmat că ONU își îndeplinește onorabil misiunea sa principală - de a apăra pacea în lume, a declarat președintele rus Vladimir Putin în discursul său la cea de-a 75-a sesiune a Adunării Generale a ONU.

"Făcând o retrospectivă a ultimilor decenii, putem spune că, cu toată complexitatea perioadei Războiului Rece, schimbările  geopolitice cardinale și actualele uneltiri din politica mondiale, ONU își îndeplinește cu cinste principala sa misiune - de a apăra pacea în lume, a promova dezvoltarea durabilă a popoarelor și continentelor și de a ajuta la depășirea crizelor locale”, a declarat Putin.

Experiența colosală a ONU este de mare preț și servește ca bază pentru a merge mai departe, a adăugat el.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

0
Tagurile:
Vladimir Putin
Tematic
Lavrov, la ONU: Lumea s-a săturat de linii de demarcație
Discurs epocal la ONU împotriva imperialismului SUA
Putin: Rusia va oferi vaccinul Sputnik V angajaților ONU

Загрузка...