Klaus Iohannis cu Ionuț Stroe și alți miniștri

Surpriză: CINE ar fi trimis POZA compromițătoare cu Orban. Ipoteză șoc: Operațiune?

803
(reînnoit 07:01 02.06.2020)
”S-a aflat și acest lucru, cine a făcut fotografia, cum a ajuns ea în presă și sigur că întrebarea de fond este dacă acolo a fost prostie sau pur și simplu este o operațiune”

BUCUREȘTI, 2 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Subiectul care a inflamat opinia publică este poza cu Ludovic Orban și câțiva miniștri, într-o ipostază care sfidează total legile și reglementările pentru Pandemie impuse chiar de ei. În plus, s-a anunțat, pe surse, că se întreprinde un fel de anchetă pentru a se afla ci a transmis imaginea.

Premierul Orban a negat că s-ar face o asemenea anchetă dar, desigur, e greu de presupus că liberalii nu vor să știe cine a gafat – sau ce ”cârtiță” au la cel mai înalt nivel.

Ei bine, agenția PS News susține că ”a aflat cine a făcut de fapt poza cu Orban şi miniştrii” și a transmis aseară o știre din care rezultă o surpriză: nu ar fi vorba de Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului, așa cum s-a vehiculat inițial, ci ”surse politice” au declarat că ar fi vorba despre Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului!

Adică ministrul care are un antecedent de gafeur – apărând în direct la o televiziune în… chiloți!

”Potrivit surselor, ministrul ar fi trimis poza „din greșeală” unei persoane din Craiova care îl cunoștea pe Cristian Vasilcoiu”, scrie PS News

Deși pare mai degrabă un zvon, informația a fost preluată și anunțată de Antena 3, chiar în emisiune top a postului, ”Sinteza zilei”. Faptul pare semnificativ, pentru că Mihai Gâdea a găzduit cei mai mulți miniștri în ultima vreme – și e greu de crezut că transmitea un ”zvon” fără să aibă o confirmare. Sau?… Atenție cum completează Mihai Gâdea știrea:

”Ei bine s-a aflat și acest lucru, cine a făcut fotografia, cum a ajuns ea în presă și sigur că întrebarea de fond este dacă acolo a fost prostie sau pur și simplu este o operațiune - dacă, de fapt, cineva este nemulțumit de ce se întâmplă în Guvernul Orban și a distribuit această imagine în mod intenționat”.

Interesant, nu? O ”operațiune”? O intenție de a prăbuși imaginea lui Orban? Totuși, acolo se află și Aurescu, personaj cheie pentru multe jocuri, atât ale lui Iohannis, dar mai ales internaționale! Se află Virgil Popescu, ministrul cel mai apreciat de parlamentari, inclusiv de Opoziție, fost coleg cu Ciolacu pe la academia cu grade! Cine să facă un ”joc” împotriva unor personaje atât de grele?

Mihai Gâdea a mai adăugat doar o frază, dar semnificativă și ea: ”Nu știu să vă răspund în seara aceasta, dar e limpede că există aceste două variante”. Cu alte cuvinte, cunoscutul realizator întărește posibilitatea variantei ”intenției”.

Să mai menționăm că, până la ora publicării acestui articol, nici Stroe, nici Cristian Vasilcoiu nu au dezmințit sau comentat informația.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

803
Șerban Nicolae

Șerban Nicolae le o palmă lui Iohannis, Orban, Aurescu și ”anti-românilor”!

180
”Cu excepția anti-românilor cu acte, a acelora cărora le pute orice victorie românească, orice manifestare de identitate și mândrie națională, niciun cetățean român nu poate să combată, în mod legitim, așa ceva!”

BUCUREȘTI, 16 iul – Sputnik. După cum s-a anunțat, Curtea Constituțională a respins solicitarea de neconstituționalitate făcută de președintele Iohannis împotriva legii care statuează 4 iunie ca ”Zi a Tratatului de la Trianon”.

Inițiatorii legii sunt senatorii Șerban Nicolae și Titus Corlățean, care au transmis mesaje foarte puternice care îl vizează pe Iohannis și pe cei care s-au opus, prin diverse metode, sărbătoririi pe 4 iunie a.c.

Printre aceștia, la loc de frunte se află conducerea MAE care, conform fostului ministru de Externe, Corlățean, ar fi dat un ordin să nu se serbeze ziua la legațiile românești.

Șerban Nicolae a scris un text… ca o palmă cu adresă evidentă: ”ROMÂNIA - O NOUĂ VICTORIE ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL! - O nouă înfrângere usturătoare pentru anti-români!”.

Arătând cum Curtea Constituțională a constatat că ”este constituțional ca, în România, ziua de 4 Iunie să fie celebrată drept Ziua Tratatului de la Trianon”, senatorul consideră că ”e imposibil să înțelegi, la bunul-simț, cu ce ar deranja pe cineva această lege”.

”Cu excepția anti-românilor cu acte, a acelora cărora le pute orice victorie românească, orice manifestare de identitate și mândrie națională, niciun cetățean român nu poate să combată, în mod legitim, așa ceva!”, scrie Șerban Nicolae.

Senatorul spune direct: ”Poți să nu iubești, România, poți să-i disprețuiești pe români, poți să detești patriotismul românesc (pe care-l accepți, cu gudurături, altor nații!), dar nu poți să pretinzi că e ceva nefiresc într-o lege care nu declară război, nu instigă la ură și nu discriminează”.

”Tratatul de la Trianon a fost semnat de proaspăt înființatul stat Ungaria cu Puterile Aliate și Asociate, între care și România, tocmai pentru a pune capăt unui război, iar granița dintre România și Ungaria este aceeași, chiar și după o sută de ani!”, scrie în finalul scurtului dar incisivului mesaj, Șerban Nicolae.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

180
Tagurile:
CCR, Bogdan Aurescu, Ludovic Orban, Klaus Iohannis, Șerban Nicolae

Загрузка...
Codrin Stefanescu

Codrin îl face praf pe Ciolacu după reținerea lui „Portocală” - ”Este înfiorător!”

132
PSD – Ciolacu a votat o lege promovată chiar de către cei care au susținut acea ”Justiție” reprezentată de Mircea Negulescu

BUCUREȘTI, 16 iul – Sputnik. Probabil evenimentul cel mai semnificativ din Justiție a fost reținerea fostului procuror DNA Mircea Negulescu, în baza acțiunii întreprinse de Secția de Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Negulescu este acuzat de multe fapte grave, comportament abuziv, influențarea declarațiilor martorilor, participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare sub modalitatea instigării în formă continuată, cercetare abuzivă etc.

Ei bine, cazul DNA Ploiești a fost dat în vileag datorită fraților Vlad și Andreea Cosma, fost, respectiv actual deputat PSD.

În aceste condiții, Codrin Ștefănescu, principal susținător al demersurilor celor doi frați, a reacționat dur față de noua politică a PSD, care nu mai pune accentul pe solidaritatea din partid, pe apărarea celor care au suferit din cauza abuzurilor unora ca ”Portocală”.

”Dacă Vlad și Andreea Cosma nu aveau curaj, nu știam nici azi de abuzurile de la DNA Ploiești!”, scrie Codrin într-un mesaj transmis azi noapte. ”Ei au arătat lumii întregi fata hâdă a unor torționari care au călcat în picioare oameni nevinovați! I-au măcelărit fără milă!”.

Fostul secretar general atrage atenția revoltat că ”medici, profesori, oameni de afaceri, simpli angajați în administrații” au fost ”zdrobiți împreună cu familiile lor!”.

”Șantaj, probe false, martori inexistenți, paradeală! Așa s-a făcut justiție în România!”, subliniază Codrin.

Iar dacă unii ”suferă și azi, alții au pierdut deja tot - inclusiv viața”, ei bine, Codrin Ștefănescu observă că ”PSD-ul condus de Ciolacu votează legea fără penali în funcții publice!”.

”Este înfiorător!”, conchide Codrin Ștefănescu. Într-adevăr, PSD a votat o lege promovată chiar de către cei care au susținut acea ”Justiție” reprezentată de Mircea Negulescu – și asta mult înainte ca asemenea abuzuri să fie aduse în instanță și pedepsite. O preocupare care pare că nu mai există pentru „noul” PSD – Ciolacu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

132
Tagurile:
Mircea Negulescu, Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu

Загрузка...